Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Fed historie Zacha haha...:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af morsor
Skal på Anfield med en rød til hans første kamp nu på lørdag mod Watford.

Er der anbefalelsesværdige stadion-nære steder - eller er det lidt hip som hap hvilket vandingshul man vælger?
-- COYB --
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg synes The Park Pub er fint. Det er nok der, der er bedst stemning.

Alternativt kan jeg anbefale The Church hvis I vil undgå alt for lange køer til øl.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hasse1983
The Park kan anbefales og kom gerne i god tid, måske 2 timer, før start så i kan få en siddeplads, og opleve stemningen vokse på stedet.
Der er proppet til sidst, med dug på ruderne og voldsom god stemning med sang osv:)

God fornøjelse:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Lidt fra “den norske” om klubbens økonomi. ( hvis man altså går op idet som mig.....-:) !

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/3/har-den-tredje-hoeyeste-gjelden-i-premier-league/
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
@Fribytter

Jeg køber dine pointer langt henad vejen.

Jeg kan ikke se, hvordan Coutinho kunne have ændret kampbilledet taktisk. Selvfølgelig kunne han have sat et langskud ind eller have skabt noget uro, som gjorde, at en chance sådan lidt halvtilfældigt opstod. Jeg synes dog, at Liverpool var farligst, når man kom over kanterne. Man. Utd. var ikke helt komfortable med at forsvare sig i de situationer, selvom det sjældent kom til deciderede afslutninger, og lidt bedre beslutninger kunne også have spillet chancerne større. Det var noget af det, Liverpool lykkedes med på Anfield i den omvendte kamp, og jeg tror, at det var en del af det taktiske oplæg. Det kræver dog tålmodighed og ikke mindst tid at sætte det ordentlig op, og det havde Liverpool ikke ret meget af efter at være kommet bagud med to mål, men hvis Liverpool var lykkedes bedre med det, var Man. Utd. også blevet trykket mere tilbage og givet mere plads foran eget felt.


Nogle gange synes jeg også bare der er en tendens til lidt for meget taktikficering. Så længe Coutinho ikke er nogen taktisk hæmsko og ikke ødelægger en balance - rent offensivt - så må den individuelle klasse gerne veje lidt tungt, når man skal tage stilling til om vedkommende kan gøre en forskel i en given situation.

Jeg kan ikke umiddelbart få øje på nogen taktisk hæmsko.
Skrevet af Fribytter
Det kan også være, at jeg negligerer Coutinhos kvaliteter. Men det er ud fra en betragtning om, at påstanden var, at holdet savnede Coutinho til at gøre noget bestemt og ikke bare være en rigtig god spiller.

Det var en tæt kamp, og med mere kvalitet i bestemte situationer kunne Liverpool da nok have sikret sig uafgjort, og jeg kan da godt forestille mig, at Coutinho kunne have givet den kvalitet i modsætning til Chambo eller Milner.

Jeg tror bare ikke, at kampbilledet ville have ændret sig synderligt med Coutinho på banen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af AHUJ
Lille plaster på såret :)
YNWA
Skrevet af andib
Er heller ikke udpræget utilfreds med, at Man Utd ikke kan blive en evt. modstander i kvartfinalen. Det ville ikke være til at klare, at skulle ryge ud til dem.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
Det er det jeg siger Paz, vi trækker Sevilla i kvarten....-:)

Flere medier melder at Kane kan være ude for resten af sæsonen. Nu “måler” jeg LFC på egne resultater og ikke andres ulykker, men det kan jo have en hvis betydning i kampen om top4, selvom “Divingham” før har vist de kan klare sig uden Kane.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Der er umiddelbart kun to grupper fra gruppespillet, der kommer til at have at have begge kvalificerede hold i kvartfinalen. Så måske var lodtrækningen i sin tid ikke så let igen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af AHUJ
Manchester City
Juventus
Real Madrid
Roma
Sevilla
Bayern
Barcelona/Chelsea

Det er de modstandere, der kan trækkes i kvartfinalen. For historiens skyld kunne det være sjovt med Barcelona, men på kvaliteten må Roma og Sevilla være at foretrække. Umiddelbart vil begge nok være 60/40 i vores favør, mens de fem andre hold nok nærmere er 65/35 - 70/30 i deres favør.

Barcelona, Roma eller Sevilla er, hvad jeg håber på - helst en af de to sidstnævnte. Barcelona skal selvfølgelig lige videre først.

Chelsea kunne også være en ok modstander i kvartfinalen, selvom jeg synes, det er mere charmerende med et hold fra et andet land.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Det bliver spændende på fredag. Et eller andet sted vel ikke ærgerligt at Mou blev udspillet af Sevilla.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Vildt at det forsvar vi så i lørdags spiller sådan der i dag? Havde en af fab three fået lov at løbe mod målet, puha.
Skrevet af AHUJ
Hehe, Mourinho er da helt væk - hvad fanden er det dog for en sørgelig indstilling efter kampen. United er åbenbart vant til at ryge ud, nu hvor han selv har smidt dem ud to gange før - og nu igen som træner for dem. United out, United out, United out. Han er i hvert fald ligeglad med klubben, virker det som om.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Hvor er det dog skønt, at vågne op til nyheden om United er ude af CL!:)

Sevilla er vel lidt vores onde ond, og skal bare holde sig langt væk i lodtrækningen.
Kom med Juventus, Barcelona el Real Madrid og lad os få en seriøs modstander.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg siger også nej tak til Sevilla: de er et godt hold, og Montella har vist, hvor dygtig og taktisk en træner han er. Juventus og Bayern bliver også et nej tak!
Håber at trække en klub, som vil tag einitiativet i de to kampe. Det vil være ren guf for vores offensiv. :D

Jeg har efter kampen i går endnu sværere ved at acceptere, at vi tabte kampen i lørdags. Jo, United vandt fortjent, men de viser også, at de i den grad er til at tale med. Jeg må bare konkludere, at Liverpool mandskabet havde en off-day.

Og så kan jeg ikke lade vær med at tænke, hvor ovenud glad jeg er for, at vi har Klopp i steder for fx Mourinho. En mand der hellere går efter ar vinde end at undgå at tabe, og som ikke bare parkerer bussen på hjemmebane, når man møder et mindre hold. Flere gange i går valgte United (Mourinho) simpelthen at stille 11 mand bag bolden, alle på egen banehalvdel - og så endda på hjemmebane i en knockout-kamp mod Sevilla.
Tak Klopp! Og tak Sevilla!:-)
Skrevet af Paz
Lad dem da gerne få en ordentlig sæk, Chelsea.
Skrevet af bendixboogie
Roma eller Real må være mine ønske modstandere ;)
Skrevet af Sule12
Chelsea ville vi formentlig have en bedre chance mod, men det er også lidt mere eksklusivt hvis kun City og Liverpool går videre. Ligeledes vil Liverpool blive tildelt en væsentligt støtte tv-penge sum desto færre engelske hold, der er med.

Omvendt vil Chelsea og United have mere energi i ligaen når de ikke længere er med i CHL. Mourinho er ligeglad - han er jo med i FA Cuppen ;)

Stik os Real eller Roma, så er jeg en glad mand. Vi skal alligevel forbi Real for at vinde hele baduljen som 40+% af læserne på Liverpool Echo har forudsagt vi gør.
annonce
0