Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mathews
Hvorfor så ikke give Sturridge anden halveg, det samme med Shaqiri? Klopp skifter ofte alt for sent ind IMO. Nu kommer Sturridge i det mindste ind.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Enig. Shaqiri for Mo nu.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Betjenten
Sådan!!
YNWA
Skrevet af Betjenten
Vi har råbt og råbt på Keita i stedet for Hendo eller Milner. Men han har virkelig intet bragt hverken offensivt eller defensivt. Desværre.

Gomez og Robertson er bare virkelig vokset.
YNWA
Skrevet af Slettet(221817190511)
Bravo!

Jeg følte mig godt underholdt - trods 0-0.

City var tættest på sejren og mest imponerende - selv uden De Bruyne.


Skrevet af Mainy
Det er vel ganske udemærket at være på en delt 1. Plads efter 8 runder, når man tænker på, at vi har mødt både Tottenham og Chelsea ude samt City hjemme. Håber spillerne vender friske tilbage efter landsholdspausen.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AHUJ
Det fungerer ikke rigtigt for tiden - men jeg er optimistisk omkring, at det bliver bedre efter landskampspausen.

Ang. Keita. Det er rigtigt, at han ikke helt kan finde fodfæste. Han startede jo godt, men blev så bænket - og det virker til, at han er blevet usikker på at lave fejl, og så bliver han for forsigtig i sit spil. Jeg håber, at han bliver lidt mere fri i løbet af sæsonen, for han har tydeligvis nogle kvaliteter.

Lidt tam følelse ovenpå de to kampe, men trods alt bedre end ingenting at få et point mod City.
YNWA
Skrevet af Clynedoc
En delt førsteplads uden at have fået gang i vores bedste våben endnu. Klart sværeste program af topholdene. Svært at være helt utilfreds.
VVD har helt sikkert stadfæstet sin position som verdens bedste på sin position. Uha han er stærk
Skrevet af YNWA"96"
Jeg havde min egen “stille drøm” om, at kunne vi få 8 point inden Tottenham kampen, altså Tottenham ude - Southampton hjemme - Chelsea ude og kampen idag ville jeg være lykkelig. Det har vi fået og programmet bliver langt mere menneskeligt nu, selvom vi har en svær kamp på Emirates i runde 11. Som programmet har været de sidste 21 dage og selvom spillet ikke kører i olie, så er resultaterne ikke så skidt endda. Normalt er jeg ikke vild med landsholds pauser, men tror den her falder meget godt for vores spillere.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af CHA
Jeg havde egentlig lyst til at skrive om, hvor skidt Liverpool spiller i øjeblikket, men jeg tror sgu jeg vender den om:
Det virker virkelig til, at Klopp er blevet lang mere pragmatisk i kampe, hvor holdet i tidligere kunne ende med at få en ordentlig røvfuld pga. vores voldsomme presspil - det gav mange mål, men det kostede altså også en del point. Klopp ved, at uafgjorte i disse kampe mod Chelsea, City og Napoli er godkendt. Kan vi få point fra top 6-holdene og samtidig vinde pligtsejrene; ja så ser det jo faktisk rigtig godt ud :-)

Efter kampen i dag har vi:
- holdt clean sheet på Anfield 9(!!!) PL-kampe i streg.
- ubesejret i 25 PL-kampe i streg på Anfield
- fået 8 point i de seneste 4 kampe mod Tottenham (U), Southampton (H), Chelsea (U) og City (H). Læg dertil svære sejre ude over Crystal Palace og Leicester.
- kun lukket 2 mål ind mod Chelsea, Napoli og City.

Det kan vendes positivt og negativt alt det her. Jeg vælger dog at se på det positive for en gangs skyld. Vores defensiv har ikke set bedre ud i længere tid, og bliver virkelig nøglen i denne her sæson.

Landskampspausen kommer på et belejligt tidspunkt, da spillerne er begyndt at virke trætte (forståeligt nok). Herefter forventer jeg et toptændt og mere offensivt udtryk fra Liverpools side ude mod Huddersfield efter pausen.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Vi er kommet helskindet igennem et ekstremt program og får nu en tiltrængt pause inden en periode, hvor programmet set noget mere overkommeligt ud. Enig i, at der er meget positivt i situationen. Forhåbentlig kan en række kampe mod modstandere fra den blødere ende af rækken får kickstartet angrebet. Det er der brug for, hvis det skal være realistisk at tale om at vinde PL. Forhåbentlig kan flere af de nye også spilles ind, så der bliver flere kort at spille i de hårde perioder.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af 6116
Hvis jeg vidste at den eneste nederlag vi fik ville være imod Napoli igennem den hårde program ville jeg være meget glad. Måske har holdet ikke præsteret til deres yperste og angriberne har været uskarpe. Men hold da helt op. 8 kampe ind, 6 sejre 2 uafgjort. Hvor er det bare en vild sæson og med 2 sejre mod rødstjerne eller hva det nu hedder er vi videre fra gruppespillet.

DET SÅ FEDT!
Skrevet af Thy87
Hvis der var nogen der havde tilbudt mig 20 point og det bedste forsvar (delt med City) efter 8 kampe I PL med det program vi har startet ud med inden sæsonen, så havde jeg med glæde taget det! Det er næsten uvirkeligt at der pludselig er en defensiv man kan stole på. Selvom offensiven ikke har klikket fuldstændig har vi stadig 4 mål fra Mane og Sturridge og 3 fra Salah og Firmino. Sturridge kan gå hen og blive rigtigt vigtig I år. Han virker skarpere og mere fit end længe- og så har vi en joker I Shaqiri der kan blive så vigtig I specifikke kampe og når han har vænnet sig til Klopp bold - som aflastning for Mane og Salah
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Fribytter
Fint point med tanke på det brændte straffe og problemerne med at komme frem til store chancer, men omvendt tror jeg også, at få hold vil lykkes med at begrænse Man. Citys chanceskabelse så godt som Liverpool.

Guardiola var klog nok til ikke at løbe direkte ind i Liverpools kontrakniv og heldig med, at Man. City-kampen var den sidste kamp i et ret krævende program for Liverpool. Men det havde også konsekvenser for offensiven, at Man. City i høj grad koncentrerede sig om ikke at miste bolden dumme steder på banen og at forstyrre de afleveringsbaner, Liverpool bruger hyppigst. Der var simpelthen ikke også ressourcer til at kombinere sig ordentligt igennem Liverpools pres.

Derfor udviklede kampen sig lidt til en stillingskrig, og ingen af trænerne kunne gøre ret meget fra bænken uden at risikere at give modparten overtaget. Man kan da godt mene, at Man. City-kampen var endnu en kamp, hvor trioen oppe foran ikke rigtig fandt melodien, og det var det selvfølgelig også. Igår lagde modstanderen imidlertid en så stor indsats i at stække Liverpools angreb, at det gik ud over egen offensiv, som vel normalt er ligaens bedste.

Derfor tror jeg heller ikke, at en spiller som Shaqiri havde gjort en forskel. Selvfølgelig kunne han have banket et langskud ind eller slået en flot dødbold, men han spiller fløjen mere klassisk end Salah. Han holder i højere grad bredden og lukker dermed det rum, der kan angribes samtidig med at invitere til et pres. På midtbanen handlede det i høj grad om ikke at smide bolden forkert væk, stå rigtigt i presset og tage de rigtige returløb. Man. City var i hvert fald klart farligst, når Liverpool ikke lykkedes med det.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Jeg kan faktisk ikke huske en kamp med Pep hvor han greb kampen an, som han gjorde igår. Men man forstår ham jo godt efter, at være røget ind i kniven 3 kampe i træk. På den ene side, så er man selvfølgelig lidt skuffet over at kampen blev en tam affære, når kampene plejer at være højdepunktet for sæsonen når det gælder underholdning. På den anden side, så havde holdene så stor respekt for hinanden, at begge hold var tilfredse med et point.

Lidt stats analyse fra Andrew Beasley og jeg deler hans bekymring omkring midtbanen ( vores debat fra forleden dag omkring midtbanen ).....-:)

https://t.co/L9Qb0Jv085?amp=1

Jeg læser osse en del af Paul Thomkins & Co. analyser af diverse omkring LFC. Ifølge dem skulle LFC program denne sæson, have været det sværeste for klubben siden PL- æraen startet.

https://mobile.twitter.com/paul_tomkins/status/1049281996214734850/photo/1

20 point og spillet kører bestemt ikke i olie, det ser godt ud !!! ......-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SAB4
Jeg tror ikke der er nogen der er uenige i at midtbanen ikke er den mest kreative, men det bringer jo ikke noget nyt ift. hvilken midtbanekonstellation der er at foretrække imod topholdene, mens Oxen er ude.

Kampen igår viste netop at vores farligste våben offensivt, rent faktisk er uden bolden, i form af det høje pres. Det reagerede Pep så endelig på, efter 3 nederlag.

Derfor var det også et kærkomment tidspunkt for dem at møde os, mens vi i mine øjne, blev endnu mere svækkede med Milner skadet tidligt
Skrevet af Sule12
Men hvor er jeg dog enig med Klopp i, at der drives rovdrift på de bedste spillere. Henderson og TAA ser ihvertfald ud til at kunne trænge til en pause.
Skrevet af Clynedoc
Landskampe er en del af gamet. De bedste spillere skal spille sammen på respektive landshold. Kan ikke se hvorfor det er rovdrift.
Klopp tuder lidt over noget der altid har været der. Jeg kan ikke følge ham
Skrevet af YNWA"96"
Hehe ja man kan ikke just sige, at Klopp er fan af Nations Cup......-:)

https://twitter.com/thisisanfield/status/1049025490902765569?s=20

Der er lidt løse rygter på Paqueta fra Flamengo, synes ikke det giver den store mening efter tilgangen af Shaqiri. Men hvad ved jeg....-:)
Ellers kunne Christian Eriksen måske være en løsning til midtbanen. Jeg tvivler på at Tottenham kan holde på ham og hvis de skal have nogle penge for ham, bliver de nød til at sælge ham til sommer. Om Klopp er interreseret ved jeg ikke og om vi kan være med hvis Real - Barca - City kommer på banen er måske osse tvivlsomt, men med Klopp er der vel en chance.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
Tror Eriksen vil koste ca. det samme som Coutinho. Derudover kan manden ikke tackle om så hans liv afhang af det - jeg ser ham ikke passe ind på midtbanen.
annonce
0