Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Enig. Nu skal vi dog ikke allerede give tabt på denne sæson. Den kliché er jeg ikke klar til at smide på bordet endnu :D

Men... sålænge der bygges på, har Liverpool muligheden for at komme tilbage og for alvor blive en del af titelkampen flere pr i træk. Det kan ske at man kan misse titlen når man er en del af et tæt løb, men hvis man er med mere end én gang hvert femte-sjette år, så tror jeg på at det nok skal komme. Det er i hvert fald noget federe at følge Liverpool nu, end det var for 10 år siden... eller endda bare fem.
Skrevet af Slettet(520335202712)
Jeg vil ikke give tabt på mesterskabet i nu, men jeg syntes det er bekymrende den måde vi spiller på i øjeblikket. Når man har 2 monstre som henholdsvist VVD & Fabinho i forsvar og midtbane, kan man godt være lidt mere offensiv i sin tilgang til spillet , især mod Everton som hele sæsonen har set extremt skrøbelig ud i deres forsvar . Hvis han ikke tør at satse i denne kamp , glæder jeg mig ikke til f.eks Tothenham kampen.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det er komisk at andre fans her på bl.a. bold.dk har mere travlt med at håne Liverpool for at være 2 point efter måske Europas bedste fodboldhold efter 29 kampe i verdens sværeste liga, end de har med deres egne bekymringer om at være 9-14 point efter Liverpool og kæmper for at deres egen sæson ikke bliver en fiasko uden CL næste sæson.
Er du sindssyg bold.dk bliver et stille sted hvis Liverpool mod forventning skulle vinde mesterskabet.
Angående kampen igår så virker det altså mystisk at Klopp igen hælder mere og mere til Milner og Lallana end Shaqiri og Keita. Er han virkelig blevet så bange for at tabe at han ikke tør satse mere?
Skrevet af 6116
Dem bør du ikke tage seriøst. Seriøst haha Arsenal fans jubler, mens Arsenal ikke engang er i top-4, Chelsea samme, Spurs forstår jeg godt, de har i det mindste stadig en lille chance(ikke at de gør det, men de har en chance). Folk er mærkelige I guess
Skrevet af Happy_Gilmore
Præcis …… det går godt for Liverpool når de kommenteres så meget i andre klubtråde efter en uafgjort kamp.
Vi er ikke City og vi har ikke samme bredde - det er naturligvis udslagsgivende over en hel sæson. Der er trukket stort på de tre forreste og det kan ses. Det må være målet til sommer at skaffe brugbar bredde i offensiven udover at hente kreativitet til midtbanen …….. hvis Klopp ikke mener Keita og Shaq kan løse den opgave.
Jeg synes i øvrigt vi spiller en fornuftig kamp på Goodison. Vi er i total kontrol og havde vi lavet et par mål eller tre ville man ikke kunne sige noget til det. Slutteligt skal Klopp naturligvis gå efter sejren i stedet for at skifte Milner og Lallana ind.
Skrevet af Sule12
Lad os håbe City går i CHL-finalen, så det kan trække lidt fokus. Det kræver næsten en ubesejret stime for Klopp & co. resten af sæsonen, hvis mesterskabet skal i hus.
Skrevet af D.B.R. ©
Det er komisk at andre fans her på bl.a. bold.dk har mere travlt med at håne Liverpool for at være 2 point efter måske Europas bedste fodboldhold efter 29 kampe i verdens sværeste liga

Det er så kun 1 point ;o)

Men ja, det er sjovt så travlt en masse har, specielt på artikel-forummet hvor de rigtig slår sig løs.

Det nemmeste, ikke at det altid er nemt at ignorere, er at trække på skulderen, og ignorere deres til tider håbløse forsøg på at piske en stemning op. Ofte ønsker de jo ikke engang at indgå i en debat alligevel.

Man spotter hurtigt hvem de værste er, og jeg har da nu givet mig selv besked om, at ignorere disse.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af badazz
Præcis …… det går godt for Liverpool når de kommenteres så meget i andre klubtråde efter en uafgjort kamp.

Der var i øvrigt påfaldende stille efter 5-0 sejren over Watford den anden dag :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Slettet(152148200712)
Van Dijk has won the @PFA Fans´ Player of the Month award for February!


Hvilken kamp han også spillede i går. Det er helt vildt et niveau han holder sig.
Skrevet af Lynild
Ja, VVD er vild. Der mangler bare den kaliber spiller på midtbanen. Men den har vi vist vendt.

Skrevet af Slettet(152148200712)
Fabinho viser hvorfor Klopp købte han. Flueben her

Gini har spillet en fantastisk sæson. Blandt de 3 bedste midtbanespiller i PL denne sæson. Kæmpe flueben ved ham

Keita er stadig et stort spørgsmålstegn. Oxlade ved vi har det der skal til

Hendo, Milner og Lallana er måske nok ikke det man skal bruge hvis man skal vinde PL.


Skrevet af Hasse1983
Fabinho - Gini - Keita/Ox er også mit bud på den stærkeste midtbane konstellation, og den besidder defensiv styrke i form af Fabinho, offensiv i form af Keita/Ox og en så Gini der kan holde på bolden og være defensivt og offensivt orienteret. (Kan man bruge det ord der?)

Nå, men det er for mig en ualmindelig stærk midtbane, og ja jeg ved godt at Keita fortsat mangler at vise sit top niveau og Ox er et spørsmålstegn oven på et års skade.

Vores forsvar giver sig selv, og angrebet er der heller ikke så meget at ændre ved.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ja, Oxlade har det, der skal til - og er savnet! Keita burde have det, og have vist det, men det spiller ikke rigtig endnu.

Fabinho gør det fremragende til det han er købt for, ingen tvivl der, og Gini ja, men vi mangler stadig mål og assist fra midten. Shaq får ikke rigtig lov, synes jeg.

Det er i sådan nogle kampe som i går (og de tre andre uafgjorte), hvor jeg virkelig savner Coutinhos evner til at skabe noget ud af ingenting, evt. brage et mål ind fra distancen. Og igen er vi ved bredden, der trods alt er bedre, men igen - mål og assists.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Alle er vel også enige om at det er bredden der formentlig koster mesterskabet.
Fra januar til nu har også vist at der skal købes ind hvis man vil spille med igen næste sæson. Skader vil komme og så nytter det ikke at de næste hedder Matip, Moreno, Milner, Lallana, Origi, Sturridge. Nogle af dem må simpelthen videre og nye må til
Skrevet af Slettet(152148200712)
Selvom Sam Allardyce tit lukker meget lort ud, så synes jeg faktisk han har lidt fat i den lange ende med hans kommentar om Klopp her:

“The pressure is enormous. Liverpool have only lost one game this season, and it looks to me like the fear of winning the league is as it was with Brendan a few years ago. That is the big hurdle Klopp certainly faces
Skrevet af 6116
Keita har ikke den styrke og speed Ox har desværre, Ox spiller med sådan en "power" på banen, de er meget anerledes typer af spillere. Det føles lidt det er det vi mangler lige nu, mere end alt andet. En spiller der bare kan brase igennem med høj hastighed og styrke og skyde også. Bare se Matip igår. Det må godt nok være lidt flovt for vores midtbane at være vidne til.
Jeg frygter lidt om Ox overhovedet kan nå et nogenlunde højt niveau indenfor 1 måned?
Skrevet af Hasse1983
Der er kæmpe forskel på når CB og en midtbanespiller fører bolden frem. VVD har gjort det, Agger gjorde det også, og du kan finde mange andre.
Der sker bare noget anderledes mentalt, når en forsvarsspiller tager turen frem i banen.

Keita har tidligere vist, at han har speed og power. Det skal nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Farvel og tak til Real Madrid igår. Hold da op. Troede Ajax hørte blandt de nemme hold i CL, som kunne gøre en evt triumf til ufortjent:-)

Nå, men spændende hold Ajax har, når de spiller som igår. Kan blive svært at holde på spillerne, når sommerens vindue åbner.

De Ligt er jo åbenlys, men Tadic er også møg spændende synes jeg. Om han ville passe ind hos os ved jeg ikke, men igår måtte man bare tage hatten af.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af 6116
Sorry, har først lige set beskeden Hasse.

Selvfølgelig er der forskel på en CB og midtbane, der var heller ikke nogen som dækkede Matip op eller prøvede at stoppe ham, mens han løb.
Ja jeg husker også da han holdt en spiller meget større end ham selv væk, da han lagde en lækker aflevering til Origi, der brændte en giga chance i slutningen af kampen mod West Ham.

Interessant artikel:
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/how-naby-keita-still-trying-15920818
Skrevet af Andreassc
Det er måske lidt tidligt at tage stilling til. Men hvem virker realistiske for klubben at hente ind i sommervinduet. For mig at se mangler vi klart bredde på kanterne/angrebet, hvor kvaliteten udover de 3 foretrukne er langt fra et tophold værdigt (især når Klopp nægter at bruge Shaqiri i offensiven for tiden).
Personligt håber jeg meget på De Ligt og Julian Brandt. Derudover har jeg lidt svært ved at se, hvor vi mangler at blive styrket uden det ville koste milliarder.
annonce
0