Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af flotfyr_17
Guldfugl

Der bliver kigget på indbyrdes kampe FØR der bliver kigget på målforskellen.
Liverpool
Skrevet af fodbøldsmølf
Florfyr.
Liverpool har flest point indbyrdes, hvis de 3 hold slutter på 9 points. Men jeg tvivler på at Psg spiller uafgjort i deres sidste kamp.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Guldfugl
Florfyr i tilfælde af at vi vinder vil begge hold være på 3 point indbyrdes.
Din moar!
Skrevet af flotfyr_17
Ja, og derfor vil man også kigge på om holdene har udebanemål.

Den norske lfc-fanklub plejer at have meget godt styr på det:

https://www.liverpool.no/nyheter/2018/11/dette-skal-til-for-aa-ta-seg-videre-fra-gruppe-c/?fbclid=IwAR2S7qJa4v5NvyXPfUyRqUbtHdt2Nq1fg-vrFxmbou7n5b6uJZuqBRjixZM
Liverpool
Skrevet af Guldfugl
Liverpool vinder med 1 mål

Points in head-to-head matches among tied teams;
Lige
Goal difference in head-to-head matches among tied teams;
Lige

Goals scored in head-to-head matches among tied teams;
Lige
Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;
Liverpool har scoret 2 udebane mål. Napoli må ikke score 3 mål eller mere hvis vi vinder med 1 mål. Hvis de score 2 er vi lige
Goal difference in all group matches;
Lige
Goals scored in all group matches
Vi er bedst
Din moar!
Skrevet af flotfyr_17
Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;


Dette betyder vel netop, at det er udebanemål mellem Liverpool og Napoli?


Edit:

Her er et overblik: https://www.thisisanfield.com/2018/11/what-liverpool-need-from-last-group-game-vs-napoli-to-progress-in-champions-league/?utm_source=webpush
Liverpool
Skrevet af Guldfugl
Huskede resultatet som 3-2. Ved ikke hvorfor. Så ja 1-0 eller vi skal vinde med 2 ?
Din moar!
Skrevet af fodbøldsmølf
Guldfugl.
Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;

Her skal du huske at tied teams er Napoli og Liverpool. Da den første kamp i Napoli blev 1-0, så har Liverpool scoret 0 away goals. Derfor slutter Napoli over Liverpool ved 2-1 en den sidste kamp.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Khankar
Angriberne var ikke toptuned, men deres arbejdsvilkår er ikke optimale. Firmino ligger af og til underligt langt nede i banen, jeg kan ikke finde ud af, om det skyldes, at vores midtbane fejler, eller om det meningen. Ellers var han også sloppy.Lagde mærke til at Firmino netop gik længere ned for at modtage bolden, da der alt for ofte manglede et link mellem midtbane og angreb. Det er en type som Ox som virkelig mangler i år, en rolle som Shaqiri kommer tættest på. Det undrer mig meget, at Klopp ikke brugte ham fra 2. halvleg, bagud 2-0. Generelt fungerer angrebet ikke pga. den tunge midtbane, for det betyder også, at Mané ofte går længere ned for at modtage bolden.

Desuden kunne Klopp godt have sat Trent-Alexander ind i 2. halvleg også for at lægge et større pres på Neymar, som ikke er god defensivt. De gange han blev presset, så han skidt ud.
Skrevet af Swordfishtrombone
AA havde været bedre i dag, for Gomez kan ikke meget offensivt. Men det er svært at forudsige. AA laver mange defensive børnefejl.

Men vi har et tight kampprogram i en måneds tid, så jeg er sikker på, Fabinho og Keita får masser af spilletid nu.
-
Skrevet af Khankar
AA var dog fremragende i den omvendte kamp mod PSG, hvilket nærmest gjorde Neymar usynlig. Et større pres i den side havde gjort meget for offensiven og begrænset Neymar meget mere.

I øvrigt bliver Henderson godt flænset på engelske LFC fanforaer.
Skrevet af Mathews
Vel også fair nok, han var direkte elendig, igen, i aften.
Skrevet af Sværdfisk
PSG var nu også solide. En stærk defensiv organisation, klart bedst i luften, hurtige angribere, og de lod sig ikke bide af presset. Tror, de havde slået de fleste, som de spillede i dag.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Liverpool skal vinde 1-0. Hvis Napoli scorer, skal de vinde med en margin på min. 2 mål. Det er en anden måde at stille det op.

Tror det bliver en fantastisk kamp i sidste runde med Anfield-kulissen og omstændighederne i øvrigt.
Skrevet af Clynedoc
Med tanke på hvor svært det er at score på Anfield, så tror jeg Klopp er rimelig fortrøstningsfuld.
Det er også hjemme i Napoli hvor de er så vildt stærke.
Nu kommer der en trodsreaktion og så bliver Everton bombet totalt hjem
Skrevet af YNWA"96"
Fortjent nederlag igår, selvom jeg ikke synes at PSG ikke var til at tale med. Stor kamp af Alison, hvilken målmand vi har fået fingrene i. Som jeg skrev inden kampen og mange af mine andre indlæg, bliver jeg aldrig fan af en midtbanekonstalation bestående af Milner - Gini og Hendo. Jeg forstår egentlig godt hvorfor Klopp gør som han gør, men kampen igår viser osse at Milner og Hendo ikke er gode nok, når man møder et hold med den kvalitet PSG har. De blev virkelig udstillede, desværre. Lovren var virkelig middelmådig igår, ikke at det er nemt at spille overfor PSG fronttrio, men han så godt nok skidt ud i mange situationer. Nå forhåbentlig får vi set Keita og Fabinho noget mere, det næste måneds tid. Det kan ikke blive værre end det der blev vist igår på midtbanen, for det var godt nok ringe.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Liverpool skal vinde 1-0. Hvis Napoli scorer, skal de vinde med en margin på min. 2 mål. Det er en anden måde at stille det op.

Lige præcis, LaPioche.

Det er en gentagelse af betingelserne vi havde inden sidste gruppekamp i 2004/2005 sæsonen, hvor Olympiakos gæstede Anfield. Alle husker vel resultatet af den kamp :o)
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg forstår egentlig godt hvorfor Klopp gør som han gør, men kampen igår viser osse at Milner og Hendo ikke er gode nok, når man møder et hold med den kvalitet PSG har.


Det var ellers også de tre gutter, der spillede på midten, da vi tromlede PSG på Anfield.

Måske er konstellationen ikke optimal, men jeg synes, det er hårdt at dømme en spiller som Milner ude, der var fremragende i CL sidste sæson og toppede assistlisten. Her spillede han så også ofte sammen med Ox, som er en anden type end Hendo og Gini.

Gini har nok været vores bedste mand på midtbanen hidtil i sæsonen. Helt forståeligt at han er med fra start.

Hendo må efterhånden føle de andres midtbanespilleres ånde i nakken. Af de tre på midtbanen i går, var han efter min mening det svageste led.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af gerre
Det er dog også et wildcard i PSG hvis de ikke formår at vinde nede over Røde Stjerne.

En uafgjort dernede og Liverpoolsejr vil betyde alle kampe mod Røde Stjerne udgår af det samlede regnskab og Liverpool vinder pludselig gruppen med 6 point mod de andre 5 i det indbyrdes regnskab.
Skrevet af YNWA"96"
Jeg har på ingen måde dømt Milner ude. Jeg elsker Milner, han er efter min mening en af de allerbedste spillere som klubben nogensinde har hentet på fri transfer. Derudover så har jeg en stor kærlighed, for den type engelsk spiller som Milner er. Der er ikke mange af hans type tilbage i engelsk fodbold, det er en“udøende race”. Han løber solen sort og ingen LFC spillere får tilbagelagt de km som Milner gør. Jeg er virkelig glad for både Milner og Hendo, de skal bare ikke starte inde sammen og jeg ser ingen af dem være gode nok til vores XL-startellever.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0