Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RedPoppy
Hvilken verden lever du i? Spearing har aldrig nogensinde været god nok til Liverpool eller PL i det hele taget. Han stinker nærmerst langt væk af Championship fodbold. Hans tekniske niveau er pinligt.


Jeg lever i den verden hvor man roste Spearing til skyerne i perioden ca fra Januar 2011 til Maj 2011, og hvor han bl.a. holdt Raul Meireles fra at få spilletid med succes.

Hvis du ikke synes han er god, så fair nok. Den generelle opfatning, heriblandt min var at han leverede varen ved siden af Lucas på midtbanen.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Lynild
Ja, ærgerligt nederlag i går. God kamp af Chelsea. Ramires er virkelig en enmandshær, og Drogba viser, han stadig har niveauet. Synes egentlig holdet spiller fint og virker til at have godt fat, og så er der de udfald, der koster dyrt.

Men det er måske en anelse overilet at sige, Downing skal sælges og pinne nederlaget på Spearing. Fair nok man er skuffet, men der er satme mange hovedløse kommentarer herinde. Træneren vælger de spillere, han mener er bedst på dagen, så svin ham i stedet for spilleren. Spearing har alligevel spillet næsten 30 kampe denne sæson, så et eller andet må han kunne?

Downing har aldrig været min drømmesigning, og jeg mente allerede i sommers, at man skulle have købt en fløj mere (og en back og angriber). Og Downing har spillet en sæson under par, bevares. Ting tager tid en gang imellem, se Carroll og Torres? Tsk sælge Downing. Der er jo ikke nogen, der skal decideret sælges. Jo Aquilani måske, men hans kvaliteter kunne godt bruges, hvis han ellers kan indfinde sig i PL.

Håber KD fortsætter oprustningen, gerne med både Moses og Jarvis og en back mere. En central midt ala Scott Parker-typen ville være lige i øjet. Sebastian Larsson står også højt på min personlige ønskeliste, men han skulle været hentet i sommers. Og hvis man skal købe amerikansk, så hent for fanden Holden i stedet for Dempsey. Ja, han har været ude, men der er mere fremtid i holden end endnu en 30-årig breddespiller.
Skrevet af rozzer
Spearing er jo blevet brugt af nød, fordi Lucas er/var skadet. Hverken Charlie Fucking Adam, Henderson eller Gerrard kan spille den defensivt orienteret midtbanespiller. Det kan Speao, men som Scotty rigtigt fremfører for et championship mandskab.
Spearing har spillet nok forfærdelige kampe til at hans tilstedeværelse på holdet ikke kan forklares væk.

Jeg personligt, har aldrig syntes at Speao er det hele store sukkerdrøn. Tværtom! Og syntes bestemt ikke han har været hverken overbevisende, lovende eller god, hverken sammen med Lucas eller uden.

En fejl. Markant fejl! At der ikke blev købt en erstatning for Lucas i januar.

Midtbanen, wings og forward er..suk...igen pladser hvor vi skal og må forstærkes, hvis vi på sigt igen vil noget med vores sæsoner.

Men igen positivt at AC de sidste 3 måneder har været en af holdets bedste spillere, hver gang han har spillet! Noget at bygge videre på.
Han var jo ved at lave en gammel Stevie G igår og vinde kampen for os. Noget jeg i november ville have forsvoret.From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Og den gamle Gerrard havde vel også banket bolden i fra kanten af feltet (Carroll lagde den vist godt til rette på et tidspunkt).

Og jeg må erklære mig enig med Rozzer. Det er ikke fordi, Spearing ikke kan ramme et acceptabelt niveau, men det bliver aldrig mere end det. Tilgengæld har han ikke fået rystet de ringe kampe af sig, og er LFC stedet, hvor Spearing skal lære den slags, når topniveauet ikke giver forhåbninger om en usleben diamant? Her giver det imø. mere mening at vente på en spiller som Henderson, der dog virker til at være købt en sæson for tidligt.

Jeg mener heller ikke, at Downing skal sælges, men holdet mangler i den grad en spiller udover Suarez, som kan udfordre, og Downing har altså aldrig været specielt god til at sætte en mand af. Overraskende nok har han dog stadig haft et godt slutprodukt, og det vidner om en masse andre kvaliteter, men det er bare ikke de kvaliteter, som holdet pt. har meget brug for. Det er gode afslutninger og gode driblinger. Og når Downing desuden lader til at have problemer med presset, så er det svært at se, at han skal være en vigtig spiller i næste sæson... Men Carrolls stigende formkurve er selvfølgelig lidt en ubekendt i den sammenhæng.

Jeg forstår ikke fascinationen af Spearing, men der er trods alt et grundlag at diskutere ud fra. Aquilani derimod har spillet så få kampe for klubben (og i PL), at det imø. stadig er et åbent spørgsmål, om han mentalt og fysisk har lagt skaderne så meget bag sig, at han ikke kan kues, og jeg har også min tvivl, om han på regulær basis vil kunne holde til 90 min. i PL-tempo. I Serie A er han vist en af de mest udskiftede spillere denne sæson. Spørgsmålet om Aquilanis PL-egnethed burde være blevet besvaret før købet af Suarez, for der manglede truppen en offensiv midt. Nu sidder Gerrard og Suarez for det meste på Aquilanis foretrukne pladser, og så kan jeg ikke se meningen i Aquilani-eksperimentet, når ugelønnen rygtes at være på over £80.000 i ugen.

Jeg er dog enig i, at der er noget at bygge videre på, og selvom truppen imø. har vist en række svagheder i denne sæson, så sad man i efteråret med fornemmelsen af, at der ikke manglede meget, førend holdet ville høste flere point, og det var ofte med Adam, Downing og Henderson på holdet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
http://i984.photobucket.…unnel11.gif

Nå, jeg vil drage til Anfield på tirsdag, så må vi se hvordan drengene vil håndtere årets sidste hjemmekamp.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserBoy
Nu der er tale om Scott Parker, vil jeg godt lige give et bud på hvordan man måske kan få en spiller som ham. Det er sikkert helt ude i hampen, men et eller andet sted synes jeg bare at Henderson burde omskoles til sådan en type. Ved godt han ikke kun skal bedømmes ud fra den her sæson, og at han faktisk lavede en hel del assists i Sunderland - men jeg synes godt nok han i meget store dele har været svag i det opbyggende spil, været svag i rollen som afslutter og været svag når han skulle slå afgørende afleveringer (uden egentlig at vide hvor mange assist han har lavet). Derfor kunne jeg personligt godt se ham blive omskolet til at have en lidt mere tilbagelænet rolle på banen, hvor han kan ligge og læse spillet og være den der Scott Parker type der iler rundt når modstanderen har bolden - han har jo bestemt løbekapaciteten til det.På den måde ville vi måske også have en spiller der var i stand til et-to gange i løbet af en kamp og støde med frem på det rigtige tidspunkt, da han netop har en fantastisk løbekapacitet. Ligeledes vil der blive pillet noget af ansvaret af hans skuldre, når vi skal bygge op, hvilket måske også vil give ham den fornødne ro til at udvikle sig i den rigtige retning.
Henderson er tilsyneladende en spiller med en god spilforståelse generelt, så hvis han lige kunne blive lidt mere aggressiv i nogle områder, tror jeg det kunne være en god idé at omskole ham til den nye Scott Parker.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af rozzer
Henderson virker tynget at presset. Forståeligt, men det hæmmer ham i sådan en grad, at det virkelig kan ses i hans spil.

Henderson har alle færdighederne til at blive god, men fysisk og mentalt, skal han udvikles, for at kunne blive en gevinst og en profil.


From doubters to achievers.
Skrevet af Bosse1983
Nu tror jeg ikke bare, at man skoler den nye Scott Parker. Parker har ikke været den mest talentfulde spiller i nogen af de klubber han har været i, men han har kompenseret med hårdt arbejde og det faktum, at han vil det mere end alle andre på banen. Det er ydermere tydeligt, at han nyder slaget om midtbanen, samt de fysiske dueller.
Henderson blev vel hentet, netop grundet evnerne i pasningsspillet, hvor han stod bag det meget af det opbyggende hos Sunderland. Ser man på starten af deres sæson, var det også ganske tydeligt, at de manglede det element.

For jeres del er jeg enig med Fribytter. Jeg ser dog mere sæsonen som en Rubiks terning. De fleste af siderne har til tider været samlet, men man har konstant et et par felter, som man ikke kan få på plads, uden at rode de samlede sider til også.
I angrebet har man haft problemer da Carroll ikke leverede. Det var tydeligt at man gerne ville spille med indlæg, men han fik uendeligt lidt ud af det. Downing startede fornuftigt, mens Henderson haltede en del. Carroll er vokset med opgaven omend hele holdet savner kvalitet i afslutningerne. Nu spiller Carrolll fornuftigt og indlæg fra Downing ville gøre ham endnu farligere. Som Fribytter nævner, er Downing dog ikke en udfordrer, men er god til at finde rummet i kanalerne bag back og mellem back og centerback. Det kræver dog at der kommer bolde den vej og der svigter blandt andet Henderson, hvorfor Downing får bolden for højt i banen. Det bliver således en returaflevering, et tidligt indlæg hvor ingen kommer på plads til at modtage det Carroll rager ned, eller alternativt en udfordring, som tit løber ud i sandet.

Meget ser godt ud, men der mangler noget kontinuitet og at et par kampe hvor man ser det hele klikke.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af ScouserBoy
Ja, der er flere spillere der virker tynget af presset, og her er Henderson uden tvivl i blandt. Og netop derfor synes jeg også det virker som en smart idé at fratage ham lidt af ansvaret for det fremadrettede.
Jeg er godt klar over at Henderson blev hentet ind som en god pasningsspiller. Men der er jo heller ikke noget skidt i at have en skraldemand, som godt kan spille fodbold. Tværtimod vil det jo bare give en ekstra dimension. Til gengæld synes jeg at han har forudsætningerne for at blive en god skraldemand, hvis man virkelig begyndte at fokusere på det som hans rolle. Han er større end Scott Parker, han er forholdsvis hurtig, han har en god spilopfattelse, og han har til tider også viljen og tacklingerne til at sætte sig igennem, som han ville blive nødt til som den defensive midt. Der er en del der skal bygges på, hvis han skal spille den rolle, selvfølgelig er der det. Men det er bare den rolle jeg godt kunne se han skulle have på holdet. Synes ikke rigtig der er plads til ham andre steder. Synes ikke han har vist sig dygtig nok i det fremadrettede (i hvert fald ikke indtil videre, det kan selvfølgelig ændre sig endnu!). I takt med at han fik et mindre ansvar for det fremadrettede spil, tror jeg også han kunne udvikle sig bedre. Hvis han havde nogle andre fokusområder i sit spil, tror jeg hans udvikling ville gå stærkere.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Fribytter
Præcis, Bosse. Det er i høj grad Downings arbejde uden bold, der gør ham interessant, men det kræver jo, at han har medspillere, der kan finde ham på rette tid og sted, og det er i Downings tilfælde ofte i positioner, hvor han kan slå et indlæg, mens forsvaret er i ubalance. Henderson har indtil nu foretrukket de små kombinationer centralt og ellers selv søgt indlægget. Ja, og så kontraspillet, som vel var det, han var bedst til i Sunderland, hvor han havde et par hurtige folk at sigte efter. Downing har måske savnet et par af Adams afleveringer...

Jeg tror og håber, at Hendersons fremtidige rolle bliver en slags all-round-midtbanespiller. En slags balancespiller for et hold, der gerne vil være boldbesiddende. Presset har selvfølgelig tynget ham, men det er altså - uanset pris - ikke en ung og forholdsvis uerfaren spillers opgave at løfte et hold som LFC, når truppen tæller offensive kræfter som Bellamy, Gerrard, Suarez og Kuyt og habile spillere som Reina, Johnson, Skrtel, Agger og Lucas. Det er til tider blevet vendt lidt på hovedet, så når holdet har underpræsteret, så er det Henderson, der tit har fået på puklen, selvom man vel retteligt burde have forventet sig mere af spillere som Reina, Kuyt, Gerrard og Suarez, når det ikke lige kørte.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
I er jo inde på den største mangelvare i den her sæson, bla. med kritikken af Henderson og Spearing. Holdet har manglet et centralt omdrejningspunkt på midtbanen efter Lucas røg ud. Man mente løsningen var i truppen - det var den så ikke. Samtidig har det været stolpe ud stort set siden runde 1. De to sidste kampe er gratis, og så starter pre-season. EM bliver så vildt og gør, at der ikke er så lang tid til sæsonstart!
Skrevet af Lynild
Det fede ved fodbold er, at der altid er en kamp næste weekend.
Skrevet af RedPoppy
Jeg er enig med dem der siger at Henderson skal ligge på fysisk, og mentalt for at kunne blive en gevinst for holdet, og jeg mener oprigtig det er ærgeligt at han ikke har mere selvtillid i sit spil, fordi når jeg har set ham for Sunderland var han rigtig god både inde centralt, og på kanten med bolden i fødderne. Han er virkelig typen hvor bolden er klistret fast, og kan sagtens sætte en mand, ja han evner det i mine øjne bedre end Downing. Ikke at vi har set det, og det undrer mig meget.

Igen Henderson har i mine øjne en masse talenter man ikke kan træne i fodbold, og det gør ham stadig som en spiller jeg tror på. Han skal dog virkelig tage og udvikle sig i løbet af det næste år, så vi kan se fremskridt, for denne her sæson har været under middel.

Henderson bliver jo automatisk anonym når han hverken tager farlige løb fremad banen, eller ikke magter at gøre andet med bolden end at slå den sidelæns, og det er jo kun en spiller på holdet der skal det, og det skal være spilleren der agere bindeled mellem midtbane og forsvar, hvilket jeg ikke ser ham som.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Fribytter
Men jeg mener så ikke, at udfordringen bare består i at få pengene til at række til 3-4 habile spillere (hvilket jeg tror er en stor udfordring i sig selv), og så ellers gøre de unge spillere bedre.

FSG har ikke ret meget forstand på fodbold. Det har de selv indrømmet ved flere anledninger. Det behøver ikke i sig selv at være et problem, men når FSG ikke kan få fat i folk, der har forstand på fodbold og det at lede en fodboldklub, så er det et problem.

Ayre har vist nogle gode kommercielle resultater, men var det korrekt at forfremme ham? Det er selvfølgelig noget, som vi som fans højest kan gætte på, men jeg har min tvivl, om han har formatet.

Comolli var tydeligvis ikke den rette mand, og han blev fyret. Men hvem er den rette mand til at være DOF i LFC? Han skal have økonomisk tæft, et godt netværk, et øje for talent og samtidig en fodboldmand med visioner, så han kan definere en egentlig fodboldstrategi. Comolli lod til bare at være en god talentspejder med et godt netværk, der ikke kunne magte de andre opgaver, som en DOF også skal tage sig af.

Og så er der Dalglish og Clarke. Er de prisgivet, fordi Comolli var den egentlige hjerne bag sommerens handler? Har de overvurderet truppens kvalitet og givet Comolli et forkert indtryk?

Og til sidst er der spørgsmålet om struktur. Tager det simpelthen ikke bare tid at få etableret en velfungerende struktur og et godt netværk? Kan FSG forvente at få ansat en virkelig kompetent person som DOF, og at det hele herefter bare køre som smurt?

Og så er der stadionprojektet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CarefreeCFC
Nu kaster jeg lige en bold ud i manegen - Kunne i se Capello som manager i Liverpool? Jeg følger ikke Liverpool vanvittigt tæt men en slutplacering i midten af tabellen er ikke godt nok for jer. Dog ved jeg ikke om jeres ejere har mere ro i systemet, end vores bestyrelse. Held og lykke på tirsdag forresten.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Fribytter
Tjaa, først og fremmest er det jo DOF-stillingen, der er interessant i den forbindelse, med mindre FSG er begyndt at prioritere anderledes. Jeg kunne sådan set se de fleste trænere i LFC pt. Men jeg kan også se Dalglish fortsætte.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Toffees
Hvis man i Liverpool er tilfreds med tingene lader man Daglish forsætte. Pts høsten i PL har ikke været det meget bedre end under Hodgson.

Nu vandt i Liga Cuppen og taber FA Cuppen, men det har jo været fokus på Premier League eller der man ønsker at præstere.

Hvis man ser på Italien. Juventus, som over sidste par år har været nede i en svær perioede, de blev selvfølgelig sat tilbage af Calciopoli skandalen. Men de ansatte en forholdsvis ung træner, vinder det italienske mesterskab i aften. Og det med imponerende 37 kampe uden nederlag. Og de er i Cup-finalen også. Men vinder mesterskabet og med 99% sikkerhed som ubesejret.

Roma har også været lidt op og ned. Man ansætter Luis Enrique. Og det er langt fra blevet forbedret. Roma ligger nr. 7 med 15-8-14 rekord. Og skal med stor sandsynlighed ud at lede efter ny træner til sommer.

Folk kan måske undres lidt hvorfor jeg hiver Juventus op som sammenligning, en italiensk klub. Men prøv at se jeres liga-placeringer over sidste par år. Og det en perioede hvor i begge også på et tidspunkt var i Europa League og røg ud på samme tid også.

2007-2008:
Juventus nr. 3 - Liverpool nr. 4

2008-2009:
Juventus nr. 2 - Liverpool nr. 2

2009-2010:
Juventus nr. 7 - Liverpool nr. 7

2010-2011:
Juventus nr. 7 - Liverpool nr. 6

2011-2012
Juventus nr 1 - Liverpool nr. 9 pt.

Det er 2 klubber, som må betegnes som sværvægter i fodbold.

Jeg siger ikke i bliver mester med ny træner. Men det det handler om er at forsætte en udvikling. Jeg har sagt at det kan tage jer 3-4 år at bygge hold op, en hold som skal konkurre om i hvert fald top-4, men også gerne mere.

Forskellen på Daglish og Hodgson, er den ene er en legende i klubben og lige så meget er den anden hadet. For mig at se er det 2 britiske trænere oppe i årere. Chealsea forsøgte sig med Villa-Boas. Det gik ikke, og så tog de handling derfra, men de turde forsøge.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Skrevet af Bosse1983
Jeg har såmænd selv ytret, at jeg ikke har den store tro på Kenny. Det sagt, er din sammenligning jo ikke brugbar til at konkludere noget som helst på.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fribytter
Især sammenligningen med CFC slår benene væk under de fleste.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Det er ærlig talt lidt synd for Toffees at BIF ikke er til stede længere.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce
0