Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Lidt sjovt at læse tråden kampen igennem, og ja det er nemt at være bagklog, men kampen idag viser jo tydeligt, at man skal have is i blodet og tro på konceptet og "Plan A" holder:)
- vi havde jo chancerne fra start af og burde have ført ved pausen.
Vi fortsætter efter pausen og vinder kampen præcis som vi burde.

Skønt at slutte året med tre point - nu kommer der en kamp om 48 timer, men vi har ikke mere trætte ben end Burnley bør have, og med en væsentlig breder trup bør der ligge 3 point igen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Håber vi lander Kevin Trapp i januar. Stor og stærk, nem kommunikation med hhv. hollænder og tysk-camerouner, ledig og har før snakket varmt om Liverpool. Plus PSG skal ha solgt i forhold til FFP.
Skrevet af YNWA"96"
Nogen der har styr på Jack Butland, han bliver osse rygtet til klubben ?....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Man runder snart 100 år ovenpå sådan en kamp som idag, og kampen i overmorgen kan meget vel hjælpe yderligere til.

Mané ligner en spiller uden selvtillid, han har brug for at få scoret.

Godt nytår til alle.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Ja godt nytår til alle i tråden!
Skrevet af Fribytter
Ja, godt nytår. Og et godkendt et af slagsen. Lidt bump på vejen hist og pist, men overordnet set positivt.

Ja, kampen idag forløb ikke helt efter drejebogen. De der tidlige baglænsmål er en dårlig ting. Men godt gået at hive tre point hjem alligevel. Leicester var selvfølgelig også til at tale med i forsvaret, men typisk Liverpool så bliver det ene kiks kostbart i den ene ende, mens Leicesters fejl i den anden ende ikke udnyttes. Især bolden, der bliver sparket ind på Salah, som ikke når at reagere, var faktisk en ret stor chance. Vardy havde garanteret sparket den ind i den ene ende, og han ville have elsket det.

Og jeg troede faktisk, at Salah måske var ved at ramme en mindre målkrise, hvor bolden bare ikke ville ind, men han virkede upåvirket af at have brændt tre store chancer i første halvleg. Stærk mentalitet, men det er nok også lettere at tro på det, når man allerede har en gedigen målhøst i bagagen. Det stod dog i kontrast til Mané. Han spiller en fin kamp og bliver vel egentlig ved med at gøre det rigtige. Men timingen i løbene var der ikke, og på de lidt sværere chancer skød han med løst krudt. Dog fin detalje ved Salahs scoring.

Jeg lagde ikke mærke til Coutinhos reaktion ved udskiftningen. Men jeg har hæftet mig ved, at klubben ikke på samme måde som i sommervinduet har været ude og afvise et salg kategorisk (ligesom man også holdt helt tæt med forhandlingerne med Southampton om van Dijk). Det er nok dels for ikke igen at gøre Coutinho utilfreds og fremprovokere en trodsreaktion - den magt har Coutinho fået tilkæmpet sig med "rygskaden" i august - og dels fordi, man nok allerede er ved at planlægge med en fremtid uden Coutinho, selvom jeg ikke tror, at klubben decideret regner med at sælge Coutinho i dette vindue. Og hvis Coutinho selv kan bestemme, så vil han nok også helst spille sæsonen færdig for Liverpool. Problemet er bare, at hvis Barcelona igen fortæller Coutinho, at det er nu eller aldrig, og at de vil kigge efter andre spillere, hvis ikke det lykkes at få fat i ham, så trumfer det nok Coutinhos lyst til at spille PL og CL færdig med Liverpool.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Ja spekulationerne omkring Coutinho bliver jo ikke mindre efter denne ....-:) :

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fans-enraged-after-coutinho-14096813

Som jeg har skrevet flere gange forventer jeg ikke at Coutinho er i klubben næste sæson. Men synes bare ikke det giver nogen mening, at han skulle skifte her til januar. Selvom klubben/ Klopp jo ikke mere katogoris afviser at Coutinho ikke er til salg, så kunne Klopp jo bare have ladet være med at sige, at der er ingen med indflydelse i klubben der har fortalt ham, at Coutinho ville blive solgt i januar. Barca ligger godt til i ligaen og har et stort forspring til Real Madrid og de kan ikke bruge Coutinho i CL. Vi kæmper om top4 og er stadigvæk med i CL, som Coutinho kan deltage i for klubben. Hvis/når han forlader klubben efter sæsonen, vil han komme afsted fra klubben på en nogenlunde ordentlig måde. Skifter han nu ( selvom ejerne/Klopp jo har det sidste ord i den sag ) så vil han komme afsted fra klubben på en meget skidt måde og det tror jeg aldrig fansene vil tilgive ham for. Men med tiden heler alle sår jo, men fra at være en af klubbens mest elskede spillere, vil han i den grad sætte dette over styr med et skifte nu.


Ja godkendt første halvdel af sæsonen. Spillet har været fantastisk og virkelig underholdende i næsten alle kampe. Pointmæssig ligger holdet jo fint til i kampen om top4 og det bliver jo igen tæt lige til målstregen. Vi er lidt bagud ifht til det antal point vi havde på samme tidspunkt sidste sæson, men vi ligger jo meget tæt på 2 point i snit som var det point antal vi havde sidste sæson over hele sæsonen. Stadigvæk med i CL og heldige med lodtrækningen da vi trak Porto, så videre arrangement i turneringen er jo slet ikke usandsynligt. Så herfra skal der lyde en stor tak til Klopp for hans kompromisløse tilgang til spillet, jeg har ikke følt mig så underholdt af et LFC hold siden 13/14 sæsonen, men ellers skal vi godt nok mange år tilbage for at finde et hold der bare tilnærmelsesvis spiller så underholdende fodbold. Man føler jo at dette hold kan vinde alle kampe og det er godt nok mange år siden man har haft den følelse i kroppen omkring et LFC hold.

Tak for debatten og rigtig godt nytår !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
@ YNWA96

Jeg tror da også, at Coutinho selv foretrækker at skifte til sommer. Problemet er bare, at Barcelona sagtens kan finde på at fortælle ham, at det ikke er sikkert, de vender tilbage i sommervinduet med et bud. Skal Coutinho så vægte en værdig afsked eller sit drømmeskifte højest? En værdig afsked kan jo betyde, at Coutinho må skifte til en anden klub end Barcelona. Alternativet til Barcelona er umiddelbart PSG, og den klub har Liverpool tidligere afvist uden, at det resulterede i brok fra Coutinho. Hvis Real Madrid melder sig på banen, kan det sikkert opveje et kikset skifte til Barcelona, men det ser ikke ud til, at Real Madrid vurderer at købe Coutinho.

At Barcelona måske begynder at presse Coutinho i januarvinduet, kan rigtig nok virke uforståeligt alt taget i betragtning. Men selvom klubben sportsligt kører derud af, så slikker man nok stadig sårene efter Neymar-skiftet. Det var jo ikke bare et overraskende skifte, men en mistillidserklæring til hele den måde, klubben kører på. Selvfølgelig kan Neymar også have Ballon d´Or-drømme og et ønske om at være den altoverskyggende stjerne, men det er ikke fordi, han lader til at have haft et dårligt forhold til holdkammeraterne, og Messis tøven med kontraktforlængelsen og klubbens forsøg på at skjule det vidner imø. om, at spillerne ikke har haft tillid til måden, klubben blev drevet på, og at ledelsen har været presset på den front. Jeg tror faktisk, at der har været en vis forståelse for Neymars motivation for at skifte.

Barcelona har i den grad brug for at hente en stjerne, der vil klubben, og det tætteste, de kommer på en sådan, der samtidig virker godt castet til spillemåden og udfordringen med at erstatte Iniesta, er Coutinho.

Personligt under jeg ikke Coutinho et skifte, men når det er til en udenlandsk klub for et beløb, der formentlig bliver stort, så har jeg ikke problemer med det. Og jeg forstår da sagtens, at Coutinho meget gerne vil til Barcelona. For mig at se handler det dog i høj grad om timing. Januarvinduet er for Liverpool ikke et meget bedre vindue end sommervinduet at sælge Coutinho i. Erstatningerne er sværere at få fat på i januarvinduet og at holde på pengene kan gå ud over kampen om topfire. I bedste fald vil et salg betyde at gå på kompromis med ambitionerne i CL, da en erstatning formenligt vil være spærret i CL. I værste fald går det også ud over mulighederne i PL, fordi Liverpool ikke får fat i en (god nok) erstatning.

Liverpool kan jo forsøge sig med at forklare Barcelona, at beløbet for Coutinho skal modsvare den overpris, en erstatning vil koste i januarvinduet. Lidt ligesom klubben gjorde, da Torres skulle sælges til Chelsea. Så er det bare alfa og omega, at der er mulighed for at hente en af de spillere, der er højt på listen over de erstatninger for Coutinho, som klubben har i kikkerten, og at klubben ikke ender med som med Carroll at gå langt ned af listen for bare at finde en spiller, der er mulig at vriste fri.

Hvis Klopp selv kunne vælge, tror jeg, at han solgte Coutinho. Mantraet om kun at vil købe og holde på spillere, som virkelig ønsker at spille for klubben, bliver noget sværere at opretholde, hvis en muggen Coutinho nægtes et skifte. Og jeg tror faktisk også, at Klopp ikke havde haft noget imod et salg i sommervinduet. For Klopp er det ikke bare et slogan, selvom han også helt bevidst bruger det sådan. I hans system og hans måde at håndtere en trup på er kollektivet og fællesskabet utrolig vigtigt.

Men jeg tror også, at han er lydhør overfor argumenterne om vanskeligheden ved at rekruttere i januarvinduet og den problematiske signalværdi i at sælge en profil midtvejs i en sæson (hvilket bare gør en brugbar erstatning vigtigere). Og jeg tror, han blot ser det som en af opgaverne med at være træner i klub med ambitioner at skulle køre videre med Coutinho, hvis det ender med det (og så virker en utilfreds Coutinho trods alt ikke helt så vanskelig at håndtere som mange andre utilfredse stjerner).

Men lad os nu se, hvad der sker.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/se-billedet-nike-bekraefter-barcelonas-kob-af-philippe-coutinho

Nike breakede Coutinho-transfer til Barca ved en fejl. Hvem har mon informeret dem om skiftet?
Skrevet af KloppMania
Jeg gider ikke engang klikke ind på linket, men er ikke overrasket over at det faktisk er en nyhed på tv3sport.dk

"The alternative is that Nike, as Barcelona’s kit supplier and Coutinho’s sponsor, have had that advertising copy kicking around since summer, someone was tasked with updating it in case a deal happened at the start of January, and it was pushed live by mistake."

Logisk forklaring på hvad der er sket.
https://liverpooloffside.sbnation.com/liverpool-fc-transfer-news/2017/12/31/16834500/nike-announce-philippe-coutinho-barcelona-january-transfer-liverpool-fc-news
Skrevet af YNWA"96"
@Fribytter

Nej jeg tror heller ikke Klopp vil have spillere i truppen, som ikke vil være i klubben. Han er jo om nogen en træner der har sine kompetencer i mandskabspleje og går op i “fællesskabet”. Jeg læste et interwiet med Boateng omkring Klopp omkring Dortmund tiden og han fortalte at han aldrig havde haft en træner som kunne få alle spillere til at føle de var den vigtigste spiller i truppen. Selv “nr.30” i truppen kunne han gøre tilfreds, så jeg tror på ingen måde Klopp vil stå i vejen for skiftet. Som sagt tror jeg det mest nærliggende er at Coutinho skifter til sommer, det vil være en handel alle parter vil kunne leve med. FSG har jo osse en del på spil i “spillet/sagen”, deres omdømme har jo gennem hele deres tid som ejere været til stor debat. De har jo fået bygget klubbens økonomi op igen og har gjort mange ting rigtigt (som de ikke har fået kredit for), fordi fansene ikke følte at man gik langt nok i investeringerne på “spillerne/banen”. De har jo vist at de ikke er mange for at investere i truppen, nu hvor økonomien er kommet på plads, derfor vil et salg af Coutinho nu blive opfattet af fansene som endnu “et tilbageskridt” i kampen om igen for alvor at spille med om mesterskabet. Det er ikke fair overfor ejerne men det er jo sådan fansene vil se på det. Derfor tror jeg at det omdømme de nu har fået bygget op, tror jeg ikke de vil sætte på spil igen ved et salg nu. Jeg tror alle fans har en rimelig forståelse for at Coutinho skifter til sommer og klubben/Klopp har jo nok allerede en ide om hvem der skal erstatte ham. Lander klubben Ex. Lemar og Goretzka så tror jeg de fleste vil mene at så er man måske “lidt svækket” men ikke meget ifht. til fremgang i spillertruppen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg giver heller ikke meget for rygter fra diverse sponsorer, der "ved en fejl" kommer til at lække sådan noget. Hvis Nike ellers sponsorer Coutinho skal de da nok have en interesse i et skifte, men hvorfor skulle de få den slags at vide på forhånd? I det tilfælde kræver det jo 3 enige parter og ikke bare to (Coutinho og Barca).

Når det så er sagt, så tror jeg da ikke det er utopi, at han skifter til januar. Den slags transfers sker sjældent i Januar men I har jo selv lige set et eksempel fra nærmeste hold, hvor Southampton alligevel sælger midt i sæsonen og får en enormt svær opgave med at handle ind. Så ved jeg godt, at Coutinho er låst europæisk modsat Van Dijk, men jeg tror ikke det afholder Barcelona, når de nu er så desperate efter at få deres mand. Nu var Liverpool jo ret tæt på at hente Lemar på de sidste dage i transfervinduet, og Monaco har meldt ud, at der skal sælges efter CL-farvellet. Jeg kunne godt forestille mig, at det sker allerede i januar, selvom der også er gode argumenter for at vente.
Skrevet af Sule12
At det var en fejl i forb. med opdatering fra i sommer giver god mening. Håber vi holder ham minimum indtil sommer og ønsketænkningen er selvfølgelig, at vi gør det så godt at han ikke ønsker et skifte længere.
Skrevet af Lynild
Min ønsketænkning er, hvis Coutinho ikke sælges i januarvinduet, og vi slår Porto, trækker Barca og slår dem, især på Camp Nou. Så kan Coutinho godt skifte bagefter for min skyld.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg kan bare ikke forstå hvorfor klubben/Klopp har haft et behov for at fortælle omverden: at ingen med indflydelse har fortalt mig (Klopp) at Coutinho forlader klubben i januar. Hvis der var en aftale på plads, havde Klopp jo ikke svaret som han har gjorde. Så sent som igår på LFCtv fortalte Klopp at købet af VvD ikke var finansieret at et salg af Coutinho. Det havde han jo heller ikke behøvet at svare. Det er muligt at man offentliggøre et salg af Coutinho her i januar vinduet, men så tror jeg osse man offentliggøre et køb af ex. Lemar i samme offentliggørelse. Men jeg har meget svært ved at se, at skiftet sker i januar og ikke først til sommer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg tror heller ikke, at der er aftalt en pris. Men det handler for Liverpool om at stå så stejlt som muligt uden at få Coutinho til at tilte.

Bolden er egentlig hos Barcelona. Hvor meget presser de på, og hvordan reagerer Coutinho.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Saviola7
Vi kender jo allesammen Barcelonas "ufine" metoder. Som mange af jer nævner, er jeg også utrolig bange for at Barcelona presser på, for at få ham i stalden hurtigst muligt.
Vi skal også huske på, at Barca måske ser en idé i at få ham nu, så han når at udvikle en relation til systemet og medspillerne. Det vil jo betyde at Cou er helt inde i tingene til sommer og kan bidrage 100% til næste sæsons målsætninger.
Køber de ham først til sommer, kan der jo være en indkøringsperiode der kan ende med at koste point, hvilket kan koste et mesterskab på den lange bane.

Jeg er desværre 90% sikker på at han ryger i dette vindue, selvom jeg af hele mit hjerte ønsker at han bliver til sommer!

Angående Lemar, så ser han rigtig lovende ud. Men jeg ønsker altså en mere etableret spiller, der har bevist sig over lidt længere tid!
Ville det være helt utopi at tro på at Alexis Sanchez kunne hentes?

Btw godt nytår gutter! Og tak for en altid god debat!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af NickRomano
Den primære årsag til, at Barca foretrækker at hente Coutinho i januar, er, at man på den måde vil kunne komme andre interesserede klubber i forkøbet - særligt PSG.

Midtvejs i sæsonen er det de færreste klubber, der har behov for et indkøb af Coutinho-størrelse, men det ser utvivlsomt anderledes ud til sommer. Ved at efterstræbe Countinho nu, vil Barca kunne undgå den konkurrence fra andre klubber, som hæver prisen på Coutinho

FFP binder f.eks. PSG på hænder og fødder, og franskmændene kan givetvis ikke handle stort ind nu, hvorved Barca har et forspring til franskmændene.

I øvrigt forstår jeg ikke helt argumentet om, at Coutinho skulle føle sig fristet til at blive i L´Pool indtil sommer, da han på den måde vil kunne hjælpe til med at kvalificere L´Pool til CHL i næste sæson og spille CHL i foråret.

For det første vinder L´Pool - med al respekt - ikke CHL ( mere end 4 kampe vil være en stor overraskelse ), og i Barca kan Coutinho vinde et spansk mesterskab.

I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0