Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Det forklarer stadig ikke, at man ikke adresserer tydelige mangler i truppen.

Jeg er ikke uenig i de spillere, der har forladt klubben, men at man lader folk gå uden ordentlig backup. Og vi taler om spillere, der spillede rigeligt med Prl-kampe sidste sæson, eller har præsteret på det niveau før.
Skrevet af YNWA"96"
Er helt enig med Bendixboogie, giv Klopp noget tid til at bygge holdet op. Efter Leicester kampen var han jo osse meget ærlig og sige at holdet ikke er så godt som han troede det var, og jeg troede i november at vi kunne gå hele vejen med det spil der blev vist i efteråret....( man er blevet klogere...-:) ), det der virkelig trækker tænder ud for mig er hvor godt Liverpool kan spille, bare som ex. 1.halvleg mod Tottenham og så hvor lavt bundniveau holdet har......men hvis man skal prøve, at være lidt positiv (selvom man er frustreret..) så finder man jo osse ud af hvilke spillere ( og hvem der er "under lup" ) som har det niveau der skal til for at rykke holdet fremad, man finder jo nemmere ud af spilleres sande karakter når spillet ikke fungere end når spillet kører i olie og der må konklusionen bare være, at holdet har alt for mange medgangsspillere...
Som jeg ser det er de positioner hvor der virkelig er brug for forstærkninger til startopstillingen og mere bredde :
Ny Målmand - salg af enten Mignolet el Karius
Mindst 1 midterforsvare ( gerne 2) salg af Klavan, er kommet i tvivl om Matip faktisk har det niveau der skal til og Lovren er bare for ustabil...
Venstre back : Salg af Moreno - måske er der faktisk brug for 2 spillere til denne position, så kan Millner være backup til midtbanen.
Midtbanen : er det brug for en klasse 6 der har vi jo Hendo men ser ham ikke som som 6 og hvis Can bliver solgt har vi brug for en midtbane spiller mere, Lucas er nok osse fortid i klubben til sommer.
1 kantspiller mere
1 angriber til 9 positionen ( salg af Sturridge ) ( Origi er osse under lup fra min side af)

Mine tanker, andre har nok andre "ønsker".....-:)


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Jeg synes også, at vi har været hårdt ramt af skader plus Mané til AFCON og Matips underlige ban.

Der er intet hold, der kan undvære flere profiler over tid. Barca i indeværende sæson er et godt eksempel, hvor rytmen er helt fucked.

Og skader til bærende kræfter udstiller i den grad bredden.
Skrevet af bendixboogie
@Lynild; Mener du Skrtel, Benteke og Allen når du taler om afgange der ikke er erstattet?
Sakho er jo også forsvundet. En spiller hvis topniveau i hvert fald var på den hylde vi har brug for. Desværre har han nok udspillet sin Liverpool fremtid, så længe Klopp er ved roret.

Du har ret i at ovenstående ikke er tilfredstillende erstattet.
Det virker til at Klopp hellere vil vente med indkøb, hvis han ikke kan få præcis det han vil have. Hvilket måske egentligt er meget fornuftigt. Det er sjældent en god ide at skyde men spredhagl på transfermarkedet. Og guld kan også købes for dyrt...

Og ja, skader og andre fravær har i den grad udstillet hvor sårbar denne trup er på bredden. Det nytter sq ikke noget at stille med en bænke primært bestånde af U-spillere til en PL kamp. Ikke hvis man har ambitioner til mere end vores nuværnede niveau i hvert fald.

Selvom jeg prædiker tålmodighed, er jeg også selv ved at plukke håret af mig selv når jeg ser vores nuværende bundniveau, som står i skærende kontrast til vores top niveau.

Jeg har også selv været ude med riven, i forhold til Klopp´s taktik. Og om han egentlig bare var blevet læst. Men når jeg ser truppen mod Leicester, tænker jeg at materialet i mindst lige så høj grad spiller ind på resultaterne. Det der bare er så skide frustrerende er at han kan få holdet til overpræstere så meget i de store kampe. (Ja, jeg ved godt det lyder åndsvagt)
Skrevet af Swordfishtrombone
Mange har skrevet det der med, at holdet bare ikke er bedre. Det passer jo ikke. I januar og februar har resultaterne været til nedrykning, eller næsten. Vores hold er på papiret meget bedre end det. Vi taler Coutinho, Henderson, Mane, Firmino.

Vi har at gøre med et hold, som slår Tottenham og spiller uafgjort med United og Chelsea, men som taber til alle hold i den nederste del af tabellen. Som ryger ud af cups til små hold. Der er noget, som er helt galt. I sidste sæson så vi lidt af det samme: Vi fik resultater mod storhold, men havde det svært med de små.

Analytikerne har peget på, at Klopps taktik er luret. Liverpool er et kontrahold og kan ikke skabe kampen (men det kunne de generelt godt i efteråret). Andre har peget på, at han presser spillerne fysisk så meget, at de ikke kan mere (men de kan alligevel spille op mod de store, når det gælder).

Der kan være noget om begge dele, kontekstuelt, og selvfølgelig er der også noget om, at holdet mangler kvalitet, deri giver jeg kritikerne af truppen ret, men det er jo ikke bare det. Så langt fra. For kvaliteten på papiret, og som resultaterne mod storholdene også viser, burde være solid nok til at slå alle de hold, vi for tiden taber til.-
Skrevet af Lynild
Bendix,

Jeg mener helt konkret (som sagt før), at vi mangler backup i centerforsvaret og på venstreback og at de mangler ikke er blevet adresseret.

Jeg forstår godt, at man skiller sig af med de spillere, man gør. Jeg havde nok beholdt Toure og Smith, just in case.

De tre du nævner ville selv væk og havde ikke en fremtid som trupspiller. De er jo fast starter i deres respektive klubber, Allen endda en profil.
Skrevet af Fribytter
Jeg mener også, at resultaterne i det nye år har været så dårlige, at truppens kvalitet ikke rigtig kan bruges som forklaring. Som jeg ser det, er det et mentalt problem. Når holdet er klare favoritter, er presset for stort. Både i forhold til at en sejr er det eneste godkendte resultat og i forhold til spillet, hvor der skal spilles med den helt rette balance mellem at være direkte og tålmodige. Modstanderne bliver sjældent fanget i ubalance pga. deres defensive udgangspunkt, hvorfor der skal spilles direkte, når muligheden byder sig og i det hele taget tages chancer for at skabe ubalance. Omvendt svækker boldtab og afbrydelser det pres, Liverpool skal lægge - både taktisk og mentalt. Det kræver et dræberinstinkt hos de folk, som får chancerne, og det kræver en helt særlig ro hos de spillere, der skal sætte de forreste spillere op.

Og så har det måske alligevel noget at gøre med kvaliteten. Jeg mente, inden sæsonen gik igang, at Liverpool havde en rigtig god angrebsbredde. Der var mange målscorere i truppen. Ings blev skadet, men Firmino var startet stærkt oppe foran, så det ændrede ikke rigtig ved indtrykket. Men det, som ikke stod så klart, var, hvor svært Sturridge havde ved at gøre en forskel, når han fik spilletid. Cup-kampene lovede egentlig godt, og han virkede blot lidt rusten i PL-indhoppene, men rusten lader til at have sat sig permanent.

Kampene imod de mindre hold er ikke særligt taktiske, hvorfor defensive afstemninger og løbemønstre bliver mindre vigtige. Her handler det mest af alt om grundfærdigheder og at have klart bedre spillere. Og det er her, at en type som Sturridge kan komme til sin ret. Det er ikke så vigtigt, hvor meget han presser modstanderens forsvar. Det er vigtigere, at han kan gøre en forskel i små rum, og at afslutningerne er i top. Spillerne mangler det referencepunkt imod de mindre hold. Coutinho og Mané, som er de spillere, de andre forsøger at skabe plads til, kan være afgørende, men på en anden måde end en klinisk angriber, og de forlader sig stadig på relationerne til de andre spillere. De gør sjældent det hele udelukkende på egen hånd.

Men offensiven er én ting. En anden ting er forsvaret. Imod hold der spiller lange bolde, er det en grundforudsætning, at forsvarsspillerne kan vinde de direkte dueller. Og at midtbanen er god i boldbesiddelse. Lucas var overmatchet af Vardy, og midtbanen manglede Henderson sidste mandag. Og når offensiven så ikke presser modstanderen tilbage, er det et tagselvbord. To af kæderne manglede essentielle kvaliteter for at leve op til konceptet, og den sidste kæde manglede individuelle kvaliteter for at overkomme modstanderen.

Så kan man kritisere Klopp for ikke at sadle om. Men bænken giver ingen muligheder i øjeblikket, og alternativet var at stå dybere, og selvom det måske havde været smartere set i bagklogskabens lys, så ville det være en invitation til en masse indlæg, og Liverpool ville skulle forsvare sig dybt, hvilket plejer at være et grimt syn. Alene Klopps skuffelse over, hvor mange indkast Liverpool gav væk, var et tydeligt signal om, at han planen var, at kampen skulle foregå meget længere fremme på banen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Match Day...
Hendo desværre stadigvæk ude og om Klopp holder fast i midtbanen med Lallana - Can - Gini må være det store spørgsmålstegn til dagens opgør mod Arsenal. Den fungerede på intet tidspunkt i kampen mod Leicester, men det er nok den vi må leve med....alternativerne er desværre ikke store men en mulighed kunne være at Moreno spillede fra start af og man lagde Millner op på 6 positionen og bænket Can...!!
Jeg tror ikke længere på top4 men så længe der håb, må man jo prøve at holde fast i det usædvanlige tynde græsstrå der stadigvæk er....taber vi er vi endegyldigt død og begravet mhs til top4, en sejr hænger vi stadigvæk på så længe det varer.
Vi har i den grad kniven for struben inden dagens opgør og Coutinho må rigtig "steppe op" og begynde at tage noget ansvar og vise hvilken verdensklasse spiller han er, det er godt nok længe siden.....!!
God kamp !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Kniven for struben har vi haft i længe, og det har hidtil ikke gavnet.

Vi får max et enkelt point ud af kampen idag med mindre der sker mirakler.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af JimLaFleur
Er det ikke lidt naivt at kalde en sejr et mirakel. Liverpool har endnu ikke skuffet mod topholdene i nærmest 1,5 sæson nu. Tror seriøst du nedspiller Liverpool´s favoritværdighed nu.
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af Mainy
Ikke en kampdag uden DBRs profetier.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af D.B.R. ©
Og heller ikke uden et pip eller to fra Mainy.

Hvad lød mine profetier iøvrigt på i mandags?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
@ JimLaFleur

Sgu ikke med det lort de viste i mandags.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af JimLaFleur
D.B.R

Så har du allerede glemt Liverpools 2-0 nederlag til Hull før Tottenham kampen åbenbart
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af D.B.R. ©
Næe, men det er da godt du bevarer troen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Hold nu kæft en gave, helt heroisk godt kæmpende Bornemouth "stjæler et point" på Old Trafford, United´s fan er nok blevet lidt grå i toppen, hold nu op med brændte chancer......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Klavan erstatter Lucas el samme hold som sidst......
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Smör40
Ville stadig hellere se Milner på Can´s plads og Moreno på venstrebacken, og havde Sturridge været klar så ham på for Firmino som virkelig har et gevaldigt formdyk over en lang periode.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af DenzelCurry
Vigtigt Firmino!!
Flot af Mane også
Skrevet af Smör40
Så lige 3-4 kasser mere så man ka føle sig lidt rolig.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0