Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
EL er underordnet hvis det ska være på bekostning af Chl vi må håbe manu ka smide point nu de kommer til at mangle Zlatan resten af sæsonen selvom det ik lignede at de manglede ham idag.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af jomic...
Vi er i hvert fald ikke i en tilstand hvor vi vinder noget med en flok ´unger´.
Skrevet af JimLaFleur
Hvis United kommer i top 4 på bekostning af Liverpool, når man ser slutprogrammet, så bliver jeg satme overrasket.
De har City, Arsenal, Tottenham og Southampton ude endnu.
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af NotYetUnknown
så slå dog nogle indlæg, det er vel derfor vi har skiftet formation?

Der skal vel være mn. 6 minutter?

Der bliver nok alligevel kun 4
Skrevet af Sule12
Farvel til top fire. Det virker usandsynligt nu, når de andre hold har så mange kampe i baghånden.
Skrevet af Hasse1983
United og Arsenal vinder ikke deres resterende kampe, og heller ikke hvis man tager deres indbyrdes opgør ud. Det er blevet sværere efter idag, men absolut ikke afgjort.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg ved sgu ikke hvorfor, men jeg troede rent faktisk, at vi kunne komme i top 4 denne her sæson... Ak ja, vi er jo så pisse naive.
Skrevet af JimLaFleur
Farvel til top fire. Det virker usandsynligt nu, når de andre hold har så mange kampe i baghånden.


Man U, Arsenal og City skal mødes på kryds og tværs. Det er minimum 2 points tab til et hold hver gang.
Jeg tror faktisk Liverpool kan nøjes med 5-6 point endnu og så stadig snuppe top 4
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af D.B.R. ©
Man kan hurtig blive pessimistisk, ligesom optimismen også hurtigt kan boble op.

Kigger man på LFC´s slutprogram siger logikken, at det er nemt, men kampen i dag viser blot endnu engang, at Klopp ikke kan finde ud at spille mod lavere rangerende hold.

Vi får næppe mere end 6-7 point i de resterende kampe, og så har vi smidt hele sæsonen på gulvet.

Skader har vel en stor indvirkning på det, ligesom håbløse personlige fejl i forsvaret, der ikke ses mange andre steder i toppen.

Sjovt var det så længe det varede.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
For satan en mavepuster.....!! Kampen illustrer meget godt de problemer holdet har med Mane og Lallana ude, vi mangler simpelhen fart gennem kæderne, Coutinho spiller en rigtig god kamp, men når Firmino ikke lige rammer dagen og Origi har en af de dage hvor han træffer den ene forkerte beslutning efter den anden, så er vi for sårbare. Et andet kæmpe problem vi har offensivt, når modstanderne står dybt, er vores backs er total ufarlige og har været det gennem hele sæsonen, der kommer desværre intet fra dem offensivt....savner virkelig en back med noget fart der kan komme ned bagom forsvaret, når modstanderne står så dybt. Tingene er desværre ikke i vores egne hænder mere og med skadessituationen har Klopp virkelig svær opgave her i slutspurten, men jeg tror stadigvæk på at tingene kan gå vores vej denne sæson, selvom at det var en mavepuster af rang idag......!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Med den vattede offensiv og det hullede forsvar er det vel snarere et spørgsmål om ikke det var et knockout istedet for en mavepuster i dag.

Vinder vi ikke næste mandag, og sætter United og Gunners ikke point til inden da, er jeg bange for at vi skal igennem en omgang torsdagsbold næste sæson, og Klopp kan nok vinke farvel til de spillere, der står øverst på ønskesedlen, uden en billet til CL.

Holdet er slidt ned, og vi har intet brugbart på bænken, desværre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Crystal Palace er jo et af formholdene i PL. Sejren igår blev den sjette i de sidste otte kampe, hvor de også kun har tabt en gang. Og det i en kamprække med flere kvalitetshold. Det var bare et lidt skidt tidspunkt at møde Crystal Palace på.

Og så var et nederlag en lidt hård skæbne. Set på spil og chancer burde Liverpool være kommet foran, inden Crystal Palace scorer vindermålet, men det er selvfølgelig utilgiveligt først at give hjørnesparket væk og så efterfølgende ikke formå at afvise et så dårligt sparket hjørnespark.

Taktisk fungerede det ikke, at Coutinho og Firmino lå som mellemrumsspillere på kanten, mens Origi lå oppe foran med sin tendens til at trække ud på kanten. Alternativet var dog ikke sådan lige til at få øje på med skaden til Sturridge.

Lucas på den defensive midtbane var for tung imod de hurtige spillere og for let imod Benteke. Han spillede ikke en decideret dårlig kamp, men han indeholdt bare ikke et åbenlyst modtræk imod Crystal Palaces offensive kvaliteter.

Men intet afgjort endnu. Nu afhænger en topfireplacering selvfølgelig af, at de nærmeste konkurrenter sætter nok point til, men det har det sådan set hele tiden gjort, som jeg ser det. Hvis Liverpool skulle have ramt en stime, hvor de stort set havde gjort rent bord i det overkommelige slutprogram, så skulle holdet spille op til sit bedste, og det gør det ikke, og det kan det ikke, hvis der mangler tre profiler, som er vigtige for offensiven, og når bænken samtidig ikke byder på reelle alternativer til at ændre kampbilledet.

Nederlaget igår var det første i de sidste otte kampe. I de otte kampe har Henderson slet ikke været med, Lallana er gået glip af fem kampe og Mané fire kampe. Sturridge har siddet på bænken i tre af kampene og blevet skiftet ind i to af dem. Det er sådan set ikke en dårlig afslutning, som holdet er igang med alt taget i betragtning, men om det er godt nok, er svært at sige. Pt. ligger holdet til at ramme over 70 point - normalt vil det give en topfireplacering. Det vil desuden være det næsthøjeste pointantal i de sidste otte sæsoner - kun overgået af 13/14, hvor Liverpool endte på andenpladsen. Med andre ord skal vi tilbage til dengang, Liverpool var en fast bestanddel af CL for at finde en lignenede pointsum.

Hvis nu eksempelvis Liverpool ender med 74 point (to sejre og to uafgjorte) så bør sæsonen være godkendt - også selvom, det ikke resulterer i en topfireplacering. Efter man gik over til 38 kampe i PL, så er det kun to gange sket, at fjerdepladsen har fået mere end 74 point.

Ingen CL vil da givetvist betyde, at Klopp får svært ved at forstærke holdet, og risikoen for at Coutinho søger væk, er selvfølgelig større. Men det er ikke umuligt at forstærke holdet uden CL, hvilket sommerens vindue viste. Og så kan den nuværende trup nok også præstere bedre med færre skader. Jeg kan huske dengang, Liverpool lige var endt på andenpladsen under Benitez med Torres i topform. Her var der nogle, der mente, at Liverpool havde vundet mesterskabet, hvis Torres ikke havde været så meget skadet (han spillede kun 24 PL-kampe i den sæson - 38 i alt), og det blev heftigt diskuteret, hvordan man bedst garderede sig imod Torres´ skader (skulle der købes en dyr angriber til bænken eller en alsidig venstrekant, der kunne vikariere på toppen, når Torres var skadet (Vucinic var et af de varme bud)).

I denne sæson kommer hverken Mané, Coutinho, Lallana, Henderson. Can, Lovren eller Matip over 30 PL-kampe fra start (og heller ikke i alle turneringer). Det kan godt være, at det er klynk, men det er altså mange kampe, at en stor del af stammen ikke har været tilgængelig i. Selvfølgelig skal Klopp ikke bare gå ud fra, at det ikke gentager sig, og en spiller som Henderson skal der findes bedre gardering for. Og det er heller ikke sådan, at Lovren eksempelvis betyder ligeså meget for Liverpools spil som Mané. Men der er altså et potentiale for forbedring ved at kunne stille med flere af de bedste spillere i flere kampe
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Vi har selvfølgelig et åbenlyst breddeproblem i truppen, og det har givet nogle begrænsninger sæsonen igennem. Det lyder dog som om Klopp er ganske udmærket klar over dette problem, og vil gøre noget ved det.

Det er logisk nok nemmere at hente spillere med udsigt til CL, men igen så er jeg ikke sikker på, at det giver den helt store forskel i de spillere som VI kan hente.
Ja, vi er Liverpool, men de sidste ti er jo en stor rutschebane i forhold til placeringer. Modsat Chelsea og Arsenal fx. Derudover ser jeg os, gudskelov, heller ikke bruge K300 om ugen på en spiller som City el United kan finde på.

Jeg tror nok vi skal finde de rette spillere til holdet. Det er jeg slet ikke nervøs for.

Mht Top4 i år, så ligger vi stadigvæk fornuftigt til.
27. april: City - United
30. april: Tottenham - Arsenal
7. maj: Arsenal - United
14. maj: Tottenham - United
Og så mangler United og City også Palace, som fortsat kæmper for overlevelse, og som ser godt kørende ud.
Det er mange indbyrdes point, og så er der også de alm. kampe derimellem, FA Cup og europæisk på kort tid.

Det bliver hårdt at få top 4 men absolut ikke umuligt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Jamen, det er da en flot pointhøst vi har gang i, og det er da også flot at vi stadig er med om top 4 pladserne, men imø er det nu ikke en godkendt sæson, hvis vi ikke skulle ende med en CL plads, som jo er klubbens sæsonmål.

Skaderne har kostet meget i det lange løb, og har ikke gjort det nemt for Klopp. Så truppen skal helt klart forstærkes til sommer.

Det var i øvrigt spøjst, at TAA blev smidt på banen i stedet for en angriber (Woodburn), da vi kom bagud. Det kan ikke være megen tiltro Klopp har til Woodburn længere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Så er det vel heller ikke mere spøjst, at Klopp fravælger en 17 årig kant til fordel for en 18 årig alsidig wingback... Desuden sidder Woodburn på bænken på bekostning af bl.a. Ojo og Wilson, som er noget ældre, så det er da i sig selv et skulderklap.

Det kan da godt være, at en CL-plads er klubbens hovedmål - jeg ved ikke, hvor den slags meldes ud - men forventninger må jo justeres i takt med, hvordan sæsonen ellers forløber, og hvordan de direkte konkurrenter klarer sig. Hvis det i denne sæson kræver et unormalt højt niveau at komme i CL, så er det vel ikke automatisk for dårligt, at Liverpool ikke ender i CL.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Det er muligt, at TAA er en alsidig wingback, men det er vel primært i defensiven han har sine forcer.

Men ja, det er da et skulderklap at få lov til at sidde på bænken fremfor Ojo og Wilson.

Jeg ved såmænd ikke om klubbens mål for sæsonen meldes officielt ud til hele omverdenen, men jeg har da gennem sæsonen flere gange læst, at CL pladsen var det man stilede efter.

Det er naturligvis op til den enkelte, hvorvidt man synes en sæson er godkendt eller ej. Personligt ser jeg en top 4 plads som kravet for at kunne blåstemple sæsonen.

Det ser desværre vanskeligt ud nu.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
"Det er muligt, at TAA er en alsidig wingback, men det er vel primært i defensiven han har sine forcer. "

Klopp har udtalt, at det er det defensive, han skal arbejde med og forbedre (mest).

"Det er naturligvis op til den enkelte, hvorvidt man synes en sæson er godkendt eller ej. Personligt ser jeg en top 4 plads som kravet for at kunne blåstemple sæsonen."

Når nu det står klart, at det er Man. City, Man. Utd. og Arsenal, som Liverpool skal kæmpe med topfireplaceringer om, og ingen af dem har decideret underpræsteret i forhold til kravet om de 70 point, som i de fleste sæsoner plejer at være nok til at få en topfireplacering (sidste sæson var 66 point nok), så har jeg svært ved at se, hvad det er, der gør, at Liverpool som minimum skal være bedre end to af de tre hold for ikke at skuffe. To af klubberne er faste CL-klubber, og den sidste er den rigeste klub i PL, og alle tre sluttede over Liverpool i sidste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
En ting er, at kigge på pointtallet isoleret set. Det skuffende, hvis vi misser top 4, kommer for mig til at være det faktum, at vi konsekvent har vundet eller spillet uafgjort imod de på papiret svære modstandere, og gang på gang sat til imod hold vi bør kunne slå. Når man har givet sig selv så optimale betingelser for at gå i top 4, så er det skuffende at det skal være en kavalkade af elendige præstationer imod hold vi bør slå, der gør forskellen. I går stiller vi egentlig med en ret stærk startformation, og da vi kommer foran 1-0 bør vi jo kunne lukke sådan en kamp. Men nej...
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp har udtalt, at det er det defensive, han skal arbejde med og forbedre (mest).

Okay, jeg havde ikke opfattelsen af at han var specielt offensivt anlagt.

Når nu det står klart, at det er Man. City, Man. Utd. og Arsenal, som Liverpool skal kæmpe med topfireplaceringer om, og ingen af dem har decideret underpræsteret i forhold til kravet om de 70 point, som i de fleste sæsoner plejer at være nok til at få en topfireplacering (sidste sæson var 66 point nok), så har jeg svært ved at se, hvad det er, der gør, at Liverpool som minimum skal være bedre end to af de tre hold for ikke at skuffe. To af klubberne er faste CL-klubber, og den sidste er den rigeste klub i PL, og alle tre sluttede over Liverpool i sidste sæson.

Igen, det er op til den enkelte, hvad man synes gør en sæson godkendt. Så kan du smide nok så mange statistikker på bordet.

Det er fint med mig, hvis du finder en 5.-6. plads OK oven på det der er vist hidtil i denne sæson.

Personligt bliver jeg skuffet hvis vi smider CL-pladsen, efter den for øvrigt gode sæson vi har præsteret hidtil.

En plads i EL vil jeg ikke råbe hurra for.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Som jeg ser det, bliver 4 pladsen en kamp mellem os og United, jeg tror ikke på Arsenal. Med en sejr igår tror jeg ville have haft råd til, at miste point på udebane mod enten Watford el West Ham, det tror jeg så ikke vi har mere. Det er muligt at 3 sejre og 1 uafgjort, kan vise sig at være nok og vi dermed ender på 76 point. United kan hvis de gør rent bord ende på 81 point, men med deres slutprogram tror jeg stadigvæk at de vil miste point, selvom de er svære at vinde over, så spiller de stadigvæk en del uafgjort. Hvis vi havde vundet igår ville vi stadigvæk "have haft snor i City", men hvis jeg kigger på City´s slutprogram så har jeg svært ved at tro på, vi kan ende over dem, efter nederlaget igår...... ! Kampen igår virkede spillerne "meget nervøse" og havde svært ved, at spille frit, det hele var sådan "lidt låst" kampen igennem og tiltrods for man prøvede at spille med håndbremsen slået til og kontrolerende, så formår vi stadigvæk ikke at holde modstanderne fra chancer, denne kamp reddet Migs os desværre ikke, som han har gjort de sidste par kampe, men sæsonen har osse vist, at på visse positioner på holdet er vi middelmådige og ikke mere end det.....!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0