Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Clynedoc
Spændende nok med Phillips fra start. Men det virker noget risikabelt at spille så stærkt ud få dage før sæsonstart. De spillede trods alt også forleden. Men mon ikke alle 11 bliver skiftet i pausen?
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg kan ikke komme i tanke om en klub, som både kan lægge pengene og har en størrelse, som gør at Sturridge eller LFC ville overveje det. Glem andre PL-klubber. Og så er vi ude i noget tysk/italiensk/spansk top/subtopklubber.. Rolig, ham har vi noget tid endnu.

edit: Der er da godt nok klumret rundt i den server opdatering. Siden er 2 timer bagud Og hvis du ikke kan kende forskel på Mané og Keita på afstand, kan jeg anbefale at kigge på skoene :D
DIAZ MIO!
Skrevet af twentysix
Fedt at Fabinho på 6eren giver Wijnaldum frihed til at gå længere frem i banen. Måske han endelig bliver så god offensivt for os, som da han var bedst i Newcastle.
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af Hasse1983
Jeg ved godt det kan virke stødende el upassende, men det er på ingen måde ment i nogen dårlig hensigt.
- er det kun mig der har svært ved at holde styr på flere af vores spillere pga deres mørke hudfarve?
Har ikke været er problem tidligere, men Keita, Mane og Gini har forvirret mig hele første halvleg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det synes jeg er noget problem, men el kig på numrerne Hasse...-:)

Mangler lige det sidste, uden at man kan sige det ikke er godt....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af twentysix
Jeg synes, de hver især har ret distinkte måder at bevæge sig på, så her går det fint.
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af twentysix
Indtrykket er lidt rodet i dag, synes jeg. Fabinho virker lidt nervøs, og lidt for langsom og ubeslutsom i sine aktioner. Kunne godt forestille mig ham starte på bænken mod WH. Keita - Milner - Gini ville være min foretrukne midtbanekonstellation på søndag, hvis altså Milner er klar. Tror ikke Hendo er klar til præmieren.
you´ve got more than money and sense, my friend. you´ve got heart!
Skrevet af AHUJ
Usikker halvleg af Nat Phillips.

Generelt fint spil, mangler den sidste skarphed i de afgørende situationer.

@Hasse
Jeg havde lidt problemer i kampen mod Napoli med at se forskel på Keita og Mane - i dag har det ikke været et problem :)
YNWA
Skrevet af Paz
Jeg hører også til en af dem, der synes Grujic ser spændende ud. Han har en virkelig fin boldomgang, en god fysik og et giftigt spark. Han er ikke så mobil, og kan virke lidt tung i røven til tider, men han minder vel i virkeligheden ret meget om Fabinho på de fleste parametre. Lidt ærgerligt at der er så mange foran i køen, det er svært at se hvordan han skal få tilkæmpet sig noget spilletid.

Tvivler på at Nat Philips får en start. Til det var han lidt for shaky i aftenens kamp. Så kunne jeg bedre forestille mig at Klopp flyttede Fabinho derned og lod Lallana få en starter på midtbanen sammen med Keita og Wijnaldum.
Hvis altså Milner ikke bliver klar. Nogen der ved hvad status er på ham?
Skrevet af Hasse1983
Det er nok bare lidt tilvænning der skal til:-)
Men god ide med numrene, hvorfor tænkte jeg dog ikke på det;-)
Fik mig i øvrigt to bluser idag. Den orange fra sidste sæson, hvor Salah skal på ryggen, og den nye hjemmebanetrøje, hvor Sturridge har fået lov at pryde ryggen:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Jeg er vild med Sturridge optimismen :D
Skrevet af Hasse1983
Kan mærke er eller andet ved ham:)
- ved godt det ikke bliver som i 13/14, men det bliver en god sæson for ham... og så er det måske sidste chance for at få han på trøjen, da hans kontrakt er på sidste sæson mener jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Håbet er jo at han hør det godt og derefter forlænger. Preseason har været stærk for ham!
Skrevet af Hasse1983
Frygter der kommer et godt bud på ham, og de så sælger ham fordi de ikke tror på ham i flere år frem.
- synes dog han skal have lov til at presse Firmino sæsonen igennem, og spille sig til ny kontakt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af jho
Fin kamp. Godt at møde en stærk defensiv organisation, da vi jo ved at mange af sæsonens kampe byder på netop dette.
Flot gestus af Klopp at lade Karius komme ind og blive hyldet af The Kop. Det var gsnske rørende. God halvleg af Gini. Keita og Fabinho var mere usynlige i dag. Fronttrioen gjorde det ok uden at det var prangende. Forhåbentlig fordi de allerede havde West Ham i tankerne, og ville undgå for mange skrub og farlige situationer.
Shaq gjorde det igen rigtig godt. Og så passede Sturridge fantastisk i rollen bagved front-angriberen. Det er tydeligt at han bedre kan udføre en rolle som passer ind i Klopps filosofi når han ligger der, fremfor på toppen.
Lallana havde et par svipsere, men det er noget af det bedste jeg har set fra ham siden skaden.
Min Motm er Virgil, som imo spillede fejlfrit (men dog under relativt lette betingelser. Runner-ups må være Alisson, Shaq og Studge.
Skrevet af Thy87
Efter sidste preseason kamp hvordan tror folk vi stiller op mod WH?
Jeg forestiller mig noget I denne stil:
Alisson
Clyne-Gomez-Virgil-Robbo
Gini-Fabinho-Keita
Salah-Firmino-Mane

Hvis Gomez ikke er klar tror jeg det bliver Phillips ved siden af Virgil.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af KnoldSparkeren
Er enig med Thy, dog med et par ændringer. Tror det bliver Trent på backen, og så smider vi Lovren i krig, hvis ikke Gomez kan spille. Jeg synes slet ikke Phillips er klar.
Skrevet af Thy87
Tror ikke på Lovren til første kamp. Samtidig har Phillips gjort det flot I preseason så tror faktisk Klopp har stor tiltro til ham. Clyne eller TAA er for mig 50/50 til første kamp.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Lynild
Var jeg den eneste, der KRUMMEDE tæer over kommentatoren på TV3 Sport i går?

Med bemærkninger ala "sikker nedtagning", "god førsteberøring", "igen ligger han den sikkert frem" og "det er man ikke vant til som liverpool-tilhænger" hver gang bolden blev lagt tilbage til Allison? Møntet på Karius og Mig tænker jeg. Og der var flere der fik nogle subtile svinere med på vejen.

Sturridge fik også nogle hug med på vejen, mens Ings "bare" var "uheldig ikke at få den med/noget ud af det". Sturridge var da et omdrejningspunkt, hvor Ings igen faldt igennem.

Det er måske bare mig, men jeg synes det var en underlig stil at lægge for dagen, med de subtile markører.
Skrevet af Lynild
Ift. weekenden tror jeg, at Clyne og TAA begge er i spil. Clyne er det sikre, TAA den bedste af de to.

Gomez spiller hvis han bliver klar, ellers kunne Philips banke på, men det er noget af en ilddåb at starte første kamp. Han har dog gjort det overbevisende på trods af Belottis mål i går (der i øvrigt var super godt sat op og fanger Moreno på flade konvolutter).

Keita bør starte, Gini også, og så ligger den mellem de tre andre - Hendo, Millie eller Fabby.

Angrebet giver sig selv med alle tre klar.

Blev Jones skadet i går? Ellers synes jeg, at det lægger op til, at Grujic og Ings er på vej videre. Karius måske også.
annonce
0