Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
Hvorfor forhandle så længe inden udløb? Frygter man at de bliver looket af større lønsedler andetsteds?
Skrevet af This is Anfield
Problemet med Can er jo halvdelen af tiden ikke er en god erstatning for sig selv. Han svinger simpelthen for meget i niveau. Nogle kampe er han en tank, og andre er han helt usynlig (eller måske for synlig på dårlige måde). Der er mest af alt brug for en super solid 6´er. Om Keita ville kunne udfylde den ved jeg ikke, men tror han er en smule mere offensivt orienteret, omend han fylder meget på midtbanen. Jeg er i hvert fald overbevist om at trods alt snakken om forsvar og målmand, så har problemet reelt været at midtbanen har været for nem at spadsere igennem. Med Keita og solid 6´er type, tror jeg at holdet ville kunne komme langt. Can har udfyldt denne rolle godt i nogle kampe, mens han i andre har fejlet totalt.
Skrevet af Mainy
Jeg synes sådan set ikke, at der er noget odiøst i at forhandle nye kontrakter med spillere, som har bevist deres værd - og mere til.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fribytter
Helt enig, ThisIsAnfield.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Mane skulle efter hvad der bliver skrevet, være første mand der får “lønforhøjelse/ny kontrakt”. Hans ugeløn skulle idag ligge på £80.000 om ugen. Salah skulle være næste mand der får en bedre kontrakt end den han har idag. Mon ikke at Firmino er tredje mand ! Alle 3 mand er nøglespillere i LFC og kan man få lavet nye aftaler med dem alle, ser fremtiden forhåbentlig lys ud. Mane kæmper lidt med, at finde sidste sæson form/selvtillid, men han har så meget potientielle og han kan gøre ondt på alle hold selv når han ikke rammer dagen.

Problemet på midtbanen er jo ikke kun at Can svinger i sine præstationer. Vi kan tage dem fra en ende af Hendo - Gini - Ox - Can derudover ved man ikke om Lallana kan ramme det niveau han spillede med i efteråret i sidste sæson. Den eneste hvor man ved hvad man får uden store udsving er fra Milner og han bliver jo ikke yngre. Imø er Hendo slet ikke god nok hvis man skal rykke holdet yderligere fremad. Han er fin nok taktisk og arbejder fint, men så er det osse det. Han er ikke imø en spiller der rykker os tættere på et mesterskab hvis det der er ambitionen. Han spiller på en absolut nøgleposition på et fodboldhold, men så snart man møder hold der kan noget bliver han imø udstillet gang på gang. Det skal ikke lyde som “en sviner af Hendo” for det er det ikke, han er en af de vigtigste spillere i LFC trup. Men jeg ser ham på ingen måde være en spiller der er god nok, hvis ambitionerne er at komme tættere på et mesterskab.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Jeg ved ikke om vi får brug for noget nyt til den centrale midtbane, da vi har så mange muligheder med dem vi på nuværende har i truppen, og som kommer til (Keita).
De kan alle noget forskelligt, og sammensætningerne er der masser af.
Man kan sagtens kalde Porto dårlige, men uanset hvad er de i videre i CL, og må trods alt regnes bedre end mange andre hold i fx EL.
Vi slår dem 5-0, og har en midtbane med Gini - Hendo - Milner, som ganske enkelt moser Porto.
Man har været meget efter Gini og Hendo synes jeg, men de spillede en solid kamp, og det ser jeg dem også gøre mod de gode PL hold.

Jeg er ikke så nervøs for midtbanen, men tænker mere der kunne være behov for en kantspiller, der kan presse Mané og Salah.

Ings og Solanke er langt fra Firmino, men der er håb endnu synes jeg. Jeg har en fidus til Ings:)

Mht forlængelser af kontrakten, så passer det fint at starte nu. De har alle gjort sig fortjent til nye og forbedrede kontrakter, også selvom Mané ikke har ramt sit topniveau på det sidste.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Men hvordan så midtbanen ud mod Tottenham? Og sidste kvarter mod City (efter Can var pillet ud - han havde en af sine suverænt bedste dage)? De spadserede gennem midtbanen. Enig i at Keita ville kunne rette op på det. Men der er stadigvæk behov for en 6´er. Henderson vil måske kunne udfylde rollen, men ville ikke være verdensklasse i rollen efter min mening. Derudover har han desværre tendens til at blive skadet - det skal man ikke være så afhængig af.
Skrevet af YNWA"96"
@This is Anfield

Jeg ved ikke om vi er så uenige, om hvad der er behov for til midtbanen/truppen. Når jeg vurderer div. spillere, så er det jo ikke en enkelt kamp, men over en sæson el flere sæsoner. Alle midtbanespillerne er jo alle gode spilllere, men de svinger jo en hel del i deres præstationer. Jeg kan osse sagtens følge Fribytter i at der er 8 spillere nok i truppen til midtbanen, at der er et større behov for en 6 spiller. Men behovene er osse forskellige for hvilken modstander man møder fra kamp til kamp. Møder man et hold der kan noget, er savnet af Coutinho på midtbanen ikke helt så stort, som når man møder hold der parkere bussen. De kampe er der trods alt langt flest af, for LFC vedkommende i løbet af en sæson. Keita er dygtig til, “at bryde kæder” men jeg ser ham ikke umiddelbart, som den spiller der har det som Coutinho kunne, med at få åbnet “en bus op”. Men håber da jeg tager fejl og behovet ikke er der, når man skal møde hold der stiller sig med 10 mand bag bolden. Men jeg kan osse godt huske sidste sæson, da Coutinho var skadet og vi mødte hold der stillet sig ned, der var den type spiller i den grad savnet på holdet til den “type kampe”.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Keita er mere en systemspiller, end Coutinho var, som jeg ser det. Hvis vi køber, at holdet er playmakeren i mange situationer - altså at åbningerne skabes ved presspillet, bevægelserne uden bold og det meget direkte spil - så er det gode allround-spillere med en gedigen motor og med lidt forskelligartet profil, der er brug for til otterpositionen. Keita tilbyder en spændende pakke. Han har imponerende allround-stats og kan samtidig drible og er utrolig boldfast.

Can er klart bedst på otterpositionen, men han har samtidig været det bedste bud på en afløser for Henderson på den defensive midt, og det er den position, som har været det største problem på midtbanen i denne og sidste sæson, fordi både Can og Henderson har vist svagheder på positionen.

Det, jeg savnede mest, når Coutinho var skadet, var egentlig en trussel fra distancen. Jeg synes ikke, at han var nøglen i det chanceskabende spil imod de kompakte hold, og generelt var Manés fart og pågåenhed vigtigere i sidste sæson end Coutinhos kreativitet, som jeg ser det. Coutinho var nok den bedste spiller, men ikke den vigtigste.

I denne sæson har holdet været gode imod holdene udenfor topseks. Jeg tror pt., at Liverpool er det hold, der har fået tredjeflest point imod holdene uden for topseks. Der skal sikres en vis kvalitet i bredden helt fremme, da jeg mener, at det er fronttrioen, der er den vigtigste imod de mindre hold.

Den defensive balance kan forbedres med en konkurrent til Henderson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Clynedoc
Selvom jeg selvfølgelig håber at United slår Chelsea i weekenden, så tror jeg faktisk Liverpool er placeret på 2. pladsen efter denne runde. Jeg har ihvertfald svært ved at se United besejre Chelsea.
En United-sejr og en Liverpool-sejr kan nemlig skabe lidt hul til Chelsea.
Det er alligevel vildt at vi er ned helt deroppe nu. Vi var trods alt spillet langt bagud Man U for mange uger siden.
Skrevet af Benzo
Der er ikke kommet noget om Firminos "racisme"sag er der? Synes ikke jeg har hørt noget længe.
FCM Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Benzo jeg mener at Echo havde en artikel for omkring en uge siden omkring sagen. Som jeg lige husker hvad der stod i artiklen, så er sagen ikke afsluttede endnu. Men uden jeg skal gøre mig klog på, hvad FA tænker og gør i denne sag, så tænker man lidt at der ikke er en sag. Hvis Firmino havde været racistisk, så var der nok ikke gået et par måneder el mere før der var fældet dom.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Lidt stof til midtbane-snakken:

https://www.thisisanfield.com/2018/02/partners-naby-keita-liverpools-midfield-next-season/

Som vi har talt om tidligere, så er Hendo bedre som 8´er, men jeg er ikke helt enig i, at der partout skal hentes et bæst, men jeg forstår samtidig også Gerrards argument med, at midtbanen godt kunne bruge noget fysik.

Jeg tænker... Kan man ikke klone ham her?

http://www.liverpoolfc.com/video/search/q/alonso/date_to/20+Feb+2018/channel/lfctvgo_clip/rank/-published_at#31358
Skrevet af Hasse1983
Fedt han nævner Momo Sissoko. Ham kunne jeg fandme godt li´.
Var dee ikke noget med, at han fik en skade i øjet som endte hans karriere?

Keita gjorde sig i øvrigt bemærket med en lille tackling igår mod Frankfurt. Kan ikke finde noget klip af situationen, som jeg har tilladelse til at afspille, men hvis andre kan finde det, som kom frisk med det:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Nej, skaden endte ikke karrieren, men han blev aldrig rigtig den samme spiller efter skaden. Jeg tror dog også, at det modstanderen havde regnet ud, at Sissoko ikke var en ørn på bolden, da han kom tilbage. Han har dog været ret skadesforfulgt i tiden efter Liverpool. Han kunne have drevet det til mere, og jeg kan huske, at Valencia-fans syntes, at Liverpool havde gjort et scoop til prisen i sin tid.

En lille svinestreg, men mere provokerende end ondsindet. Keita skal nok få modstandere og modstanderfans op i det røde felt i næste sæson.

Han udgik dog i anden halvleg med en skade.

https://www.express.co.uk/sport/football/921464/Liverpool-Naby-Keita-brawl-Leipzig-Frankfurt-video
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Firmino er pure frikendt i den langtrukne sag fra derbyet, hvor Holgate skulle have været smidt ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Gode nyheder på alle leder og kanter.

Jeg tror, at Holgate har troet, at Firmino har sagt noget racistisk i en eller anden form, men jeg forstår ikke, hvorfor trådene ikke kan redes ud efter slutfløjtet. Det er meget specielt, når ingen holdkammerater kan bakke Holgate op, og man stadig vælger at fastholde anklagen. Her er det ikke kun Holgate, som bærer et ansvar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Ja gode nyheder, selvom det godt nok har taget sin tid....!

https://t.co/SzPq7Tf8SU

Firmino “statement” :

https://t.co/4cv9F6fqQE

Everton “Statement” :

https://twitter.com/neiljonesecho/status/966382746812780546/photo/1

Stærkt af Gerrards “drenge” idag, 2-0 sejr over United i 1/8 del i CL. Kvartfinalen bliver et møde mod City.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Det er stadig helt ufatteligt, at Holgate ikke fik for violent conduct.
Skrevet af jomic...
Holgate burde straffes. End of story.

Godt eksempel på at man kan starte noget og derefter skyde skylden på dem der reagerer.
annonce
0