Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UnluckyImp
Lallana skal sgu da ikke ind nu. Han kan ingenting.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Thømas
Kom så Lallana, lav en Norwich
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af AHUJ
Hvor er det dog håbløst..
YNWA
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selv Lukaku er fandme blevet mere målfarlig end Salah efterhånden

Lol. Du taler om en spiller, der er i top-20 over flest PL-mål, har 4 mål de sidste 2 kampe, har samme scoringssnit som Salah i indeværende sæson, selvom han har siddet en hel del på bænken (og bedre end Mané i øvrigt).

Lukaku er en verdensklasse målscorer.
Skrevet af Sandersen
Det er godt nok en ringe kamp, præcis så svær som man kunne frygte.
Skrevet af D.B.R. ©
Det var så det ridt på første pladsen. Nu skal andenpladsen holdes.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 6116
Det var fedt så længe det varede, men det var så den sæson.
Skrevet af Thømas
Frustrerende at vores midtbane falder igennem offensivt, så snart modstanderen er bare et nogenlunde hold som står defensivt. Det kan fandme ikke passe, at det er Matip der skal være manden der bryder et forsvar op...
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Skrevet af 6116
Man kan ikke forvente at Henderson, Fabinho og Gini er midtbanen mod så defensive hold som vil gøre alt for at Liverpool mister point vinder kampe. Når så Gini der er den eneste der faktisk kan noget lidt længere fremme, ryger ud til fordel for Milner så siger vi RIP
Skrevet af AHUJ
Hold nu kæft en omgang lort. Klopp tør ikke gå efter det.. Hvorfor fanden skal vi se Milner eller Hendo hver gang, når Keita på bænken har spillet godt i de seneste kampe, og lige pludselig er han igen ude i kulden. Spil ham dog fra start i stedet - eller skift ham ind efter en time i stedet for, at Hendo eller Milner skal ind. Det giver ingen mening konstant at gå efter den sikre løsning.

2019 har været elendigt - formøblet en føring ved at pisse point væk i fire af de seneste seks kampe, og tilmed med håbløst ringe spil. Prøv nu med Keita, Fabinho og Gini og gå væk fra, at enten Hendo eller Milner skal være selvskrevet fra start, mens den anden så kommer ind. Og hvorfor Lallana, og så endda i stedet for Mane - med Keita og Shaq på bænken og Hendo og Fabinho på banen. Det er ikke godt nok bare at køre et point hjem. Lorte søndag.

Undskyld for udbruddet - ser sikkert anderledes på det i morgen, men for fanden det er frustrerende med endnu en elendig præstation og endnu en kamp uden Keita, som ellers var stærkeste mand på midten i kampene optil, at han åbenbart er røget ud i kulden igen.
YNWA
Skrevet af This is Anfield
Husk nu på at Liverpool lå nr 2 i starten af december. City smed en masse dumme point i løbet af en måned. Så alt kan ske. 4 point imod Everton kan man egentlig godt være tilfreds med, set i lyset af hvor frustrerende de kampe har været. Det er til gengæld irriterende at Everton bare ligger sig ned imod de andre tophold.

Der er stadigvæk ni kampe, som City kan smide point i. De har trods kun vundet 1-0 de sidste to kampe. Så de ser ikke nødvendigvis usårlige ud. Til gengæld kan Liverpool spille under lidt mindre pres - ikke at det skal lyde positivt at miste 1. pladsen.

I dag var en rigtig lortekamp. Og man må bare konstatere at Salah skulle have været mere skarp. Han spillede ellers godt.
Skrevet af AHUJ
To gange 1-0, men med total dominans og chancer til langt flere.

Al momentum og rutine er i Citys favør.

Milner og Lallana, det er jo tåbelige indskiftninger.
YNWA
Skrevet af This is Anfield
Men 1-0 kan altid hurtigt blive til 1-1 - uagtet at man har domineret. Det har vi bl.a. set på goodison sidste sæson. Selvfølgelig kan City også smide point. Og det er sgu mere betryggende at se dem vinde 1-0 mod Bournemouth og West ham end når de vinder 6-0 over Chelsea.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Den er ikke god for Guardiola. Nu skal han tage favoritværdigheden på sig :)
Skrevet af SAB4
Er dog en smule foruroligende at spille 0-0 i 3 af de sidste 4 kampe, uanset om modstanderen har heddet Bayern, United og Everton.

Vi spiller simpelthen for meget uafgjort ift. City, de har altså tabt 4 PL kampe..

Jeg er enig i, at man generelt bør satse noget mere. Indskiftningen af Milner gav fint mening, selvom han var jammerlig - Lallana indskiftningen forstår jeg intet af...
Skrevet af KnoldSparkeren
Endnu en kamp, hvor jeg synes Klopp er mere bange for at tabe mesterskabet, end at forsøge at vinde det. Hvorfor skifter vi Lallana og Milner ind, når man skal gå efter alle 3 point? Vi er så bange for det mesterskab. Spil nu Liverpool fodbold. Fuld fart. Æd dem. Vi skal sidde helt oppe i hovedet på modstandernes spillere, og når de laver en lang bold har van Dijk den. Lige nu spiller vi ALT for defensivt. Det er så kedeligt at se på. Jeg vil hellere spille 5-5 end jeg vil sidde på min mobil i 90 minutter og have et halvt øje på kampen.

Hvorfor prøver man ikke at gå all-in? Så når
kampen er sat i gang, skal vi flyve op i ansigtet på dem. De skal ikke være i tvivl om vi kommer med 110 i timen. Det her er ikke det Liverpool hold vi vil se. Eller jeg vil hvertfald ikke. Dødkedeligt - kom i gang!
Skrevet af jomic...
Kampens detalje må vel være Salahs telefonopkald til Pickford lørdag aften, hvor han fortæller i hvilken side han vil sparke skulle han få chancen.

Spøg til side, sløj indsats, vi kunne have vundet men skarpheden manglede som i de seneste mange kampe.

Intet er vundet, intet er tabt. Men det virker svært mod City-maskinen.
Skrevet af wai41660
Op på hesten igen. City har kun 1 points forspring og mangler jo bla Manu på OT.

Skrevet af D.B.R. ©
Om ikke andet fik de blå da lidt at fejre, de har det hårdt i disse år.

City vinder næppe de resterende 9 kampe, men kan vi hente to point mere end dem.

Det bliver spændende, og er da langt sjovere end at kæmpe om en 4. plads.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Vincent Gigante
Når der er grus i Citys offensive maskineri, kan de trække på spillere som Gabriel Jesus, KdB, Mahrez, Bernard Silva m.fl.

Til sammenligning hedder Liverpools ditto Lallana, Shaqiri, Origi og Sturridge.

Som det er skrevet en million gange, så er det især dér i bredden forskellen p.t er at finde. Det er bare med at bygge videre på i kommende sæson ohæg styrke truppen. Defensiven ser heldigvis meget stærkere ud.
.
annonce
0