Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Tillykke Reds :-) Så sover man da lige lidt bedre :-) Fint at starte sæsonen med lidt sølvtøj til samlingen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lynild
Er det i øvrigt Mbappes lillebror eller fætter vi har på bænken?


Brewster? Man kan da håbe, at han brænder igennem. Han er god.
Skrevet af Tipzy

Brewster? Man kan da håbe, at han brænder igennem. Han er god.


Lad os håbe det ;)
Skrevet af UnluckyImp
@Black Spider se det her https://twitter.com/sennesation/status/1161752574812446720?s=21
Ingen betydelig kontakt, så laver Tammy Svanens død
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Set ud fra Chancer kampen igennem er det vel fair at Liverpool ender ud som vinder. Chelsea har stor ære af kampen, men lige et skridt efter os når vi gider, og sætter den et gear op
Skrevet af Chelseafc4ever
Det her Chelsea hold ser virkelig stærk ud.
Det skal Lampard nok få drevet til en succes.
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Chelseafc4ever
Forkert tråd..

Sorry, Liverpool venner :)
Tillykke med sejren :)
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Lynild
Mjah, Chelsea havde chancer nok til 2-3 mål mere og sparker også to ind efter tætte offside. Synes de så rigtig gode ud i perioder og spillede sig meget nemt igennem.
Skrevet af UnluckyImp
@Chelseaafc4ever helt enig. Chelsea spiller rigtig godt og lægger en rigtig god pres på Liverpool til tider.
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Slettet(492319200711)
55-45 i chelsea favør. Synes dog ikke at der er straffe til Tammy.
Skrevet af Lynild
Det var i øvrigt den bedste finalekamp med Liverpool, jeg har set i år.
Skrevet af Black Spider
@Black Spider se det her https://twitter.com/sennesation/status/1161752574812446720?s=21
Ingen betydelig kontakt, så laver Tammy Svanens død

Jeg har set den, Imp. Og jeg kan simpelthen ikke se om der er kontakt. Det er vel i grunden det, der er problemet? At vi ikke kan se et klart frispark? Men så længe vi heller ikke entydigt kan se, at der ikke er frispark, så er spørgsmålet jo ikke definitivt besvaret.

Åbenlyst er kolbøtten til sidst unødvendig, men den er jo også rimeligt ligegyldig. Er der en lille bitte snitter på foden eller ej? Åbenlyst er det et tyndt straffespark, men Adrian rammer jo i hvert fald ikke bolden, og det er sådan set det eneste, vi kan være sikre på.

Og taget i betragtning at Mane lå og havde virkeligt ondt i hovedet efter et høfligt lille skub i ryggen, så er det vist lige i overkanten stærk retorik at begynde at smide større gloser efter Tammy.
Skrevet af Slettet(151927200403)
I stand corrected. Vinklen fra Chelseas ende viser, at Adrians venstre knæ glider ind i Abrahams fod - der er svært at vurdere om det er nok til at han falder, men der er klar kontakt, den kunne jeg ikke se på de fire andre vinkler.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af D.B.R. ©
Utroligt vi ender med at vinde ovenpå en i perioder meget sløj kamp, men fint nok. Så vandt vi da en Super Cup mere.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Black Spider
Men med det sagt, tak for kampen. Hold kæft hvor var det tæt, og dejligt at der blev spillet seriøst uden at det stak af og folk blev bissede.

Nå ja, og til lykke med trofæet. Lige den her gang vil jeg vove at påstå, at det faktisk betyder noget.
Skrevet af D.B.R. ©
Lige over, Black Spider. Tror roligt i kan regne med at spille med om top 4.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Synes du vi var gode Lynild ?

Synes vi spillede rædselsfuld ...:) ! Chelsea skal selvfølgelig have ros for en flot kamp fra deres side af. Men jeg synes godt nok, vi var langt under niveau. Jeg synes Chelsea var bedst, straffesparket var mere end tyndt og lidt underligt man kun ser det fra en vinkel med alle de kameraer der er. Men når man ser den fra den anden vinkel, som florere, så er der minimal kontakt, hvis overhoved.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg synes også Chelsea var bedst i dag.

Kan godt være lidt bekymret for vores højre side i defensiven. Synes ligesom mod Norwich at Chelsea skar for nemt igennem i netop den side af banen.

Tror Klopp havde valgt Gomez for at få en mere defensivt orienteret forsvarsspiller i højre side, men makkerparret Gomez-Matip virkede desværre ikke afstemt.

Omvendt er det ikke mange angreb der slipper igennem hos Robertson og Van Dijk.

Jeg tror derfor også, at Liverpool, når de møder Southampton, godt kan forberede sig på, at det primært vil være hos Trent/Gomez, at angrebene kommer. Hvis jeg var Hassenhuttl, ville jeg helt klart angribe de bagrum der er omkring Trent og Gomez - hvert fald som vores defensiv ser ud på nuværende tidspunkt.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hasse1983
Jeg måtte gå i seng ved 2-2, så missede afgørelsen. Men underholdende kamp, hvor Chelsea overraskede mig voldsomt. Hvis det her er hvad man kan forvente af Chelsea sæsonen igennem, så er der absolut grund til at se lyst på fremtiden for Chelsea fansene.

Selvom kampen er ligegyldig, må det være mentalt godt for drengene, at vinde en finale, og bryde finale komplekset. Ja vi vandt CL, men har tabt EL, Carling Cup, CL og Charity Shield finaler.

Og om der var kontakt ved Abraham... tror også vi har fået straffespark med samme størrelse kontakt el mangel på samme. Nogle gange kan man ikke se det på VAR, men i situationen ligner det unægteligt et straffespark.
Nå, men det var nu fint, og så igang med PL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
YNWA,

Bedste finalekamp MED Liverpool, ikke AF Liverpool ;) Jeg så dog ikke Community Shield, kan jeg tilføje.

Og nej, det var ikke godt i lange perioder, og som mod Norwich var det nemt for Chelsea at finde mulighederne, især i bagrummet.

Vi kan vel bare konstatere, at midtbanen i den nuværende forfatning hurtigt kan overspilles, og at Firmino spiller en meget centralt rolle i presspillet. Det hang i hvert fald bedre sammen, da han (og Gini) kom ind.

annonce
0