Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Pipper, det kan måske også tænkes at snakken om Liverpools uheld herinde er en form for modreaktion mod den storm af anklager fra andre holds fans om at Liverpool konstant er heldige.
Skrevet af DieWelt
Jeg er også flittig læser herinde på bold.dk.

Jeg syntes det kunne være sjovt hvis der kom en engelsk mester som Liverpool istedet for Man. C.

Men men men, når jeg så læser herinde på Liverpool F.C mister jeg fuldstændig
lysten til at håbe på Liverpool som mester.
Der er alt alt for mange dårlige tabere i Liverpools tilhængere.
Der er den ene undskyldning efter den anden. Så skal modstanderen have haft rødt istedet for gult, dommeren snyder os, de andre hold i PL spiller bedre mod os end de gør mod Man. C. og sådan kan jeg blive ved.

En ting er sikker.

Jeg ville ønske Liverpool som mestre for de har dæleme spillet godt, men gider ikke alle disse dårlige undskyldninger fra deres fans.

Så håber City tager den.


Godt indlæg! Ikke meget vindermentalitet over liverpools fans.
Skrevet af YNWA"96"
@Pipper

Jeg er med på hvad du mener, men at LFC fans under en kamp mener de får mindre af dommeren end andre hold fans, den køber jeg sgu ikke....-:) Der er nok lidt flere der ytrer sig i LFC tråden ift. andre tråde, men når det kommer til dommerkendelser er LFC fans hverken bedre el værre end andre fans. Ens hold får aldrig nok ....-:) !


Jeg kan altså ikke rigtig følge dig Sule, omkring det med pokaler. Jeg er med på det fylder helt utrolig meget når man følger lidt med i debatten. Synes nu ikke det fylder ret meget i LFC- tråden. Efter min mening fortæller et trofæ i FA -Cuppen ( holder af den turnering selv) el i Carabao intet om hvor man er/står henne som klub. Vi skal ikke mere end 3 1/2 år tilbage, hvor Klopp kom til og skulle samle stumperne op efter BR. Prøv at se hvor LFC er idag, jeg er da sikker på at alle uanset hvem man nu holder med, så har Big Jürgen gjort det langt bedre end man overhoved kunne forvente på den korte tid, han har haft til at få ryddet ud i den gamle trup og få sat sit eget hold. Jeg tror man i LFC ledelse er kommet langt længere i opbygningen af LFC, end man overhoved turde håbe på.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(520335202712)
DieWelt jeg tror folk herinde har fattet at du ikke kan lide Liverpool og deres fans. Men for debattens skyld kan du så ikke i fremtiden bringe noget konstruktivt så debatten kan flyde på en sober måde.

Rigtig god dag derude.
Fenerbahce,Brøndby,Liverpool
Skrevet af Guldfugl
Puha jeg får svært ved at se hvor målene skal komme fra med aftens opstilling, udover selvfølgelig Mane.
Din moar!
Skrevet af AHUJ
Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Henderson, Mane, Shaqiri, Origi.

Subs: Mignolet, Wijnaldum, Lovren, Gomez, Sturridge, Brewster, Woodburn.

Planen må være gegenpress fra start - må det briste eller bære.
YNWA
Skrevet af Sule12
YNWA,

Ja, selvfølgelig har Klopp flytter klubben helt enormt. Placeringerne er bedre, spillet er bedre, truppen er bedre, stemningen om klubben er bedre. Hvad der dog ikke er forbedret er pokalhøsten og det må og skal altid være et barometer man bliver målt på i Liverpool.
13/14 sæsonen var også fantastisk på mange måde, men hvad husker man den for idag? At Gerrard gled, at Suarez var enestående for senere at skride, at Sturridge var fantastisk og Sterling brød igennem. Hvad kan vi bruge vores gode spil til om 5 eller 10 år, hvis det ikke udmønter sig i pokaler?
Skrevet af AHUJ
En cliche og pladderromantisk, men føler stadig, at holdet er i gang med en process. Tror ikke nødvendigvis, at Klopp projektet har toppet. Der skal gerne nogle trofæer til, men det er jo bare uheldigt, vi rammer sådan et niveau over en hel liga-sæson, at det stærkeste liga-hold i PrL-historien er modstanderen.
YNWA
Skrevet af Paz
Som flere også har været inde på, er svært at forlange eller forvente mere.

97 point i PL. Det er svært at overgå.

Vi har været i en ChL finale mod Real Madrid, hvor vi ikke var langt fra at tage trofæet. En skade til vores største stjerne, og fæle drops fra vores keeper viste sig at være en for stor mundfuld. Vi var meget små marginaler fra at stå i endnu en ChL finale, baseret ud fra den første semifinale.
Har svært ved at se hvad der kan bygges på. Vi må jo først og fremmest håbe på en bevarelse af status-quo og så arbejde på at få de helt små marginaler tippet over til vores fordel.
Skrevet af Paz
Jeg har egentlig resigneret i forhold til aftenens kamp, men det kunne da alligevel være sjovt, om vi i det mindste kunne få scoret det første, få Anfield til at gynge og så lige få at se om vi i det mindste kunne få Barca til et ryste bare en lille smule i bukserne.
Skrevet af AHUJ
Vi var meget små marginaler fra at stå i endnu en ChL finale, baseret ud fra den første semifinale.

Det er måske et over-statement. :)

Vi spillede en fin kamp i Barcelona, men tabte alligevel 3-0 - og vi mangler stadig kampen på Anfield, hvor der jo ingen garanti er for, at vi vinder.

Nu er det ikke afgjort endnu, og vil helst ikke male fanden på væggen, selvom det er et urimeligt stort bjerg, som skal bestiges, uden to af de vigtigste spillere.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Hvorfor er det vi overdøver CL hymnen?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det er måske et over-statement. :)


Overhovedet ikke. Det står jeg fuldt ud ved.

Blev Klopp ikke også citeret for at sige at det var vores mest helstøbte udebanepræstation i ChL i hans tid i klubben - eller var det bare i denne sæson?
Skrevet af AHUJ
Synes det er lidt søgt, det skulle være tæt på en finale - baseret på en kamp, som vi tabte 3-0. Lad kampen i dag blive spillet først, så kan vi bedre vurdere det. Men lad det ligge, hver sin mening. God kamp! :)
YNWA
Skrevet af Hasse1983
GET IN!!!!!!!
Origi din flotte fyr!!!!
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Synes det er lidt søgt, det skulle være tæt på en finale - baseret på en kamp, som vi tabte 3-0. Lad kampen i dag blive spillet først, så kan vi bedre vurdere det. Men lad det ligge, hver sin mening. God kamp! :)


Jeg synes det er noget pjat alene at forlade sig på resultatet.

Baseret på spil og chancer, synes jeg, ikke det ville have været overraskende, hvis vi havde vundet den kamp. Er du uenig i det?
Skrevet af AHUJ
@Paz

Barcelona havde marginalerne med sig, ingen tvivl om det - og selvom resultatet var et mål eller to for stort i forhold til kampbilledet, synes jeg ikke, det var ufortjent, at Barcelona vandt. Desværre havde, som nævnt, marginalerne, hvorfor det blev 3-0 i stedet for 1-0 eller 2-1.
______

Nu er det selvfølgelig bandlyst som Liverpool fan på bold at kommentere på dommeren, men jeg gør det alligevel. Er godt nok frustreret over mange kendelser i kampen, og så synes jeg det er meget, meget underligt, at situationen med Mane ikke bliver set igennem med VAR. Han bliver jo tydeligt hægtet i feltet.

I øvrigt tror jeg, der var offside på Alba i situationen, hvor Messi fik en stor chance - dommeren markerede i hvert fald fordel, da vi efterfølgende fik bolden. Fin halvleg, håbet lever endnu.
YNWA
Skrevet af Slettet(152148200712)
Shaqiri har da gang i en mareridtskamp. Nu giver det pludselig mening at han har været ude af holdet. Han har godt nok ødelagt meget
Skrevet af AHUJ
I dag er det i hvert fald helt galt med Shaqiri. Selv de helt simple afleveringer over fem meter mislykkedes han med af flere omgange, som har givet farlige situationer. Og han søger også den afgørende aflevering for ofte, han bør nogle gange lige se til siden og spille bolden på kanten i stedet for den der chip-bold i bagrummet hver gang,
YNWA
Skrevet af AHUJ
Robertson så skadet. Tak til Suarez for en svinestreg, hvor han sparket benet bagud og rammer Robertson.
YNWA
annonce
0