Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Det er en helt vanvittig "never say die" mentalitet Klopp har opbygget. Mit helbred kan ikke klare to kampe på fire dage med scoring i overtiden.
We are Liverpool
Skrevet af YNWA"96"
Man tror det er løgn, nu går der rygter på at Atkinson får LFC - City kampen......

BREAKING NEWS

Despite controversy surrounding the Roberto Firmino offside decision made by Martin Atkinson in his capacity as VAR operator today, the PGMOL are keen to appoint him as the referee for the huge Liverpool v Manchester City clash next Sunday. [BBC Sport]
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
@kanmandet

I know Naby is shit
Injury prone
Has done nothing for us
Offers nothing....

But so far in 285 mins this season
Liverpool are 8-1 with him on the pitch


Jeg har flere gange nævnt at der er et glimrende potentiale, men alle kan vel se at det er bekymrende og ikke normalt at være så meget skadet i så ung en alder.
https://www.transfermarkt.com/naby-keita/verletzungen/spieler/302215
Det er jo helt vanvittige skadestal. Derfor er jeg skeptisk over om han nogensinde bliver til noget. På et tidspunkt må der jo andre og mere stabile spillere ind og så vil Keita kommer længere bagud i køen om spilletid.

@Kanmandet

Er der nogen spillere tilbage efterhånden, du ikke har mistet tålmodigheden med :)


@YNWA, jeg mangler bare lige at vide hvem jeg ellers har mistet tålmodigheden med. Det lyder på dig som om det er 70 % af alle spillerne
Skrevet af YNWA"96"
@Kanmandet

Når spillet ikke lige køre og kampene er svære, så kan man ikke undgå at lægge mærke til dine mange forholdsvis ”negative” indlæg om div. LFC spillere. Fair nok man er kritisk, men det kan efter min smag osse blive for meget. Hvis jeg leder længe nok, kan jeg med garanti finde en del indlæg, hvor du har mistet tro’en på mange LFC spillere.

Jeg er da enig i, at det er muligt at man har hentet en spiller med glasben og det er naturligvis bekymrende, når det er klubbens 3 dyreste indkøb nogensinde. Men Bobby’s 16 første måneder i klubben, var heller ikke overbevisende og idag er han efter min mening, en af de bedste spillere i PL. Kunne man have forventet mere af Keita, det kunne man bestemt med den pris han render rundt med. Men med alle hans skader, så har jeg bestemt ikke afskrevet ham endnu. Men det er klart, forsætter det sådan, må han betegnes som et dårlig køb, tiltrods for at man kan se at talentet og potentialet er åbenlyst.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Når spillet ikke lige køre og kampene er svære, så kan man ikke undgå at lægge mærke til dine mange forholdsvis ”negative” indlæg om div. LFC spillere. Fair nok man er kritisk, men det kan efter min smag osse blive for meget. Hvis jeg leder længe nok, kan jeg med garanti finde en del indlæg, hvor du har mistet tro’en på mange LFC spillere.


Hvis du har tid må du gerne, for jeg tror du bilder dig selv noget ind. Jeg har haft lidt med Matip i en periode hvor han tog virkelig mange dumme beslutninger. Men der var jeg absolut ikke den eneste.
Nu har jeg i en lang periode været beskyldt for at være lalleglad og overdrevet betydningen af Liverpool-spillere, ved at kalde dem verdensklasse, verdens bedste m.m, af en klovn fra Chelsea-tråden, så er det da fint at også få at vide at jeg kan være meget negativ.
Men pyt, ingen grund til at gøre mere ud af det. Du må lukke øjnene for mine indlæg hvis det er for slemt.

Men ud over det så er det bekymrende at Guardiola skal begynde offenligt at beskylde Mané for at være en diver. Vi var vel tæt på at være det eneste hold der endnu ikke har fået gult for at dive endnu, og måske er det ikke engang til gult
https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/dqm60x/maybe_not_a_penalty_but_definitly_not_a_yellow/
Skrevet af Paz
Paz, vender lige tilbage til snakken om Lallana. Du nævner, at jeg med vilje ser bort fra hans gode aktioner i duelspillet. Vi så den samme kamp og nej, det var virkelig ikke mange dueller hvor han går ind for at erobre bolden, eller i hovedstødsdueller, hvor han ender med at vinde den eller få et frispark. Flere gange i første halvleg ender han med simpelthen at ryge i jorden pga. dårlig balance eller manglende styrke til at stå imod.


Det kan faktisk ikke være mere forkert. Jeg har lige genset 1. halvleg og jeg må sige at det er mig en gåde hvordan man er kommet frem til den konklusion. Jeg har tilsyneladende haft mere ret end jeg lige umiddelbart troede.

Jeg tillader mig lige at opremse samtlige defensive aktioner Lallana er involveret i første halvleg, så der ikke længere kan være tvivl om hvor langt der er skudt ved siden af, når man kritiserer ham for sit duelspil. Jeg har angivet minutantallet, så man selv kan finde situationerne, hvis man skulle få lyst.

9: Bryder bolden. Kommer først på bolden da Aston Villa forsøger at finde en spiller i mellemrummet.
10: Duel efter indkast med Wesley. Dækker ham af. Wesley spiller bolden tilbage.
13: Bryder først bolden i en 50/50 duel og laver derefter en glidende tackling for at forhindre en ny Aston Villa spiller i at få fat i bolden. Indkast Aston Villa.
17: Samler en clearing op fra Aston Villa på midten af banen.
26. Sætter sig fysisk igennem overfor Wesley i en duel, så meget at det er på kanten til et frispark, men han vinder ikke desto mindre bolden og vinder i momentet efter en hovedstødsduel, der lander hos Henderson.
27: Via god placering opsamler han en clearing fra Aston Villa og header bolden ned til Henderson.
29: Involveret i en hovedstødsduel med Wesley som ingen af dem vinder, bolden ryger igennem til Lovren. Intelligent dækket af?
30. Samler en clearing op fra Aston Villa midt på banen.
31. Lallana vinder en tackling, der forhindrer et Aston Villa gennembrud midt på banen.
37. Lallana vinder en 50/50 bold oppe omkring Aston Villas felt, der falder direkte hen til Mané og skaber en farlig situation (Mané forsøger at filme sig til et straffe).
38. Samler en løs bold op efter en duel mellem Van Dijk og Wesley. God placering.
39: Taber en hovedstødsduel højt i banen. Henderson samler bolden op.
40: Kommer først på en 50/50 bold. God opbakning på TAA.
41: Lallana begår sit første frispark ude i højre side. Halv tyndt. Vinder ellers bolden i situationen.
42: Lallana og Salah lukker McGinn af ude ved sidelinjen. Indkast Villa.
43: Lallana vinder en tackling i feltet. Fører til Liverpool kontra.
45: Aston Villa på vej til køre kontra, McGinn modtager bolden relativ fri midt på banen, men Lallana kommer tilbage og får dækket af så kontramuligheden afværges.
49: Tackler bolden ud til indkast højt i banen.


I stedet for at tale ham ned i forhold til Fabinho, vil jeg faktisk postulere at han var fuldt på omgangshøjde i den første halvleg, hvilket må siges at være ret imponerende i en ny position og uden at have nogen spillemæssig rytme overhovedet.
Men det er seriøst vildt hvor meget bias der er. Helt ubegribeligt, hvordan man kan få det indtryk at Lallana taber majoriteten af sine dueller, når han er så godt som mr. perfect.

Skrevet af Black Spider
Men ud over det så er det bekymrende at Guardiola skal begynde offenligt at beskylde Mané for at være en diver. Vi var vel tæt på at være det eneste hold der endnu ikke har fået gult for at dive endnu, og måske er det ikke engang til gult

https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/dqm60x/maybe_not_a_penalty_but_definitly_not_a_yellow/

Nå ja, hvis han ikke havde fået et gult kort for det, så kan Mane jo slet ikke være typen, der overspiller kontakter ret voldsomt, vel?

Der er en forskel på at "falde nemt", hvilket kan være irriterende at se på men dog trods alt ikke urimeligt, og at falde intentionelt udelukkende for at trække et frispark. Med andre ord, falder spilleren af egen kraft eller på grund af kontakten med modspilleren? For nogle af os er det en ret afgørende forskel.

Men der er andre, som har den holdning til skuespil, at det kun er et reelt dive, hvis der ikke er kontakt. Hvis man fx mærker et eller andet og så kaster sig til skrigende jorden som om man er blevet voldtaget af en flodhest, så er det stadigvæk et 100% legitimt frispark og slet ikke skuespil, for der var jo kontakt!!

Halvhjernen som skrev det Reddit-indlæg bekender sig netop til den tilgang. Ellers ville han ikke holde en så latterligt lille kontakt op som værende bevis for, at Mane ikke filmede, uagtet at alle og enhver tydeligt kan se i langsom gengivelse, at Mane fik et lille bitte dink på benskinnen og derefter kaster sig til jorden i bedste WWE-stil.

Vi skal dermed helt ud i vanviddets baghave, hvor Neymar er en fair spiller som bare slår sig hårdt fordi han er så lille (og modspillere er onde og tackler og alt muligt) og hvor WWE ikke er fake, for at finde et forsvar for Manes ageren.

Selv Klopp har jo ikke noget bedre bud på et forsvar, end at der jo var kontakt og så er det ikke et dive!! Og nej, holdningen bliver ikke mindre latterlig eller mindre absurd af, at en kapacitet som Klopp gentager den. Til gengæld bliver det åbenlyst sværere at tage Klopp seriøst som en reel sportsmand, når han på den måde forsvarer åbenlyst snyd.

Liverpool er pt et fantastisk hold og Mane er en fantastisk spiller, så det er egentlig en skam, at holdet, Klopp og Mane føler sig presset til at nedværdige sig til det her. De har ikke brug for at snyde for at vinde, men de gør det alligevel, og det stiller ikke nogen af dem i et bedre lys.
Skrevet af Sule12
Paz, respekt for at du har taget dig tid til at gense og nærstudere hans aktioner igen. Jeg har kun set kampen live, så mine indlæg var baseret på det indtryk jeg fik - primært i første halvleg. Jeg må lige have genset halvlegen før jeg kan kaste mig ind i en yderligere diskussion af hans duelspil, for har selvsagt ikke nærstuderet ham på samme niveau som du.
Skrevet af Paz
Fair nok, Sule. Jeg var bare forundret over, hvordan man kunne få et så markant anderledes indtryk end det jeg selv sad med, så blev simpelthen nødt til lige at gense det for at finde ud af hvad der var op og ned.

"Mange rynkede nok på næsen, da de så Lallana fik genvalg på 6´eren efter midtugens 5-5-opgør, men vores nummer 20 var den bedste af de startende på midten og var - især i anden halvleg - god til at komme først på nedfaldsboldene og sørge for at vi bevarede overtaget og kunne lægge et tungt pres på hjemmeholdet."

Jeg saksede lige den der bedømmelse fra Redmen family og udover at den er meget fint i overensstemmelse med min egen, på de store linjer, så er det også ret bemærkelsesværdigt at det er hans 2. halvleg der bliver fremhævet, når jeg nu lige har siddet og set 1. halvleg og kan konstatere at han faktisk også imponerer ret stort i den, på nogle af de samme parametre.
Skrevet af YNWA"96"
@Paz - Sule

Adam Lallana vs. Aston Villa

88% Pass accuracy
3 Chances created
1/1 Accurate long pass
7/9 Ground duels
5/5 Tackles won
1 Interception
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@BS

Nu forsvinder noget af dit indlæg, så håber jeg nogenlunde forstår dit indlæg. Jeg tror ikke, at der var mange LFC fan’s der mente el skrev, at situationen med Mane skulle give straffe. Personlig synes jeg sådan set osse, at det er helt fint han fik et gult, trods der er kontakt. Ja meget lille kontakt, men det åbner så op for, at når en spiller lader sig falde, ved let kontakt, så skal det give gult. Men det er bare ikke normen, når der dømmes. Jeg kan med næsten statsgaranti sige, at i løbet af sæsonen ville en el anden spiller få tilkendt et straffespark i en situation, som mere el mindre er den samme som igår.Der er da intet nyt under solen med Guardiola udtagelse inden det braget i weekenden, han lægger pres på dommeren. Klopp er ikke anderledes el for den sags skyld andre trænere. Statistikkerne fortæller at Sterling har fået langt flere straffespark end Mane, mon ikke der har været nogle billige imellem, det tænker jeg :) Wenger var i den grad efter Sterling husker jeg :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
@YNWA

Seriøst? Atkinson som dommer, det er jo forrykt, hvis det er tilfældet. To kampe hvor han åbenlyst har bortdømt os. Beslutningerne mod Villa burde betyde, at han aldrig skulle have lov til at have indflydelse på en Liverpool kamp igen. Han gjorde, hvad han kunne for, at vi skulle smide point.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
@AHUJ

Dommeren er ikke fastlagt endnu, men oplysningen kom fra BBC og de er jo troværdige. Jeg er stadigvæk ikke stødt på nogen af de store tv-udbydere til PL, som ikke mener at vi blev snydt igår omkring målet fra Bobby.

Liverpool average 61 point season from games officiated by Jon Moss or Martin Atkinson
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Black Spider
@ YNWA

En del forsvinder ud over margin på grund af en meget gammel bug relateret til lange URLs, men det er læsbart på den side, du ser med "besvar" knappen.

Det sagt er jeg i det store og hele ikke uenig med dig. Men jeg har det svært med den holdning, at hvis bare der er en kontakt, så har en spiller frikort til at overspille lige så meget han har lyst til.

Og jo, selvfølgelig gør Klopp hvad han er nødt til. Men det ser stadigvæk skidt ud og "der var kontakt" er ikke et godt forsvar af, at kontakten var meget lille og Mane går ned som var han blevet sparket omkuld.

Hvad angår Sterling, så ved jeg faktisk ikke hvor slem han er til at smide sig. Du har formentlig set en del flere kampe med ham end jeg har. Men selvfølgelig har han da også fået billige straffespark gennem årene. Alt andet ville være underligt.
Skrevet af YNWA"96"
@BS

Mig bekendt var det første gule kort Mane fik igår for at dive i sine over 100 kampe PL kampe for LFC. Han har ialt fået tilkendt 4 straffespark for LFC når det gælder PL. Det er ikke for at forsvare Mane og jeg mente osse, at straffesparket mod Leicester var tyndt, men tallene fortæller ikke at han er en spiller der har fået mange straffespark el gule kort for dive.

Klopp forsvarer altid spillerne, uanset hvor tåbeligt det nogle gange kan være, men det kan man jo så mene om hvad man vil.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Som glødende Liverpool-fan er det bare fedt at se Everton´s milliardhold synke længere og længere ned i dybet. Når nu Spurs er så langt efter os så kan man jo sagtens holde med dem idag

EDIT.... Det er sgu alligevel svært at holde med sådan et hold, der gang på gang taber hjernen. Øv for en skade :(
Skrevet af bendixboogie
BS, hvis man ser det generelt, for alle offensive spillere i PL, så handler meget om den linje der dømmes ud fra.

Selv relativt tydelige straffespark bliver ignoreret af dommeren, hvis spillerne forsøger at blive på benene.
Så ja, der er flere der overspiller situationer, men hvis de ikke gør, bliver de konsekvent bortdømt. Og nogen gange kommer de til at se dumme ud, fordi de overspiller situationer som ikke er noget.
Måske VAR over tid kan modvirke det.

Jeg syntes heller ikke det er kønt, men kan egentlig godt forstå spillerne.
Skrevet af bendixboogie
Hvis vi syntes dårligt om VAR igår, så er kampen idag mellem Everton og Tottenham da en fuldstændig vanvittig farce.

Og Atkinson... jeez!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Måske forsvarsspillerne bare skulle lade være med at sparke angriberne over benene. De får i forvejen lov til ret meget.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(152148200712)
Når man ser VAR bruge 3-4 minutter på at se Alli have hånd på bolden og ikke dømme straffe, så er det skandaløst at det ikke engang kigger Villa´s hånd i feltet på Ox´s skud igennem. Den var jo endnu mere åbenlys.
annonce
0