Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Roma vandt vel "vi blev snydt af dommeren" - statistikken med 3-2.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Clynedoc
Roma får 2 straffe som ikke er der. Mane bliver snydt for klart straffe idag. Tror slet ikke Roma skal snakke om dommertække.
Skrevet af Magnifico
@ Clynedoc.

Du sku´ gå ti Louis Nielsen. God aften.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af jho
Tillykke fellow reds!
Men: jeg gyser ved tanken om Trent over for CR7. Den knægt tager sig godt nok nogle alvorlige blundere i løbet af 90 minutter.
Skrevet af 6116
Mange glemmer noget når de taler om den der vi blev snydt af dommer statestik:
Hvis Liverpool havde scoret ved Manes straffespark så skal Roma samlet scorer 7 mål i denne kamp. Selv med de straffe ville dette ikke ske.
Skrevet af Paz
Jeg mener også Milner´ straffe i første kamp er helt utrolig tyndt. Mané situationen i første halvleg kan bestemt også diskuteres. Fem minutter efter bliver der i en identisk situation dømt et frispark i feltet i den anden ende, hvor skubbet endda ikke var helt så kraftigt.

Roma bliver rigtig nok snydt for to straffespark.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, Roma blev snydt for to og fik to forærende. Det går lige op.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Ja, det er ikke helt ved siden af D.B.R.
Skrevet af Sule12
Læg nu de kendelser til siden. Vi er i finalen og fuldt fortjent. Det mest scorende hold i en Chl-turnering nogensinde. Det skal fejres! Nu skal top fire sikres og så skal Madrid have tæv i Ukraine...

Og hvorfor skal vi også til at døje med trolls i klubtråden? Hop nu tilbage i kamptrådene.
Skrevet af YNWA"96"
Klassisk LFC kamp, hvor det igen igen bliver mere spændende end hvad det behøver at være. Men med kampprogrammet og alle skaderne på midtbanen, så mangler der simpelhen nogle muligheder for Klopp at sætte friske krafter ind. Både Hendo og Milner får aldrig rigtig fat i kampen idag og der bliver smidt for mange nemme bolde væk. 2 halvleg var virkelig en pinsel at komme igennem og var langt under niveau. Mane var fantastisk idag og det er jo ham vi har haft mest brug for fik noget selvtilllid. Gini har osse steppet op i disse 2 Roma kampe, men man bliver jo aldrig helt klog på ham, da han svinger fra usynlig, til at indimellem viser at han er en rigtig dygtig spiller. Jeg synes nederlaget idag var helt unødvendigt og jeg glæder mig til Keita kommer, så man får en mere boldfast spiller ind på midtbanen. Synes dog det er svært at være negativ en dag som idag, kæmpe triumf for klubben og Klopp. Hvilken finale der venter i Kiev ! Real Madrid har længe været dem jeg håbede på vi trak og nu får vi dem i finalen. En modstander hvor vi vil være underdogs, men jeg føler mig overbevist om at vi kan gøre ondt på dem. Real Madrid har vundet deres sidste 6 CL finaler, det er intet mindre end impornerende, men ved i hvem de sidst tabte en finale til i den fineste turnering .....😜😊?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
To ligegyldige indlæg jeg har postet midt i euforien. Fantastisk aften med øl, bold og stemning. Jeg var på intet tidspunkt overbevist om avancement, før dommeren fløjtede for sidste gang. Stort resultat for klubben. Kuldegysninger ved tanken om, at vi rent faktisk er i finalen igen.

Når euforien har lagt sig, så er der en vigtig kamp igen på søndag mod Chelsea, hvor bare et enkelt point vil sikre top-4. Forhåbentlig kan spillerne rejse sig efter ´triumfen´ - trods nederlaget - og spille en god kamp.

Nat tid herfra. Sov godt.

YNWA!!
YNWA
Skrevet af Swordfishtrombone
Det er fint nok, der er så meget fokus på dommere og VAR i år. Jeg tror, at der i de fleste turneringer og vigtige kampe altid har været kontroversielle fløjterier. Som offside, straffe osv.

Og folk er trætte af det, fordi teknologien har overhalet dommeren.

Men skal man tale om det, kan man ikke gøre som danske medier, og blot nævne taberholdenes fratagede kendelser.

Ja, Roma bliver snydt for to straffespark. I praksis nok 1, da kampen selvfølgelig havde ændret karakter ved det først givne.

Men Roma var også heldige med to straffespark over to kampe. Særligt den i går var en fejlkendelse. Dog indrømmet et ubrugeligt straffespark så sent i kampen.

Mane bliver snydt for straffe tidligt i kampen.

Roma er heldige ikke at få vist en mand ud.

Og da Trent i går tager med hænder, er der vist hands fra en Romaspiller forinden? Så er vi nede på et straffespark, der blev begået efter en fejlagtig offside-vurdering. Men dem er der mange af.

I kvarten var LIverpool heldigere med dommeren end City. Helt sikkert. Men nuancerne skal med. City var også heldige ikke at få smidt mænd ud. Og jeg fastholder, at der er frispark, da City scorer til 1-0 hjemme.

I sidste ende handler det om, at både City og Roma havde nok chancer til at slå Liverpool.
-
Skrevet af Sule12
Nu har Klopp jo bevist, at han kan føre Liverpool i diverse finaler. Nu står vi for første gang i en finale under Klopp, hvor favorit-værdigheden klart tilfalder modstanderen (IMO). Jeg håber inderligt, at han denne gang har guld med hjem til Melwood for det vil ændre hele den måde Liverpool agerer på transfermarkedet. Det vil være nemmere, at fastholde de bedste spillere og tiltrække de bedste hvis man nu engang har et bevis på, at man selv er de bedste i Europa.

Skrevet af Der Grüne
Stort tillykke med finale-pladsen til alle Liverpool-fans. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det ikke ligefrem er yndlingsklubben, men det er flot og fuldt fortjent at man nu er i finalen. Det bliver en meget spændende kamp - og i mine øjne komplet uforudsigelig. Lykke til.
Skrevet af Mathews
Sule12, jeg synes nu en finaleplads i CHL, uanset udfaldet, vidner om et hold der er inde i en rivende udvikling. Mon ikke også eventuelle transferemner relativt nemt kan få øje på dette. Mange år siden Liverpool har fået den grad af eksponering som tilfældet har været i indeværende sæson, primært pga. CHL-kampagnen. Det tror jeg heller ikke skal undervurderes.

Tak Der Grüne!
Skrevet af Sule12
Matthews, du har helt ret. Men et CHL-trofæ vil da sætte en stor, fed streg under den udvikling.

Hvis klubben anskaffer en bedre makker til Van Dijk, endnu en habil midtbanespiller (givet Keitas ankomst og Cans afsked) og et offensivt supplement, så ser jeg LFC som førsteudfordrer til Prl. Vi får næppe så mange nye ansigter, der kan kæmpe om startpladserne, men man har vel lov at håbe. Men lad os gemme hele den debat til agurketiden!
Såfremt Lallana, Ox og Clyne kommer tilbage i form vil vi også have en del gode spillere at rotere med.
Skrevet af Mathews
Håber du får ret. Jeg må indrømme jeg har Man. United som førsteudfordrer til City næste sæson, men det kan et fremragende transfervindue efter VM selvfølgelig godt ændre på. Jeg kunne godt forestille mig at Lallana er væk til sommer. Hans rolle bliver vel relativt begrænset, især hvis klubben som forventet går efter en offensiv midt/kant som erstatning for Coutinho. Enig i der skal en midtbane mere ind til gengæld, om ikke andet så til bredden. Skadessituationen lige pt. siger vel det hele.
Skrevet af NotYetUnknown
Held og lykke til Steven Gerrard med den nye stilling som Manager for Rangers.

Så før Rodgers noget konkurence ;-)
Skrevet af Hasse1983
Nu skal man jo ikke være skadesfro, men jeg er ikke ked af at Arsenal misser finalen i EL.
- chancen for CL er væk, og det må alt andet lige sætte en dæmper på mulighederne for at hente de allerbedste spillere til klubben.
En ny manager kan selvfølgelig have tiltrækningskraft, men så skal man også ramme plet med en rutineret el upcoming og revolutionerende manager.
Nuværende spillere i truppen kunne også have interesse for nye udfordringer.

Det må være til gavn for de øvrige top6 klubber, at de røg ud af EL, ikke er i CL næste sæson og skifter manager.

Når alt det er sagt kan de selvfølgelig ramme plet med nyt koncept fra start af. Det er jo fodbold.

Slutteligt havde det være en god afsked for Wenger med en europæisk titel. Det er vel mere end 20 år siden de har vunder noget i Europa.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Pardon my French, men hvad fanden skal Gerrard i Rangers? Med mindre der følger nogle heftige investeringer i truppen med er det jo et dødsdømt projekt.
annonce
0