Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Clynedoc
Han er den bedste pt. Han spiller på så højt et niveau lige nu. Ved ikke om han den bedste over hele sæsonen, men lige nu er han
Skrevet af YNWA"96"
Er det 200.000 af de lange Shaw får nu i sin nye kontrakt ...?:-) Nå hvad United bruger deres penge på må de om.

Meget enig i karaktererne. Fabinho og Gini ejede midtbanen idag, Fabinho bliver sværere for Klopp at komme udenom og det at han “turde”, at bænke Hendo til dagens kamp, kunne måske godt betyde at Fabinho står foran Hendo til de store kampe. Omkring Keita er jeg ikke så sikker på, at han skal ind og spille mere centralt. Han havde det svært idag, i en meget fysisk kamp blev han lidt for nemt skubbet væk. Men jeg sagtens huske, da Coutinho kom til LFC han var heller ikke klar fysisk til at spille PL Ball. Han pustede efter vejret efter et kvarter, men man kunne godt se at der var gemt en dygtig spiller i ham. Jeg vil blive overrasket hvis Keita ikke bliver en succes i LFC, han har rigtig meget kvalitet i sig.

For pokker en uge, videre i CL som alene i pengepræmier gav 100 millioner til klubben og idag en sejr over ærkerivalerne....-:)
19 point foran United efter kun 17 runder, hvis jeg drømmer så lad være med at vække mig !!....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Gav man ikke Henderson en 5-årig forlængelse for nylig?... det må have kastet en lønforhøjelse af sig, men man må også bare erkende, at der er spillere, som virker bedre på den position.
- nu skal man ikke dømme på én kamp, men Fabinho og Gini var jo fremragende idag, og man kunne sagtens have brugt Shaq istedet for Keita på seng sidste plads.
Henderson kan hurtigt ende som en dyr breddespiller. Der er mange kampe og kommer også skader, så der er brug for ham, men han får svært ved at blive første mand på holdkortet.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
En stribe dårlige hjørnespark skal ikke sende Robertson ned på en 8/10.
Synes han spiller en fejlfri kamp til et stort 10tal.


Tror man bliver en anelse forblændet af det eminente arbejdsraseri og de mange vel-timede overlap han får lavet. Jeg var ret utilfreds med slutproduktet idag, som han ellers plejer at have fint styr på. Alt for mange dårlige beslutninger på den sidste tredjeedel og for mange dårlige indlæg.

Hans defensive præstation var dog lige i øjet. Så alt i alt er en 8/10 meget fin.
Skrevet af Paz
Fabinho bliver sværere for Klopp at komme udenom og det at han “turde”, at bænke Hendo til dagens kamp, kunne måske godt betyde at Fabinho står foran Hendo til de store kampe.


Er meget enig i at Fabinho var kampens spiller idag, og hvis det bliver standarden fremadrettet, så kan der ikke være meget tvivl om at han skal starte så ofte som overhovedet muligt.

Jeg tror dog ikke Klopp nødvendigvis er enig med dig i at kampen idag var markant større end kampen mod Napoli i tirsdags, hvor det var Hendo der fik startpladsen. Så det kommer an på hvor man lægger vægten, hvis man skal kunne udlede af de to kampe, hvem der kommer til at starte de store kampe for fremtiden. Ser man på de to præstationer, er jeg enig i at Fabinho var langt mere tydelig og dominerende i sit spil end Hendo var i tirsdags, men man behøver jo ikke glemme at han trods alt også var en del af en fremragende midtbanepræstation.
Skrevet af J.M
Skrevet af Fribytter
“Jeg er egentlig også glad for start 11´eren, selvom jeg havde foretrukket Keita centralt i stedet for på kanten, så det blev Mane - Firmino - Salah i stedet for Keita - Salah - Mane med Firmino som 10´er. 9/10.”

Ifølge whoscored positionsrapport spillede Keita rigtig nok mere til venstre end de tre offensive spillere, men Wijnaldum spillede også mere til højre end nogen af de tre. Ifølge rapporten lå Keita bag de tre offensive spillere og en smule længere fremme end Wijnaldum.

Jeg tror, at Keita meget af tiden indtog rollen som otter, men hans problemer med at forstå rollen og systemet og med at finde plads imod et kompakt Man. Utd.-hold gjorde, at han bragte sig selv i nogle situationer, hvor det lignede, han forsøgte at spille kant.

Omvendt så kan man på baggrund af spillernes positioner også hævde, at Liverpool slet ikke spiller med kanter bortset fra de to backs. På grafikken ligner det en 2-5-3- eller en 2-7-1-opstilling.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Benzo
Bayern München... Avs.
FCM Liverpool
Skrevet af KNM
Synes det kunne være værre
Skrevet af Mainy
Vi kunne jo kun trække Porto, som ville være en "god" lodtrækning.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af gandalf
Kunne have været meget værre. BM forekommer at være over the hill. Kun Porto eller Schalke havde imo været "nemmere".
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af Clynedoc
Det er sgu en fin lodtrækning..
Skrevet af Fields
Jeg har det lidt blandet med lodtrækningen. Jeg synes ikke, det er umuligt og jeg ville nok også kun have valgt Porto og Real Madrid før Bayern.

Til gengæld kan jeg godt se Real bruge en masse penge på transfers i januar, og Bayern har vel ikke tradition for at bruge store penge på stjernespillere - og da slet ikke i januar. Det bliver hvert fald spændende, og det er lidt trist, at den afgørende kamp spilles i Bayern.
Skrevet af Hasse1983
Ligegyldigt om det er Roma, Bayern el Porto - hvis man vil vinde turneringen kommer man før el siden mod de bedste hold. Hellere nu end i semifinalen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Schalke var slet ikke en mulighed.

Foruden Porto var Bayern da klart at foretrække.
Skrevet af Thy87
Lodtrækningen er fin. Ikke nem, men ok. Jeg nyder de store europæiske kampe på Anfield - og Bayern er bestemt en stor kamp, så super fedt
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Clynedoc
Mon ikke Bayern mener at de fik den værst tænkelige lodtrækning
Skrevet af KNM
Synes nu det er fint nok den afgørende kamp spilles i Bayern når vvd har karentæne i den 1 så må det være bedst at slutte med ham i Bayern
Skrevet af YNWA"96"
Drømmelodtrækning er det bestemt ikke. Bayern har rigtig meget kvalitet, trods deres lidt dårlige form i denne sæson. Nu er der rigtig lang tid til februar og meget kan jo se anderledes ud til den tid. Vi mangler Virgil i den første kamp og det er jo fandens vigtigt at kunne spille til nul på hjemmebane i disse opgør. En tur til Allianz Arena i den 2 kamp, det vil altid være svært og en kæmpe opgave. Når det er sagt, så kunne det have været værere, men bestemt osse nemmere. Jeg er trods alt mest glad for, at vi kom videre fra dødenspuljen og det bliver et par virkelig fede kampe at se frem til. Synes umiddelbart det er et meget 50/50 opgør, måske med Bayern som svage favoritter da de slutter af hjemme. Er dog ærgelig over, at City igen har lodtrækningsheld. Deres trup må der gerne komme noget mere slid på, det gør der ikke rigtig når man trækker Rotherham og Schalke04....-:)

Men bortset fra det, er der mange fede opgør i 1/8 del.

Lidt dato’er til kalenderen :


James Pearce

@JamesPearceEcho
First leg of Liverpool´s Champions League last 16 clash with Bayern Munich will be played at Anfield on Tuesday, February 19. Second leg at the Allianz Arena on Wednesday, March 13. Both matches scheduled to kick-off at 8pm. #LFC

636
13.02 - 17. dec. 2018
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Hvad er folks drømmelodtrækning egentlig. Er det kampe mod de bedste hold, eller er det så nemme hold som muligt, så chancen for at gå til en finale er nemmest?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0