Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ronika
)
Skrevet af Ronika
.
Skrevet af YNWA"96"
@Roniks

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/liverpool-couldnt-sell-philippe-coutinho-transfer-barcelona-pep-segura-john-w-henry-a7923351.html

En anden "vinkel" på Coutinho saga´en.
Ved selvfølgelig om historien er sand, men det er yderst sjældent, at en ejer er direkte involveret. Men om vi kan lide det eller ej, så er Coutinho nok ikke LFC spiller næste sæson.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Ynwa91

@Ronika, er du seriøs?

Ved ikke med wijnaldum. synes ikke han har potentialet til en topklub som liv´pool. Henderson synes jeg også er langsom og meget defensivt orienteret. Ikke en leder type. Sammen med Wijnaldum går det i stå.´

Ja, Henderson er defensivt orienteret, men han er god til at binde spillet sammen - udemærket i pasningsspilet og løber som en hest. Og ikke en ledertype? Jeg ser ham som en stærk leder og anfører, dog er hans skadeshistorisk ikke specielt spændende. desværre! Noget, der tydeligvis også gør sig gældende på det engelske landshold, hvor han er i spil til anførerbindet.

Om end det var på en billig baggrund, spillede Wijnaldum i min optik en rigtig fin kamp mod Arsenal. Jeg tror sagtens, Klopp kan få det bedste ud af ham - og bliver Coutinho rykket ind på den centrale i kampe, hvor modstanderholdet står langt tilbage, giver det en fin balance mellem offensiv og defensiv. Milner, synes jeg, er for langsom til kanten, når Klopp gerne vil dyrke en spillestil, der i høj grad beror på kontrabold og hurtige kanter.

Forsvaret bør være den klart største bekymring lige nu. Med Sakho væk - hvilket var forventeligt - ser det utrolig tyndt ud i bagkæden. Min største skuffelse er, at Liverpool ikke har formået at hente mere ind til forsvaret, især efter Vvd-fadæsen
Skrevet af badazz
Tror ikke det er så ringe endda vi kunne selvfølgelig godt ha brugt Vvd, men kan vi bare undgå skader tror jeg det går fint vi har alligevel haft 6 cleensheet i de sidste 7 pl kampe. Er der ikke noget der hedder angreb er det bedste forsvar. Kan måske håbe på lidt forsvars forstærkning i januar vinduet

Enig.
Et af de største problemer vi har er dødbolde, og der er det hele holdet der skal være i stand til at forsvare (bedre).
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af YNWA"96"
Vi har jo diskuteret det før, det her med dødbolde. Man kan sagtens kritisere at holdet "står forkert" - Zone opdækning osv. Men man skal osse huske på, at vi er klart det mindste hold i PL både hvad gælder højde og KG., så meget af vores DNA i spilllestil fjerner man jo osse hvis man vælger at spille med andre typer end Gini - Coutinho - Salah -Mane - Firmino for de vinder ikke noget i hovedspillet. Man kan så osse lægge Moreno oveni da han jo umiddelbart ser ud til at have sat sig på LB denne sæson, dvs 6 spillere i startelleveren der stort set ikke vinder noget i luftrummet. Som Carragher var inde på efter kampen mod Watford på Sky Sport, at selvom vi havde VvD som vinder alt i luftrummet, vil det ikke løse hele "problemet".
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Ynwa91

Jeg tror heller ikke, han ene mand ville løse problemet. Men jeg er slet ikke tryg ved, at det er spillere som Klavan, Matip, Gomez og Lovren, der skal kæmpe om de centrale pladser i forsvaret. Kampen mod Watford gjorde det heller ikke meget bedre.

Vi var det hold i top4, der lukkede flest mål ind sidste sæson - og nu tyder det på, vi kommer til at køre med samme konstellation som i sidste sæson. Derfor burde man have sat alle sejl ind på at lukke en forsvarsspiller af højere kaliber.

Alt i alt et OK vindue, om end jeg sad og håbede på Lemar, Vvd - eller at de ville hive en kanin op af hatten. Jeg deler din betragning om højde og drøjde ift., den spillestil, der praktiseres, men her mener jeg, at det også knytter sig til valg af målmand. Liverpool har en keeper, der er eminent på stregen, men skidt i feltet.
Skrevet af YNWA"96"
Historien omkring VvD skulle være, at efter klubbens undskyldning, lovede FSG Southampton at man kun ville byde på VvD hvis de gav grøn lys. Dette skete som sagt ikke, så vi har faktisk ikke budt på ham. Klopp vil kun have VvD og ingen andre CB. VvD vil kun til LFC og ingen andre PL klubber. Hvad der kommer til, at ske nu i Southampton er jo et godt spørgsmål, de har jo nok i første omgang gjort deres fan tilfredse. Men LFC har ikke opgivet at få VvD til klubben, om det sker i januar eller til næste sommer må tiden vise. Men det er svært at forstille sig at VvD spiller i Southampton 5 år endnu, som det er med at Coutinho spiller 5 år mere i LFC.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Og der er heller ikke synderlig forskel på at afgive bud, der er blevet afvist, og indikere, at man vil byde mange penge, men ikke få grønt lys til at gøre det.

Højden er et problem, og jeg tror, VVD ville hjælpe på det. Men højden er jo kun et problem, hvis modstanderen får lov til i tilstrækkelig grad at bringe den i spil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Genne
Keita kommer til at passe perfekt ind i vores spillestil...

https://www.youtube.com/watch?v=znq86ujtrtU
Skrevet af Hasse1983
United lukkede 29 mål ind og sluttede som 6´er.
- jeg tror ikke man skal gøre forsvaret til et større problem end det er.
Watford var ikke prangende, men første kamp i sæsonen. Mod Arsenal lukkede vi helt af, men vælger at bruge Arsenals manglende evner som årsagen.

Hvis man vil have vores forsvar ned med nakken så kan man sagtens finde en grund el to.
Personligt er jeg ikke så nervøs.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
https://twitter.com/rafaelh117/status/903702870956154882

Måske Barcas interesse i Coutinho bare var spil for galleriet? I så fald er det da en helt igennem fantastisk klub...

Simon Hughes´ artikel, som der linkes til tidligere i tråden, og som afdækker Coutinho-sagen fra Liverpools perspektiv, er ret interessant, og jeg huskerbtydeligt, da Segura stoppede i klubben. Det gav ikke ret meget mening. Kluntet og dårlig håndtering af Henry og co.. Og Hughes har sikkert også ret i, at Henry kan være svær at få fat på. Også selvom det drejer sig om sager, han har vist interesse for og været med til at drøfte. Det er ikke voldsomt smart.

Men kritikken af organisationen i klubben er jo ellers kun gangbar, hvis det er inkompetente folk, der er ansat. De har jo mandat til at træffe beslutninger, så Henry har jo overflødiggjort sig selv i det daglige. Hvis han er svær at få fat på, er det så et reelt problem for arbejdsgangen?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Nu kan Coutinho selvfølgelig ikke gøre for, hvis han blev ført bag lyset af Barca, men de mange handler og forsøg på at gøre en handel på vinduets sidste dag, er med til at understrege, hvor meget spillernes egne ønsker fylder. Oxlade-Chamberlain har Aidy Ward som agent. Ward var også agent for Sterling, og dengang var der jo ikke grænser for, hvor meget klubben holdt Sterling tilbage. Sterling havde ambitioner, og dem kunne han ikke indfri i Liverpool. Fair nok. Agenten sagde nogle ting, som på sin vis passede, men han sagde dem måske også for at presse et skifte igennem og gøre det beskidte arbejde for Sterling, som så kunne spille rollen som ung feteret fodboldstjerne, der ikke er god til at træffe beslutninger selv. Det virker i hvert fald mærkeligt, at Oxlade-Chamberlain foretrækker Liverpool med Ward som agent. Hvis Ward virkelig ikke mener, at Liverpool er et godt sted at udvikle sig som spiller, så burde Chambo ikke vælge at skifte til klubben.

Lemar og Barkley kunne begge have skiftet klub på vinduets sidste dag. De valgte ikke at gøre det. Ifølge aviser vil Lemar hellere vente på Liverpool (og måske andre klubber). Og Barkley vil hellere vente på Pochettino. Agenterne er selvfølgelig primært ude på at tjene penge, og deres egeninteresser fylder for meget i fodbold, men hvis de havde den her manipulerende hjernevaskende magt, som det til tider udlægges som, så ville spillerne egne præferencer slet ikke fylde så meget.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Der er jo ingen tvivl om, at FSG for mange fans har et kæmpe image-problem. De har jo siden de købte klubben, været i konstant beskydning om at klubben var for uambitiøs. Derfor var det jo osse helt ekstraordinært, at det ikke var LFC men ejerne der var ude og melde ud, at Coutinho ikke var til salg. Man har simpelhen brug for at få rettet op på sit image. Ansættelsen af Peter Moore som om nogen har LFC blod i årerne, er jo nok heller ikke helt tilfældig. Peter Moore CV kan man jo ikke sætte en finger på, så ingen tvivl om han er sindsyg kompetent. Men man har simpelhen brug for, at få et ansigt udadtil der kan få rettet op på deres "image problem" overfor klubbens fans. FSG President Mike Gordon er jo i klubben til den daglige drift, så mon ikke ham og John W.Henry taler sammen dagligt...-:)-:) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Husk agenter ser helst at deres spillere skifter klub hver vindue !!!...-:) så de gør alt det beskidte arbejde for deres spillere der skal til, for at få skiftet klub.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Nej, det tror jeg ikke, de har. Jeg tror, Liverpool er meget selvkørende. "Selvledelsen" har også vundet indpas her.

"Husk agenter ser helst at deres spillere skifter klub hver vindue !!!...-:) så de gør alt det beskidte arbejde for deres spillere der skal til, for at få skiftet klub. "

Og netop derfor er det mærkeligt, at Barkley og Lemar ikke skiftede...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Sandheden er vel at Barkley ikke bestod sin medical, og at Lemar vil spille CL.
Skrevet af Opsigon
Barkley bestod skam sit medical, han ombestemte sig bare fordi at han mente at Everton havde bestemt gan skulle til Chelsea fremfor Tottenham.

Lemar vil hellere til Liverpool og venter på den mulighed i fremtiden.
Skrevet af Fribytter
Det tvivler jeg meget på, og Lemars agent kan da være ligeglad med, om Lemar vil spille CL. Desuden er det mærkeligt at foretrække Liverpool frem for Arsenal, hvis CL er det, der trækker.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Opsigon
Hvorfor det? Det er da tydeligt for enhver at Liverpool er bedre end Arsenal, og at de har en af de mest attraktive trænere og spiller noget af det smukkeste angrebsfodbold
annonce
0