Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Manchester City har flere gode angribere, United det samme.


Har United flere gode angribere end Liverpool? Det er nyt for mig.

You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Spiller de ikke normalt med Alexis (der endnu ikke har overbevist), Lukaku og Rashford/Martial på samme tid? Lindgard ser jeg ikke som angriber. Så synes jeg, at Lallana skal tælles med hos Liverpool også.

I så fald bliver resultatet, at United har én angriber på bænken, der - enig - pt. har mere at byde ind med end Ings/Solanke. Til gengæld har Salah vel scoret flere mål end hele Uniteds angreb til sammen.

På en dag som i dag kunne vi godt have brugt Sturridge eller Origi.

I øvrigt er jeg enig i, at vi godt kan bruge en ekstra kvalitetsspiller til frontkæden, hvis Ings/Origi/Solanke ikke snart viser noget mere. Sturridge er jeg bange for er færdig som Liverpool-spiller. Han er for ofte skadet og bliver nok aldrig en rigtig Klopp-spiller.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det har primært være Lukaku, Lingard, Mata og én af Martial, Alexis og Rashford i denne sæson. Hvilket vi jo så også har kritiseret inde i United-tråden, fordi det reelt betyder, at købet af Alexis bare har skubbet Rashford og Martial længere væk fra startopstillingen i stedet for at give muligheden for at spille med 2 direkte kantspillere og stadig have én back-up. Jeg tror de fleste havde håbet, at Alexis skulle spille til højre og dermed overlade venstre side til Rashford og Martial i rotation, nøjagtigt som det var tilfældet i efteråret.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ok. Hvorom alting er vil jeg nu meget nødigt bytte angreb med United. En ekstra kvalitetsspiller til frontkæden kan vi dog godt blive enige om, vil være en god ide at gå efter i sommervinduet.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det er vel tæt på umuligt at lave en sammenligning når i spiller med tre, og vi spiller med fire. Én ting er dog sikkert Salah er den største trumf. Til gengæld synes jeg personligt at Lukaku er bedre end Firmino, om end jeg anerkender Firminos stenhårde arbejde.
Skrevet af Clynedoc
Firmino er på alle parametre, udover hovedspillet en bedre angriber end Lukaku. De scorer også nærmest lige mange mål. Så jeg ville til hver en tid vælge ham over Lukaku
Skrevet af andib
Hehe at sammenligne Lukaku og Firmino er som at sammenligne æbler og pærer, udover at de begge to er frugter. I Klopps system tror jeg ikke der findes mange bedre angribere end Firmino. Jeg kan i hvert fald ikke komme på ret mange andre angribere, som jeg hellere vil have i Klopps system.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
Med hensyn til Lemar, så kan det jo også være, at han har brug for nye græsgange. Han var jo på vej til både Arsenal og Liverpool tidligere, og ligesom Van Dijk ikke var overbevisende i efteråret, så kan jeg have på fornemmelsen, at grunden kan være den samme for Lemar.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af YNWA"96"
Enig med Andib, jeg tror osse at Lemar spiller i LFC næste sæson. Klopp har ventet på de spillere der ikke lige var til rådighed i marked på et bestemt tidspunkt og det samme kunne jo godt være tilfældet her. Så henter vi Ndidi i Leicester som erstatning for Can og et par unge talenter. Det er sommervinduet så i behøver ikke læse alle clickbait historierne ....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Lemar er en smooth-operator. Han er lige så meget "spil-facilitator" som han er den der "kreative kraft", der konstant har sidste eller anden sidste fod på bolden. Han er typen der lige så ofte, hvis ikke oftere, har tredje sidste fod på (er mit indtryk - har ikke statistik på det). Meget alsidig, i den offensive del af spillet kan han lidt (læs: meget) af det hele: God dribler, rimelig fart, fremragende teknisk og forrygende blik for spillet.

Jeg ville elske at se ham i klubben. Som jeg ser det, har han et kæmpe potentiale. Jeg vil ikke sige han er en en 1:1 erstatning for Coutinho, han ligner nok snarere den franske Iniesta. Og det skulle man jo også nok kunne stille sig tilfreds med, hvis han samtidig går længere i den retning niveaumæssigt.


Skrevet af Paz
Håber du får ret YNWA.

Synes også umiddelbart Ndidi ville være en spændende tilføjelse.
Skrevet af kassedas
De to spillere er svære at sammenligne.

Fakta er dog at Firmino i chl & pl har bidraget med 1 mål mere og 4 flere assists.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Men Firmino spiller også på et hold, der ofte deltager i meget målrige kampe. Udover at de er så forskellige angribere, at det er svært at sammenligne dem, så spiller de også på meget forskellige hold. United spiller langt mindre risikobetonet end Liverpool, og derfor bliver Lukaku ikke involveret i nær så mange målscoringssituationer. Det omvendte argument kan jo laves om Uniteds forsvarsspillere, som ser markant bedre ud end mange af Liverpools, fordi de får en bedre beskyttelse fra midtbanen.

Jeg synes ikke det giver frygteligt meget mening at sammenligne dem, men gik diskussionen ikke også først på, om Liverpool skulle forstærke bredden? Der er vel ikke nogen, der har foreslået at Firmino skulle erstattes, blot at man gerne ville have en bedre back-up end Solanke eller Ings - hvilket jeg egentlig godt kan forstå.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Hehe at sammenligne Lukaku og Firmino er som at sammenligne æbler og pærer, udover at de begge to er frugter.


Enig. Det kommer helt an på, hvad man har brug for. Lukaku var en nøglespiller for United i opgøret på OT, da han gav United mulighed for at sparke lange bolde op på ham og dermed henover Liverpools pres. Det gav i høj grad pote på dagen, og det arbejde vil Firmino ikke kunne udføre, ligesom City fx ikke har sådan en type, og derfor er tvunget til at prøve at spille sig ud af Liverpools pres. Firmino har så sine spidskompetencer, hvor han er bedre end Lukaku. Fx teknisk og i presspillet. Som afsluttere er de vel nogenlunde på niveau, om end jeg vil vurdere Lukaku i topform til at være lidt skarpere på det parameter jf. sidste sæson i Everton. Alt i alt æbler og pærer.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lynild
Et par positive ting fra i går er, at Gini virkede til at være i god form ift. Chl-returen, og Clyne så også godt ud, hvilket giver et alternativ til TAA her i den næste tid. Den unge gut spillede ellers forbilledligt forleden, men har haft nogle seriøse udsving i bla. kampen mod Utd. Det er vigtig at have to rutinerede folk til at aflaste.

Og så kunne en gardering til venstre back måske blive aktuel til sommer, da Moreno næppe kan være tilfreds med spilletiden siden Robbo tog pladsen. Han efterlod dog et fint indtryk forleden også, Moreno, så det var lidt ærgerligt, at han ikke var klar i går. Han må da være over Klavan i hierarkiet?
Skrevet af Paz
Hvad med Sessegnon fra Fulham, YNWA? Ham køber vi også, gør vi ikke?!
Skrevet af Clynedoc
Nogen der ved noget om Salah. Synes ikke rigtigt der har været meldt noget ud. Er han blevet lyskeskadet så kan han jo være ude længe. Jeg hader bare de situationer hvor der er stille om det. Robertson skulle åbenbart også være tvivlsom til tirsdag.
Skrevet af YNWA"96"
Vi har jo købt Arroyo Anderson og uden at kende Arroyo Anderson udover fra Youtube...-:) så dækker han jo samme possition som Sessegnon. Hvornår Arroyo lander i LFC er jo osse et åbent spørsmål, udover han er lejet ud i et år mere. Jeg er ikke ekspert med de regler med ophold/arbejdstilladelse i England, men som jeg umiddelbart har kunne forstå det, så skulle leje opholdet i Spanien ikke give Arroyo bedre muligheder for at opnå arbejdstilladelse i England, når man kommer fra Sydamerika. Men Colombia er jo en af Spaniens gamle kolonimagter og der skulle gælde nogle andre regler for borgere fra de gamle koloni-stater i Spanien når det gælder at få “de rigtige papirer” el hvad så noget nu hedder. Men der er sikkert andre, der ved mere om det end mig ! Men som Lynild osse er inde på, hvad sker der med Moreno efter sommerferien. Han vil jo næppe blive ved med at være tilfreds som 2 valg til VB.

Lemar er bare min egen mavefornemmelse som jeg havde med Oxen. Mhs til Ndidi så kan jeg sige så meget, at jeg vil blive meget overrasket hvis han ikke er i LFC næste sæson ! Og jeg vil osse være være meget overrasket hvis Mahrez ikke spiller i City næste sæson. Lander Ndidi ikke i LFC, så skal jeg nok fortælle i historien og hvor jeg har den fra ! ( bare så jeg har lidt troværdighed når vi debattere....-:) ) !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af twentysix
Uh, det varmer, at Chelsea ikke fik fuldt udbytte mod Hammers.
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af Clynedoc
Vi takker da lige WH
annonce
0