Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Og Bournemouth og Burnley osv
Skrevet af Hasse1983
Underligt den chance så er udeladt. Ikke desto mindre mener jeg stadigvæk ikke, at vi kan sidde tilbage med følelsen af, at vi skulle have haft tre point.

Jeg er i øvrigt enig i, at deres mål intet har at gøre med, at det er for let score imod os.
- straffespark kan man ikke bruge i den sammenhæng, og 2 stk. imod sig i samme kamp lugter mere af træthed synes jeg.

Generelt tror jeg ikke man skal ligge så meget i kampen. Der vil komme udfald, og dem får vi helt sikkert flere af i år. Nogle af kampene ender vi alligevel med tre point.

http://www.fullmatchesandshows.com/2017/01/02/sunderland-vs-liverpool-highlights-full-match-2/
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ Hasse

Nu orker jeg ikke lige at se highlights igennem.

Men Sturridge har to store chancer i hver halvleg, og så skal Mane heade den bold ind, han kun lige akkurat får snittet.

Ikke at det er en facitliste, men en gut, der hedder Michael Caley, laver en grafik over stort set alle PL-kamp baseret på, hvad han kalder "expected goals" (xG). Det er et forsøg på at se på, hvor mange og hvor store chancer holdene producerer, og hvad man kan forvente af mål udelukkende vurderet på chanceskabelsen og ikke afslutninger.

I følge hans grafik var Liverpools xG på 2,1. Til sammenligning var xG imod Stoke på 1,7. Manchester United formåede at score 1,8 imod West Ham hos Caley. Man. City scorede 0,9 imod Burnley.

Caley medregner ikke straffespark i xG, så Sunderlands xG var kun på 0,5. Stokes var i sin tid på 0,7. West Ham og Burnleys var på henholdsvis 0,9 og 0,7.

Igen, det er ikke en facitliste, og Defoes chance tælles eksempelvis ikke med, da han ikke får afsluttet. Omvendt er Sunderland tæt på at score et selvmål, som Stoke gjorde før jul, og den slags tælles heller ikke med, da det heller ikke er afslutninger imod mål.

Jeg sidder tilbage med følelsen af, at Liverpool egentlig spiller en ok kamp, men at alle de store chancer ikke resulterer i mål i den ene ende, mens man laver unødvendige og klodsede straffespark i den anden ende. På den led er resultatet da rimeligt nok, men jeg ser ikke kampen som et spillemæssigt udfald. Og det er på trods af, at Liverpool-spillerne ikke var de bedste venner med bolden igår.

Jeg sidder også med følelsen af, at kampen til tider blev en rodet affære, og at det passede Sunderland bedst. Og her forstår jeg ikke, at Klopp ikke forsøgte sig med lidt friskere spillere i startopstillingen. Bænken var ikke imponerende, men Lucas og Origi kunne vel godt have spillet fra start, uden at det betød, at Klopp løb en enorm risiko. Moreno måske også, selvom det nok skulle overvejes temmelig nøje med Januzaj på banen. Det er i hvert fald påfaldende, at der kun er en ændring i startopstillingen i forhold til Man. City-kampen. Man. Utd. og Man. City havde eksempelvis fem og fire ændringer i forhold til sidste runde. Men omvendt understøtter det bare forskellen i bredden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
@ Swordfish

Hvilke kampe har jeg decideret forudsagt resultaterne af?

Kigger du i PL tipstråden ser du et helt andet billede end det du er frosset fast på.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Mod Everton var vi sat skakmat, der vandt vi, og nu har du dømt os ikke bare ude ikke bare af top 4, men top 4-ræset.

Hvilke billeder dukker op i PL-tråden?
-
Skrevet af D.B.R. ©
*Suk* Det er sgu sjovt, som også du springer let og elefant over et simpelt lille ord som "næsten", der betyder en hel del i den sidste ende.

Billeder er der ikke så mange af, men pessimismen bliver skudt ned.

Skuffelsen ovenpå en kamp som igår skal man åbenbart vare sig med at give udtryk for.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Godt ord igen, DBR. Selvfølgelig skal du have ret til at være frustreret. Jeg synes sgu bare, du alt for ofte maler fanden på væggen.

Vi er inde i den bedste sæson meget længe i ligasammenhæng. Ja, vi har åbenlyse problemer i bagkæden, og vi mangler spillere af højeste kvalitet. Alligevel ligger vi på anden pladsen. Ingen - udover jubeloptimistiske fans - havde forventet dette scenarie i sommer.

Ser vi på formkurven er Chelsea, United og Tottenham lige nu skræmmende. Men vi har 4 sejre og 2 uafgjorte i bagagen, som er nok til top 4.

http://www.soccerstats.com/formtable.asp?league=england

Alt i alt er jeg en glad og tilfreds fan, og selv en 4. plads - efter denne start - vil bringe ny optimisme.
-
Skrevet af D.B.R. ©
Helt OK Swordfish.

Jeg er nu ikke så pessimistisk som person, som det indimellem ser ud, men under kampene skinner frustrationerne indimellem lidt for meget igennem.

Jeg havde nu heller ikke turdet drømme om, at vi ligger der hvor vi ligger, men det da fedt, at vi er med der, hvor det er sjovest.

En top 4 placering ville være perfekt, men spillet virker indimellem til lidt mere.

Vi er blevet skuffet så mange gange før, men det får vel en ende snart.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af DenzelCurry
At være Liverpool fan er ofte ligesom at være maniodepressiv.
Skrevet af YNWA"96"
Vi er Liverpool FC så skal man have forventninger ....-:) men ja tror de fleste af os nok inden sæsonen startet håbede på 3-4 plads i bedste tilfælde, nok ikke mange af os der troede på vi kunne blive mestre. Så når spillet her halvdelen inde i sæsonen jo rent faktisk overordnet set har været fantastisk og vi jo rent faktisk har været bedre end vores modstandere i alle kampe ( måske mit Liverpool hjerte er lidt snæversynet her...-:)) så er vi jo mange der bliver lidt el meget frustreret når vi smider åndssvage point som igår - Bournemouth - West Ham som nok de 3 mest oplagte kampe til smadre mobil - iPad el hvad der nu har ligget i nærheden....-:) vi ligger nr.2 vi behøver ikke at blive depressive endnu..!..-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Pt. er der intet at være deprimeret over. Vi ligger stadig nr. 2, også efter den her runde er færdigspillet. Vi skal spille mod Man U i næste runde, hvor vi, som det har været i hele Klopp-tiden, vil dominere kampen og få point. Sådan har det været mod alle top 6-7 holdene og det vil fortsætte.
Vi skal også huske at vi har været det bedste hold, set over hele sæsonen, og på nuværende tidspunkt kun 5 point efter førerholdet. 5 fucking point, med 54 at spille om endnu. Hvis ikke man kun kan være positiv over det, så ved jeg sgu ikke lige........
Også er Premier League´s bedste spiller med igen i næste runde.
Skrevet af YNWA"96"
Er du sikker på Coutinho er klar til D.15.01 ? ( havde nu ikke noget imod at Hazard trøje var rød og ikke blå...-:))
Vi er nok en del klogere om 7 runder om vi skal himlen el til helvede....-:)
15.01 United ude
21.01 Swansea hjemme
31.01 Chelsea hjemme
04.02 Hull ude
11.02 Tottenham hjemme
27.02 Leicester Ude
04.03 Arsenal Hjemme

Meget til ligger stadigvæk i vores egne hænder med de 3 hjemmekampe mod de andre top6 hold, største bekymring er jo alle vores skader godt der er lidt tid til United kampen...-:) og godt vi ikke spiller europæisk i år !! Så havde vores trup godt nok været udfordret .....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Er du sikker på Coutinho er klar til D.15.01


I og med han starede med at træne fuldt med mellem jul og nyt, vil det være mystisk hvis ikke han var klar 15. januar. Men man ved aldrig. Synes der forgår lidt mystik med spiller info efter Klopp er kommet til...
Skrevet af pøllese
Og nu vil jeg så komme med et kvalificeret gæt. Efter den 4. februar er Arsenal foran Chelsea i tabellen. Arsenal ser rigtig stærke ud, og er meget svære at slå. Chelsea ligeså, men Chelsea´s program ser svært ud kontra Arsenal´s.
Så er det så bare op til os selv at følge trop.
Skrevet af YNWA"96"
Det sidste jeg har hørt om Coutinho var pressemøde med Klopp inden City kampen, der trænet han for sig selv og "fyssen" ikke med holdet, jeg tror ikke der bliver taget nogen som helst chancer med ham overhoved, da der stadigvæk mangler mange kampe, derfor er jeg lidt ekstra øv over at Mane ikke er med ( har sku fået et svagt hjerte for den lille Senegaleser..!-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Arsenal har godt nok været sløje i første halvleg,vi er ikke de eneste der har problemer på Vitality Stadium.....
Man fristes næsten til, at sige at de heldige med kun at være bagud med 2 ...de skal godt til at grave dybt for at få vendt den kamp...
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Nå, et point til Arsenal. Hvis Chelsea tager alle tre point imorgen, så rykker femtepladsen i det mindste ikke tættere på.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg håber på kryds i morgen.
-
Skrevet af Swordfishtrombone
Dbr

Du har så ret med skuffelserne. Og så er det typisk Pool at tabe point, når det virkelig gælder efter en topkamp. Og inden en Unitedkamp, hvor tre point pludselig bliver et must pga foregående kamps pointtab
-
Skrevet af Hasse1983
Pøllese, har du stadigvæk fidus til Arsenal?:)
(Det er så nemt at være bagklog hehe...)
- Arsenal er lidt som os synes jeg. Spiller mange gange fremragende bold og koger så fuldstændigt sammen ud af det blå. Man har de sidste år set det flere gange med et par store snittere, og dumme pointtab.
Ved ikke helt hvad jeg håber om londonopgøret, men det er sgu en interessant top 6 og særligt 2-6:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0