Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Jeg ville godt nok også være ked af at miste Mané. Coutinho er i øvrigt på ingen måde et alternativ til Mané. Jeg er med på at det mod CP havde været godt med en spiller der kan score udenfor feltet, men det ville mangle enormt meget fart på venstrekanten hvis Mané blev solgt.
Skrevet af YNWA"96"
Mane solgt ?....
LFC har lige forlænget med Mane og Klopp har lige udtalt at den største fejl han lavede med transfear i Dortmund var han ikke hentet Mane i RB-Salzburg. Det ligger nok ikke lige i kortene at man sælger Mane...!
Og jeg er osse helt uenig, Mane er efter min mening en af de absolut bedste signinger Klopp har lavet til LFC. Kunne man til tider ønske sig, at Mane har et lidt højere bundniveau, ja. Men han giver holdet så meget fart og er en spiller der ud af ingenting kan afgøre en fodboldkamp. Sidste sæson lavede The Fab3 91 mål på tværs af turneringerne, med afstand det højeste antal mål der er scorede af en fronttrio i LFC’s historie. Denne sæson er de nu oppe på 40 mål, det er mere end godkendt. Kunne det være rart med et alternativ til Mane (højrebenet) i truppen til kanten, ja bestemt.

Så synes jeg, at man skal sætte tingene en smule i perspektiv når man sammenligner LFC trup med City’s. Hvis man ser bort fra Leicester mesterskab, så er mesterskabet de sidste 15 år blevet fordelt imellem ManUnited - City og Chelsea. Nu er det jo sådan lidt “træls”, at debattere penge i fodbold, men det er bare svært at komme udenom at de klubber der osse har de største økonomier og bruger flest penge, er osse de klubber der render med mesterskaberne rundt omkring i div. ligaer. Hvis man ser på tallene siden Klopp er kommet til, har City brugt næsten 2,5 milliard mere på spillere end LFC (net) og hvis man ser på de sidste 5 år er vi tæt på 4 milliarder. Så er da enig i, at City har en trup som er bedre end LFC, tror da pokker, alt andet ville da være mærkeligt. Når det er sagt, har vi den bedste trup i mandsminde og et hold der har vist gennem de sidste par sæsoner, at vi godt kan byde City op til dans.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Sidste sæson ville jeg have sagt at Mané ikke skulle sælges for hvilken som helst pris. Men der spillede vi også på en måde hvor han passede perfekt.
Denne her sæson spiller vi anderledes, og her tror jeg Fekir ville spille pladsen bedre end Mané og at vi simpelthen mangler en teknisk stærk spiller som Coutinho.
Men igen gisninger kan man ikke komme langt med. Vi har jo trods alt scoret næstflest mål i PL alligevel.

Idag er det nok for meget at tro på at Huddersfield kan hjælpe os. De er simpelthen så dårlige at det ikke ville være overraskende med 5-6 mål sejr til City. Men større mirakler er sket før :D
Skrevet af Fribytter
Jeg har svært ved at se, at Liverpool spiller meget anderledes. Jo, hvis holdet har opbygget en tomålsføring, så trædes der lidt på bremsen, men ellers ikke.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
Fribytter,
jeg tror egentlig dommeren ser situationen med Mané/Townsend rigtigt nok, men han vurderer at Mané skubber Townsends arm op i bolden.
"Hvis afrettede skud er heldige, er det godt nok også heldigt at spille sig direkte ind i et Liverpool-pres uden at miste bolden for så at få vendt spillet og skabt en en-imod-en-situation på venstrekanten. "
Argh, skulle vi nu ikke lige? CP havde en klar game plan og lykkedes til fulde med den i den situation.

Jeg er træt af, at vi ikke kan gøre os mere gældende på dødbolde. VvD, Matip og Mané kommer alle frem til ret frie chancer, men vi formår ikke at score. Det er en kæmpe mangel i vores spil og et område, vi burde kunne forbedre med tanke på at Van Dijk, Fabinho og Matip/Lovren alle er gode på låget. Hvis vi oftere kunne lave første mål på dødbolde, så ville det låse kampen op og give Fab Three mere plads.
Skrevet af Mathews
Selvfølgelig skal Mané ikke sælges, men øget konkurrence til hans plads ville være kærkomment.

Han spiller alt for ofte med hovedet under armen, og forsøger at afslutte hvor han bare skal finde en medspiller. Han må være ekstremt frustrerende at spille sammen med IMO. Der var også en situation igår, hvor han med lidt snilde kan spille Shaqiri helt fri, men vælger en forkølet afslutning uden for feltet - vel og mærke med 5 min. igen, i en situation hvor kampen langt fra er afgjort. Jeg kan sagtens følge Kanmandet´s argumentation, omend jeg ikke mener Mané bør sælges.

Og en type som Coutinho er da præcis hvad holdet mangler IMO - det kreative bindeled mellem midten og de tre forreste, samt skudtruslen ude fra. Det giver alt andet lige nogle flere muligheder, når plan A ikke synes at give afkast. City har David Silva til samme formål, spilleren der kan fungere i de små rum, ham tror jeg heller ikke de ville undvære. Det tætteste Liverpool kommer på dette, er vel når Firmino søger ned i hullet. Jeg ville tage Coutinho (eller en anden kreativ 10´er) tilbage uden at blinke.
Skrevet af Fribytter
Det er et tyndt frispark i så fald. Kommentatorerne mente, at dommeren fløjtede for en håndbold, og det hælder jeg også til.

CP spiller sig direkte ind i et pres, og Mané var af flere omgange tæt på at få tacklet bolden. Hvis det var meningen, var det godt nok vovet. At Tomkins efterfølgende er kølig og er med til, at CP får spillet sig ud af presset, er flot, og CP spillede måske generelt på, at Liverpool kunne lokkes til at presse med for mange mand, men det er uanset hvad heldigt, at bolden ikke mistes til at begynde med. Jeg tvivler på, at en del af taktikken var at give Liverpool mulighed for at erobre bolden, når spillet blev bygget op bagfra.

Man. City undlod stort set at gøre det, CP gjorde i situationen, i begge kampe imod Liverpool i denne sæson, selvom Pep måske er den træner, der råder over det materiale, der er allerbedst rustet til at spille sig igennem Liverpools pres.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
“Og en type som Coutinho er da præcis hvad holdet mangler IMO - det kreative bindeled mellem midten og de tre forreste, samt skudtruslen ude fra. Det giver alt andet lige nogle flere muligheder, når plan A ikke synes at give afkast. City har David Silva til samme formål, spilleren der kan fungere i de små rum, ham tror jeg heller ikke de ville undvære. Det tætteste Liverpool kommer på dette, er vel når Firmino søger ned i hullet. Jeg ville tage Coutinho (eller en anden kreativ 10´er) tilbage uden at blinke.”

David Silva er Peps plan A. Shaqiri er Klopps plan B.

Et køb af Coutinho ville betyde, at Klopp skulle ændre plan A eller ofre fart og pågåenhed på en af kanterne, Man kan ikke både satse meget på presspillet og spille positionsspil som Pep.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det er nok bare mig der er fodboldromantiker. Jeg savner Coutinho´s tilstedeværelse på Liverpool-holdet.
Mané scorer vel også de mål han skal, overordnet set, men han er sørme også skyld i at vi ikke scorer flere end vi gør. Det kan også være at bare det at Ox kommer i omdrejninger igen, gør at jeg igen glemmer Coutinho :)
Skrevet af 6116
Hvor ville jeg elske at se Coutinho i Liverpool igen, jeg frygter dog at hans tid i Barca kan have haft en større skade på selvtilliden til at han kan være god fra nu af
Skrevet af Sule12
Problemet med at hente Coutinho tilbage handler for mig ikke om spilsystemer osv., det er jeg helt sikker på at Klopp kunne få til at spille. Problemet består nærmere i, at hente en spiller tilbage, der for 1,5 år siden forsøgte at tvinge et skifte igennem (han lykkedes med det 6 måneder senere) og opførte sig helt urimeligt overfor den klub, der har hjulpet ham mod verdenstoppen. Det ville sende et helt forkert signal til en trup, der ellers slår mig som sammentømret og har vist loyalitet til klubben i alle de nylige forlængelser.
Skrevet af Will
@ YNWA"96"


Nu ved jeg ikke om du er LFC fan, da jeg ikke sådan på stående fod kan huske, at du debattere med “herinde” i tråden ?
Men håbe Klopp på vej ud af klubben, det er sgu nok det mest underlige og sjove indlæg jeg har læst i lang tid.....-:) !Det var nu alene en reaktion på, at en bruger skrev:

Jeg har ikke nerver til flere kampe som denne.


Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men Klopp virker bare (fra min synsvinkel) til at have flere dramatiske kampe (/forløb) end den gennemsnitlige træner. Det er sjældent at resultaterne er alt for klare, og at man sidder således ofte på det yderste af stolen mv. til det sidste.

Jeg håber da for guds skyld ikke, at samarbejdet stopper med ham for hverken hans eller Liverpools skyld.

Jeg er ikke Liverpool-fan, men jeg er i den grad en Klopp-sympatisør.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Jesse Pinkman
Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, om jeg ville tage Coutinho tilbage. Fantastisk fodboldspiller, men måden han forlod klubben på, vil altid hænge som en skygge over ham. Vil personligt hellere have Suarez tilbage, hvis vi skal handle med Barca.

@Will
Helt enig. Der er ingen andre jeg hellere ville have som manager. Ingen. Og uden at snakke for meget på andres vegne, vil jeg vove at påstå at størstedelen af Liverpools supportere har udviklet en form for mancrush. Der skal gå rigtig meget galt, hvis Klopp ikke stadig er elsket i klubben om 25 år.
DIAZ MIO!
Skrevet af Sule12
I øvrigt en spøjs historie, at Milner blev udvist af hans tidligere idrætslærer igår. Det er da også irriterende, når der skal gå personligt fnidder i så vigtig en kamp. Han tildelte garanteret kun det andet gule kort pga. gammelt nag ;)

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpools-james-milner-sent-old-15705473
Skrevet af YNWA"96"
@Will

Helt ok, det var bare mig der ikke fik læst indlægget ordentlig ...:-)Savner nu Cou, fantastisk spiller. Men enig i, at måden han forlod LFC på, var alt andet end kønt. Selvom jeg håber Hazard bliver i Chelsea, så tror jeg han spiller i Real Madrid næste sæson. Men som jeg ser det, vil Hazard gøre alt for at forlade Chelsea på en ordentlig og anstændig måde. Det kan man ikke just sige Coutinho gjorde. Men har nu svært ved at se for mig, at Coutinho kommer tilbage til LFC. Det er muligt han har det lidt svært i Barca pt, men det sker jo for de fleste spillere at indimellem så er man lidt nede i en bølgedal. Kvaliteter har han jo masser af. Men det er dog osse et faktum, at vi vinder flere kampe uden Coutinho og balancen er bedre på holdet uden ham. Men det skal dog osse tilføjes, at Virgil og Alisson spiller i klubben nu, det gjorde de ikke da Coutinho forlod LFC.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Jeg hører også til dem der generelt har været skuffet over Mané i denne sæson til trods for at han har leveret et godkendt antal mål. Han er simpelthen for ofte et stort irritationsmoment med alt for mange dårlige beslutninger og generelt en tvivlsom taktisk sans. Han er ikke bevidst nok om at udnytte sin fart og alt for ofte trækker han sig fra at udfordre i 1 mod 1 situationer. Zaha´s udfordring på Milner igår, ved scoringen til 1-0, er skoleeksemplet på hvordan man udnytter sin fart til fulde. Med Zaha´s træk ind mod Milner åbner han op for at kunne gå begge veje, og i det sekund er Milner prisgivet. Havde det været uden for feltet kunne Milner have valgt at trække frisparket, men det er næsten umuligt for en forsvarsspiller i den situation at stille noget op, uanset hvor dygtig man så end er.
Som udgangspunkt mener jeg Mané skal udfordre i samtlige 1 mod 1 situationer han kommer i, i løbet af en kamp. Det er selvfølgelig ikke altid lige ofte han gør det, og det er selvfølgelig også noget modstanderen meget gerne vil forhindre, men jeg synes alligevel relativt ofte han står i situationer hvor han skal udfordre og hvor han så enten tøver eller vælger en anden halvdårlig løsning. Det er virkelig frustrerende at sidde og se på fordi det forekommer en at være så forbandet simpelt, når man sidder og kigger på det udefra.
Når det er sagt, synes jeg selvfølgelig heller ikke at han skal sælges, for jeg er meget enig i at han har en vigtig taktisk funktion, og jo stadigvæk leverer på et godkendt niveau. Men det kunne dog være rart at se noget konkurrence.

Keita er en anden spiller der har skuffet indtil videre. Men det må så også være Klopp der skuffer lidt her, for det er uomtvisteligt at Keita besidder et kæmpe talent. En del af forklaringen kan være at Klopp er begyndt at spille ham ude af position, i hvert fald virker det ikke til at være nogen god løsning. Der må så også være noget med den mentale omstilling fra Leipzig der ikke har gået helt så godt som håbet, men her er det så også at Klopp bør være nøglen. Han skal simpelthen evne at forløse det talent der er gemt i Keita, ellers vil det godt nok være en stor fiasko.
Keita var det absolutte omdrejningspunkt i Leipzig og det er han måske ikke helt på samme måde her, hvilket måske også er noget af det der tynger. Personligt, mener jeg så også at Keita bør spilles så han er omdrejningspunktet i vores spil, og derfor skal han også spille centralt i banen. Men problemet er måske også at der ikke rigtig er råd til at fokusere ordentligt på at gøre Keita til playmaker i den situation vi står i lige nu. Hvilket selvfølgelig er et positivt problem, idet det har vist sig at vi faktisk godt kan udfordre om mesterskabet uden at han rigtig er en del af det, hvilket jeg ikke havde troet inden sæsonen var gået i gang.
Skrevet af Hasse1983
Det er helt gak gak, synes jeg, at nogle har tanker om Mane pludselig kan sælges eller ikke passer ind. Så er vi fandme blevet et luksus hold.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Problemet med at hente Coutinho tilbage handler for mig ikke om spilsystemer osv., det er jeg helt sikker på at Klopp kunne få til at spille. Problemet består nærmere i, at hente en spiller tilbage, der for 1,5 år siden forsøgte at tvinge et skifte igennem (han lykkedes med det 6 måneder senere) og opførte sig helt urimeligt overfor den klub, der har hjulpet ham mod verdenstoppen. Det ville sende et helt forkert signal til en trup, der ellers slår mig som sammentømret og har vist loyalitet til klubben i alle de nylige forlængelser.


I forbindelse med Coutinho´s skifte til Barcelona udtalte han, at FCB var den eneste klub, han ville have forladt LFC for. Det kan man så tro på eller lade være, men alle kender til FCB og RM´s tiltrækningskraft på latinamerikanske spillere, så det skifte ville jeg personligt sagtens kunne tilgive ham for, skulle han være interesseret i at vende tilbage til England. Måden hvorpå han prøvede at tvinge et skifte igennem i stedet for at hjælpe klubben til triumf i CHL sidste sæson var bestemt ikke kønt, og satte klubben i en unødvendig situation på et tidspunkt hvor man godt kunne have undværet den polemik, som transfersagaen medførte. Rettere sagt, hans timing var elendig, og at han ikke kunne se ud over egen næsetip og vente til efter sæsonen med at skifte var enormt skuffende. Jeg er dog overbevist om, at Coutinho var oprigtig i hans udtalelser omkring klubben, særligt med tanke på hans situation i Inter før skiftet til LFC. Også derfor man kun kan grine over rygter, der sender ham til eks. United.

Og på trods af hans nuværende form ville han IMO stadig være en kæmpe opgradering ift. Keïta, som indtil videre har været utroligt skuffende. Er Coutinho interesseret i skiftet, og kan en sådan handel overhovedet finansieres, ser jeg ham hellere end gerne tilbage. Men hver sin smag, og det er da fuldt forståeligt, hvis man hellere vil satse på en "ny" spiller. Sådan tror jeg i øvrigt også Klopp har det, kan huske en udtalelse, der lød noget i retning af "Why? I already had those", da han blev spurgt ind til muligheden for at hente bl.a. Mkhitaryan og Reus til klubben - correct me if I´m wrong.
Skrevet af Paz
Forstår ikke hvorfor det er så interessant at snakke om Coutinho, kan ikke se at han på nogen måde er aktuel på nuværende tidspunkt. Han har ikke for alvor slået igennem i Barca endnu, men giver man ham den fornødne tålmodighed, skal det nok komme før eller senere. Dertil kan jeg heller ikke se Coutinho vende tilbage, mens Klopp er i klubben.

Desuden vil jeg hellere have Keita i vores trup, skulle det komme dertil. Ikke at de er fuldstændig identiske i deres spillestil.
Skrevet af Sule12
Matthews,

jeg er enig i hele den første del af dit indlæg. Selvfølgelig er RM og Barca interessante for de fleste spillere (især latinoer), men transferforløb kan gøres på mere eller mindre pæne måder. Ret mig endeligt, hvis jeg tager fejl, men jeg husker ikke en lignende ballade ved Xabi Alonsos, Mascheranos eller Suarezs transfers til RM/Barca. Og netop det faktum, at Coutinho sked lidt på klubben gør, at jeg tror en evt. genindtræden i truppen vil have en negativ effekt.

Paz,
dit indlæg på sidste side sætter egentlig meget fint ord på mine tanker om Keita. Han besidder åbenlyst potentialet, men kæmper med at få det forløst. Samtidig har Klopp for travlt med at sikre den ultimative triumf til, at han kan hengive sig fuldkommen til "Projekt Keita". Men f.eks. igår, så undrer jeg mig da over, at man ikke forsøger sig med Keita centralt, skubber Firmino helt frem og så med Mané og Salah på kanterne. Jeg tror måske, at det bunder i at Klopp vurderer, at Mané giver mere defensiv støtte end Salah og derfor placerer ham foran Milner som alle vidste ville blive voldsomt udfordret af Zaha.

annonce
0