Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af flotfyr_17
Tja, tjo. Fortjent og ufortjent er der ret beset ikke noget, der hedder i fodbold. Dog tror jeg ikke, at nogen ville have brokket sig, hvis den var endt uafgjort - 2-0 er i hver fald misvisende.

Op på hesten igen. Det her Napoli-hold får ikke et ben til jorden på Anfield, og mon ikke vi får skrabet point nok sammen mod de to øvrige hold i gruppen.

Liverpool
Skrevet af Klopptimist
Rolig nu. Vi taber den sværeste kamp i hele gruppespillet på et tyndt straffe til et hold, som i den grad fortjener point.

Og vi skal da kvaje os noget grundigere for ikke at gå videre fra den her gruppe, men der manglede også lidt held i sprøjten.

Så er drengene vågne til på søndag...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af This is Anfield
Jeg mener også at VAR spiller helt fallit her. Manden falder inden berøring. Den skal bare omstødes og give gult. Den var lidt frustrerende.

Med det sagt, så lignede det sådan en kamp hvor Napoli ville score til sidst - ligesom sidste år.
Skrevet af Thy87
Vi var ikke skarpe nok idag! Kort og godt. Vi havde flere muligheder for at blive farlige men fejler den sidste aflevering. Så kan man ikke tage til Napoli og få et resultat.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af This is Anfield
Helt enig Klopptimist. Sådan ser jeg også på det. Nederlagene må gerne tages her, hvor de ikke koster så meget.
Skrevet af D.B.R. ©
Langt bedre spil og flere chancer end sidste år, men samme udfald. Nederlag.

Skarpheden var der ikke, og Napoli fik et af de straffespark som Salah og Mane kunne lege sig til, hvis de havde samme mentalitet som Napoli spilleren.

Op på hesten igen. Ugens vigtigste kamp er på søndag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Hvis vi kan slippe for Kanté på søndag, skulle der være gode muligheder for et godt resultat.
Skrevet af Paz
Ah, det er sgu lidt bittert at vi ikke lige har skarpheden og hiver de tre point. Mulighederne var der. Var det lykkedes kunne vi have danderet den i resten puljekampene og gjort mere brug af reserverne.

Savner også noget mere spilletid til Shaq idag. Synes godt han kunne have fået lov til at få 25 min på fuld kraft i stedet for Gini. Det bliver lige vel konservativt til tider, synes jeg.
Skrevet af Thy87
Jeg tænkte det samme Paz. Shaq for Milner ville have givet mere mening for mig.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af AHUJ
Ikke vores bedste kamp. Synes vi så bedst ud, indtil Napoli fik et meget tyndt straffespark. Sådan er det.

Vi skal bare videre, om vi så bliver et eller to. Napoli heldige med dommeren og VAR, vi uheldige. Forhåbentlig en revanche mod Chelsea i weekenden.
YNWA
Skrevet af Hasse1983
"Smart" lavet af Napoli spilleren. Gør det samme som man ser fx Harry Kane gøre. Lade benet hænge, og hopper ind i en kontakt.
Kontakten er der, så derfor er det ifølge VAR reglerne ikke en tydelig og åbenlys fejl. Vi kan dog allesammen, bortset fra dem som får straffesparket og vil have Liverpool ned med nakken, blive enige om, at det er et usselt straffespark.

Synes dog også man så må huske, at vi har fået lign. tynde straffespark gennem de seneste 5-6 år. Det gør det dog ikke bedre.

Er egentlig ikke så bekymret over vi taber denne kamp. Det handler om at komme videre fra gruppen, og om man bliver 1 el 2 i gruppen betyder ikke det store. Vi aner jo ikke hvem der vinder de andre grupper, og i bund og grund er det lige så skidt at møde Real Madrid som PSG eller Dortmund som Barcelona osv.

Nu er fokus på PL og det er trods alt den vigtigste turnering af dem alle, også selvom YNWA96 vil haven fyldt pengetanken op med UEFA kroner:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Hehe Hasse, ja der er ingen tvivl om jeg følger med i det økonomiske når det gælder klubben ! ...:)

Men din signatur passer meget godt på det der skete igår :

"The trouble with referees is that they know the rules, but they don´t know the game." Bill Shankly


Det havde været nemmere, at acceptere hvis ikke der havde været VAR. Men endnu engang får en spiller lov til, at “narrer systemet”.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Sværdfisk
Hellere nederlag her end mod Chelsea søndag, og jeg så da heller ikke den vanlige vildskab i spillerne. Snarere en tilfredshed med 1 point. Og så står vi bare ikke godt til Napoli, må vi vist efterhånden indrømme.
Skrevet af YNWA"96"
Hvad tænker i om VAR ? Ved godt det er meget kort tid vi har skulle leve med det.

Jeg er personlig nok tilfreds med det er kommet, men måden det bliver brugt på synes jeg godt nok er mere problematisk end hvad jeg havde forventet. Jeg vil ikke kritisere dommeren for at dømme straffesparket igår, fra hans vinkel kunne det måske godt se ud til at være straffe. Men når man nu har VAR og man kan se episoderne fra flere vinkler, så er det mig stadigvæk en gåde, at dommen igår ikke blev omstødt. Når man implementere et system som VAR, må det alt andet være for, at få “de korrekte kendelser”. Sådan som jeg har oplevede det indtil nu, så er VAR til rådighed hvis dommeren “ vil have noget hjælp”. Det er problematisk, da div. dommere ikke vil udstille sig selv, hvis de har taget en forkert beslutning. Beslutningen om at bruge VAR må ikke være dommerens, det tror jeg vil hjælpe lidt på at folk bedre vil kunne acceptere div. afgørelser.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Det største problem er, hvis VAR er med til at skabe - eller opretholde - en illusion om at man kan udrydde "fejl". Man kan ikke udrydde fortolkningselementet og derfor er det også op til fortolkning, hvornår noget er en "clear and obvious mistake", som åbenbart er det VAR er sat i verden for at udbedre. Diskussionen bliver bare flyttet over på hvornår noget er en "clear and obvious mistake" og der synes jeg allerede der har været 3-4-5 situationer i PL, hvor VAR ikke har grebet ind, selvom der efter min mening har været tale om "clear and obvious mistakes" der skulle være rettet.

Der er sikkert nogle "clear and obvious mistakes" der bliver rettet undervejs, men det er bestemt ikke ensbetydende med at der ikke opstår frustation når den definition skal eksekveres i praksis og det opleves at det ikke helt er så let at afgøre hvornår noget er "clear and obvious".
Skrevet af Toon Toon!
Korrekt, der vil altid være skøn, hvormed fejl vil forekomme. Det er mennesker vi har med at gøre. Men VAR er, i mine øjne, en succes hvis den retter mange fejl - og det gør den.

I den netop overståede superligarunde ville AGF og Lyngby f.eks. have fået to korrekte straffespark. Det fik de ikke. Og OB laver klart frispark på 1-0 målet mod Silkeborg. Der overses masser af store, kampafgørende fejl.

Hvis der så stadig er én fejl for hver 12-13 kamp, der spilles, så er det til at leve med. Perfekt bliver det aldrig, men hvis vi udrydder 9/10 fejl, så er det stadig en gigantisk forbedring.

Derudover helt korrekt som der skrives af YNWA, brugen af VAR skal gøres klarere. I Premier League er det vel netop VAR-rummet, der træffer afgørelser - det synes jeg er fornuftigt.

Jeg mener i øvrigt heller ikke at straffesparket mod jer skulle være dømt i går. Men dommeren dømte den - den fejl havde han også lavet uden VAR. Hvis VAR-rummet så ikke er enige i at den er clear and obvious, så skal de jo ikke omstøde dommen. Det kan virke uforståeligt, at de ikke gør det, men vi er åbenbart ikke alle enige om at der ikke var straffe. Og ja, den ville også være dømt uden VAR.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af YNWA"96"
Det er jeg helt enig i, personlig gør jeg mig heller ikke nogen illusioner om at alle fejl bliver “rettet”. Men selv store fejl, osse større end den igår, bliver jo ikke rettet, mest grelle eksempel var jo Aston Villa’s mål, som ikke blev godkendt.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Nu har jeg nok ikke set situationen igår fra alle tænkelige vinkler, men ud fra det jeg nåede at se igår, vil jeg beskrive det som et tyndt straffespark, der dog godt kan dømmes. Sådan som jeg har set den er der kontakt mellem Robertson og Callejon, men andre har påstået at der ikke er kontakt. Hvis det sidste er tilfældet, burde det selvfølgelig kunne kategoriseres som en "clear and obvious mistake". Men hvis det bare er et "tyndt straffespark", så er det nok fint nok at VAR ikke skrider ind.
Skrevet af Toon Toon!
YNWA

I Villa-eksemplet havde dommeren fløjtet før bolden var i mål. Derfor kan VAR ikke omgøre det. Klar dommerfejl (som også lige skal lære at bruge VAR korrekt i alle tænkelige situationer).
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af YNWA"96"
@Paz

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/d5mwas/napoli_penalty_call_vs_liverpool/

@Toon

Ok jeg så ikke kampen, men bare et resume af alle målene fra den runde.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0