Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Selvfølgelig gør sådan et nederlag ondt på spillerne, men de skal nok rejse sig. Der er så meget godt, “at tage med” videre, at dette nederlag skal de nok komme sig over. Er der nogensinde et hold der har været gennem kvalifikationen og så kommet hele vejen til finalen ? Jeg kan ikke komme i tanke om det. “Vi” er en “storklub”, men de fleste af os har nok godt vidst, at der mangler noget endnu til, at man har et “storhold”. ROM blev ikke bygget på en dag og så længe der bliver leveret som der bliver under Klopp, så vil “vi igen” være en af de mest attraktive klubber i verden at komme til. Det har “vi” ikke været i mange år, så fremtiden ser bestemt lys ud igen. Klopp udvikler osse spillerne og det er vel kun Matip der har haft “ et fjumre år”..?....-:)

Hvis vi havde samme midtbane som da sæsonen startet og havde alle til rådighed, så var der formentlig ingen af dem der startet inde igår, som ville have være i startelleveren til kampen igår. Det vil ramme alle hold uanset hvem man nu end er. Med tilgangen af Keita og forhåbentlig Fekir, så vil truppen blive markant forstærket. Det virker osse til, at FSG er klar til at investere mange penge i truppen, nu hvor økonomien igen er kommet “på fode”. Synes det er meget længe siden, at fremtiden har set så lys ud som den gør nu. Det er under 3 år siden hvor “tingene” var markant anderledes og det var meget svært at se “lyset for enden af tunnelen”, der er vi slet ikke idag.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror nu nok at de fleste af jeres spillere kommer hurtigt videre. For manges vedkommende er der et VM lige rundt om hjørnet, og til næste sæson står der CL på plakaten igen. Så er det mere tvivlsomt om Karius kommer sig over det. Jeres fans skal nok tilgive ham, men han må være indstillet på at blive mindet på de to fadæser i hver eneste udekamp i næste sæson. På det punkt vil de andre klubbers supportere være nådesløse i bestræbelserne på at gøre Karius usikker. Så hvis han bliver hos jer vil det kræve en stærk mentalitet. Når det er sagt så har i ganske enkelt brug for en bedre keeper end Karius og Mignolet, og det tror jeg da også at de fleste herinde er klar over.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Sule12
Hasse, problemet er jo at vi ikke får lejlighed til at teste om Karius er kommet ovenpå før vi igen står i en finale. Og da kan det meget vel være for sent - jeg tror han er mærket så meget af denne kamp, at den altid vil være i baghovedet på ham før de store kampe. Jeg ser gerne, at der bliver købt en ny førstekeeper.
Skrevet af Swordfishtrombone
Tak for en fed fest. Ikke kun i går, men hele vejen i Champions League. En fantastisk sæson at være Liverpoolfan i.

Ramos er desværre en nulbon for fodbolden. En skændsel.

Bale derimod er en gave. Og det samme er Mane, Marcelo, Robertson, Modric med flere.

Vi har et solidt hold og en endnu bedre manager. Der bliver flere fester.
-
Skrevet af Stef-LFC
Vi kan godt være stolte af drengene. Ingen havde forventet, at vi ville komme i finalen, og ingen forventede at vi ville vinde den.
Alligevel skal der to målmandsfejl og en skade til vores bedste spiller til for at vi taber mod det hold, der har vundet turneringen to år i træk.
Real havde ganske vist bolden mest, og det foregik meget på vores halvdel, men jeg følte på ingen måde, at vi blev udspillet, og vi havde bestemt noget at bidrage med også.
Det har været en fantastisk rejse i CL, og jeg glæder mig til at se, hvad næste sæson byder på.
Skrevet af This is Anfield
Enig ned sword og stef. Tak for en fed sæson.

En verdensklasse målmand må være lidt højere på ønskelisten nu, selvom man føler med karius. Sammen med en god 6´er vil holdet kunne komme tættere på st spille med om mesterskabet. Og ja, så skal bænken også forstærkes. Det ser dog rigtig lyst ud i mine øjne.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nogle der har nyt om Salahs skade?
Skrevet af Zacha
BT rapporterer at han er ude 2 uger - at han bliver i Liverpool for behandling og støder til Egyptens trup under deres træningslejr i Italien.
Skrevet af Kissinger
https://www.joe.co.uk/football/sergio-ramos-elbow-loris-karius-180871

Øv for et klamt lortesvin. Så savner man pludseligt en spiller med en sort bog.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Zacha
Må Ramos brække begge i hans næste svinske forsøg på at skade en modstander..

Han får Pepe til at ligne en kostskoleelev..
Skrevet af Sule12
Men hvilke målmænd i den klasse, der er nødvendig kan vi lokke til?

Leno?
Donnarumma?
Cillesen?
Skrevet af Kissinger
Hvis vi skal have en ny målmand, hvad så med Casper S?!

Han har nogle af de samme kvaliteter som sin far, hurtige igangsættelse og lange præcise udspark og kast. Desuden er han bomstærk og fylder godt i feltet og er også en habil shotstopper.

Og så har han altså bevist at han kan klare sig i PL.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af AHUJ
Nej tak til Schmeichel. Så er han altså ikke bedre.
YNWA
Skrevet af This is Anfield
Altså det typiske vil være allison eller Oblak. Schmeichel er dog et mere realistisk og godt bud. Men det at evt kunne tiltrække oblak (hvilket man med stor sandsynlighed ikke kan), vil være et powermove som viser at man vil noget i Liverpool. Jeg synes desværre at jeg hører for meget om butland. Det mener jeg ikke er løsningen.
Skrevet af Sule12
Oblak har vist også lige forlænget.
Skrevet af This is Anfield
Der har ellers været en del løse rygter om ham, men dem skal man selvfølgelig ikke lægge for meget i.
Skrevet af Paz
Øv for et klamt lortesvin. Så savner man pludseligt en spiller med en sort bog.


Bevares, for mig ser det ud til at Van Dijk skubber Ramos, så sammenstødet ser ikke specielt bevidst ud fra Ramos´side.

Super ærgerlig kamp igår.

Jeg er dog fortrøstningsfuld frem til næste sæson. Vi får tilføjet et af de største midtbanetalenter og derudover lander vi forhåbentlig også Fekir. Allerede der ser vores trup ud til at være markant forstærket og mon ikke der bliver hentet en spiller eller to yderligere.
Skrevet af flotfyr_17
Jeg må også sige, at jeg er imponeret over vores 2 backs igår. Det var tydeligt at se, at TAA havde fået besked på at holde sig lidt tilbage ift. dine offensive raids. Det forstår man godt, når han skulle spille overfor en duo, der hedder Marcelo-Ronaldo.
Han havde et par dårlige afleveringer, men jeg er mildest talt imponeret over, at han spiller så solidt i en CL-finale som 19-årig. Der er krummer i den knægt!

Generelt havde de 4 bagerste markspillere en rigtig god kamp. Jeg synes egentlig, de bestod den ultimative test, og det er meget lovende frem mod den nye sæson.
Liverpool
Skrevet af Hasse1983
Nu behøver det ikke være en finale, der skal vise om Karius har niveau til at spille for Liverpool.
Hvor mange finaler har Donnaroma el Allison fx spillet?
- hvis man kigger på vores kampe siden nytår har vi holdt et rimelig stramt forsvar og masser af clean sheats. Det har været en kombination af godt forsvarsspil og godt målmandsspil.

Jeg indrømmer gerne, at jeg også var lunken i starten med Karius da han overtog for Mignolet, men efter kort tid sad jeg på ingen måde med den panik som Mignolet bragte i en lang periode.

Jf. PL statistik har Karius lavet to fejl der gav mål i denne sæson. Det vil jeg vove at påstå er på niveau med de bedste målmænd i ligaen, bortset fra DeGea.

19 årige Donnaromma tog verden med storm da ham kom op som 17 årig, men denne sæson har ikke været verdensklasse så vidt jeg kan læse mig til.

Jeg har Karius ryg 100%, og lader ikke en 15 min. af en CL finale præge hans fremtid.

Tænkt scenarie. Hvad hvis Salah havde brændt to straffespark i kampen.
- hvor stod hans sæson så?

Ved godt der er forskel, men Karius HAR stået en god sæson i Liverpool. Det vil statistikkerne vise. Han skal sgu ikke dømmes KUN pga denne kamp.

Måske husker jeg forkert, men kom frisk med andre kampe fra sæsonen, hvor han har været katastrofe.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Jeg er faktisk enig med dig Hasse. Derfor skal man ikke bare skifte ham ud bare for at gøre det. Kun hvis man kan få en målmand fra aller øverste hylde. Altså en målmand der redder point - det mener jeg trods alt ikke st Karius har bevist at han kan. Men han skal ikke skiftes ud til fordel for butland eksempelvis.
annonce
0