Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Lad os lige opsummere de mulige modstandere:
Lyon
Dortmund
Atalanta
Atletico Madrid
Real Madrid

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/five-teams-liverpool-could-face-17403917
We are Liverpool
Skrevet af D.B.R. ©
Ingen nemme modstandere i den pulje, men trods alt en smule bedre end dem 2´erne kan trække.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(151927200403)
Vi har størst chance for at trække Real, omkring 25%. Men (hovmod står for fald) det er ikke det værste tidspunkt at møde Real, selvom meget kan ændre sig inden februar.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af Slettet(152148200712)
Godt vi er helt i februar før vi spiller CL igen. Der er det værste pres med kampe taget af. Forhåbentligt har vi stadig et lige så stort forspring til City. Leicester tror jeg stille og roligt bliver sat af så de kommer til at kæmpe for livet med Chelsea, Spurs og Man U om 2 pladser i top 4.
Håbet er at når vi møder Leicester er 17 point for City og 11 point foran Leicester, hvilket sagtens kan være realistisk.
Skrevet af Hasse1983
Jeg forstår ikke, hvorfor Leicester pludselig skulle falde af? Men andre hold fortsætter el kommer igang igen.

De spiller god fodbold, og virker til at have et koncept der virker. Da de vandt mesterskabet for nogle sæsoner siden sagde man også, at de nok skulle falde ned.

Hvad er det præcis der gør de ikke kan holde på? - bevares,, deres trup er ikke så bred som vores og City, men der er City jo eksemplet på, bredde ikke er det samme som succes.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af MaillotJaune
Ifølge Paul Joyce er Liverpool tæt på køb af Takumi Minamino, go for it tænker jeg, han kan bruges som backup til Firmino
Skrevet af Paz
Spændende type og en perfekt systemspiller. Han virker som en taktisk begavelse og temmmelig alsidig, så tænker der er mange steder han bryde igennem og fungere som backup. Fra 8´er positionen og frem.
Skrevet af D.B.R. ©
Han ser spændende ud, og er hurtig, men jeg synes der mangler noget slutprodukt i det han leverer. Sådan så det i hvert fald ud i tirsdags.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Klopptimist
Super spændende, hvis det har noget på sig med Minamino !

En stærk allrounder, der passer ind i mange konstellationer, og vi så jo, hvad han har at byde på.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Guldfugl
Ja han slår mig lidt som en Firmino "light" i hvert i de 2 kampe mod Salzburg.
Din moar!
Skrevet af Slettet(152148200712)
@Hasse

Det er da helt ikke sikkert at Leicester ryger fra. Det er noget jeg personligt tror fordi hvis de kommer 11-14 point efter Liverpool vil de lige pludselig ikke kunne nå os, og så er de det hold de andre vil jagte Leicester og overhale for top 4. Lige nu ligger de bare "skjult" som et hold ingen lige tror på kan udkonkurrere Liverpool. Men igen, det er hvad jeg tror.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Når selv James Pearce tror på at Minamino ender i Liverpool her i januar, så tror jeg også på det. Så ryger Brewster nok afsted på udlejning. Det er jo nærmest en perfekt løsning for alle hvis det sker.
Og for lige under 8 mill £, så er det da en no-brainer
Skrevet af Mathews
Spændende med Minamino, ham og Hwang Hee-Chan imponerede mig i kampen på Anfield.

Også en glimrende idé at gøre yderligere indhug på ét af de store asiatiske markeder. Det har f.eks. haft kæmpe betydning for Tottenhams fanrekruttering og generelle kendskabsgrad, at de har fået Sydkoreas førende celebrity på kontrakt i klubben.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Der er ingen af de normalt troværdige journalister der ikke har historien om Minamino, så mon ikke der er noget om sagen. Skulle han komme så må han vel godt deltage i CL-knockout fasen selvom han har spillet gruppespil for et andet hold.
Skrevet af KnoldSparkeren
Kanmandet:
Jeg er ret sikker på, at han er låst for os i CL, desværre. Så kan han tilgengæld få en masse hvile der og så spille lidt i PL.

Han virker som en god spiller, men hvor skal han spille? På transfermarkt står han som højre kant. Men jeg ser ham mest som en 8´er eller falsk 9´er. Det skal blive spændende at se.
Skrevet af gerre
45.01 As of the round of 16, a club may register a maximum of three new eligible
players for the remaining matches in the current competition. Such registration
must be completed by 3 February 2020 (24.00CET) at the latest. This deadline
cannot be extended.
45.02 Any or all of the players from the above quota of three may have been fielded for
another club in the qualifying phase, play-offs or group stage of the UEFA
Champions League or UEFA Europa League.
Skrevet af Vincent Gigante

Jep, det virker som en no-brainer, hvis prisen er omkring de 7 mio. Pund. Dejlig alsidig spiller. Hans nuværende holdkammerat fra Sydkorea har godt nok også virket giftig i gruppekampene.

Trøjesalget ville jo eksplodere i det fjerne Østen, hvis man både landede en spiller fra Japan og én fra Sydkorea (smil). Men det er nok kun ham fra Japan, der er relevant i denne omgang.

Ros til Red Bulls fodbold-afdeling, der har bygget et super godt setup, hvor spillere fra alle verdens hjørner bliver scoutet udviklet til morgendagens stjerner - a lá Mané og Keita. Også en fin fødekæde og udviklingstrin fra Liefering, Salzburg og Leipzig - selv flertallet nok er imod den type ejerskabsforhold af klubber.
.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Han virker som en god spiller, men hvor skal han spille? På transfermarkt står han som højre kant. Men jeg ser ham mest som en 8´er eller falsk 9´er. Det skal blive spændende at se.


Jeg tænker Coutinho med langt mere fart når jeg ser Minamino. Men han kan vist bruges både som kant, 10´er og 9´er
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Takumi Minamino har leveret 9 mål og 11 assist i 22 kampe for Salzburg i 19/20-sæsonen. Pæne tal.

Han ligner umiddelbart en spiller, der kan falde naturligt ind i det hurtige pasningsspil i små områder med Bobby, Mo og Mané.

Fysisk er han i den meget lette kategori.

Han har imponeret mig i kampene mod Salzburg. Lynhurtig i tanke og handling. Jeg har ikke tænkt, at hans fysiske underlegenhed har været et synligt problem. Det ser han ud til at kompensere for med hurtige fødder, adræthed og kløgt.

Spændende.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af YNWA"96"
Spændende rygte og rigtig spændende spiller. Ja og prisen er jo latterlig billig.

Lidt tal på Minamino :

Minamino is good
Covers 11.8km a game so fits into our insane workrate
Used to playing 2 games a week
Small injury history
Speaks 4 languages

94.7mins per goal or assist this season
119mins GA over the last 4 seasons

Mané was 94GA at Salzburg but he only played 9 europa games

Minamino has 23 and 6 CL

https://pbs.twimg.com/media/ELlIfuiX0AA5e_N?format=png&name=900x900

RB Salzburg sporting director Christoph Freund on talks with #LFC over Takumi Minamino: "I can confirm that there are currently discussions with Liverpool. It is an honour [such] clubs are interested in our players."

Lidt fra Melissa pigen : s

https://t.co/RzwEiN57NG?amp=1

https://t.co/GAgCyom4fC?amp=1

https://t.co/mSqLE4oiL6?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0