Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Andreassc
Så giv dog en pause til Gini eller Fab i stedet for Milner....
Skrevet af Poor Scouser Tommy
TAA kører da virkelig med klatten i aften :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Sule12
Da det brænder lidt på hiver Alisson først en habil redning op, dernæst en kæmperedning op alene mod en Watford-spiller. Han er så dygtig en keeper, det er vildt hvor meget ro man får som fan. Og så Van Dijk som dobbelt målscorer - what a night!

Fed kamp nogle af jer får set på stadion her til aften!
Skrevet af Lynild
Origi har sgu også spillet solidt. Godt returløb igen!
Skrevet af Paz
Altid dejligt at have Watford på besøg, og fint tidspunkt de var inviteret på. Lige midt imellem to svære udekampe. Vi havde brug for en lille målfest ovenpå nogle halvsvage offensive præstationer.
Skrevet af Lynild
Dejligt! OG dejligt at se folk bare arbejder røven ud af bukserne til slutfløjt.
Skrevet af AHUJ
Glimrende præstation. Alisson hiver også et par store redninger op. Lidt ærgerligt at Salah ikke fik sit ligamål nummer 50 i den røde trøje, men han var konstant farlig.
YNWA
Skrevet af Klopptimist
Back in business.

Og hvis vi skal bruge en stor stærk centerforward, henter vi ham bare nede bagved...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af D.B.R. ©
Håber Mo har gemt et par kasser til derbyet.

Fint resultat, og flot at TAA, der er den yngste nogensinde til at lave 3 assist i samme kamp.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Watford er efterhånden vores favorit modstander, nu skal vi bare have Norwich op igen, så har vi 2 i næste sæson ...;-)
Hold kæft en kamp af Trent ! Men mange stærke præstationer, ærgeligt Mo ikke fik scoret, han var en fornøjelse idag. Virgil med 2 kasser, dejligt at han osse får scoret. Mane scorer for 5 gang i træk på Anfield i PL-regi og er nu oppe på 14 PL mål. Man kan bande over ham tit, men han er stadigvæk en giftig spiller...;-) Tyndt straffe til City desværre...;-)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Andreassc
Bernardo Silva sparker ned i jorden og vælter, hvilket giver City de 3 point... Typisk -.-
Skrevet af KnoldSparkeren
God kamp i går. Godt set af Klopp, at ryste den offensive-pose lidt. Jeg har altid set et lys i Origi, og selvom han ikke spillede virkelig flot i går, så var han dygtig til at udfordre på kanten. Jeg er også vild med at han kommer ind med en utrolig fight og kommer hele vejen tilbage for st hjælpe Robertson HVER gang. Den helt rigtige mentalitet, for en spiller som har været ude og inde af holdet i noget tid. Han giver helt sikkert klopp noget at tænke over - nok ikke som starter, men når nogen er fraværende eller når der skal skiftes ud.

Trent med nogle rigtig flotte indlæg, selvom jeg nogle gange sidder og bander mig langt væk over hans indlæg nogle gange. Fabinho bosser fuldstændig den midtbane, hold dog op han er god. Alisson med klasse redninger. Jeg tror ikke vi vinder PL i år, men så må vi gå benhårdt efter den næste år, der er massere lovende ting at arbejde videre med!
Skrevet af Slettet(520335202712)
Jeg må indrømme at jeg i starten af sæsonen havde set Keita som vores helt store signing og ville mest gavnligt,men Fabinho er jo bare helt vildt et monster på denne midtbane. Han kan blive alfa og omega sammen VVD om Liverpool skal blive mestre.

Ps : Syntes ikke vi skal snakke om billige straffe , hvis jeg skal være ærlig syntes jeg også vi har fået nogle billige og som de siger , det udligner sig gerne over tid.Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Lynild
Vi må sende Swordfish afsted noget oftere!

Synes faktisk, at Origi læner sig op af genvalg. Han arbejder stenhårdt i går og er kryptonit mod de blå. Og Salat spiller egentlig en skide god kamp, mangler bare mål.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Hvad skal det ikke blive til hvis vi kan få Gomez tilbage på samme niveau.
Så kører vi næste sæson med Alisson, TAA, Gomez, VVD, Roberson med Fabinho liggende foran. Det tror jeg sgu ikke kan blive bedre.
Hvis man lige ser bort fra problemerne med fødderne hos Alisson, så har han vist denne sæson og sidste sæson i Roma at han er helt på højde med de bedste, Ter Stegen, De Gea, Courtois. De gør alt det han også mestrer.
Skrevet af badazz
Hvad skal det ikke blive til hvis vi kan få Gomez tilbage på samme niveau.
Så kører vi næste sæson med Alisson, TAA, Gomez, VVD, Roberson med Fabinho liggende foran. Det tror jeg sgu ikke kan blive bedre.

Nej, kan vi stille med dem hver gang, så ser det godt ud :)
Problemet (ift City) har vel primært været en noget dårligere bænk.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Happy_Gilmore
Hvis vi gerne vil være en topklub mangler vi også bedre angribere ……. Mané og Firmino er jo ikke topklub angribere. De er kun gode når det kører for dem :-)
Skrevet af badazz
Mané og Firmino er jo ikke topklub angribere. De er kun gode når det kører for dem :-)

Gælder det ikke alle angribere ;-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(152148200712)
Virgil van Dijk vs Watford

89% passing
5/5 aerial duels - most on the pitch
1/1 tackles
9 clearances - most on the pitch
2 interceptions
2 shots
2 goals
Wasn’t dribbled past
Clean sheet

Det er samme vilde niveau han bare har holdt hele sæsonen. Kan slet ikke se andre end VVD blive årets spiller i PL.
Det er også på tide med en forsvarsspiller igen. Ikke siden Kompany 11/12 har der været en sådan.
Skrevet af YNWA"96"
Det er nok en del mere åbent i år ift. sidste år, hvor det ville have været en overraskelse hvis ikke det var blevet Mo el Kevin De Bruyne. Men Virgil må helt sikkert være med blandt favoritterne. Hazard startet sæsonen som lyn og torden, men han skal nok slutte sæsonen stærkt af, for at være blandt favoritterne igen. Aguero - B.Silva - Sterling og Fernandinho må osse være i spil.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0