Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
"Han har også stor aktie i målet, hvor han er uopmærksom på Sane, da han får bolden i dybden. "

Ja, van Dijk bliver alvorlig sat ved scoringen. Men det er nu også godt sat op. Hvis Firmino havde spillet Salah fri på den måde i den anden ende, tror jeg ikke, at vi ville have kritiseret Man. Citys forsvar. Desuden tror jeg, at Klopp vil være ligeså irriteret over, at Silva får lov at blive retvendt i den situation, som at Sané får lov at løbe fra forsvaret. Men van Dijk er selvfølgelig ikke undskyldt.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af FalconLFC
Er jeg den eneste der godt kunne tænke sig at se mere til Grujic? Af en eller anden grund har jeg enorm fidus til ham, og tror virkelig, at han kan udvikle sig stort
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Jeg forstår heller ikke at Klopp ikke har brugt Grujic mere. Han var Klopps allerførste signing og en vigtig brik på det Serbiske hold der vandt ved U-20 i New Zealand i 2015.
Jeg mener Grujics lejeophold i Cardiff har vist han er klar.
We are Liverpool
Skrevet af Thy87
Haha ja, det var faktisk en fin kamp at opleve af preseason! Nuvel, det var ikke Anfield, men der var en fest uanset hvem man holdte med. Det var lidt ligesom med NFL på Wembley hvor man ser trøjer fra alle hold. Og så sad jeg heldigvis i den rigtige ende hvor vi angreb mod I anden halvleg. Og AHUJ jeg synes du er lidt hård ved forsvaret I første halvleg, defensivt synes jeg generelt vi stod fint, og Fabinho havde flere gode indgreb der stoppede muligt kontraer for City. Anden halvleg var det mere offensiven der sprang til live så snart Mane kom ind og der gik et sus gennem stadion da Salah kom ind - tydeligt det var ham de fleste håbede at se. Også rart at se hvordan Mane tog ansvar og med det samme tog bolden for at sparke straffesparket. Vigtigt vi har flere der er villige til at tage ansvar
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af AHUJ
Fabinho gjorde det fint, men jeg synes godt nok, at bagkæden var under niveau. City spillede sig til flere store chancer i første halvleg.
YNWA
Skrevet af 6116
Hehe, Reina, Borini og Suso mod Man U i nat :P
Reina tager en del straffespark faktisk.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Var det ikke i går de spillede?
Skrevet af 6116
waw jeg er kun 24 timer bagud ......
Skrevet af YNWA"96"
@6116

Husk det er i morgen kl.23 LFC spiller imod United, mere at du ikke tror det søndag aften....-:)


Lidt fra Pulisic, om han nogensinde ender i klubben vides jo ikke. Men artiklen har en del med Klopp og LFC at gøre, så den er da et læs værd :

https://t.co/scbUUtaDUW?amp=1

Ellers er der jo ikke det vilde at berette. Vi er færdige med at købe ind, så må vi se om Edwards får held med, at sælge “dødvægten” i truppen. Sturridge ser jo ud til, at få en rolle i sæsonen, det havde jeg på ingen måde regnet med. Men sådan er der jo så meget...-:)

Status på vinduet ser sådan her ud :

Ind:
Alisson, fra AS Roma, £56M
Naby Keita, fra RB Leipzig, £53M
Fabinho, fra AS Monaco, £40M
Xherdan Shaqiri, fra Stoke, £13M
Bobby Duncan, fra Man City £200k
Isaac Christie-Davies, fra Chelsea (Fri transfer)

Ud:
Danny Ward, til Leicester, £12.5M
Emre Can, til Juventus (fri transfer)
Jon Flanagan, til Rangers (fri transfer)
Yann Dhanda, til Swansea (fri transfer)
Paulo Alves, fri transfer
Toni Gomes, fri transfer
Mich´el Parker, fri transfer
Jordan Williams, fri transfer
Anthony Glennon, til Burnley (fri transfer)
Jordan Hunter, fri transfer
Harvey Whyte, fri transfer

Lejeaftaler - gælder hele sæsonen hvis ikke andet er nævnt:
Ryan Kent, til Rangers
Ovie Ejaria, til Rangers
Adam Bogdan, til Hibernian
Harry Wilson, til Derby
Taiwo Awoniyi, til KAA Gent
Allan, til Eintracht Frankfurt
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Kan vi få sendt Mignolet, Ings, Moreno, Solanke og Markovic videre i deres karriere vil det være et perfekt vindue. Edwards kan garanteret hive 45-50 mio pund for dem, så bør der være luft til backup på venstre back, en 3. målmand og evt. en offensiv spiller.

Er det urealistisk med følgende priser?
Mignolet 10-15 mio
Ings 15-20 mio
Moreno 5-10 mio
Solanke 3-5 mio/udlån
Markovic 5 mio

Jeg tror Sturridge bliver kontrakten ud for hvem skulle matche hans løn? Kan han mod forventning holde sig skadefri er det også fint.
Skrevet af AHUJ
Jeg ser hellere Solanke som en del af førsteholdet fremfor Origi.

Mener du, at vi skal sælge Solanke - eller et udlån til 3-5 millioner pund?

Han skal i hvert fald ikke sælges.
YNWA
Skrevet af Sule12
Jeg kan ikke mindes Solanke har spillet en god kamp endnu. Vil hellere se lidt til eksempelvis Brewster.

Men lad gå, vi kan vel sælge Origi i stedet. Hvad står han mon til?
Skrevet af YNWA"96"
Jeg tror ikke på, at man sælger Moreno. Jeg forstår faktisk heller ikke dem,som gerne vil af med Moreno. Imø er han da en fin backup back til hvis Robbo skulle blive skadet el har brug for et hvil i sæsonen. Ja han har sine mangler defensivt, det kan vi hurtig blive enige om, men bortset fra Sevilla kampen spillede han virkelig stærkt sidste sæson, inden han blev skadet.

Solanke tror slet ikke på man sælger og jeg tror heller ikke på, at han bliver udlejet. Ings derimod tror jeg gerne selv vil videre, for at spille noget mere end det han kommer til i LFC. Hvis man skal tro det der bliver skrevet, har LFC sat en pris på £20 M. HG-spiller mon ikke der er en klub der på et el andet tidspunkt hopper på.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Solanke er kun 20 år. Han har fysik, men mangler lidt kontrol på bolden. Giv ham et år eller to til at udvikle sig.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Jeg er med på vognen mht Moreno. Han skal ingen steder. Stadigvæk ung, og lærer vel hele tiden. Desuden virker han meget integreret i truppen hvilket også er godt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Solanke sælger vi sgu nok ikke. Han får en chance mere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af KnoldSparkeren
Vi sælger nok ikke Solanke, desværre. Jeg synes han er et klassisk eksempel på en ung dreng, hvor fysikken er meget bedre end alle hans modstandere i ungdoms rækkerne. Når man bliver senior og fysikken er det samme som alle de voksnes, så har man ikke en fordel mere. Han styrker lå i hans fysik, han har ikke en ret god teknik, et ok spark og ikke meget hurtighed.
Desværre er fysikken ikke altid nok til senior-bold.
Skrevet af YNWA"96"

Liverpool FC

@LFC
BOSS. ❤️

Jürgen Klopp surprises Jamie Webster in Michigan...

...then sings ´Allez Allez Allez´ with the fans! 🙌

https://youtu.be/IeECirFyk8E


Jeg er som sådan ikke uenig i dit indlæg Knoldsparkeren og så lidt alligevel (kan man være det...-:) ). Umiddelbart vil et udlån nok give mest mening. Men synes så godt nok osse det er et meget skidt signal ,at sende til de unge, at de mere el mindre alle sammen ryger på udlån fordi de ikke er helt klar endnu. Det er en virkelig svær balancer for klubben og Klopp. På den ene side vil man gerne tilbage hvor LFC igen er et hold man må regne med og på den anden side så skal afstanden til 1.holdet for de unge heller ikke være længere, at de føler at i LFC får man chancen. Det er ikke nemt, men jeg håber at afstanden fra U23 holdet til 1.holdet bliver mindre end den har været i en menneskealder. Jeg håber og tror, at sammenlægningen med det nye trænningsanlæg i Kirkby vil være en stor hjælp for de unge. De vil måske ikke lige være tæt på at komme med til at træne med 1.holdet, men det vil give dem et boost at være sammen med 1.holdet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Hvorfor skulle Moreno sælges? Han spillede godt sidste sæson og er en udmærket backup til Robbo + han kan spille venstrekant, hvis vi Mané skulle blive skadet (selvom jeg dog tror, at Shaqiri og Firmino står først til venstrekanten). Derudover birker det til, at han er vellidt i truppen og er god at have til de spansktalende :-)
Skrevet af YNWA"96"
Troede nu ikke jeg skulle dele flere rygter dette vindue....-:) Men da jeg jo har skrevet mange gange, at jeg rigtig gerne ser Pulisic i LFC, så deler jeg nu alligevel denne ....-:)

Dortmund have tried to renew Christian Pulisic´s contract for months but his representatives refuse to negotiate. Dortmund are now considering an immediate sale to get maximum revenue, they want €70M+ (£62.3M+). Klopp´s Liverpool are very interested along with Chelsea. [@BILD]
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0