Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Man skal i hvert fald gøre lidt mere ud af sit forsvarsspil, når man står over for Hazard. Han ser meget lidt koncentreret ud i situationen.

Det er også lidt søgt, men det er ham der laver et dumt frispark på et farligt sted, der leder op til målet.

Skrevet af YNWA"96"
Ja ok, så er man involveret i en del mål hvis det tæller med....-:) Men ja man kan lave idiotiske frispark, mener dog ikke det var et af dem....-:)

Gu ved om Mourinho overlever efter idag, hold op hvor er United tandløse.....Det stikker dybere end som så, når man ser på den præstation der bliver leveret.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Ja. Min kommentar skulle også ses i lyset af at Hendersons indsats blev kaldt horribel.

Ondskabens Imperium og Mørkets Fyrste har for mig været skæbnesbestemt, men det kan da godt være at det alligevel er ved at være et overstået kapitel snart. Lidt en skam.
Skrevet af AHUJ
Hvad er jeres holdning til Uniteds udebanetrøje? - personligt er jeg bestemt ikke imponeret - jeg krummer nærmest tæer over det farvevalg.
_______________

Jeg håber også på Keita i dag, selvom spilletiden i onsdag nok er en indikation om, at Henderson starter. Resten giver vel sig selv.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
@AHUJ

Er der nogle United trøjer der er “kønne” ?....-:)

Som Gerrard siger, han har aldrig byttet trøje med en United spiller og det er stadigvæk ikke tilladt at bære el medbringe en United trøje i hans hjem....-:)

Nå til det mere seriøse, med endnu et nederlag til United og selvom det stadigvæk er meget tidligt på sæsonen, så tror jeg efterhånden godt man allerede nu kan afskrive United som titeludfordre. Man har simpelhen smidt for mange point allerede som jeg ser det. Det mest spændende de kommende dage er om Mourinho overlever i United. Det er nogle dyre checks man udskriver iøjeblikket hos ærkerivalerne.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
U23 drengene viser vejen med en 3-1 sejr over Chelsea

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/9/adekanye-starter-for-u23-borte-mot-chelsea/

U18 vandt forøvrigt 4-2 ude over Stoke.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Porzingod
Jeg synes bestemt ikke at Uniteds udebanetrøjer kønne...
Dog er deres hjemmebanesæt lidt sjovt i forhold til farverne der "glider" sammen.
Jeg er træt af mit brugernavn.... MAKE KNICKS GREAT AGAIN
Skrevet af YNWA"96"
Virgil er med og ingen overraskelser i startelleveren

#LFC starting XI v #CFC: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah, Mane, Firmino

Subs: Mignolet, Moreno, Matip, Fabinho, Keita, Shaqiri, Sturridge

Kom så drenge, vi skal have noget med hjem fra Broen !....-:)

God kamp
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
@YNWA

Det har du selvfølgelig ret i. :D

Men jeg synes nu, at deres udebanetrøje i denne sæson er uden for kategori. Måske er det mit tilhørsforhold til Liverpool, der gør udfaldet - men jeg synes den er rædselsfuld, primært eller udelukkende på grund af det absurde farvevalg.

Forventet opstilling. Mon ikke Keita i løbet af sæsonen bliver spillet helt ind som en fast spiller på holdet - individuelt er han en klasse over de andre på midtbanen, men det er klart, at han skal tilpasses systemet. God kamp.
YNWA
Skrevet af Thy87
Lækkert med Virgil! Det er vel stærkeste opstilling pt indtil Keita og Fabinho er spillet mere ind.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Sule12
Er det så skidt siden ingen af jer er aktive herinde? Hvordan har det set ud indtil videre?
Skrevet af KnockOut
Nu høre jeg godt nok ikke til her så syndes jeg det har været en kamp begge veje, med i mine øjne lidt overtag til Liverpool, men har ikke lige fået det sidste med, efter mål har Chelsea stået tilbage og forsvaret, ja også kan man vel bare sige Hazard har været forskellen til nu.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af CHA
Hazard er forskellen for Chelsea i denne kamp. Det er vildt, hvor god han er.

Vi har egentlig været fint med i kampen, og har også haft chancer, men skarpheden har virkelig, virkelig manglet. Vi har haft 2 ud af 6 skud på mål, og de to skud har været sløse. Fronttrioen mangler selvtillid i øjeblikket.

Men det er heller ikke meget kreativitet vi får fra en midtbane bestående af Gini, Milner og Hendo... Mon ikke Keita eller Shaq kan hjælpe lidt engang i 2. halvleg.
Skrevet af SAB4
Vi sløser med chancerne, og den sidste aflevering, som desværre har været en generel tendens denne sæson.
Respekt til Chelsea som spiller flot, men det er også stolpe ind for dem mod os pt.
Skrevet af AHUJ
Vi er fint med - men skarphed til forskel, præcis som i midtugen.

Chelsea scorer et klassemål, fremragende opspil. Allison et millisekund hurtige nede, så havde han slået den udenom stolpen.

I den anden ende. Salah og Firmino har været gode, men der mangler bare noget foran mål og i de afgørende situationer - Mane har været elendig. Han skal simpelthen spille medspillerne, og så skal han slippe den bold hurtigere. Det driver mig til vanvid, når der er en rigtig god spilmulighed, som han ikke vælger, fordi han ikke lige har fået de obligatoriske fem berøringer på bolden.

Vil gerne se Shaqiri inde ret hurtigt i anden halvleg i stedet for Mane, hvis vi ikke får scoret tidligt. Keita evt. også for at få mere kreativitet ind på midten.

Der er bestemt muligheder, men vi skal passe på den anden vej - Chelsea kan hurtigt straffe os med tre-fire klasse boldspillere.
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Nul point idag?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Medmindre der bliver lavet om på et eller andet, så bliver det svært. Chelsea har rimeligt godt styr på det og er skarpe på omtillingerne.
Skrevet af UnluckyImp
Det er svært at bryde igennem 11 mands forsvar
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Khankar
Så dybt som Chelsea står, kan Klopp godt smide noget mere offensivt ind på midtbanen.
Skrevet af AHUJ
Det fatter jeg ikke. Salah har været langt bedre end Mane.
YNWA
annonce
0