Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
Det er da det samme tweet?
Skrevet af Liv'pool
Da jeg så Mikkelfars link var det Empire of the kop’s svar til tje man itd
Way eller noget lignende. Ved ikke om jeg gjorde noget galt der?
Skrevet af Slettet(152148200712)
I bund og grund kunne Dan Sørensen lige så godt være gemt bag en af brugerne her på bold.dk.
Skrevet af Fribytter
@ LaPioche

Liverpool har oplevet at få to snævre offside-kendelser imod sig indtil videre i denne sæson. Den ene dømte VAR på Mané, den anden dømte dommeren på Firmino. I Firminos tilfælde var det armhulen/skulderen, der blev vurderet til at være i offside, da VAR skulle bedømme, om dommeren havde dømt rigtigt. Men det var altså til at begynde med dommerens skøn, at Firmino var offside.

Kendelsen var ikke forkert, men omvendt er normen nu, at så tætte afgørelser overlades til VAR. Dommen er pga. stregerne blevet et billede på, hvor lidt der skal til for, at VAR kan dømme en spiller offside, men VAR understøttede blot dommerens vurdering. Hvordan kan en dommer, der ved, at han slet ikke behøver at tage stilling til snævre offsides, ende med at vurdere, at Firmino er offside? Hvordan ville sådan en dommer håndtere instruksen om at lade tvivlen komme angriberen til gode? Problemet med den gamle instruks om tvivl var ikke selve instruksen, men at dommerne ikke fulgte den. Den instruks har aldrig fungeret ordentlig. Den blev indført i en erkendelse af, at det kunne være svært for dommerne at vurdere snævre offsides, men var et kompromis i forhold til at implementere offside-reglerne og ikke en instruks i, hvordan reglerne skulle forstås. Det har aldrig været hensigten med offside-reglerne, at snævre offsides ikke skulle dømmes.

Jeg har set vertikale streger før denne sæson, men det hørte til sjældenhederne. Jeg har dog hørt en masse diskussion om, hvorvidt en spillers forskellige kropsdele var offside - snakke, der forholdt sig til nogle imaginære vertikale streger, fordi reglerne er, som de er. Det er snakke, der er rundet af de mange tv-vinkler, der er til rådighed, men disse vinkler giver sjældent et ideelt perspektiv. VAR kan ikke give et bedre perspektiv, men kan bedre vurdere offsides ud fra de vinkler, der er til rådighed. Der er nogle mennesker, der har svært ved at acceptere, at teknologi kan påvise noget, de ikke selv kan se med det blotte øje. Mennesker, der bliver fodboldromantikere på vegne af fodboldloven på trods af, at loven ikke bliver mistolket, og at de sidder og ser en fodboldkamp transmitteret gennem et hav af kameralinser.

Jeg forstår sagtens, at pauserne og stregetegneriet kan blive for meget. Og man er ikke fodboldromantiker bare fordi, man mener det. Men jeg tror ikke, at bedre teknologi, der ville give mindre pauser og frie VAR for tegneriet, ville få folk til at acceptere, at en næsetip, en skulder eller en storetå kan dømmes offside. Jeg tror grundlæggende, at mange er imod den slags domme, fordi de i bund og grund mener, at der skal mere til for at dømmes offside, men ender med at kritisere VAR i stedet for fodboldloven.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Liv'pool
@Kanmandet

Der er hvertfald et par kandidater
Skrevet af Lynild
Bo Hansen rammer den meget godt i dagens nyheder ift. den engelske version af VAR. Jeg er fuldstændig enig i, at det er ødelæggende for glæden ved fodbold; både at spille og se. Det er simpelthen for ekstremt, det de har gang i med millimeter-kendelser og lange spilstop der går 3-4 sekvenser tilbage.

De ødelægger deres eget produkt, PL og FA, for trænere og spillere mister lysten til at spille, til at konkurrere, fordi fokus bliver flyttet fra det at spille bolden til at få mest ud af strafbare situationer.
Skrevet af YNWA"96"
Så er 19 overstået og 19 er tallet i 2020 :)

Godt nytår !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Ja, godt nytår

Nu er spørgsmålet bare om #Mbappe2020 bliver til januar eller til sommer. Det bliver et fantastisk Liverpool år :-)
Skrevet af Mathews
Lad os da tage Messi også, nu vi er igang. Jeg kan ikke helt lure om det er skrevet med et glimt i øjet, men Mbappé ind ville unægteligt kræve eks. Salah ud.

Ser langt hellere at bredden på back-positionerne adresseres til sommer, får angstanfald af Milner på den vb.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Godt nytår til alle LFC fans.
Klopp har siden oktober 15 lagt et solidt fundament og LFC er nu en magtfaktor i PL i stedet for til grin. Forhåbentlig er 30 års venten slut. Lad os håbe 20´erne bliver Liverpools årti.
We are Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Selvfølgelig er det med et glimt i øjet. Det er jo bare et længerevarende hashtag der florerer på sociale medier.

Vi har 3 offensivspillere som alle er top 10 i verden, og de er ikke engang i deres bedste fodboldalder. Hvis ikke de har et "Coutinho-ønske" om at man skal spille i Barcelona eller Real Madrid på et tidspunkt, vil vi jo dominere fodboldeurope i en rum tid.

Jeg faldt også over noget forleden hvor Klopp stod citeret for at han ingen problemer vil have ved at bruge Neco eller Ki-Jana på HB i udvalgte kampe for så tilgengæld at benytte Trent centralt på midtbanen i stedet.
Skrevet af Lynild
Der er jo intet i transfer-strategien, der tyder på, at man vil gå efter de absolut største stjerner?!

Klopp et al har været dygtige til at hente umiddelbart lige under øverste hylde og videreudvikle spillere til tophylden, jvf. Salah, Allison og Van Dijk, og måske et par mere på vej i Fabinho og Keita.

Udover dem har man givet TAA og Robbo muligheden og de har i den grad grebet den og er begge blevet topspillere på få sæsoner (hvor de førnævnte havde taget de nødvendige skridt).

De her spillere er så godt hjulpet på vej af, at man har været i stand til at rydde op i og forbedre truppen (siden Klopps indtræden) med kvalitetsspillere som Gini, Matip, Ox og til dels Shaq - alle der hver især har bidraget til et spillemæssigt og resultatmæssigt løft.

Så en Mbappe ligger ikke lige for, hvis man skal analysere transferstrategien, plus man lige har hentet Minamino, der ud fra hvad jeg kan snuse mig frem til primært opererer i højre side og centralt. Så Minamino er umiddelbart den der skal "aflaste" Salah. Og spiller Mbappe ikke primært i venstre pt.? Han kan selvfølgelig dække alle de forreste, men igen som anført er der både Mane og Bobby. Og fine backups i Shaq og Origi.

En anden - og lidt overset - mulighed ville have været Marcel Sabitzer, der har haft et virkelig stærkt efterår. Han passer på profilen som en hårdtarbejdende fløj begge veje, med fart, mål og oplæg i støvlerne. Men han er dyr, og Leipzig er nok lidt trætte af at være et nyt Southampton. Desuden har man jo lige hentet en anden RB-profil. Jeg er ikke ked af, at det blev Minamino.

Jeg savner stadig en Ryan Sessegnon-type, der kan aflaste venstrekant/back. Origi gør det fint fremme imo, men er ikke en naturlig fløjspillere. Curtis Jones måtte godt få et par chancer. Det kunne være interessant at se om han kan begå sig i Prl., men der er altså langt fra Robbo og til næste mand. Milner udfylder pladsen lige nu, men er som sagt ikke en naturlig back, så mit håb er lidt, at man kan finde en udviklingsspiller til at dække Robbo og evt. spille lidt længere fremme også. Men den slags hænger ikke på træerne.

Ellers ser truppen ret komplet ud nu. Minamino dækker det hul der må opstå ift. skader (deraf uheldige Shaq), og selvom det defensivt ser lidt tyndt ud pt., så er det nok ikke her vi skal forvente det store (med mindre man kan finde en Caulker/Klavan-type på en kort kontrakt).
Skrevet af YNWA"96"
Klopp fik spørsmålet omkring Mbappe og han svarede jo at det havde klubben ikke råd til. Han tvivlede osse på, at andre klubber havde råd til den handel. Jeg læser og følger en økonomiprofessor el hvad så noget nu hedder :) Han arbejder på Universitet i Liverpool og skriver indimellem nogle rigtige gode artikler om klubbens økonomi. Han havde regnet lidt på det og hans regnestykke og det er uden sign on fee og bonusser, var en pris på £250 M og en ugeløn på £400.000, ville koste klubben £71 M om året på en 5 årige kontrakt. Det har man svært ved at se for sig, at klubben vil øge sine udsigter så meget på en enkelt spiller. Det strider imod hvordan man har gjort tingene på indtil nu.

Ser nu Minamino som primær backup for Bobby, men han kan jo dække alle de forreste pladser.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af EmilT
Jeg sidder og ser Southampton-Tottenham, og jeg kan jo ikke lade være med at beundre Danny Ings.
Siden han skiftede er det jo gået forrygende for ham, han er oppe på 13 sæson-scoringer allerede. Det er ret vildt.
Skrevet af Lynild
Ja, til dybtliggende Firmino ikk? Og så med Salah og Mané frem. Hvis der skal fysik oppe foran, er det vel stadig Origi.

Spændende at se hvornår han kommer med, Minamino.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Vi er så hårdt ramt af skader pt., så jeg tror Minamino spiller mod Everton. Måske på bænken til at starte med. Phillips og Jones tror jeg starter den kamp
Skrevet af bendixboogie
Hvor er det dog fedt at se Ings have succes igen, ovenpå hans skadeshelvede.
Skrevet af FalconLFC
Ja, det under man ham virkelig. Ærgerligt, at det bare ikke skulle være i Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Frygteligt at man er tvunget til at sidde og holde med Everton.
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild

Jo samme rolle som Bobby. De 2 kampe mod os, løb han i begge kampe lidt over 12 km og Bobby løber mest af alle 9’ere i PL og løber et stykke over 11 km pr kamp i snit. Så i arbejdsraseri minder han jo en del om Bobby.
Men spændende tilføjelse til truppen, mod os var han rigtig god, selvom det selvfølgelig ikke er det største grundlag at vurdere udfra, men mon ikke Michael Edwards og Ian Graham igen har styr på det :)


Noget helt andet er, jeg læste forøvrigt at vi nu er det hold der løber 3 mindst i PL. Vi løber nu 105 km i snit pr kamp og den 1. Hele sæson under Klopp løb vi i snit 120 km pr kamp, men ok der havde vi heller ikke det antal kampe som vi har idag.

Kom så “karameller” !! :)

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0