Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Ahhh godt nok er Levy en dygtig købmand, men han får nok ikke det samme for Eriksen som LFC fik for Coutinho. Jeg er enig i, at når en spiller som ex Eriksen bliver “fri på marked” med kun 1 år tilbage af sin kontrakt, får klubberne i dagens fodbold langt mere for sådan en spiller end man gjorde for bare få år siden. Men £142 M for en spiller med et år tilbage af sin kontrakt, det er der næppe nogen klubber der vil betale.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Paqueta, jeg kender til navnet fra FM, men udover det ved jeg ingenting om ham. Men hvis Klopp ser ham som en løsning, så tror jeg da på ham - men måske lidt for tidligt at snakke transferrygter. :)

Keita og Fabinho er begge nye, mon ikke de bliver bedre i løbet af sæsonen.

Er der egentlig noget nyt om Oxen - eller er det stadig sådan, at han nok holdes ude hele sæsonen?
YNWA
Skrevet af Genne
Eriksen kan ikke tackle? Hold nu op. Inden skaden var han den spiller i PL der havde løbet flest meter. Kombiner det med mandens evne til at opsnappe 2. bolde, slå gudeafleveringer og være hurtig i tanke og handling, så har du en perfekt Klopp-spiller.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg så et interwiew med en specialist omkring knæskader, som han sagde omkring Ox knæskade, at alt hvad der kunne “gå galt”, gik galt. Så sagde han han osse, at hvis han tænkte på den værste knæskade han kendte til omkring fodboldspillere, så var Ox langt værre. Om vi nogensinde får den Ox tilbage, som vi kendte inden han røg ind i sin skade, er jeg desværre ikke sikker på. Men jeg tror ikke på, at han kommer tilbage i denne sæson.

Som sagt er Paqueta et lidt løst rygte, han har været rygtet til klubben før. Det er en brasiliansk journalist der har rygtet, at hans agent var i Liverpool sidste uge. Men der er et eller andet der siger mig, at ham journalisten fra Brasilien havde historien med Alison var på vej til LFC som en af de første, derfor nævnte jeg et lidt løst rygte....-:) Ramsey rygtes forøvrigt osse til LFC....-:) Ved ikke hvad vi skal med alle de midtbanespillere.....-:)

Spørsmålet er jo hvad der sker med Lallana til sommer. Han er desværre ikke rigtig en spiller man kan regne med, bare kan klare 20 kampe på en sæson. Det er lige nu svært, at se ham komme tilbage på 16/17 niveauet og osse svært at se hvornår han overhoved vil få sine kampe. Der skal en hel del skader til, før han overhoved kommer i betragtning til bænken, som jeg umiddelbart ser det.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Med Milners skade, kan jeg godt se Lallana blive introduceret i den næste måneds tid, hvis han ellers kan holde sig fri af skavankerne. Han har trods alt hele tiden været en Klopp-favorit, som jeg har fornemmet det. En midtbane med Gini, Keita og Lallana lyder umiddelbart sexet og kunne være et spændende projekt til de kampe hvor modstanderen er indstillet på at stå lavt. I teorien ville det fungere godt, tror jeg, men manglende relationer spillerne imellem ville måske alligevel udfodre den konstellation mere end hvad godt er, og samtidig ville man kunne forvente en rusten Lallana til at starte med og Keita der stadigvæk kæmper med at finde sit spil.


Iøvrigt enig i at Eriksen passer perfekt ind i Klopps stil. Intelligent og hårdtarbejdende. En opgradering af Lallanas profil, som jo viste at han fint kunne begå sig i den periode, hvor han kunne holde sig skadesfri.
Skrevet af Fribytter
Lallana blev købt som decideret presspiller. Rodgers udtalte i sin tid, at nu var det presspil, Suarez leverede, erstattet. At Rodgers så ikke rigtig praktiserede et presspil efter, at Suarez var solgt, er en anden snak.

Jeg ser ikke det samme i Eriksen. Han har forbedret sig defensivt og løber flere rigtige metre nu, men jeg ser ham ikke passe perfekt ind i presset. Statistikkerne er fine rent kvantitativt. Mange metre og højintense løb, men det samme gælder for en spiller som Gylfi.

Eriksen har dog helt bestemt kvaliteter, som Liverpool godt kunne bruge, men som presspiller slår han mig ikke som et oplagt køb.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Thy87
Nu vi alligevel snakker midtbane spillere så render der en relativt ung gut rundt I Chelsea, der gjorde det rigtigt fint da han fik chancen på lån sidste sæson, RLC. Han er selvfølgelig ikke det færdige produkt vi alle gerne vil have, men med Klopps coaching tror jeg han ville kunne blive en rigtig god spiller for os på sigt. Der udover har han ikke rigtigt fået chancen under Sarri endnu.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Sule12
Jeg ser ham overhovedet ikke passe ind. Jovist manden løber meter, men jeg har aldrig set Eriksen som den store erobrer af bolde. Jeg kan slet ikke se, hvad i ønsker Eriksen til for. Specielt ikke til den sum Levy formentlig vil kræve af en anden engelsk klub. Han ryger nok til Barca eller Real og fred være med det.

Hvis/når Oxen og Lallana er klar igen er der desuden ikke brug for midtbanespillere imø.
Skrevet af Genne
Jeg synes heller ikke vi skal købe Eriksen, for vores behov er ikke på midtbanen hvis der skal købes flere spillere. Jeg opponerer bare imod, at Eriksen ikke ville være en gevinst i vores spillestil, for det synes jeg er noget vrøvl. Manden har konsekvent været en af de bedste midtbanespillere i PL de sidste 3 sæsoner, han løber solen sort, er stort set aldrig skadet og er helt utroligt alsidig og taktisk klog, samtidig med at han har et eminent blik for spillet, kan sparke udefra, aflevere og er god i genpresset. Jeg kan ikke komme på nogen objektive parametre der skulle indikere, at han ikke ville være en gevinst.
Skrevet af Paz
Hvor er vores behov så? Hvis vi skal styrke startopstillingen, synes jeg ikke Eriksen er noget dårligt bud på en spiller der kan løfte holdet kvalitetsmæssigt, og samtidig passer han fint ind i systemet. Hvilket du formentlig også er enig i?

For mig at se, er det tvivlsomt om Milner og Lallana er i truppen næste sæson. Lallana er falmet en del i takt med at hans skadesfrekvens desværre er forøget. Milner bliver ikke yngre, og selvom han overordnet set gør det godt, bør han snarere være en trupspiller end første mand på holdkortet.

Oxen er desværre, baseret på YNWA´s beretninger, et meget stort spørgsmålstegn i forhold til hvilket niveau han kan komme tilbage på.

De lidt sikrere kort består så af Gini, Henderson, Keita og Fabinho. Til det ville Eriksen være en glimrende tilføjelse, vil jeg mene.

Jeg synes vi skal købe Eriksen.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg vil blive meget overrasket, hvis Keita ikke bliver en succes i LFC. Han leder lidt efter sit spil, men jeg har set så mange kampe med ham, da han var i RBL og imo er han en vanvittig spændende spiller. Yussuf Poulsen er jo blevet spurgt om, hvem den bedste spiller han har spillet sammen med i sin karriere og der var svaret ikke C.Eriksen, men Keita. Christian Eriksen har nu gennem 3 sæsoner for Tottenham, vist sig som en af de største profiler der er i PL. Nu er det ikke fordi jeg tror han ender i LFC, men at han ikke skulle være en opgradering af vores midtbane, kan jeg slet ikke følge.

Der har været lidt tvivl om hvornår Milner har udløb, men han har osse kontrakt næste sæson. Jeg er vild med Milner, men jeg er enig med Paz i, at han nok burde være “squad player”. Jeg tror osse Milner er i klubben næste sæson, men jeg er mere i tvivl med Lallana. Men jeg har osse læst en del artikler fra det engelske, om at Sturridge udlån til WBA virkelig satte nogle tanker igang hos ham om sin karriere. Han har trænet benhårdt inden sæsonen startet, for at overbevise Klopp om han stadigvæk havde en rolle at spille i LFC. Jeg ved ikke om Origi, har det på samme måde som Sturridge. Men LFC og Wolves var blevet enige om en pris på Origi, men Origi ville ikke til Wolves. Om han osse vil være en del af LFC som Sturridge el han har en anden grund ved jeg ikke, men umiddelbart er vi ikke lige en klub, spillerne har travlt med at komme videre fra selvom man ikke lige er i startelleveren.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det vil jeg også. På trods af en vaklende start er Keitas talent uomtvisteligt. Det vil være meget overraskende, hvis ikke Klopp får det forløst på et tidspunkt.

Jeg tror heller ikke Eriksen ender i LFC, men det kunne være fedt, hvis det skete.
Skrevet af YNWA"96"
3 år under Klopp nu og jeg smilede en hel del da jeg læste artiklen. Synes den sætter tingene i perspektiv, når vi debattere det ene el det andet....-:) !

https://www.thisisanfield.com/2018/10/3-years-of-jurgen-klopp-the-remarkable-progress-and-revolution-of-liverpool-fc/

Milner skulle være ude i et måned. Vi har 19 spillere fra 1.holds truppen og 11 U spillere afsted til diverse landshold. Det er alligevel en del ....-:) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Synes det er rimelig irrelevant for diskussionen her i tråden, for alle anerkender jo præmissen om at Klopps tilstedeværelse er et kæmpe stort plus og at han er den primære årsag til den positive udvikling klubben har gennemgået de sidste tre år.

Men ja, det er da sjovt nok at kigge tilbage! :-)
Skrevet af YNWA"96"
Ja det er ikke så relevant, men nu sjov læsning alligevel ....-:)
Nu er det ikke fordi jeg personlig går ret meget op i diverse prisuddelinger i fodbold, men i år har vi 4 spillere der indstillet til ballon d’or. Godt nok er Alison indstillet for hans præstationer for Roma, men allligevel.....-:) Det var sådan lidt i forlængelsen af artiklen og den trup Klopp overtog....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Alisson er også allerede blevet en kæmpe favorit hos mig. Han har næsten præsteret til perfektion indtil videre, i hvert fald over forventning, og mindst lige så vigtigt, har han jo også overtaget tronen som PL´s flotteste foran Giroud med sin majestætiske udstråling som det nok mest sublime fortrin. Det er sgu en fornøjelse at se ham stå og trone dernede mellem stængerne!
Skrevet af Clynedoc
Også florerer der på internettet en "hjemmevideo" af Alisson hvor han hygger sig med 3 nydelige unge damer. De går til den, skulle jeg hilse at sige...
Han har andre evner en fodbolden
Skrevet af Paz
Hva!?

Det var sgu hurtigt det glansbillede krakelerede. Det har jeg ikke hørt før nu. Der er ingen tvivl om at det er ham, eller hvad?
Skrevet af Paz
Skønt!

Tak for det.
annonce
0