Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Virtuality
Carroll er ikke ligefrem nogen elegantier.

*breaking news*
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af 61
Carroll er sku god!
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Banksy
Men han har dog spillet fint, været med i nogle gode aktioner, måske bare et forsøg på at forblive positiv omkring alt han laver som bare er nogenlunde udemærket. Suarez bliver ikke populær efter denne kamp, synes godt nok han er faldet let indtil flere gange..
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af 61
Jeg giver dommeren skylden i den her kamp!
Han bliver revet ned, så bliver der ikke dømt. Han smider sig, så får de frispark.
Det er sket op til flere gange denne sæson.
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af Virtuality
Hvad er det for en "calculated risk", som kommentatorerne mener Moyes har taget? Har han sparet nogle spillere? Nej vel?
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Banksy
Hattrick! Sådan Suarez, det er sådan det skal gøres.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Yobo
Jeg får et bedre liv, når Gerrard stopper karrieren.
Tillykke. Fortjent.
Skrevet af andib
Tak, Yobo.

Tak for kampen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Toffees
Virtuality, Prøv tag et smut forbi Everton-tråden. Der var lavet 6 ændringer. Jeg var mildest talt skuffet da jeg så de ændringer.

Man kan så sige, at vi betalte "heldigvis" prisen.

Tillykke med Gerrard og sejren. Helt fortjent, jeg vil dog gerne undskylde at vi ikke turde stille med et spillende hold, så kampen kunne have været seværdigt. Jeg må trøste mig med Bayern i aften.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af 61
Sagde til Toffees at Liverpool ville vinde med 3-0 mindst.

@Yobo
Den dag går mit liv sort!

EDIT: Mistype
Liverpool FC & Trabzonspor!
Skrevet af D.B.R. ©
Herlig sejr.

Lad os så bygge videre på det, og ikke falde tilbage til præstationer som i lørdags.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Swordfishtrombone
Bedst som "nogen" kaldte kaptajnen fodboldtræt. Han er den angriber, vi har manglet.
-
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Gerrards Premier League kamp nummer 400.. Hvilken én!

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Carlsen81
Sagde for sjovt til min kammerat at Gerrard ville score hattrick i dag ;)
-Men, det gør jeg egentlig, ved nærmere eftertanke, hver uge..

God kamp og lidt ærgerligt for Everton at tabe med 3, omend de ikke havde nogle chancer. Som jeg plejer at sige, Henderson bliver først god når vi når en komfortabel føring (2mål) - i dag var det bare ærgerligt at han blev skiftet ud lige som det 2. mål blev scoret :-p

Undrede mig over at Drenthe og Jelavic sad på bænken, men er ikke i tvivl om at manageren har stillet op med ddet hold han følte på dagen var bedst. Så tror såmænd ikke at de 6 spillere som er blevet udskiftet havde gjort en mindeværdig forskel på resultatet, Toffees.

Spillere jeg følte var uden indflydelse på kampen , og kunne være blevet undladt helt: Henderson, Downing og Carragher. Men så længe resultatet er der, så går det nok.

Og hold da op for et brag af en kamp for Kelly, selvom han er oprindelig CB er han da en ren "finter" ude på den højrekant! Thumbs up.

Steven Gerrard is our Captain... ! :-)
Skrevet af Swordfishtrombone
I øvrigt glimrende at få skabt lidt luft til 8 til 15 flokken. Nu er der 5 point ned. Vi skulle nødigt ende uden for top 7.
-
Skrevet af Toffees
Carlsen81, Drenthe er ofte på bænken fra start, Jelevic er først lige kommet igang. Og det undre du dig over!

Spillere som Rodwell, Jagielka, Anichebe har stort set ikke været i kamp imens vi har været ubesejret i 9 kampe! Et hold skaber netop resultater ved at kan sætte samme hold, helst så ofte som muligt "Never change a winning team". Hvis du ikke tror at udskifning af 6 spillere gør en forskel, ja så kan vi ligeså goddt slutte den her.

Og hvis du prøver læser i Everton-tråden, da jeg så opstilling, jamen der var det ligeved jeg ikke gav se kampen! Og at den så gik lige som forventet, ja det gjorde det så ikke bedre.

Den her kamp var mere vigtig for jer end os, og det bare det også præg af.

I vandt fuld fortjent.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Frydendal
Ikke så meget andet at sige end den første sang i denne film

http://www.youtube.com/w…ure=related

400 kampe og fejre det med hattrick - Smukt!
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Skrevet af Berger
Toffees
Sikke en omgang ævl og kævl at skrive, at kampen var mere vigtig for Liverpool end for jer. Hvornår er et derby ikke vigtig for begge klubber ? Mig bekendt skal begge klubber spille FA Cup i den kommende, så den holder jo ikke.

Hvorfor ikke bare erkende, at Liverpool vandt fortjent uden et men vores opstilling bla bla. rent faktisk spillede Liverpool nu langt bedre imod Arsenal og tabte og I skal være glade for, at vi ikke ramte det niveau for så havde vi droppe sangen om, at Rush scored one, and Rush scored 2......så havde Rush været skiftet ud.
Skrevet af Carra-23
Der skal jo gå ævl og kævl i den ..... det er ikke mange timer siden de ikke mente en eneste Liverpool spiller ville kunne gå ind på Everton´s hold. Der er skrevet stolpe op og ned om hvor god Pienaar, Fellaini, Coleman m.m. er og hvordan Hibbert skulle starte inde istedet for Neville.
10 more years !!
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Skrevet af liverpool74
Flot sejr uden Agger, Johnson, Lucas og Bellamy, trods alt 4 der har gjort det godt før for Liverpool, og lidt rystende at tænke på at Everton igen kom på Anfield uden tro på sejr.

Mon man skal håbe på at Everton trækkkes i næste kamp i FA-Cuppen hvis vi går videre og de får held til at slå Sunderland.
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
annonce
0