Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Sjovt at Sturridge får på puklen, igen. Han forsøger da sidst, hvor han rent faktisk får bolden og kan gøre noget med den, men laver så frispark i løbet i boksen.

Mané var en større skuffelse, imho, og Salah bliver godt pakket ind, men de får heller ikke meget at arbejde med og kan heller ikke kombinere, og United står satme også dybt i store dele af kampen og arbejdede hårdt, lidt som i tirsdags.

Den offensive form er nedadgående, og har været det siden City-kampen.
Skrevet af AHUJ
Enig i, at Mane var en større skuffelse end Sturridge.

I bagklogskabens lys, kan man også sige, at dispositionen fra Klopp med at bruge Milner i stedet for Trent fejlede. Milner skal simpelthen formå at udnytte den plads bedre, end han gjorde.
YNWA
Skrevet af Lynild
Milner er i den grad udfordret på farten, synes jeg, og kan ikke sætte en mand ved feks et temposkift. Han er også ekstremt højrebenet og kan ikke lave samme cutback og lave indlæg som da han lå på venstreback. Det var helt klart en begrænsning i opspillet, og Pogba og Shaw havde ingen problemer med at løbe ham op gang på gang.

Og så stoppede vi bare med at spille i venstre side? Synes ellers godt, at Young kunne være blevet udfordret lidt mere, men nej. Der mangler et linkup mellem midtbane og angreb. Shaq bragte noget af det, Gini til dels, og der kan man klandre Sturridge; at han ikke falder ned som Bobby og tager de kampe og agerer spilstation. Men det er jo ikke til at vide, hvad han har fået besked på? Han gav i hvert fald instrukser, da han kom ind, så noget må være ændret.
Skrevet af Smör40
1 point og endu et cleansheet, så ska vi bare vinde resten af vores kampe.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af D.B.R. ©
Røvsyg kamp, men trods alt vigtigt ikke at tabe.

Nu håber jeg vi kommer tilbage på vindersporet på onsdag, og der ikke laver en "klassisk" Liverpool.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
Jeg ser faktisk også Milner som en kæmpe hæmsko for offensiven i dag. Han havde godt nok mange dårlige indlæg og fejl i offensiven. Der havde det været bedre med trent. Men sådan er det. 1 point er fint - 3 havde selvfølgelig varmet gevaldigt når man tænker på Citys form.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Bobby bliver skadet tidligt, TTA åbenbart ikke klar og Milner på HB. Vi var bestemt også udfordret, som United også var. Ikke noget til at sige til at de to hold aldrig får lavet en kamp.

Men vores Gyldne handske holder igen buret rent. Årets målmand i Serie A sidste sæson, og formentlig årets i PL denne sæson. Selvom han har lidt problemer med spillet med fødderne, så er han på vej helt i top blandt målmændene
Skrevet af YNWA"96"
I bagklogskabens klare lys, skulle man nok have erstattet Bobby med Origi. Vi var faktisk kun farlig på dødbolde, så havde vi lidt mere højde med Origi end med Sturridge. På papiret var det nok den sværeste kamp vi havde tilbage, men selvom United selvfølgelig skal være undskyldt med deres skader, så er de jo som os tandløse. Forstår godt Klopp satte Shaq ind, så havde man en skudtrussel udefra el hvis man fik et frispark tæt på mål. Men jeg havde nok sat Keita ind i stedet for Hendo, så man fik en spiller ind der måske kunne bryde Uniteds dobbeltdækkerbus. Men OK 1 point på en svær udebane og mod et formstærk hold er jo bestemt til at leve med.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Nå, det blev da lidt af en fuser. United måtte skifte to mand fra start-11´eren ud tidligt, og med 4 udskiftninger i første halvleg blev det en ganske usammenhængende halvleg.
Jeg gir sgu ikke så meget for, at det var en kæmpe hæmsko for United, og de dermed endte så dybt og de defensivt på banen. De var dog tættest på de tre point og dermed en fin taktik fra deres side.

Tendensen med slutproduktet der halter fortsætter stille og roligt. Det er sgu trist vi ikke får en afslutning på mål i kampen. Uniteds defensiv skal da have ros, men vi fik ikke testet dem nok.

Alisson laver et verdensklasse indgreb da han piller Lindgaards forsøg på en afdribling. Suveræn timing, hvor det tit ender med straffespark.

VVD viser endnu engang hvorfor han er blandt verdens absolut bedste midtstoppere, da han alene med to mand på et indlæg træffer den rette beslutning på et splitsekund. Dertil en kamp, hvor han holder totalt styr på resten af forsvaret.
- vi er ganske enkelt imponerende kølige og disciplinerede, når modstanderen med frispark smider bolden i feltet. En knivskarp linje fanger modstanderen gsng på gang, og selvom vi sidder og bliver pisse nervøse er der total styr på sagerne. Lækkert.

Gini får al for lidt kredit generelt set, men det tror jeg han har det fint nok med. Der sidder harpiks på de støvler, og så træffer han sgu altid den rette beslutning. Hold nu kæft hvor er han bare pisse god.

Milner er ved at være over the hill desværre. Klopp ser noget i ham, men personligt synes jeg det er gået alt for hurtigt fra hans høje niveau, til nu at være det svageste punkt.

Det er vel egentlig det der var at tage med fra kampen...

Nåh ja... vi ligger nr 1:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Jeg forstår slet ikke hvad vi Liverpool-fans siger ting som "stadig nummer 1" og "vi kunne godt tåle kun at få 1 point", det er simpelthen ikke rigtigt. I 29 år har vi nu ikke vunder noget, og det er fordi vi er tilfreds med middelmådighed. Den her kamp i dag var uden tvivl den dårligste fodboldkamp jeg kan huske jeg nogensinde har set - helt ærligt, kan i nævne kampe der har været værre? Napoli kampen på udebane var virkelig ringe set fra vores synspunkt - det var virkelig kedeligt. Men selve kampen var ikke i nærheden af det her elendige niveau.

Vi ser os tilfreds med at slå et United-hold der har fået 3 skader i samme halvleg og ikke kan skifte ud mere - der er ikke andet der er acceptabelt end at de bliver kørt over. Men vi har ikke engang et skud tror jeg. Det er så middelmådigt, det er helt vildt. Det er derfor vi heller ikke vinder de et mesterskab de næste 30 år.

Skal du vinde PL, skal du gå ind på banen hver eneste gang og tænke "den her den vinder vi og vi gør alt for at vinde den". Lige nu har vores hold den samme middelmådige tankegang som vi har haft de sidste 29 år, og det er "uafgjort ville være fint". Derfor vinder vi ikke PL, der mangler i den grad folk der tror på, at de er de bedste til det de gør, og gør det hver evig eneste gang. Tror ikke der er en eneste City-spiller der er i tvivl om de vinder mesterskabet i år.

Jeg er helt okay med at ende nummer 2 i år og de næste 29 år også, hvis vi bare spillede underholdende, men det gør vi ikke lige nu og det er dødkedelige og det har ikke noget med Liverpool at gøre. Vi vinder 100% ikke pl i år.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg forstår slet ikke hvad vi Liverpool-fans siger ting som "stadig nummer 1" og "vi kunne godt tåle kun at få 1 point", det er simpelthen ikke rigtigt


Vi er stadig i en position hvor vi selv kan afgøre det, med det ene point. Og vi har overstået den potentielt sværeste kamp vi har tilbage. Det er fint.

Jeg synes dog man smider for meget vægt over på at United var hårdt ramt af skader og bla. bla bla. Vi har siden jul skiftet startopstilling gang på gang pga. netop skader. Det er skide svært at finde momentum når man bliver ved med at skulle ændre på 2-4 positioner i forsvar og midtbane.

Men for pokker da hvor er Gini bare en fornøjelse på den midtbane. Det er vel kun City der har en enkelt eller 2 midtbanespiller der når hans niveau som det har været hele sæsonen. Hopper man rundt på bl.a twitter kan man sagtens se at han ikke er så undervurderet som mange tror. Mange eksperter har ham som en af hovedårsagerne til at Liverpool ligger hvor de gør pt.
Skrevet af YNWA"96"
Fair nok at være skuffet, men man kan osse male fanden på væggen for meget. Ja vi spillede bestemt ikke godt nok på den sidste 1/3 del af banen idag. Men mener nu ikke, at man har en holdning nødvendigvis har noget med middelmådighed at gøre. LFC har gang i en historisk god sæson pointmæssigt, alle kampene mod “Big 6” er overstået på udebane og vi har tabt 1 kamp i sæsonen. Vundet 20 kampe ud af 27 i PL og kæmper stadigvæk med om mesterskabet imod et historisk stærkt City mandskab. Vi har i de sidste 2 sæsoner sluttede på 74 og 75 point, ergo mangler vi 9 point el 3 sejre for at nå det antal point. Klubben har den bedste trup i mandsminde og er i langt de fleste kampe det bedste hold på banen. Vi er dog meget afhængig af, at Bobby spiller godt når kampene er som den idag, hans 1.berøringer hvor han sætter en mand af er virkelig en mangelvare når han ikke er med. Sturridge har desværre mistet sin fart, så selvom hans teknik er fantastisk får han ikke sat en mand mere. Jeg havde osse håbet på, at Klopp havde startet med Keita i stedet for Hendo. Mener ikke vi behøver at spille med 3 balancespillere på midtbanen. Så ja mener godt Klopp kunne have satset lidt mere, men igen point på Old Trafford uanset at United blev ramt af skader, er stadigvæk ikke et skidt resultat.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes dog man smider for meget vægt over på at United var hårdt ramt af skader og bla. bla bla. Vi har siden jul skiftet startopstilling gang på gang pga. netop skader.

Du kan vel forhåbentligt se forskellen på dét, og så på at få 4 skadede spillere i første halvleg, ikke? Vi skiftede startopstilling til i dag fordi Martial og Matic var ude - og det er jo så, hvad det er. Det er 4 skader inden halvlegen, der udgør mavepusteren, som I alligevel ikke kunne slå kapital på, men tværtimod var tættere på at tabe.
Skrevet af Hasse1983
Havde vi ikke fået 1 point idag, så havde vi ligget nr 2, og dermed været afhængig af pointtab til City, hvis vi skal vinde PL.
- vi ligger nr 1 og kan selv afgøre det. Det må da være det positive at tage med?

Vi går på banen for at vinde HVER gang, for det mener vi vi kan. At vi så rammer ind i en kamp som denne med skader, og ikke spiller op til eget bedste er jo hvad der sker. Alle var skuffede efter kampen, så den med at vi er tilfredse med middelmådighed giver jeg lige præcis O og en skid for.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af FalconLFC
Tænk at spille så hamrende elendigt og så alligevel trække 1 point på Old Trafford...

Mange af spillerne virker slidte, og ideer er der forbavsende få af - Salah ligner en, der kunne bruge en pause og jeg beder til, at Milners vikariat på backen er slut
Skrevet af Lynild
Jeg føler også mest pointdelingen i dag som et nederlag, ikke juhu vi ligger nr. 1, og det fordi vi spiller pisseringe (igen).

Det kan gøres bedre, men vi må acceptere, at det ikke lige klikker for tiden oppe foran, og så spiller United altså også en god kamp defensivt, hvor vores tre forreste bliver lukket ned, og midtbanen reduceret til en omgang boldskubbere. Der skal altså andre boller på suppen, eller boller i hånden, og mål på kontoen, fremover, hvis den titeludfordring skal blive til noget.

Vi kan tage til takke med, at vores defensiv, eller Matip, Van Dijk og især Allison, er på plads, og United kva deres skader ikke havde mere at komme med. Men 1-0 nederlaget lå og lurede. Det gjorde det sgu´. Synes aldrig der var snert af det modsatte. Derfor er jeg tilfreds med 1 point i dag SOM TINGENE UDVIKLEDE SIG.
Skrevet af KnoldSparkeren
Mhmm. Jeg synes 1 point er middelt. Derfor jeg omtaler middelmådigheden. Vi har stadig både Chelsea og Tottenham tilbage, er vi så også tilfreds med 1 point i de kampe?

Det er slet ikke fordi jeg prøver at sige "Klopp out" eller noget, men jeg synes et United hold, uden Matic, Mata, Lingard, Herrera, Martial og til dels Rashford, skal give 3 point. Man kan self være uheldig og misser nogle chancer, så man ikke får scoret, men man skal da hvertfald komme frem til bare lidt. Det var jo pinligt, at man ikke kom tæt på noget som helst. Der var ikke en eneste af de spillere der gik på banen i dag og troede de kunne vinde kampen for os. Der var ikke en eneste udfordring på kanten, ikke et eneste godt indlæg og ikke en der troede de kunne lægge den afgørende aflevering. Jeg er måske bitter, men jeg synes næsten altid jeg kan pege nogen ud der forsøgte sig og troede på det kunne lykkedes - tror kun det var i dag og mod Napoli at jeg har set en Liverpool kamp og tænkt "der er ikke en eneste der ser ud som om de tror den her kamp kan vindes. Jeg synes ikke Matip spiller en vildt god kamp, heller ikke dårlig, men tankevækkende er det, at han er den eneste jeg kan huske der rent faktisk driblede eller forsøgte at drible en mand i dag.

Drengene skal helt sikkert have credit for at have gjort et forsøg, men lige nu tænker de alt for meget på ikke at miste point frem for at tænke på at vinde dem. Vi er et hold der skal have fuld smadder og forhåbentlig lære vi det til næste sæson. Vi skal tage alt den erfaring med vi får i år, og så skal vi simpelthen blæse til angreb i sådan en kamp her næste år, hvor vi forhåbentlig står i en mesterskabskamp igen. Aldrig gå på kompromis med dit eget spil. I dag spillede vi mere på modstandernes præmisser end vores egne.

Skrevet af D.B.R. ©
Firmino forlod OT på krykker i dag. Av av. Den er ikke god.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Jeg mener der er stor forskel på at spille ude og hjemme, så når man spiller hjemme er alt andet en sejr en skuffelse. Jeg er da osse ærgelig over, at vi ikke fik 3 point igår, når man kigger på de problemer United fik med skaderne. Det var en rigtig god mulighed, der blev spildt for en gang skyld at vinde på Old Trafford. Men jeg mener stadigvæk, at på en dag hvor vi var dårlige offensivt og på en af de sværeste udebaner, er LFC et væsentlig bedre sted end United. Her kan man osse tilføje Arsenal og Chelsea, vi har et hold der er langt mere stabile i præstationerne. På de dårlige dage og dem er der jo en del af i løbet af en sæson, får vi stadigvæk et resultat ud af en kamp. Det har i den grad været en mangelvare siden Rafa dagene.

Ikke fordi jeg vil forsvare Klopp, for jeg mener jo at Keita skal starte inde i stedet for Hendo. Jeg mener den stærkeste midtbane vi kan stille er Gini - Fabinho - Keita. Men jeg forstår godt at man i en kamp som igår, ser kampen lidt an og stiller med Hendo som er mere disciplineret deffensivt end Keita. Problemet er bare at når man stiller med 3 balancespillere, hvor man jo ved at Hendo og Gini ikke er spillere der sætter bolden på spil eller har blikket for den svære aflevering der kan åbne et hold op med 10 spillere bag bolden. Fabinho spiller 6 og er da en spiller der prøver at spille bolden i lægderetningen, men man kan jo ikke rigtig forlange at det er ham der skal finde løsningerne for at lukke et hold op. Jeg mindes ikke at jeg kan huske, at Hendo el Gini har en assist i denne sæson og det er for mig det der er det store “problem”. Det er nemt nok at være efter de 3 forreste, men de skal gøre det selv, da der ikke er nogen til at sætte dem i scene. Det var igår for nemt for United at lukke dem ned, det hjalp jo så heller ikke at Bobby måtte lade sig udskifte, Sturridge var jo mere el mindre usynlig i hele kampen, jo han prøvet at gå ned og være med i spillet, men han skaber jo ingen situationer hvor han bliver farlig.

Klopp er jo ikke dum, er da sikker på han godt ved hvor skoen trykker.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Frygter godt nok allerede for kampen mod Watford på onsdag. Alle vores offensive kort så ramte ud på trætheden, men vi har alle set at vores reserver (Origi, Sturridge, Lallana) slet ikke kan løfte holdet. Er Firmino langtidsskadet så tror jeg sgu dødsstødet er sat ind. Han kan simpelthen ikke undværes.

City havde selvfølgelig også en hård og opslidende kamp med ekstratid til deres store profiler, men de har bare mulighederne for at sætte 5-6 nye kræfter i kamp som at fuldgode erstatninger.
annonce
0