Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bendixboogie
Arsenal tog imod vores gave med kyshånd og spillede sig op på 2. Pladsen. Chelsea buldrer videre...

Vi skal til at komme igang igen, hvis vi skal holde os i top 4.

Det er frustrerende når der er så stor forskel på vores top og bund niveau.
Skrevet af D.B.R. ©
Vi ryger vel ud af top fire efter næste runde hvor vi nok ikke får mange point mod de kommende mestre.

Vi skal være lykkelige for et godt efterår ovenpå den håbløse start på 2017.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Trods vores fiasko mod Swansea, endte weekenden dog nogenlunde.
Chelsea er som sådan ligemeget, men med kun 1 point til City, Tottenham og United, er muligheden for top4 fortsat realistisk.
Spændene forår vi går i møde:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Stef-LFC
Vi slår sikkert Chelsea. Der er ikke meget i spillet der tyder på det lige nu, men det vil da bare være så symptomatisk for den her klub at tabe til et af ligaens dårligste hold for så at slå det bedste.
Skrevet af Lynild
Matip og Gomez må godt være forsvarsduo frem til sommer. Hvis I skulle spørge fra nogen.
Skrevet af Fribytter
Systemet kan i hvert fald ikke længere dække over, at Lovren og Klavan bare ikke er særligt gode forsvarsspillere. I hvert ikke i Klopps system. Systemet har båret dem i mange kampe, men når der mangler rytme og visse spillere virker lidt ramte, så har de bare ikke klassen til at holde holdet inde i kampen. Klavan har egentlig gjort det hæderligt, men han bør ikke være fast starter. Lovren har ikke mentaliteten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Det har ellers kørt nogenlunde med forsvaret i noget tid. Men det er jo ingen hemmelig i fodbold, at efter 0-0 i første halvleg vil de fleste hold teste deres modstander umiddelbart efter pausen, og Clement synes at have set rigtigt ift. hvor vi kunne rammes. Begge centerbacks bliver udstillet ved begge Llorentes mål. Det er godt nok skidt at komme ud sådan efter pausen.
Skrevet af Slettet(321402220608)
De er paniske i deres aktioner, de mangler den ro som Matip har og derfor SKAL der ind ny mand ind ASAP, det er simpelthen for risikabelt at håbe på vi kommer i top 4 med nuværende trup.

Gør vi ikke smutter Coutinho og vi starter forfra igen.

Derudover skal der købes en kantspiller der kan gå direkte ind på holdet og rykke Lallana tilbage på midten.

Sæt igang.
Skrevet af YNWA"96"
Der er en artikel på plbold.dk hvor Klopp har givet interview til The Guardian omkring januar transfear indkøb, kort fortalt har man prøvet at forstærke holdet - men det er ikke lykkedes mellem de forskellige partnere i sådanne handler.
Grujic skulle desværre have fået tilbageslag mhs til sin skade, så nok ikke lige op over med lidt nyt frisk energi på midtbanen på den front...
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Klopps forklaring er jo helt fin.

Den største mangel er imo en venstre back, der kan afløse/aflaste Milner, evt. give plads til Milner på midtbanen, hvor han stadig kan komme med frem, hvor han er bedst. Det er under al kritik at have så inkompetent en substitut som Moreno - han har virkelig ikke vist sig frem i de kampe, han har fået.

En ny centerback kan diskuteres. Vedkommende skal jo være på niveau med Matip eller have mere potentiale end Gomez, og de hænger som Klopp siger ikke på træerne. Subotic har været nævnt, hvor aktuelt det end har været. Ellers har der ikke været så mange rygter omkring den position. Lucas tages jo væk fra midtbanen, lidt som Milner, og så spiller Stewart i stedet for. Igen ikke en holdbar substitut.
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Jeg tror, de gode præstationer skyldes, at rammerne for at præstere er tilstede. Men hvis man som Lovren ikke kan holde koncentrationen, så hjælper det ikke meget, at organisationen er på plads. Det var en joke den måde, han forsøgte at presse Fernandez på ved den første scoring. Ved det andet mål er det sværere at få øje på de individuelle fejl. Klopp vil nok mene, at Henderson og Clyne simpelhen skal afvise Routledge og Carroll. Men jeg tror ikke, de spiller helt skadesfri i øjeblikket, og så må Klavan og Lovren bare være mere forberedte på indlæg. Det lader til, at Klavan slet ikke er opmærksom på, at det er Llorente, der kommer luntende ind bagest i feltet, men bare forsøger at placere sig rigtigt i forhold til antallet af spillere, som Swansea bringer frem (hvilket også er ret mange).

Jeg synes nu, at Milner kommer fint til sin ret på backen. Han har sjældent strålet på den centrale midtbane for Liverpool. Klopp brugte ham da også ligeså meget på kanten, før han blev flyttet ned på backen. Jeg kunne dog godt tænke mig at klone Milner. Han ville være den perfekte indskifter at have på bænken. Og så er backerne generelt et problem. Alexander-Arnold virker ikke mere solid, men måske lidt mindre satset i sit forsvarspil end Moreno. Men uden europæiske kampe tror jeg, at det er umuligt at lokke lovende backs til Liverpool. Der skal simpelthen være udsigt til mere spilletid. Så kunne Klopp have forsøgt sig med den alsidige type, men en sådan har han allerede i Gomez.

Ang. centerbacks så var Süle et varmt navn på et tidspunkt, men det er ikke den position, der fylder mest i rygtestrømmen, og Süle er uanset hvad ikke aktuel længere. Det er nærmere offensive spillere og midtbanespillere. Men i det hele taget er det en smule irriterende, at unge spillere som Gomez, Ojo og Grujic, som man må formode ved sæsonstart, var de talenter, der bankede mest på til førsteholdet, har været så meget skadet.

@ Thomies

Hvis de to store spanske klubber eller Bayern München melder sig på banen, så er Coutinho tabt for Liverpool uanset, om der er CL på programmet eller ej. I forhold til en klub som PSG ved jeg ikke, om CL gør den store forskel. Jeg tror måske, Coutinho ville foretrække at blive i PL, hvis Liverpool kom i CL. CL vil nok højne sandsynligheden for at holde på Coutinho en smule, men er slet ingen garanti.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Milner har været fremragende, intet der. Det er manglen på et brugbart alternativ, jeg søger. Så kunne han have spille venstre kant (hvor han også har været god) i Coutinhos fravær.

Og ja, det er klart, at uden Europa er klubben uinteressant for spillere på et vist niveau. Og de unge har været hårdt ramt af skader i efteråret - Origi, Ings, Ojo, Grujic, Gomez osv. hvilket er ærgerligt, når starterne er ude, eller der skal roteres.
Skrevet af jomic...
I det mindste lader Klopp ikke til at være gået i panik, hvilket jeg udleder såfremt man har forsøgt at handle, men ikke har kunne få hvad man ville og efterfølgende ikke har panikhandlet. I form af en Degen 2.0 el. lign. (om så han blev hentet sommer eller vinter).

Det vigtige er at vi ikke henter ligegyldigt fyld fordi vi har et problem nu. Selvom vi med sikkerhed er transferliderlige og tager hvad som helst her i tråden (tag det med et gram salt) - fordi det på kort sigt viser at man har gjort noget.

Grujic synes jeg ikke på noget tidspunkt har vist at han skulle kunne forstærke start 11-eren som den ser ud nu. Til det har han vist sig for ustabil i de kampe han nu fik før skaden, omend han dog fik scoret lidt mål - hvilket jo godt kan bruges.

Der er ingen tvivl om at Coutinho, Clyne og Henderson ikke er på toppen, det var vel kaptajnens dårligste optræden i den røde trøje i lørdags. Af kortsigtede løsninger er jeg helt med på Lynilds forslag om at smide både Lovren og Klavan på bænken - problemet er vel bare at Gomez heller ikke har set voldsomt klar ud og hvor Matip står er også ukendt.

MHt. Coutinho, så er det vel som fribytter skrev.

Mit bud er at foråret bliver op ad bakke, med meget kort mellem lyspunkter og fadæser som i lørdags. Kald mig bare sortseer, men har godt nok haft svært ved at æde den indsats i lørdags, selvom forklaringerne er mange.
Skrevet af AlstrupLFC
Tror nu, at det bliver meget bedre i foråret end januar. Er det otte kampe, vi kommer til at have spillet sammenlagt i januar? Det tager hårdt på både spillere og trænere, og når først vi begynder at have et normalt kampprogram igen, tror jeg nu nok, at spillet også bliver bedre - det har det i hvert fald vane for at blive i foråret.

Pulisic har lige skrevet under til 2020 i Dortmund... Så får vi ham nok ikke at se i Liverpool til sommer alligevel.
Skrevet af Lynild
Jomic,

Det var mest i afmagt, jeg sagde såden. Matip og Lovren er mest oplagt lige nu, men jeg håber inderligt på Gomez på sigt.

Jeg håber, at vi får et forår som sidste år. En sløj vinter, efterfulgt af nogle af de mest mindeværdige kampe jeg har set i nyere tid.

Hold kæft jeg kan leve langt på Dortmund-, Everton- og Man Utd-kampene, stadig.
Skrevet af Fribytter
Drømmer stadig om en EFL-finale imod Man. Utd..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af jomic...
Jeg tror også at mine frustrationer, som jeg gav udtryk for op til kampen i lørdags, blev til total afmagt og opgivenhed så jeg klaskede lige et "vi er færdige"-udsagn på. Så kan det kun gå op ad herfra.

Der er ingen tvivl om at kombinationen/timingen med skader, program og ACN har været fatal. Det er lidt som perioden op til og inkl. Augsburg kampene. Der kan ikke gøres så meget nu, men Klopp må gerne gøre hvad han kan for at situationen ikke gentager sig næste år - hvilket i så fald vil blive 3 år i træk med lort om ørene i januar - og dermed en tradition. Det kan altid diskuteres om han så kom tilpas sent ind forrige år til at have haft indflydelse, men så må klubben hjælpe med at analysere på hvorfor det gik galt. Eller analysere på hvad der gik godt og så skabe en fortælling ud fra det, det er nok mere i Klopps ledelsesstil at gøre sådan noget - appreciative inquiry.

Enig fribytter, det gør jeg også. Jeg tror dog ikke vi kan leve med at sylte ligaen til fordel for skud efter pokaler igen i år. Til det, er det trods alt gået for godt.
Skrevet af YNWA"96"
Steven Gerrard er ifølge thisisanfield.com ude og sige vi skal prøve, at byde på Virgil Van Dijk så kunne vi sende Sakho den anden vej ....-:) han kunne virkelig forstærke vores midterforsvar !! Lovren er efter min mening simpelhen for ustabil. Klavan var jo billig og i et år hvor vi ikke spiller europæisk kan man jo godt forsvare den handel, at han så,har spillet mere end tiltænkt pga Matip´s skade + AFcon skandalen og det har vel været en "blandet fornøjelse" med hans præstationer !! Gomez er forhåbentlig fremtidens mand, men bedømt på de 2 Plymouth kampe mener jeg der er godt stykke vej endnu til startopstillingen.
El er de seneste rygter jo til VB positionen Sead Kolasinac fra Schalke ( er transfearfri til sommer) og Fulham´s Ryan Sessegnon, nå vi må se om der sker et el andet inden deadline ...!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af haraltidret
Southampton vil sandsynligvis forlange omkring 500 mill kr for van Dijk (samme beløb som City betalte for Stones) og jeg tvivler på at Liverpool kan eller vil betale så mange spiller for en forsvarer. Sead Kolasinac er eftersigende tæt på et skifte til Juventus.
Skrevet af Stef-LFC
Vi får ikke Van Dijk. Mit bud er at han skifter til en af klubberne i Manchester til sommer som den måske dyreste forsvarsspiller nogensinde til en løn, hvor vi ikke kan være med.
annonce
0