Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Det er jo helt groteskt at Wenger lod Ox spille i lørdags. Jeg forstår det simpelthen ikke. Manden er for det første på vej væk og en mulig, hvis ikke alllerede sikker, destination er dagens modstander. Hvordan det ender med en plads i startopstillingen tror jeg der skal være godt med kalk på toppen for at forstå. Så hellere stille med en tændstikmand fra akademiet.

Bortset fra det synes jeg det er en glimrende signing, den gør ikke noget godt for de defensive dødbolde, men det lader mere til at være et problem man bare accepterer så længe vi kan løbe fra de andre. Underholdende bliver det i hvert fald.
Skrevet af Opus
Du glemmer Suarez, der allerede dengang var voldsomt hypet. At Carroll floppede betyder ikke, at det ikke var et prominent indkøb.
Under Rodgers købte Liverpool flere spillere, hvor der konkurrence ligeledes let kan have været en faktor. At flopraten var høj betyder ikke, at det var uattraktive navne, man hentede.

Under Klopp har det fortsat været Souhtamptons bedste spiller(e) og tyske subtop-klubber, der handles med. At Oxlade vælger Liverpool over Chelsea er umiddelbart, hvad begejstringen må hvile på. Og det er et spinkelt grundlag. Jeg ville være påpasselig med at råbe bedre tider, før man ser noget, der minder om kontinuitet. En 4. plads senest går fint i tråd med Liverpools cyklus de sidste små 10 år.
Skrevet af Genne
Nu er det jo ikke et spørgsmål om hvem der handles med, men kvaliteten af de spillere der hentes og de alternativer de kunne have valgt.

Mané har vist sig at være et scoop til prisen, og mon ikke en del andre klubber gerne ville have haft ham som tingene ser ud nu? Jeg vil gætte på at hans pris var røget op i £50 mio. som minimum hvis han skulle købes i dette vindue. Jeg ved ikke hvor eftertragtet han var i Southampton, men Klopp havde jo allerede prøvet at købe ham da han var i Tyskland, så der var allerede en forbindelse imellem de to, hvilket nok ikke har skadet Liverpools muligheder for at tilknytte ham.

Salah var måske ikke interessant for andre klubber, det skal jeg ikke kunne sige. Men han har allerede nu vist sig som en glimrende signing, og er væsentligt bedre scoutet end 90 pct. af det der kom ind under Hodgson og Rodgers.

Keita, der godt nok først skifter til næste sommer, var på årets hold i Bundesligaen i sin første sæson, blev kåret af spillerne som den næstbedste efter Lewandowski og virker på alle måder som et fantastisk talent. Om der har været konkurrence ved jeg ikke, men det er længe siden Liverpool har købt en spiller med så lys en fremtid.

Oxen kender de fleste vel, og han er vel det mest tydelige eksempel på, at der er fremgang. At han valgte Liverpool fremfor Arsenal og Chelsea siger vel en del om at projektet har en vis tiltrækningskraft på en spiller der til enhver tid ville have valgt Chelsea eller en forlængelse med Arsenal hvis det havde været Hodgson der var træner i Liverpool. Det samme havde i min optik været tilfældet under Rodgers, men det er spekulation.

Solanke og Robertson er vel mere vanlig Liverpool-stil, men til fornuftige priser og med masser af potentiale, fremfor vanvidsindkøb som f.eks. Caroll (the horror...).

Om forbedringen skyldes at vi er blevet mere attraktive eller fordi Klopp, de tilknyttede scouts og transferkomiteen bare er skarpere end tidligere skal jeg ikke kloge mig på. Jeg kan bare konstatere at de handler der foretages virker langt mere velovervejede under Klopp end det tidligere har været tilfældet.

Hvis man ikke synes at der er fremgang at spore, både spillemæssigt og indkøbsmæssigt, så har man altså nogen meget fedtede briller på, synes jeg ihvertfald. Men jeg har naturligvis også Liverpool-briller på.
Skrevet af Kanonen1974
Klopp nævnte efter Hoffenheim kampene at flere spillere kommer til, hvor ihvertfald en havde CL som "krav". Tror ikke det var Ox, da han hele tiden har villet Liverpool. Kunne forestille mig at det nok var Lemar.
Jeg tror at VVD og Lemar er Liverpool spillere inden aftenen er omme
Skrevet af Kanonen1974
Ledelsen har åbenbart igen slået fast at Coutinho ikke skal nogen steder denne sæson.
Spændende at se hvordan fansene tager imod ham hvis han komme på banen på et tidspunkt.
Dog en glimrende breddespiller at have i truppen.

Og Lemar bliver selvfølgelig ikke hentet hvis Coutinho bliver
Skrevet af D.B.R. ©
Coutinho vil blive klappet på banen, og vil naturligvis ikke kun være breddespiller.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
KEY TIMES

Just a reminder, the transfer window shuts in England, Italy and France at 11pm BST, while Scotland closes at midnight.

The deadline in Germany is 5pm BST but the Spanish window closes at midnight on September 1 - almost an extra 24 hours to do business there, which won´t please Liverpool fans.

Don´t forget the deal sheet. This crucially allows a club to confirm that a deal has been reached and affords additional time to submit the remaining documentation.

The sheet cannot be used until two hours before the deadline and needs to arrive fully completed before the transfer window closes; clubs then have an additional two hours after the window closes to submit full paperwork...

For os der gerne ser Coutinho forsætte i klubben, skal vi nok lide en dag mere....-:)-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Vi kommer vel ikke til at lide, hvis der ikke hentes en erstatning.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af medc
Skal man tro på rygterne, så byder Arsenal også på Lemar. Kan dog slet ikke se, hvad Lemar personligt ville se i et skifte til Arsenal. Det sejler i klubben og der er ingen CL på dagsordenen.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Bosse1983
Nej, og med den logik er det utrolig at Liverpool har kunne købe spillere i flere sæsoner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af KriminalisLFC
Coutinho breddespiller, stop dig selv! Hvis han bliver, så er han selvfølgelig stadig en nøglespiller, og er enig med DBR i, at fansene nok skal tage godt imod ham. Mindes ikke Suarez blev buet eller lignende efter han ville væk, så det bliver Coutinho naturligvis heller ikke. Det er muligt han kommer til at sidde ude et par kampe, men så skal han nok komme tilbage i fuld effekt. Sky snakker om at Arsenal vil prøve igen med Lemar, før de skyder Alexis af til City. Skulle det lykkedes dem, og vi er ude af kampen om ham, så kan der ikke være meget tvivl om, at det betyder Coutinho bliver i LFC, hvilket jeg tror og håber er tilfældet uanset om Lemar skulle komme.
YNWA
Skrevet af gandalf
Hvordan Coutinho bliver modtaget, hvis han altså bliver, kommer til at afhænge af hvordan han præsterer på banen. Spiller han som han gjorde sidste sæson vil sommerens transfersaga hurtigt være glemt og alle vil tiljuble ham; men får vi en modløs og demotiveret Cou at se, vil han helt berettiget blive buhet fra banen.

Ganske som det skal være, og som det i øvrigt gælder for alle klubbens spillere.
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af KriminalisLFC
Er enig med Bosse her. Utd kunne heller ikke tilbyde CL sidste år, men det forhindrede dem ikke i at købe Pogba, som jo ikke ligefrem manglede bejlere. Så tvivler stærkt på, at Arsenal ikke stadig har et stærkt omdømme, og det ændrer én sæson uden CL og to nederlag i sæsonstarten næppe på. Hvis man skal være skeptisk omkring Arsenal, så er det vel nærmere pga prisen der snakkes om på Lemar. Men sælger de Alexis så har de trods alt fået £100m i dag, så mon ikke de er klar til at springe banken.
YNWA
Skrevet af KriminalisLFC
Det har du ret i, Gandalf. Jeg antager dog, at hvis han er umotiveret og ugidelig, så får vi ham slet ikke at se på banen. Kan ikke forestille mig, at han giver sig fuldt ud i træning, for så at falde helt igennem i kamp.
YNWA
Skrevet af medc
Origi sendt til Wolfburg på en lejeaftale på 1 år for £6 mio. uden en købsoption. God handel for begge parter.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af andib
Rimelig spændende vindue at følge med i fra USA.

Hver gang man har sovet er der sket en masse nyt.

Lad klubben få Lemar ind og sælg Coutinho, der alligevel vil smutte næste sommer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af flotfyr_17
Lemar har jeg opgivet. VvD har jeg ikke opgivet helt endnu, men den handel virker også en anelse langt væk, synes jeg.
Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Tror ikke der sker mere i dag, udover måske et salg af Sakho.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Kanonen1974
Bliver Coutinho et år mere så ville et Lemar køb da være spild af penge. Personligt håber jeg at man sælger Coutinho og køber Lemar, men det sker ikke.

Mere tragisk ville det godt nok være ikke at investere i en CB (VVD)
Skrevet af Bosse1983
Liverpool har vel allerede et nettoforbrug på transfers på omkring £70 mio. i dette vindue. Har man rede likvider til at hoste £80 mio. mere op for Lemar, uden at sælge Coutinho, samt hente en forsvarsspiller også? Keita udgør vel også en økonomisk forpligtesle nu og her, som ikke er medregnet i førnævnte netto-beløb.

Det ville desuden være lidt overkill med Lemar, med det man i øvrigt har oppe foran, når/hvis Coutinho bliver.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0