Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Det er mest tv-gejl i dag fra Bischoff, meget blev gjort rigtigt i dag og Klopp var blevet hyldet for sin genialitet, var han sluppet af sted med det.

Bump på vejen.
Skrevet af Lynild
Ja, Mané er synderen. Skal satme spille på tværs og lukke kampen.

Lovren spiller faktisk en hæderlig kamp. Det er vildt dømt. Skal i hvert fald se den igen.

Kan heller ikke forstå Oxelaide skal ud. Han var den eneste, der bragte noget fart og dynamik på den midtbane.
Skrevet af Swordfishtrombone
Hvorfor skifter Klopp Salah ud? Det er et fucking derby ... Ings og Solanke?
-
Skrevet af AlstrupLFC
Frustrerende at vi ikke kan slå til, når de andre hold fejler.

Jeg synes ikke, Klopp gør noget galt med den startopstilling. Prøv bare at se på kampen: vi dominerede jo fuldstændig, og det er sgu ikke Klopps skyld, at Mané ikke kan tænke længere end at smide bolden tværs over til tre medspillere, der har frit mål. Vi vadede jo i chancer, og holdt Everton fra at få nogen chancer. Kun et latterligt dømt straffespark kom i vejen for det.

MOTM: Gomez
Skrevet af D.B.R. ©
Latterligt pointtab og håbløst at starte uden Coutinho og Firmino.

Ærgerligt at man belønnes for at falde let, noget Everton spillere ser ud til at være gode til.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Jeg elsker tv-kommentatorer der ikke fatter en skid. Gary Neville sidder i den første halve time af anden halvleg og fortæller stolpe op og stolpe ned om hvor elendige Everton er og hvor lidt deres game-plan er lykkedes. De sidste 15 minutter sidder han og snakker om "The Allardyce-effect" og om hvordan Everton har været uhyggelig dygtige til at holde sig inde i kampen, så de kunne score på et straffespark med 15 minutter igen.

Fantastisk.
Skrevet af Hasse1983
Paz hvor ser du kampen med Neville som kommentator?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
NBCSN.
Skrevet af Paz
City sejr kan lindre en lille smule.
Skrevet af Paz
Jamie kommenterer Manchester-derby på Sky-sports, så må vi se om han kan leve op til mængden af bullshit.
Skrevet af Hasse1983
Paz, tak. Tænker det er noget betaling?
- kan man gøre det fra DK ip adresse, eller skal man lave tricks?:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Hvad sker der også for to diskutable straffespark imod i to PL-kampe i streg?

Jeg har ikke meget at udsætte på præstation og taktik idag. Det er klart, at Klopp bliver kritiseret efterfølgende, men kritikken kan jo ikke hænges op på ret meget andet end kontrafaktiske spekulationer, selvom dispositionerne ihærdigt forsøges hængt op på en tendens.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Jeg streamer.
Skrevet af Paz
Enig i at Gomez er MOM. Virkelig flot kamp af ham i dag.
Skrevet af Hasse1983
Der er jo ingen garanti for, at "Fab Four" havde dirket Everton op. Det er rent gætværk, hvad der kunne være sket HVIS og HVIS og HVIS.
Dermed er jeg ikke uenig i, at de bedste spillere nok ikke alle startede inde.
Vores trup er dog så bred, at startopstillingen idag kom frem til de chancer der kunne have vundet kampen.

Forsvaret havde ikke meget at lave, men de lukkede og spillede i mine øjne en god kamp. At hænge det hele over på Lovren synes jeg ikke er fair på nogen måde.
Det virker søgt at angribe forsvaret igen, igen og igen.

Jeg hopper med på Gomez vognen. Kæmpe fan af den knægt!:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Der var jo ikke nogen der havde haft nogen indvendinger, hvis den kamp var endt 4-0 ud fra de chancer der faktisk blev skabt i kampen begge veje. Derfor er det svært at kritisere Klopp.

Edit: Nå, det var vist bare en gengivelse af det Fribytter skrev...
Skrevet af YNWA"96"
Helt ufattelig at vi ikke vinder den kamp....!! Holdet spiller jo en solid kamp og Mane må virkelig sove dårlig i nat...! Simpelhen helt igennem idiotisk at han træffer den beslutning selv at afslutte. Straffesparket er ufattelig tyndt, men Lovren giver dommeren en mulighed for at dømme det og det er simpelhen så urutineret af ham, hvis det havde været TAA eller Gomez havde jeg kunne forstå det. Men Lovren er en af de mest rutineret på holdet og det er simpelhen mangel på “klasse”, at han giver dommeren mulighed for at dømme straffesparket. Vi har kun os selv at takke at det ikke blev til 3 point idag og ellers enig med at Gomez udvikling er bare fantastisk !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tjödalv
Solanke er ung, men indtil har jeg ikke set meget, der retfærdiggør hans plads i hierakiet. Jeg synes han tager rigtig mange forkerte beslutninger, han ødelægger ofte flowet i gode situationer, og han er rigtig ufarlig. Jeg ser gerne Ings få et par startere frem for ham. Det er der sikkert nogle, der er uenige i.
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg håber seriøst der kommer en positiv reaktion mod WBA på onsdag.

Det er håbløst at smide point som i dag, hvis man vil lege med i top 4.

På den anden side ville yderligere pointtab allerede på onsdag ikke kunne undre. Det er jo LFC.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Mainy
Det er da seriøst taber agtigt af jer, som kritiserer Klopp for opstillingen. Vi har jo 100 % kampen og kun Manés egoisme og dommerens inkompetance er skyld i, at dette ikke blev en stensikker sejr.

Regner I med, at man bare kan spille samme opstilling i halvanden måned, med to kampe i ugen?

Selvsamme personer ville tude over Klopp, hvis én af vores bedste spillere fik en overbelastningsskade. Det har intet med at være arrogant at gøre, men derimod spiller- og truppleje.
You'll Never Walk Alone
annonce
0