Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Martial? Handler mellem de to klubber hører til sjældenhederne, så mon der bliver taget hul på den byld nu.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Hahaha, nej det er nok ikke lige nu, de begynder på det. Men man har jo lov at drømme.
Skrevet af badazz
Så der skal handles ind. Shaqiri er ok, Fekir en rigtig god signing, men med de nyligt opståede transferrygter om man kunne hente Martial? Det ville være min drømmesigning.

Mon Martial ville være interesseret i en rolle som reserve for Mane, Salah og Firm?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Lynild
Nu er man ikke automatisk starter, bare fordi man hedder Martial.

Men hvorfor ikke gå efter en spiller der direkte kan konkurrere med de tre startere, og evt. udkonkurrere en af dem? Og Fekir er jo umiddelbart heller ikke en starter? Med 60+ kampe på et år er der brug for flere strenge at spille på, og hvem ved hvad der sker? Og 18 starter i Prl er jo ikke meget at skulle overgå. Selvfølgelige vil man som ny komme fra baghjul, især efter en så overbevisende sæson af angriberne, og Klopp er ikke kendt for at give fripas pga. pris og status. Man skal levere også. Så ligegyldigt hvem det er, skal en ny spiller levere før man kan forvente at starte.

Det skal også ses i lyset af, at jeg f.eks. synes, at Shaqiri er en smule uambitiøs signing, og lidt ligegyldig ift. hvad vi har. Han vil primært tage spilletid fra talenterne. Der vil jeg heller have en yngre spiller med større udviklingsmuligheder, hvis der skal købes. Omvendt har Shaqiri kvaliteterne til at indfri sit talent under Klopp, hvor han ikke vil bære så meget af det offensive ansvar som i Stoke. Men han er hylden under den absolutte top, umiddelbart.

Men som DBR siger ligger en transfer ikke lige for, og der er helt sikkert andre - og større - klubber der følger med i hvad Martials agent har af udmeldinger. Når jeg nævner Martial, er det mere et spørgsmål om spillestil og udvikling, end han "kræver" en startplads. Og ift. hvad Klopp som regel søger ift. spillemæssige kvaliteter. Og mest om hvem jeg lige umiddelbart ser som et godt match.
Skrevet af badazz
Nu er man ikke automatisk starter, bare fordi man hedder Martial.

Absolut ikke. Men kan være Martial er af en anden overbevisning :)
Så derfor tænker jeg, at han ville foretrække en anden klub med mindre konkurrence på de offensive positioner (og så ser vi det hele taget bort fra kompleksiteten omkring et LFC-MAN U skifte).
Hvad angår Fekir, så tænker jeg at han var tiltænkt en startplads på positionen bag Firmino. Og som samtidig kunne agere backup for en af de 3 forreste.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Clynedoc
De Gea lavede lige en Karius. Mon der også bliver kørt en heksejagt på ham efterfølgende.
Skrevet af jomic...
Det er vidst ikke sammenligneligt.

Skrevet af Hasse1983
De bør vel købe nu målmand. Når man dropper i en så vigtig kamp som VM gruppe kamp, så skal man finde noget andet at lave bla bla bla... er stadigvæk irriteret over mange af de kommentarer der kom mod Karius:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Clynedoc og Hasse, kan i slet ikke se forskellen? Karius har aldrig været 100% overbevisende, det har De Gea været gennem mange år. Gruppekamp til VM versus CHL-finale?

Karius lavede ikke bare et drop jo. Fair nok, nummer 2 drop på Bales skud kan ske for en keeper ligesom De Geas drop i går. Men den første, hvor han forærer bolden til Benzema - den tyder på at hovedet var et helt andet sted.
Skrevet af jomic...
Enig Sule. Det er en søgt sammenligning.
Skrevet af Mathews
Spot on, Jomic. Hvad er pointen i at kæmpe for at stå i en CHL-finale, blot for at holdets keeper egenhændigt kan tabe kampen? Han er ikke god nok, det ændrer et par fleksredninger hist og her ikke på. Synd de ikke gik efter Leno i sin tid i stedet. Ham får Arsenal nu gavn af. Vi har måtte nøjes med middelmådighed i så mange år efterhånden, det må og skal være slut nu. Der er ikke plads til Karius i XI fremover, lad os prøve at vinde en finale næste sæson til en afveksling.

Dietmar Hamann rammer desuden hovedet på sømmet med hans udtalelser efter CHL-finalen:

“Liverpool fans forgive their stars just as well as any other, the anthem ´You´ll Never Walk Alone´ is part of life out at the club,” he said. With one exception: when your ego doesn´t match your performance."

“Karius drives through Liverpool with the personalised number plates ´LK1´ and makes waves in the city whenever he steps out. Having airs like that is something Cristiano Ronaldo, alias CR7, can pull off in Madrid, because he has won the Champions League five times. Someone like Karius has not achieved anything yet in his career and should be happy to have been given the chance by (Liverpool coach Jurgen) Klopp at a world-class club.”

Det sætter vel også tingene lidt i relief.
Skrevet af Hasse1983
Jeg skal da gerne prøve at udpensle den lidt så. Ingen tvivl om, at Karius tabte finalen for Liverpool, men han bliver efterfølgende gjort til en dårlig målmand, hvilket ikke er tilfældet. Man glemmer fuldstændig den periode han har haft fra Mignolet blev smidt af holdet. Jeg husker ikke nogle drop fra Karius siden da, og mener han har lavet de redninger man kan forvente af en målmænd, samt nogle "klasseredninger" også. Det ser måske ikke så sikkert ud, som når Neuer bokser til bolden el har den, men det ændrer ikke på hans overordnede præstation.
Det druknede fuldstændigt efter finalen, hvor man valgte hans, at bedømme ham på den første "periode" i klubben og finalen.
De Gea lavede en graverende fejl, men det skal jo ikke tage noget som helst fra hans talent og sæson. Alligevel bliver han slagtet efterfølgende.
Det er så usagligt som det kan være synes jeg.

Karius er ikke blandt verdens 10 bedste målmænd, og måske heller ikke 20, men han stod en god sæson for Liverpool, lige bortset fra finalen.

At han så kører rundt i Liverpool og tror han er en fandens Karl er vel noget helt andet, men det har intet med spillet på banen at gøre.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
R Kelly sagde det: Haters gonna hate, ballers gonna ball.
Skrevet af Thy87
Jeg synes jeg læste et sted (kan ikke huske hvor) at inden CL finalen havde Karius været involveret I 2 fejl der kostede mål hele sidste sæson.
Jeg tror at kan han mentalt komme sig over finalen og fortsætte den gode udvikling så kan han blive en rigtig god målmand for os. Han har alle værktøjerne
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Hasse1983
Der findes statistikker mange steder, men hvis man fx vælger Premier League...

Ederson: 36 kampe - 16 CS - 2 fejl til mål.
Courtois: 35 kampe - 15 CS - 0 fejl til mål.
Cech: 34 kampe - 11 CS - 6 fejl til mål.
Lloris: 36 kampe - 15 CS - 5 fejl til mål.
De Gea: 37 kampe - 18 CS - 0 fejl til mål.
Karius: 19 kamp - 10 CS - 0 fejl til mål.

Det kan sagtens se anderledes ud andre steder, men ikke noget der vender op og ned på det hele.
Der er intet der taler for, at vi har en dårlig målmand, eller én som ikke er god nok. Vi har dog en målmand, som spillede sin dårligste kamp nogensinde i sin vigtigste kamp nogensinde. Det er pisse ærgeligt, men han er ikke forskellen på om vi kan opnå noget el ej.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Thy87
Ahh tak Hasse! Tror det var alle kampe (ikke kun PL) uanset hvad ville jeg nu (efter den værste frustration efter finalen har lagt sig) have det fint med Karius som nummer 1 næste sæson. Kan han overkomme den mentale mavepuster så ser jeg ingen grund til han ikke kan fortsætte den positive udvikling
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af YNWA"96"
lidt af et langskud...-:) Men hvis Fekir ikke bliver til noget, ser ham her spændende ud. Kun 20 år....-:) !

https://mobile.twitter.com/DannLFCTR/status/1007663648226119681/video/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Haha... hurtige fødder og masser af underholdning:) Ser dog mange spillere æde ham fuldstændigt i PL, hvis han "opfører" sig sådan hehe...
Det kan gå to veje med ham:
Neymar vejen. Gudsbenådet talent, men provokerende, og en prinsesse.
Ronaldinho vejen. Behøver man vist ikke at udpensle, men ja tak:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Lucas Paqueta 20 år og spiller i Flamingo. Han er osse på det brasilianske U20 landshold har jeg kunne læse mig til. Selvom jeg ikke kender ham, ser han da vildt spændende ud...-:j nå det var bare et af de utallige rygter der er af spillere til LFC, men den var meget sjov af dele, selvom det nok er lidt af et lang el vildskud...-:)


Lidt fra Melissa pigen omkring LFC og målmandsposten. Hun har nogle gode pointer !

https://youtu.be/D55I3zOAhNA
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0