Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sule12
YNWA og AHUJ,

Vi må se hvordan det går. Kampen mod Brighton kan nok klares med enten Fabinho, Henderson eller Gini i forsvaret. Men skulle der ske tilbagefald med Matip eller Gomez, så kan det dog sagtens tænkes at der hentes en ind. Vi har før set Klopp gøre noget lignende, da han hentede Caulker ind.

I øvrigt har man vel et standpunkt til man tager et nyt. Det lå heller ikke i kortene førhen, at han ville bruge så store beløb som han gjorde på Alisson og VvD. Derudover ville det være en sløj forhandlingsteknik, at melde ud i medierne at man er desperate efter en CB.
Skrevet af AHUJ
Jeg er sådan set enig.

Hvis Matip og/eller Gomez får et tilbagefald, så ser jeg også gerne, at der bliver hentet en forsvarsspiller ind.

Lovren bør vel også være tilbage mod slutningen af måneden, hvis det er en forstrækning/fibersprængning i baglåret.

Så hvis alt går vel, er alle fire klar, inden januar er slut. :)
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Sule det giver jo ingen mening, at købe el leje en spiller til at spille et par kampe.

Lidt youtube tal for december :

https://mobile.twitter.com/DeporFinanzas/status/1082621467110592512/photo/1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sule12
YNWA, jeg synes det ville give fin mening, når de få kampe kan afgøre mesterskabet plus skæbnen i CHL. Men hvis Matip og Gomez er tilbage meget snart som forventet, så bør det ikke blive aktuelt.
Skrevet af D.B.R. ©
Matip ventes klar mod Palace, Gomez først i starten af februar.

Forstærkninger er påkrævet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SAB4
Må ærligt indrømme, at der er sneget en vis usikkerhed ind, her inden opgøret mod Brighton.

Modsat var jeg ganske rolig umiddelbart efter City kampen, men nederlaget kombineret med Lovrens skade, og det efterfølgende nederlag i cuppen, samt Citys efterfølgende udraderinger, gør at jeg frygter at momentum er skiftet.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@ SAB4

Tvivl ikke på, at vi har et meget stærkt hold med vindermentalitet. Selvfølgelig kan det gå galt mod Brighton, som det kan i alle andre kampe. Det er skidt, hvis vi ikke har en kompetent makker til VvD.

Men altså; vi tabte knebent til Man City på Etihad i en kamp, der kunne være gået begge veje. Derefter stillede vi med et ungdoms- og reservehold på en af de sværeste udebaner i PL ogspillede uden forsvar det meste af kampen. Det kunne næsten kun gå galt.

Mod Brighton er A-kæden tilbage, og gutterne er formentlig sultne på sejr. Forsvarssituationen er ikke optimal, men styrmanden er stadig kampklar og backerne er også kampklare (7-9-13). Forhåbentlig kan vi få enten Lovren eller Gomez klar også.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af SAB4
Krydser fingre for, at nederlagene ikke har en negativ psykologisk effekt på spillerne.

Alt andet lige, er det dog fint, at det er Brighton vi skal slå tilbage imod.

Her er dog lidt betryggende stats ift. det lempelige slutprogram:
https://twitter.com/bojochris?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1082443220833964034&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.liverpool.no%2Finnsikt%2F2019%2F1%2Ffrihelger-og-langt-faerre-kamper-enn-konkurrentene%2F

Skrevet af Thy87
Vi får se I weekenden. De kørte også godt på tidligere I sæsonen hvor vi alligevel matchede dem. Det handler ikke om City, men om os selv. Kan vi holde fokus der er jeg ikke nervøs
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Slettet(152148200712)
"Matip ventes klar mod Palace, Gomez først i starten af februar.

Forstærkninger er påkrævet."

Ja, det er også en glimrende mulighed for at hente fuldgod erstatning til Gomez og VVD.
Lovren vil nok aldrig undgå sine hjerneblødninger og Matip er bare til grin meget skadet at man kan have sådan en spiller som backup.
Det vil til hver en tid falde tilbage på Klopp hvis han ikke løser problemet og det så koster muligheden for PL titlen. Heldigvis er programmet lempeligt de næste kampe.
Jeg er personligt helt vild med rygtet om en lejeaftale med Hummels for resten af sæsonen.

Woodburn bliver i øvrigt hevet hjem fra Sheffield United, og man prøver at få ham lejet ud til en anden Championship klub. Mon han nogensinde bliver til andet end et talent. Når man er på vej mod 20 år og stadig ikke engang har niveau til Championship fodbold, bliver man nogensinde spiller på et af verdens bedste hold. Synes der peger forkerte vej med ham. Ærgerligt for det så faktisk lovende ud på et tidspunkt.
Skrevet af Lynild
Angående Woodburn så skal han jo have spilletid, og det får han ikke i Sheffield United. Fin beslutning at hive ham hjem og evt. ud igen.

Han har vist noget på international niveau og i Liverpool allerede, så at dømme ham helt ude på baggrund af et enkelt mislykket lejeophold er liiige at stramme den, synes jeg. Ikke at han skal udråbes til verdensstjerne eller noget, men talentet er der, ingen tvivl.

Og han er 19 år (født i oktober årgang 99), så der kan ske mange ting endnu før han kan afskrives, hold kæft han er jo ikke engang fysisk færdigudviklet. Et halvt år med kontinuerlig seniorfodbold kan gøre underværker, tro mig.
Skrevet af YNWA"96"
Der er ingen, der siger det skal være nemt........:-)

https://t.co/GvZnonjYoW?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Hvem er det lige man skal hente her i vinduet?
- så hellere en ung spiller, der har spillet med truppen hele sæsonen end en ny spiller. Bevares henter man en 100M spiller er det noget andet, men ellers hold nallerne væk. En spiller for 2-3 kampe kun hiver ingen mening. Han er ikke spillet ind i truppen og det kan give noget være bøvl.

Is i blodet og så må vi bruge Gini ved siden af Dijk i et par kampe hvis det går helt galt. Det klarer vi nok.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KNM
Synes ferbinho vil være god som makker til vvd, synes han spillede en god kamp mod wolverhanton
Skrevet af Mathews
25 mio. pund til Tottenham og Alderweireld den anden vej som konkurrence til Gomez/Lovren ville give fin mening, også selvom han snart fylder 30. Kan dog ikke umiddelbart se hvorfor han skulle være interesseret i at forlade Tottenham, men hans kontraktsituation åbner da for muligheden.

Fabinho ser jeg som alt for risikobetonet i sit spil til at han skal ned og agere CB, så hellere Gini hvis det skulle komme så vidt.
Skrevet af KNM
Synes bestemt ikke han spillede med stor risiko, vel nærmest kun da milner fejlede at han var i problemer, synes han viste godt overblik og vandt meget på hovedet også
Skrevet af Sule12
Matthews, den klausul med de 25 mio. gælder vist først fra sommer. De slipper ham næppe så "billigt" her i januar. Men generelt er jeg ikke fortaler for Toby - han er simpelthen skadet for ofte.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Klopp: "We already have problems. I saw Chelsea v Tottenham with both benches full, full squads, lucky them." #LFC


Nogen der ved i hvilken sammenhæng dette blev sagt. Jeg så ikke pressemødet.
Skrevet af Målkongen
Hmm, der er da masser af skader i Tottenham. Klopp er vist presset ( eller det vil han ha os til at tro).
Hehe
Nyt stadion, nye udfordringer.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det virker godt som en underlig kommentar. Hvis man kigger på Liverpool´s bænk mod City og så både Spurs og Chelsea´s da de mødte hinanden, som jeg ville da til hver en tid vælge Liverpool´s bænk.
annonce
0