Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AHUJ
Igen en skidt defensiv aktion - og en uskarp offensiv.
YNWA
Skrevet af Betjenten
Den var grim, den på Salah.
YNWA
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det var rart at vi kunne få straffe. Den var også klar nok.
Skrevet af YNWA"96"
Jahhhhhhhhhh
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Haha. Hold jer fra kamptråden idag. Selv et så tydeligt straffe vil få det til at gå amok
Skrevet af AHUJ
Hvor er det dog vigtigt! Vi har de gyldne marginaler med os, men hvor er det klasse. :D
YNWA
Skrevet af Smör40
haha jeg tænkte os man måske lige sku lade dem tude ud i kamptråden for sig selv idag
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Benzo
Det havde da også været tyveri hvis Leicester skulle have point med idag. Fab-3 oppe foran må gerne finde lidt mere skarphed frem.
FCM Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Man ved bare hvilken børnehave det er herinde når det bliver diskuteret om der er straffe eller ej. Dommer og VAR dømmer det begge og alligevel er det en foræring.
Skrevet af Klopptimist
Av, hvor så Salahs fod ud til at hænge lidt i græsset, da ham pophåret flæskede igennem.

Fortjent nok over hele kampen, men dælme også meget sjusk. Vi trænger vist til den pause...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Mathews
Fik Liverpool et straffespark? Nu står verden sgu ikke længere...

Nogle der fik med, hvad der skete i situationen vedr. Perez efter slutfløjtet?

Den landskampspause kunne ikke komme på et mere belejligt tidspunkt, der er et par spillere, der gerne må bruge tiden på at genfinde niveauet.
Skrevet af Paz
Tynd, tynd tynd straffespark. Men også utroligt at vi ikke har afgjort det længe inden. Vi holder Leicester fra fadet: 2 skud på mål og 1 inden for rammen.
Fuldt fortjent sejr.

Fabinho har godt nok også brug for sine pauser. Han så skidt ud idag. Ikke mindst på det mål de scorer.

Og så er det jo også fuldstændig vanvittigt at Choudhury ikke får rødt. Uhyggelig tackling og ingen hensyn til Salah overhovedet.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Gu pokker er der da alle dage straffe. Han losser han klodset på læggen/anklen. Ikke i nærheden af at være tyndt. Eneste tynde i den forseelse er at Evans ikke får sit andet gule på den
Skrevet af Paz
Der er kontakt, så den kan dømmes. Men den er stadigvæk tynd.
Skrevet af YNWA"96"
Synes som Paz, at straffesparket var tyndt. Det kan dømmes, men det var bestemt ikke verdens største. Rigtig god 1.halvleg, mens 2.halvleg var skidt, måske vi var trætte efter en hård uge. Men vi vinder ganske fortjent, selvom 2.halvleg var dårlig. Vi brænder akt for meget idag og kampen skulle allerede havde været afgjort i 1.halvleg. Synes osse at den var til rødt på Salah, han havde en ting i hoved og det var save Salah midt over, det skal sgu give rødt efter min smag. Nå 3 fandens vigtige point og god start på det svære program der er lige nu.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af SAB4
Klokkeklar ligefrem. Den minder vel om det straffe van dijk lavede på Lamela i sin første sæson, som jeg ved mange mente ikke var straffe. Det er ikke just charmerende at Mane efterfølgende mere eller mindre siger han divede, da han mærkede kontakten, men man kan godt forstå han gjorde det, og ligeledes at dommeren dømmer det, med den linje der er.
Jeg er dog ganske sikker på, at VAR ikke havde omstødt kendelsen såfremt den ikke blev dømt i 1. Omgang, så det var vigtigt.
Skrevet af Hasse1983
Nu har man længe snakket om held, marginaler mv. og ja, vi har sgu en del, spændende, sejre efterhånden, men er vi så meget heldigere end andre?

Jeg tror at 99% af Liverpools sidste 100 PL kampe er blevet vist på dansk tv, så alle kan se / ser vores kampe.
Wijnaldums mål i sidste uge var et kæmpe drop, og det var også med Pickford for Everton i sidste sæson hvor Origi scorede. Forskellen er dog, at Origi pressede Pickford, som derved kluntede i det, hvor målmanden i sidste weekend var helt ugeneret.

Vi er ekstremt meget i modstanderens felt, og tæt på modstanderen. Med flere spillere, og 2. pres tæt ved. Derved stresser man dem til at lave fejl. Det er en del af spillet, men gør det os heldige?

Jeg synes det er en følge af den måde vi spiller på. Vi opsøger heldet / marginalerne. Men det er jo ikke sådan, at en målmand upresset kaster den i eget mål, og idag presser Mané til en kontakt.

Kan sagtens forstå folk er trætte af det, men sådan er det oftest med de hold der har succes. Bare ser United med Ferguson.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af FalconLFC
For en sjælden gangs skyld byder jeg en landskampspause velkommen. Der er godt nok nogle stykker der set trætte og uskarpe ud.

Men fedt, at vi er begyndt at vinde grimt også.
Skrevet af D.B.R. ©
Langt om længe får vi et straffe. Helt korrekt dømt endda.

Godt med en pause inden det går løs igen mod United.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Lidt nedtakt :

Sadio Mane is the 39th player to score 50 league goals for
@LFC
and the 10th to do so in the Premier League era.

Liverpool have scored more 90th minute winners (34) in a Premier League match than any other team.
At least nine more than the next side.

Liverpool 17 points ahead of Everton already, they´ve had less of an advantage over them at the conclusion of 16 previous PL seasons.

Liverpool league wins in:
2011/12 - 14
1998/99 - 15
2003/04, 2012/13, 2015/16 - 16
Their last 17 matches - 17

Liverpool win 11 consecutive top flight home matches for the first time since a run of 13 in a row from April to November 1985

Since Ole Gunnar Solskjaer was appointed as Manchester United boss, Liverpool have won the same number as Premier League matches (17) as United have won points.

Most clear-cut chances created in the PL this season:
10 - Kevin de Bruyne
7 - Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino.

Sadio Mané’s 50 league goals for Liverpool:
First 25 goals: 57 appearances.
Last 25 goals: 43 appearances

A Liverpool win over the old rivals at Old Trafford in two weeks would equal both the most consecutive Premier League wins record (18) and the most consecutive Premier League wins from the beginning of a season (9).

| Games played to score 50 goals in the Premier League for Liverpool:

1) Mohamed Salah - 69
2) Fernando Torres - 72
3) Luis Suarez - 86
4) Robbie Fowler - 88
5) Michael Owen - 98
6) Sadio Mané - 100

43 - Liverpool are unbeaten in their last 43 Premier League home games. Their only longer unbeaten home run in the top-flight (63 between 1978-1980) was eventually ended by Leicester City.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0