Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Jeg tror, at Alexis er utopi. Han har afvist klubben før (eller konen gjorde) og tror den højere løn i City lokker. Med hans attitude på det seneste i tankerne ønsker jeg heller ikke at se ham i LFC.

Godt nytår allesammen!
Skrevet af Saviola7
Sule12

Enig omkring hans attitude. Den er ikke pæn for tiden!

Men jeg tror virkelig at han ville lægge yderligere 10-15% på sit topniveau, da vores spillestil virkelig vil gøre ham godt.
Dermed ikke sagt at Arsenal ikke spiller flot offensivt fodbold, men vores mere direkte facon ville klæde ham utrolig meget!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Sule12
Så synes jeg hellere vi skal kaste et blik på Atletico, der angiveligt har åbnet for et salg af Carrasco. Det ville være en f fantastisk tilføjelse til truppen!
Skrevet af kassedas
Nick

Argumentet skal nok nærmere også være at Liverpool ikke vil slippe ham før sommer grundet klubbens interesser. Som klopp også har udtalt så kommer klubbens behov før spillerens i det her vindue.
Skrevet af Benzo
Goretzka skifter ifølge Bild til Bayern til sommer, så ham skal vi nok ikke sætte næsen op efter.
FCM Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Salah knæskadet, og ude de næste par kampe. Ærgerlig start på 2018.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Godt nytår “Liverpool Brothers” ...-:) ! Håber alle kom godt ind i det nye år og hovedet har det nogenlunde idag...! -:)
Ja ikke den store overraskelse at det er Bayern der render med Goretzka, havde gerne set ham som erstatning for Can ( hvis Can forlader klubben og det gør han jo nok ....) Hvor meget LFC/Klopp har været interesseret i Goretzka, er der tilgengæld lidt mere tvivl om fra Honingstein, der igår meldte handlen ud på Twitter :

Raphael Honigstein
@honigstein
·
1 t
Bayern had the deal more or less done in the summer. (check my tl) Plenty of interest from other clubs in recent months but in the end, he decided to stick with Bayern. Not sure where LFC fit in, exactly.

Nå vi er “på den igen”...-:) Matchday :

En af de kampe man godt kan grue lidt for, Burnley har jo indtil nu været “sæsonens store overraskelse”. De har drillet os - Chelsea - Tottenham i den første kamp og senest United. De scorer ikke ret meget, men har et meget kompakt hold og lukker jo næsten ingen mål ind. Det kan godt blive en “lang kamp”, med tålmodigheden uden på tøjet. Nå heldigvis spillede Burnley osse for 2 dage siden, så på den front er kampen jo lige for begge hold. Forhåbentlig kan vores bredde gøre, at det er os der trækker det længste strå idag. Salah er jo ude og forhåbentlig er det ikke alt for alvorligt og når der skulle komme en skade til ham, er tidspunktet jo faktisk ikke helt skidt. Efter kampen idag er der et stykke tid til City kampen og forhåbentlig kan han være klar der. Tror der er store ændringer i startelleveren efter Leicester kampen, som trak “søm ud” på spillerne. Tror vi ender i denne opstilling :

Migs
TAA - Matip - Lovren - Robertson
AOC - Can - Gini
Mane - Solanke - Coutinho


God kamp !


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg er enig med Honigstein i, at det ville være lidt overdrevet med Goretzka ved siden af Keita. Og så alligevel ikke, når man ser på de andre midtbanespillere i klubben, og hvem der formentlig smutter til sommer. Jeg kan dog godt se behovet for et anker frem for en dynamisk spiller, men jeg synes, det er virkelig svært at læse Klopps planer ud fra de spillere, som man med en vis rimelighed kan gå ud fra, at klubben har holdt øje. Her var Rodgers og Rafa langt mere forudsigelige. Det ville ikke undre mig, hvis Klopp helst så et dynamisk anker - altså Redondo frem for Makelélé - og ser på spillere, han kan udvikle i den retning. Lidt ligesom med Henderson.

Jeg tror, Klopp har været interesseret, men jeg tror også, at Goretzka har haft øjnene rettet imod den europæiske elite. Og så er det bare svært for udenlandske klubber at fiske de profiler fra Bundesligaen, som Bayern München har kastet kærligheden på. Forståeligt nok.

Goretzka har nok holdt alle muligheder åbne og ikke kategorisk afvist Liverpool, men klubben har nok fornemmet, at man ikke var førsteprioriteten og bare valgt afvente situationen i stedet for at presse på for at komme i forhandlinger.

Men spændende med kampen idag. Jeg har bange anelser. Det havde jeg også inden kampen imod Leicester, der tit har voldt Liverpool problemer (og så med Puel i spidsen! Godt han ikke fik lov at forbedre sin rekord som ubesejret imod Liverpool). Burnley kan blive et rigtig grimt bekendtskab, og en uafgjort vil ikke være jordens undergang.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Den store “ubekendte” i det her er jo Grujic, er han god nok ? Vi har jo efterhånden kun “små nips-spillere” tilbage når/hvis Can forlader klubben. Hendo er selvfølgelig ikke en lille spiller, men han vinder jo ikke rigtig noget i duelspillet og luftrummet, som Can jo trods alt bidrager med på holdet. Det umiddelbare svar er jo nok nej, ellers burde Grujic jo have fået flere kampe end hvad han har. På den anden side har Klopp gentagende gange rost Grujic for hans udvikling og sagt at han ikke er så langt fra holdet. Det kan jo være at “problemet” måske ikke er så stort, som man måske frygter med Can afgang til sommer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
FC starting XI: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Gomez, Can, Wijnaldum, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Mane, Solanke

Subs: Karius, Robertson, Matip, Milner, Firmino, Ings, Woodburn

Seven changes. Salah (minor groin injury) and Coutinho (sore thigh) miss out

7 ændringer ! ....-:) Desværre er Coutinho osse ude....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Holdet bør stadig være stærkt nok til at vinde over Burnley! Fedt med start til Lallana og Solanke - håber han får scoret idag
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Swordfishtrombone
Mane er vel vores eneste reelle målscore på banen, og han er ikke i form. Det bliver en fysisk fight, det her. Måske Solanke kan komme i gang?
-
Skrevet af YNWA"96"
Ja bliver spændende at se om vi kan klare denne kamp uden vores 3 største profiler...-:) Ja det kan godt gå hen og blive en fysisk kamp !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Holdet bør stadig være stærkt nok til at vinde over Burnley!


Det ved jeg sgu ikke rigtig. Prøv at se på Burnleys målscore. De har en rigtig solid defensiv, og uden vores bedste angribere på banen (jeg tæller ikke Mané med pt. pga. hans dårlige form) kan det blive svært at bryde Burnley ned. Bliver det en meget fysisk match er oddsene vel omtrent 50/50. Men lad os håbe, at bredden viser sig god nok. Godt at se Lallana tilbage i startelleveren.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af D.B.R. ©
Uafgjort virker tillokkende synes jeg.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af medc
Transfervinduet er åbnet, og Coutinho er skadet...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Don_Millionaire
Transfervinduet er åbnet, og Coutinho er skadet..


Selvom Liverpool har vist at de er klar til at spille hardball, så kan man næsten ikke lade være med at tænke, at Coutinho giver den et skud igen.
Skrevet af jomic...
Mane er gået fra for et par måneder siden at tage høje hurtige bolde perfekt ned i medløb, til ikke at kunne tage tre på foden.

Lad os håbe han snart genfinder et eller andet niveau. Lige nu virker det bundløst.
Skrevet af Sule12
Håber på at se Mane og/eller Solanke på tavlen i dag. Det tegner dog til at blive en af de kampe...
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Firmino for Solanke. Tak.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0