Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Fordi han er loyal. Han kan blive Liverpools Kuba. Det er desuden to sæsoner siden nu at han skiftede til Liverpool. Han kan vel også ane egne begrænsninger? Hvad er alternativet, Crystal Palace? Det er da ikke nødvendigvis givet at han vil veksle fast spilletid i en mindre klub med en backup rolle til adskillige positioner i Liverpool.

Edit: Han er jo også blevet, selvom det er meget begrænset spilletid han har fået på positionen som CM.
Skrevet af låggedvd
Jeg er overbevist om, at det er helt op til ham selv. Så hvis han ønsker at blive Liverpools Kuba så står tvivler jeg på at klubben vil stå i vejen for ham. Jeg, personligt, tvivler dog på, at det er tilfældet :)

EDIT: helt bestemt. Rodgers hentede ham som CM og trænerskiftet var ikke en del af de aftaler de blev indgået i mellem Milner og rodgers. Spørgsmålet er så om han vil tage en sæson mere "ude af position" og så endda som bredde spiller, når han kan spille sin favorit position med samme løn andet steds. Det må tiden jo så vise :)
Skrevet af Paz
Jeg tror i hvert fald klubben vil være opsat på at holde på ham. Hans professionalisme og erfaring er bestemt også noget værd, specielt i en trup som vores hvor gennemsnitsalderen er relativt lav og ikke besidder den store europæiske erfaring.

Ingen af de to scenarier er decideret usandsynlige, vil jeg mene. Vi får at se.

Skrevet af D.B.R. ©
@ YNWA"96"

Ja, man vælger helt selv hvad man vil tro på. Det er såmænd bare det jeg vil frem til, og så har jeg for resten også fra pålidelig kilde hørt, at man vil forlænge med Sturridge, da han og Klopp efter de sidste kampe i sæsonen har fundet en plan for hvordan han kan bruges næste sæson i Klopps system.

Silly Season is on!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af D.B.R. ©
@ låggedvd

Du er da hjertelig velkommen med dine input. Det er jo Silly Season, så vi kan jo alle tolke dem som vi lyster.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Paz,

Om det er usandsynligt, at Liverpool sælger en starter for den rette pris? Nej, men det var heller ikke det, jeg kommenterede på.

Det virker dog højst usandsynligt, at man skullle ville sælge stamspillere i en opbygningsfase til en lavere rangerende klub.

Hvis Clyne og Klopp har beef, giver det jo slet ikke mening, at manden har spillet så mange kampe. Nok om det.

Det er for useriøst for mig. Ses når der kommer noget konkret på bordet. Jeg tager også gerne "hvad sagde jeg"-snakken, skulle Clyne tage til Palace.
Skrevet af Hasse1983
Hverken Clyne el Milner er på vej ud af døren. Hvis vi sælger en af de faste startere, særligt på en plads, hvor der ikke er et alternativ, som tilfældet er på højre backen, så skal vi jo hentes en bedre spiller ind, og formentligt også en backup.
- det er jo det der råbt på gennem hele sæsonen:)

I forhold til afgang, så håber jeg at både Lucas og Sturridge er at finde i klubben i kommende sæson. Lucas er ikke hvad han har været, men han er en vigtig kulturbærer, og i en klub som Liverpool betyder det utroligt meget. Ikke mindst for fansene i byen.
Sturridge har skadeshistorik, men det er værd at satse på, at han går en mere fit sæson i møde, og så kan han være en skarp konkurrent til Kane og Lukaku.

Moreno er jeg nok eneste om fortsat at tro på, men han er i mine øjne blevet savet for voldsomt over på en håndfuld "minderige" fejl. Jeg kunne sagtens se ham spille en hel sæson med stor succes på backen, men det lader jeg Klopp om at vurdere:)

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af MadamCitrooon
Hvis Liverpool skulle bruge tid og ressourcer på en ny højreback denne sommer er der noget helt galt. Clyne er indbegrebet af bundsolid og leverer altid godt. Kunne han bidrage med mere offensivt? Ja, men den del kan man sagtens forvente at spillere som Mané, Cou10, firmino, Gini, lallana, angriber x skal stå for.

Det her hold har meget større mangler end en ny højreback, og hvis man mener at Cedric er en upgrqde over Clyne, så fortsætter vi bare vores spiral af middelmådighed som de sidste par sæsoner har været.
Skrevet af YNWA"96"
Efter kampen i søndags, sad jeg og så lidt med på LFC-TV og jeg bed mærke i, at efter kampen hvor alle spillere havde forladt banen og Anfield var stadigvæk mere el mindre fyldt, blev Lucas som den eneste "kaldt tilbage" til interview på banen ( han fik osse en pris for tro tjeneste for klubben), men jeg synes "det lugtede lidt" af et farvel, nå klubben har jo meldt ud, at det er op til Lucas selv om han vil blive.
Mht til Milner så kan jeg faktisk godt følge tankegangen med, at sælge ham. Det er jo ikke fordi han ikke har udfyldt sin rolle på VB fint, men det er (efter min smag) osse den possition hvor vi er svagest besat og der kan "klart opgraderes" på den possition på holdet. Milner skulle have en ugeløn på ca.£120.000 på de oplysninger jeg har kunne finde. Hvis man nu antager at der hentes en spiller til VB ( det er der jo en hvis sandsynlighed for ) og spilleren der bliver hentet, er til startelleveren ( det er jo heller ikke usandsynligt ), så er det godt nok en "dyr herre" at have siddende på bænken !! Så kan man jo argumentere for, at han kunne være "en bredde spiller" til midtbanen. Men hvis nu der er hold i rygtet med Keita el man henter en anden spiller til midtbanen, så har vi følgende spillere til midtbanen :
Coutinho - Lallana - Gini - Can - Hendo - Grujic - ( Ny spiller/ Keita )
Så vil Milner være 6-7 valg til en ugeløn på £120.000 ...... de penge kunne efter min mening godt bruges en hel el bedre til at styrke truppen !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vincent Gigante
Hvis Liverpool skulle bruge tid og ressourcer på en ny højreback denne sommer er der noget helt galt. Clyne er indbegrebet af bundsolid og leverer altid godt.


Lige præcis. Den absolut eneste årsag til at komme af med Clyne p.t. ville være, at man har meget bedre starter klar i kulissen - hvilket næppe er tilfældet.

Jeg ville alle dage ha´ en spiller som Clyne på mit hold. Solid er netop ordet, der beskriver ham. Indrømmet, så sætter han ikke ligaen i brand - og gør ej heller meget væsen af sig. Men han falder meget sjældent igennem. Kan han lægge på i sit offensive spil - og forbedre det offensive slutprodukt (læs indlæg) - så er han golden.

Ville være helt hul i hovedet at sælge ham, hvis der ikke er en fuldgod eller bedre erstatning.
.
Skrevet af J.M
Lucas som kaptajn i dagens kamp.
Skrevet af YNWA"96"
Bliver kampen vist nogen steder fra Australien ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
TV3 Sport 2 viser kampen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af MadamCitrooon
Synes også Clynes offensive bidrag bliver talt utrolig meget ned. Han tilbyder sig, kommer i løbene op og ned af kanten, og kommer frem til indlæg og afslutninger.

Synes han bidrager med en masse, som ikke bliver skrevet ned i statestikbøgerne - fx er det Clyne som tilbyder sig og sætter tempo ved at slå en knivskarp og hård aflevering til Firmino som kan spille den videre første gang til Gini, som scorer vores afgørende 1-0 mål mod Boro.

Skal slutproduktet bliver bedre? Gerne, men så længe han ikke er en hæmsko, som Milner fx er det, så er det lige før jeg ikke vil bytte ham for nogen andre - medmindre det er en gedin opgradering som Carvahal eller Kyle Walker

Men det er selvfølgelig bare min holdning :-)
Skrevet af YNWA"96"
MadamCitron du må have set noget jeg ikke har set denne sæson omkring Clyne´s offensive kvaliteter jeg ikke har set, 0 mål og 2 assist i 37 PL kampe !! Nu kan man læse statistikker som man vil, det er jeg helt med på, men de tal fortæller alt om hvor lidt han bidrager med offensivt ...!! Det er bare min holdning ....-:) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Og fuldstændigt overse hvad spilleren ellers bidrager med, og hvad der bliver skrevet.

Omvendt kan man jo argumentere for, at Milner er en af de mest offensive backs med 7 mål (og 3 assists), men det er ikke ligefrem det indtryk, man sidder tilbage med vel?
Skrevet af Vincent Gigante
Synes også Clynes offensive bidrag bliver talt utrolig meget ned. Han tilbyder sig, kommer i løbene op og ned af kanten, og kommer frem til indlæg og afslutninger.


Jeg skriver slet ikke, at han ikke bidrager, eller at han ikke tilbyder sig. For det gør han - og hans offensive bidrag har da også været én af hans styrker siden Palace-dagene (hvor slutproduktet også var bedre, så vidt jeg husker).

Men i Liverpool får han alt får lidt ud af sine bidrag. Det bliver ikke til mange assists, chanceskabende afleveringer eller kvalitative afslutninger. Det kan sagtens have noget at gøre med, at man ikke spiller på den måde - at høvle den ind til en targetman i feltet.

Den del af sit spil skal Clyne forbedre - ellers har jeg ikke noget kritik til ham.

Skal slutproduktet bliver bedre? Gerne, men så længe han ikke er en hæmsko, som Milner fx


Problemet med Milner tror jeg skyldes, at han spiller ud af position. Han vil jo meget gerne med foran og bidrage offensivt - hvilket forudsætningerne for ikke er lige så gode fra på hans nuværende position.
.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Omvendt kan man jo argumentere for, at Milner er en af de mest offensive backs med 7 mål (og 3 assists), men det er ikke ligefrem det indtryk, man sidder tilbage med vel?

Hvis du lige starter med at fjerne de 7 straffesparksmål, han står noteret for, som jo ikke har noget at gøre med, hvor målfarlig han er i åbent spil, så står du tilbage med 0 mål og 3 assists. Så ligner han ikke en voldsomt offensiv back længere, nej.

Jeg synes generelt ikke der er ret mange backs i PL, der er voldsomt gode offensivt. Jeg ville jo sige det samme om Antonio Valencia, som I siger om Clyne. Bundsolid defensiv, byder sig godt til over kanten, men elendige indlæg.
Skrevet af Genne
Hvordan de to backs er involveret kommer jo også helt an på, hvordan holdet er sat op. Det er ikke mange assists Clyne har lavet nej, men jeg synes han indgår udemærket i opspillet og er med til at holde bredden. Vi har sjældent store spillere i feltet der kan heade en ballonbold i kassen, men derfor kan man som back naturligvis godt bidrage på andre måder. Jeg savner også lidt, at han kommer til baglinjen og ind i feltet, men mon ikke det er noget af det der stille og roligt kan bygges på? Jeg synes ihvertfald det er en position der bør prioriteres væsentligt lavere end de fleste andre, da han er en stabil spiller, stort set aldrig skadet, og med masser af potentiale.
Skrevet af Lynild
LaPioche,

Jeg er udmærket klar over, hvordan Milner har scoret de mål. Det var sat på spidsen for at illustrere, hvor meget du kan bruge statistikken til ift. om en spiller bidrager offensivt. Milner har haft nogle gode kampe ind i mellem, men det har lignet mere og mere den caretaker-rolle, det er.

Valencia er en oplagt sammenligning i øvrigt, bundsolid og bundrutineret, der også kommer godt med over kanten. Jeg forstår dog ikke, at Darmian er gået bag dansen. Han startede da ret stærkt?
annonce
0