Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pascal
"D.B.R. I en nøddeskal."

Måske....men det passer stadig perfekt.Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af rozzer
2 halvleg gav da lidt en smag af, at de her spillere trods alt har lidt ære.

Vildt hvor meget Aggers indtræden gav, af selvtillid og fremdrift. Også bekymrende at han har været SÅ savnet. Men det har han!

Andet positivt, ud af særdeles lidt, var at Jonjo virker som en spiller, der potentielt kan blive til noget. Han har også fremdrift, selvtillid, og vilje, samt tekniske evner. Der skal arbejdes med taktik og overblik, men ellers....Lovende!


From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
@ Toffees

Det er faktisk meget let at henvende sig til direkte til den bruger (eller de brugere), som du mener, forsvarer Carroll. Du kan endda citere den tekst, du forstår som et forsvar. Men det forpligter selvfølgelig en smule mere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
Fribytter, her lige et par bare inde for de sidste par dage. Men nu der jo heller ikke så mange Liverpool-fans der skriver i tråden pt.

"Får Carroll hul på bylden og scorer 10-15 kasser i næste sæson, er jeg fløjtende ligeglad med hvad han har kostet.

Takterne er der til noget bedre, så han kunne meget vel slå igennem for real næste sæson.

Hvorvidt han nogensinde kommer til at retfærdiggøre den høje pris aner jeg ikke.

Hvad skal der til fra Carrolls side for at retfærdiggøre prisen? 40 mål pr. sæson?" (Citat: D.B.R)


"jeg giver dog heller ikke op omkring ham endnu." (Citat: Banksy)

"Jeg kan aldrig finde ud af om folk troll´er eller ej. For ja. Adam burde sendes videre, det er ret tydeligt at han ikke fungerer på et hold i boldbesiddelse, der spiller højt på banen. Men når folk så i samme sætning siger at Carroll burde sendes væk også, ja så forstår jeg det kun, hvis det er fordi de holder med andre hold, og håber de kan komme af med ham, så han ikke skal sørge for deres hold taber. Carroll er trods manglende mål en af de bedste og vigtigste spillere vi har. Den plads han skaber til andre på banen er uundværlig." (Citat: BoJangles)

Men nu var det heller ikke så vigtigt, hvem, hvad og hvorfor. Min opfattelse er bare at der er god støtte til Carroll herinde fra.

Og så er der ikke en eneste der har svaret på den med Bendtner og Carroll. Det da ikke for provokerende at spørger om, eller er det?

I det hele taget bliver der gået lidt forbi mine spørgsmål. Jeg ved ikke helt om jeg skal tolke det som jeg rammer hovedet på sømmet, eller hvordan.

Bl.a omkring træner situationen. Hvor jeg mener en yngre, 40 plus skal hentes ind. Og at man opgiver planen om top-4 næste sæson. finder fodfæste og så arbejder videre med en top-4 plan i løbet af 3 år. Men det har der ikke rigtig været modsvar til. Så jeg kan kopier og citere nok så mange, men det ikke min interesse. Nu var jeg dog fair at lige gøre det for dig. så du må skylde en. Evt. kan du finde der hvor jeg før sæsonen skød jer til mellem nr. 5-9. :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
@ Toffees

Det ikke at have opgivet en 23-årig spiller er altså ikke et forsvar. Faktisk så bygger en sådan holdning på den opfattelse, at spilleren indtil nu ikke har spillet godt nok. Det er faktisk en kritik.

Jeg har ikke svaret på Bendtner kontra Carroll, fordi jeg ikke finder det særlig interessant. Jeg kan heller ikke se, hvorfor en træners alder er essentiel. Især ikke når der er en DOF´er, der (også) har et ansvar for at skabe fodboldmæssig kontinuitet.

Og sådan som jeg husker din spådom om 5-9 pladsen, så blev den kritiseret, fordi det blot var en anden måde at formulere, at du ikke troede på fjerdepladsen, og den tvivl var allerede tilstede i tråden. Det var mere det, at du forsøgte at "sælge" din spådom som enestående, der blev kritiseret.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
Fribytter, nu tog jeg nu heller ikke min "spådom" som noget enestående, faktisk var der nok mange som havde samme holdning som mig.

Nej, en træners alder har nødvendigvis ikke noget at sige. Men det var nu også set fra det synspunkt at skabe noget nyt. Få en ny identitet udaftil. Sidste 2, Hodgson og KK har været af engelsk og oppe i årene. Få noget yngre ind, nyt frisk pust.

Du har ret i at Bendtner kontra Carroll ikke er så relavant. Det var nu også bare lidt sjov på gaden. Grundet det kan virke provokerende er jo nok når man tager Carrolls prisskilt med i overvejelser hvem man helst så i klubben af de 2. :)

Men jeg er egentlig også overrasket over hvor lidt Carroll har præsteret, især fordi at konstallationen med Suarez burde være perfect match. Og at det faktum han havde et mini gennembrud i Newcastle.

De gange jeg har set ham, har han til tider virket doven og lidt tung. Og for hver gang han har scoret, så har man troet, det må da give selvtillid og give ham det løft opad. Men så er han tilbage i den dårlig attitude igen.

Jeg har virkelig svært ved at se ham få succes i Liverpool. Det eneste man næsten kan være sikker på, er at han skal nok være i Liverpool næste sæson.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
Det er vildt nok, at du mener, at Hodgson og Dalglish er meget ens, og at de signalerer det samme.

Og ja, Carroll virker da ret umotiveret. Decideret doven synes jeg nu ikke, han er. Dog har han nok en helt anden tilgang til det at være professionel end en spiller som Henderson, og det er måske også derfor, at Henderson har fået meget mere spilletid.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Not That Duncan
Kom nu lige, Liverpool. Kom nu!

Jeg er efterhånden ved at løbe tør for sund morskab over klubbens afslutning på sæsonen. Nyhedens interesse vedrørende Liverpools pointmæssige nødhjælp til hold i akut nedrykningsfare ER overstået. Nu er fx 1 (ét) point hjemme mod et håbløst Aston Villa hold pludseligt og objektivt udtryk for en en markant forbedring!

Denne snigende og højst uvelkomne følelse af sygelig medlidenhed skal stoppe lige nu. Den forhindrer enhver naturlig reaktion på Dirk Kuyts skud på mål eller Hendersons mange fascinerende forsøg på at dræbe én bestemt tilskuer på 18. række. Det er ikke sundt. Herudover er det enormt stressende at overskue Fulhams, Norwichs, WBAs og de øvrige midterholds resultater, fordi det efterhånden står klart, at en betydelig andel af disse klubber risikerer at ende over Liverpool i tabellen.

Pointen er, at det jo ligesom er meningen, at holdets løbende skuffelser skal fungere som anledning til (lettere henkastet) at holde kontakten ved lige med den betydelige mængde Liverpool supportere enhver fodboldinteresseret mand i 30erne definitorisk kender. På samme måde som tiden går alt for langsomt, når man overværer et tilskadekomment dyr afvente en barmhjertig aflivelse, så virker Liverpools sæsonafslutning bare efterhånden alt, alt for langt væk. Nu er man jo der henne, hvor den slags hverdagsglæder er komplet udelukkede med dertilhørende konsekvenser for en af grundstenene i utallige menneskers sociale netværk.

Så derfor: Liverpool bedes venligst vinde en eller flere fodboldkampe indenfor den nærmeste fremtid. Hvis det ikke kan lade sig gøre, bør klubben gøre det eneste rigtige og hurtigst muligt melde afbud til sæsonens resterende kampe. Den nuværende tilstand ødelægger alt for meget for alt for mange.
Skrevet af Scotty
"Vildt hvor meget Aggers indtræden gav, af selvtillid og fremdrift. Også bekymrende at han har været SÅ savnet. Men det har han!

Andet positivt, ud af særdeles lidt, var at Jonjo virker som en spiller, der potentielt kan blive til noget. Han har også fremdrift, selvtillid, og vilje, samt tekniske evner. Der skal arbejdes med taktik og overblik, men ellers....Lovende!"

Sikker på det ikke blot er indbildning? Synes ikke Agger bidrog med andet end friske ben..

Og ja, Shelvey har 100 gange mere talent end knoldesparkeren Spearing. Fuld spilletid resten af sæsonen må være på sin plads. Allerede nu bidrager han med mindst ligeså meget som Henderson..
Skrevet af liverpool74
@Duncan

Sikke en gang mundævl, tror da heller ikke de smider united ud af CL næste sæson for det kan man da kalde en underpræstation i verdenklasse eller FA/Liga-cuppen.

Tror faktisk de fleste er ligeglade hvad united fans mener om Liverpool nuværende situation, tror godt de selv kan finde ud af det er skidt uden du Duncan kommer rendende og smider salt i såret, den næste på gangen er vel Razz der kommmer og finder en passende alkoholisk samme holdning.

I dont give a shit, stay away!


YNWA
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Skrevet af Klejne
Det var da godt du fik afsluttet med YNWA - ellers er det jo ikke til at vide, hvor du ville hen.

Jeg køber ofte en kop kaffe på en nærlligende tank. Før jeg går ud, husker jeg altid at sige Més que un club. Man skulle nødig efterlade nogen tvivl.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af liverpool74
Ok ses til jul, klejne!
Razz : United er den eneste klub, der kan tilbyde en træner som Guardiola en elevstilling uden at være arrogante.
Skrevet af Not That Duncan
Tror faktisk de fleste er ligeglade hvad united fans mener om Liverpool nuværende situation...

I dont give a shit, stay away!


Nu kan du jo strengt talt kun tale på egne vegne. Jeg tror faktisk mange Liverpool supportere godt er i stand til at se ud over sine egne egoistiske behov.
Skrevet af jho
Jeg køber ofte en kop kaffe på en nærlligende tank. Før jeg går ud, husker jeg altid at sige Més que un club. Man skulle nødig efterlade nogen tvivl.

Gør du rent faktisk det, eller var det et fejlslagent forsøg på at være sjov? Dette er et et debatforum om fodbold, så at skrive sin favoritklubs slogan er vel ikke unaturligt? Kegle
Skrevet af jho
Tror faktisk de fleste er ligeglade hvad united fans mener om Liverpool nuværende situation...

I dont give a shit, stay away!


Nu kan du jo strengt talt kun tale på egne vegne. Jeg tror faktisk mange Liverpool supportere godt er i stand til at se ud over sine egne egoistiske behov.

Jeg melder mig da gladeligt på det hold der er ligeglad med hvad United fans mener om vores nuværende situation... Er du ikke fløjtende ligeglad med hvad jeg mener om United?
Pt går det ad helvede til i ligaen, det kan alle jo se... Derfor er Liverpools nuværende situation, samt os fans et let bytte for andre holds forsmåede fans! Så kommer der automatisk endnu mere lort ud (og der var ellers rigeligt i forvejen)
Skrevet af Dano
Nu så jeg både Newcastle kampen og gårsdagens match.

Jeg synes sgu vores spil virker ideforladt og rådvildt, alt for mange håbløse lange bolde, og jeg har ærlig talt følt jeg har spildt min tid efter kampen, det er virkelig frygteligt at være vidne til.

Agger´s betydning kan ingen fornægte og dejligt han satte sit aftryk fra han trådte ind over kridtlinjen.

PL har jeg opgivet for måneder siden, FA cuppen skal sikres og så skal der hentes nogle kvalitets erstatninger.

godt vi reddet det ene point igår.
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af BoJangles
Toffees du er jo latterlig at høre på. Jeg har utallige gange svaret på hvorfor Carroll er god og hvad der mangler i hans spil og ikke mindst resten af Liverpools spil.

Det eneste du kommer med er det samme mundbæ hver gang. Nahaj han er dårlig og dyr og har ikke scoret vildt mange mål.

Indtil du gider at forholde dig til det der bliver skrevet, så gider vi ikke bruge tiden på at svare dine ligegyldige trollerier.

Og nej jeg gider ikke skrive alt om Carroll igen. Du må selv læse hele denne tråd igennem og finde det igen. For jeg har efterhånden skrevet det mange gange, og ikke EN gang har nogen af alle jer Liverpool haters forholdt jer til det - højst sandsynligt fordi i ved jeg har ret - og måske også ganske sandsynligt fordi i simpelthen ikke har evnerne til at argumenterer for jeres synspunkter.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Scotty

Intet magisk over Aggers indhop, men det var vist hans repost på overliggeren der gav vores eneste mål i kampen.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Toffees
BoJangles, hold dog kæft, kan du blive mere mobset at høre på?! hehe

Din kælling attitude hjælper i hvert fald ikke hvis man skal holde det på et sagligt niveau.

Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Fribytter
"Jeg synes sgu vores spil virker ideforladt og rådvildt, alt for mange håbløse lange bolde, og jeg har ærlig talt følt jeg har spildt min tid efter kampen, det er virkelig frygteligt at være vidne til."

Det er vel også de færreste hold i krise, der pludselig slår tilbage med gudebold. LFC dominerede trods alt alle aspekter af kampen mod Villa og burde jo have scoret mindst 4-5 mål. Kuyt har måske været endnu mere skuffende end Carroll på den front i denne sæson. De virkelig problematiske kampe rent spillemæssigt har været kampe som mod Bolton, Sunderland og Wigan - Villa burde kunne snige sig op på en godkendt rent spillemæssigt. Resultatet er dog ikke godkendt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0