Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Banen på Anfield skulle være sjaskhamrende våd efter en nat og morgen med voldsom regn. Nærmest på grænsen af ikke at være brugbar. Det vil ikke være godt for vores spil hvis det er sandt. Burnley vil dog være glade for det.
Mon ikke vi hiver en 4-5 målssejr hjem idag. Spændende om Keita og Shaqiri er at finde på holdet idag. Hvis ikke, så må der foregå noget bag murene som vi ikke ved om.

Det kunne ellers være lækkert med den her idag

Alisson; TAA, Matip, Virgil, Robertson; Fabinho, Gini, Keita; Salah, Bobby, Mane
Skrevet af Lynild
Det pissede også ned i Manchester i går, hvilket hæmmede Citys spil. Den skal bare have en på goddaw´en og så fremover stepperne, ikke så meget fedtspilleri.

Jeg talte faktisk med en ven om det, da vi var ude og se en divisionskamp i går i stiv kuling, om hvordan vejret påvirker spillestil og hvad der kan lades sig gøre rent teknisk osv. Vi talte også med én af angriberne efter kampen, der fortalte hvor svært det havde været at kontrollere bolden pga. vindstødene. Det er ikke en uvæsentlig faktor.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Lallana starter på en drivvåd bane. Spændende :D
Skrevet af Paz
Han må gøre det godt til træning, Lallana. Han har desværre set meget rusten ud i de minutter han har fået hidtil i sæsonen.
Skrevet af AHUJ
Og Keita igen fravalgt - så bliver det nok Hendo, Gini og Milner/Fabinho på onsdag. Uforståeligt at Keita efter sin bedste periode bliver frosset ude, spil ham dog..
YNWA
Skrevet af NotYetUnknown
Enig, der må ligge noget andet bag.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Lallana på midten i dag. Før sin skade var han glimrende på den position. Er han ved at være tilbage i sin bedste form? I så fald har jeg intet problem med, at Klopp vælger Lallana.

Ellers enig i, at det vil være rart st se mere til Keita. Han var begyndt at spille godt. Og så har han ikke rigtig spillet siden (?)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af D.B.R. ©
Spændende opstilling. Alt andet end 3 point, og vi kommer til at se tåbelige ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Man kan sige, at Shaq fik et run, så Keita og nu prøves Lallana, så må vi se.

Jeg tænker også, at Klopp vil have alle mand op i omdrejninger til slutspurten og derfor tester dem med spørgsmålstegn ved skiftevis fra start. Deraf også spilletid til Studge og Origi, uden det kastede meget af sig.
Skrevet af Vincent Gigante
Det overrasker, at Shaq endnu en gang er på bænken - og kun får en marginal til ingen rolle i kampen.

Han må ikke overbevise til træning, gætter jeg på - og så har hans indhop ikke haft meget ´inpact´. Han kunne trænge til et selvtillidsboost.
.
Skrevet af Hasse1983
Det gir sgu mere mening af have 3-4 spillere på fuld damp, end 6 spillere på 80%.
- lallana burde ikke få en start frem for Keita. Enig i, at der må være noget vi ikke ved, og der må vi bare stole på Klopp.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Kæmpe frispark på Allison. Jojo, det er kun Liverpool, der får kendelserne.
Skrevet af D.B.R. ©
GIGA frispark på Alisson.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Benzo
Starter jo fantastisk.. Der skal fuldt hus i resten af kampene hvis der skal være realistisk chance for mesterskab, så nytter det ikke noget at smide point mod Burnley, på fucking hjemmebane
FCM Liverpool
Skrevet af Betjenten
Jeg synes der er frispark. Allison kan slet ikke hoppe op. Jeg tror dog den var gået ind alligevel.
YNWA
Skrevet af Carra.23
Han ikke bare generer målmanden, han holder ham nede og låser ham. Sygt at høre kommentatorerne sige andet. ham der hopper op på skuldrene af Allison er jo ikke engang i nærheden af bolden. Men ligemeget.. vi skal stadig kunne vende den her
Skrevet af Hasse1983
Matip laver en kæmpe brøler.
Om dommerne kan se frisparket må guderne vide, men VAR havde fanget den.
Nu skal der blæses til angreb! Og så skal Burnley ikke have nogle dødbolde... vildt man allerede i 10 min kan få lov at bruge 1 min på et frispark.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Mathews
Kæmpe frispark, den er slet ikke til diskussion. Bliver det ikke til 3 point i dag, så må der satses 100% på CHL.

Og gud hvor jeg dog håber der bliver hentet nyt blod til offensiven til sommer, Salah er en skygge af sig selv, og har været det længe.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ufatteligt hvordan dommer og linjevogter formår at overse det frispark. Særligt når linjen er, at der normalt bliver dømt frispark, hvis en modspiller puster på målmanden.

Matip skal stramme op!
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af YNWA"96"
Sådan Bobbyyyyy
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0