Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Hasse,

Du mener vel Karius?
Skrevet af Mainy
Forsvaret har godt nok lignet statuer mange gange i denne kamp.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Lynild
Der bliver kigget rigeligt fodbold i det forsvar. Synes de får lov at lave rimelig mange hælafleveringer og andre nipsting. Der må man sgu´ lige markere helt tæt.
Skrevet af Hasse1983
Lynild, jo selvfølgelig... Karius. Det er sent og jeg har været længe på arbejde;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Vi bliver kørt over på søndag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Shit Lallana er god.
Skrevet af Vincent Gigante
Er der ikke mere ro i det forsvar - og afstemningen bedre - når det Migs, der står mellem stængerne - eller? Synes hurtigt, at Lovren og Kloven bliver til zombier, når det er Karius, der skal vogte målet. Måske er Karius ikke lige så god til at dirigere forsvaret?

Skod kamp.
.
Skrevet af Lynild
Det er sjovt, at Sturridge får hug efter at have Van Dijk i ryggen hele kampen og ellers passet op af to-tre mand hver gang bolden er i nærheden. Jeg er enig i, at han ikke har været god, men hvor er Firmino f.eks.?
Skrevet af Lynild
Hahaha man kunne høre kommentatorerne i sideboksen!

1-0 vil være et meget fint resultat at få med hjem, hahaha
Skrevet af Globus
Øv hvor er vores bundniveau dog lavt, absolut det laveste af alle topholdene. Det eneste opløftende har været at se Coutinho på banen igen.
Skrevet af andib
Skidt indsats men det er dog et af de nederlag, der er til at leve med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af NotYetUnknown
det er vildt at SÅ mange spillere falder fuldstændigt sammen, det er tilgivet hvis man vinder på søndag, men det er nok ønsketænkning.
Skrevet af AHUJ
Tillader mig at håbe, Senegal ryger ud i gruppespillet, så Mane er klar mod Chelsea d. 31.
YNWA
Skrevet af DenzelCurry
Resultatet er dårligt, men ikke katastrofalt. Vi bør stadig kunne vende den på anfield.
Præsentationen tilgændgæld var skræmmende ringe, og de spillere der før er blevet rost, faldt totalt igennem idag.Mange virker til at have ramt en markant formnedgang. United bliver svær, og hvis spillerne ikke formår at præstere meget bedre end idag, bliver vi klasket.

Det værste er at der ikke er bredde nok på midtbanen til at få Can og Lucas helt ud af truppen.
Skrevet af Mainy
Alle dumper stort set i dag, men synes især Lallana falder fuldstændig igennem med hans aktioner. Men det var så to kampe med 1 afslutning inden for rammen i alt eller sådan noget.

Synes det er og har været meget tydeligt, at Henderson har en kæmpe aktie i holdets flow i spillet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Nederlaget er til at leve med, spillet derimod var håbløst ringe,

Vi skal prise os lykkelige for Karius og overliggeren.

Der skal helt helt andre boller på suppen på søndag, hvis vi skal have point.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Resultatet er ikke katastrofalt, men det er indsatsen. Hold fast en jammerlig omgang. Svært at tro på at vi kan spille op med United på søndag.
Skrevet af Lynild
Der skal modgang til, før der kan komme fremgang.

Der er flere, der ikke rammer niveau, hvorfor 1-0 resultatet er det bedst tænkelige. Karius står sgu´ en mere end godkendt kamp, den måde han piller Redmond på to gange.

Southampton står også godt mod en tam offensiv, og så er det sgu´ svært for resten af holdet. Erindrer mange af den her slags kampe under Rodgers. Der sker i det mindste noget her, da Coutinho kommer ind, og Lallana bliver rykket ned.

På søndag er det en kamp helt for sig. Jeg vil næsten hellere gå ind til den med dukket nakket end højt på strå, men det bliver ingen nem kamp.
Skrevet af YNWA"96"
Godt nok en sløj dag på kontoret, havde vi overhoved en chance .....!!? Godt nok ikke den bedste fornemmelse man sidder med nu om hvordan det skal gå på søndag ......hvis vi spiller sådan her søndag,får vi en røvfuld !!! Nå vi må videre og håbe Klopp får skudt et el andet ind i dem til søndag, det er der behov for !! Ja Senegal må rigtig gerne ryge hurtig ud !! Så kan Mane være hjemme igen D.24 el 25.01.....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Firmino havde faktisk et godt skud oppe i ene hjørne i starten, men tingene går ikke hans vej for tiden.
annonce
0