Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
@Andib

25 Squad players (*Home grown)

Barbosa De Oliveira, Roberto Firmino
Becker, Alisson Ramses
Chirivella Burgos, Pedro
Christie-Davies, Isaac David*
Clyne, Nathaniel Edwin*
Gomez, Joseph David*
Henderson, Jordan Brian*
Henrique Taveres, Fabio
Keita, Naby
Lallana, Adam David*
Lonergan, Andrew Michael*
Lovren, Dejan
Mane, Sadio
Matip, Job Joel Andre
Milner, James Philip*
Origi, Divock Okoth
Oxlade-Chamberlain, Alexander Mark David*
Robertson, Andrew
Salah, Mohamed
San Miguel Del Castillo, Adrian
Shaqiri, Xherdan
Van Dijk, Virgil
Wijnaldum, Georginio

Så er der jo Trent - C Jones - Elliott osv men de skal ikke registreres. Så vi er ikke presset, håbet er jo at nogle af de unge kommer igennem nåleøjet som med Gomez og Trent, det vil spare klubben for en formue :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af andib
Mange tak for hjælpen YNWA
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Klodike
Den kommende periode bliver hård. 3/4 kampe spilles på udebane i PL mod henholdsvis Tottenham, Wolves og West Ham. Det er altså stærke hold når de rammer dagen, selvom det har set skidt ud for Spurs og West ham i sæsonen. Derudover er den ene af de 4 kampe på hjemmebane, og her hedder modstanderen Man United. Så det er en tricky periode vi går i møde, hvor der ikke skal smides ret mange point, for er 100% sikker på at snubler vi bare i 2 kampe i streg, vil Guardiola lugte blod og så kan City sagtens sætte gang i en stime, hvor de ser ustoppelige ud. Men jeg tror som altid på drengene! YNWA!
Skrevet af badazz
Der er lavet en analyse om bl.a. januar programmet på redmenfamily, hvis det har interesse:
https://www.redmenfamily.dk/nyheder/noglen-til-mesterskabet-ligger-i-januar

Noget af det der også er interessant (og som også bævnes i artiklen) er det resterende kamp program.
"City skal i de kommende måneder igennem et vanvittigt run, hvor de bl.a. har udekampe mod Tottenham, Leicester, Chelsea og Man United, 2 opgør mod Real Madrid samt hjemmekampe mod Arsenal og Liverpool.

I samme periode møder Liverpool kun hold der er placeret fra nummer 9 og nedefter, inden vi skal til Etihad den 4 april. Det hører dog med til ligningen at det ene opgør er et Merseyside Derby på Goodison Park, kombineret med 2 opgør i mod Atletico Madrid."
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af FalconLFC
Jeg er spændt på, om Mourinho tør stikke næsen frem eller om vi skal se en busparkering som i Unitedtiden. Spurs på hjemmebane bør jo alt andet lige spille offensivt, men det er Mou jo kold over for.
Skrevet af YNWA"96"
Badazz er helt enig i Redmen’s analyse, januar programmet er svært. Kan vi vinde 3 af de 4 næste kampe, så tør jeg godt skrive at så smider vi det ikke væk, skader er dog stadigvæk en faktor ! :)


James Pearce
@JamesPearceLFC
·
42 min
Decent business for #LFC selling Allan Rodrigues de Souza to Atletico Mineiro for a fee of £3.2million. A profit of £2.7million. Wasn’t able to get a UK work permit and was down to the final six months of his contract.
@TheAthleticUK

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(231953201901)
Det eneste i kan risikere at smide væk pga skader, er Champions League, mesterskabet er hjemme
Skrevet af Slettet(152148200712)
@SensibleSoccer

City og Leicester kan hver få 51 point mere. Liverpool fører med henholdsvis 13 og 14 point til dem. Bare lige så vi er enige om at mesterskabet ikke er afgjort.
Det gode er at vi har været igennem et skadeshelvede uden at smide point. Det lysner for alvor nu på det punkt.
Skrevet af Klodike
Mesterskabet smider vi ikke, det er jeg 100% på, da vi simpelthen smider for få point. Om så City vandt resten af deres kampe, hvilket er meget usandsynligt, ville de ende på 95 point. Jeg tror vi får flere point end 95 ;)
Skrevet af D.B.R. ©
Det ser rigtig fornuftigt ud, men jeg tør sgu ikke tro på noget som helst før vi er matematisk sikre på, at førstepladsen ikke kan smutte.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gshock
Det ser rigtig fornuftigt ud, men jeg tør sgu ikke tro på noget som helst før vi er matematisk sikre på, at førstepladsen ikke kan smutte.

Jeg har det på præcis samme måde. Med alle de oppe og nedture man er gået igennem i så mange år, så tør jeg ikke glæde mig før det er helt sikkert.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Slettet(152148200712)
Som der blev skrevet længere oppe, så vil de næste 4 kampe som alle er potentielle svære kampe, være afgørende for om PL er tidligt afgjort eller der skal være spænding.
Med Minamino er der rigtig mange strenge at spille på offensivt. Og vi mangler stadig at se alle Fab 3 sprudle samtidig, som vi har set det de 2 foregående sæsoner.
Skrevet af Carra.23
https://www.liverpool.no/nyheter/2020/1/jeg-skulle-tatt-et-ekstra-ar-i-liverpool/

Interessant, at en spiller står frem og siger at interesserede klub opfordrer til at presse et salg igennem. Er der andre eksempler på det? Ved godt at især Barca har skulle høre meget for hvordan de får spillere til at strejke mm., men har der nogensinde været bevis herfor?
Skrevet af Gshock
Jeg har ikke hørt om beviser vedr. strejke. Men FC Barca har haft 4 tilfælde af spillere som har strejket for at komme til deres klub. Suarez, Coutinho, Dembele, Griezman. Det kan vel ikke være helt tilfældigt.?
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hasse1983
Hvis man hører podcasten, så er det ikke noget Carragher og Gerrard bruger nogen som helst tid på. Gerrard nævner det, og så griner de lidt af Rauls "tapping up" hvis man overhovedet kan kalde det det, så Gerrard siger.

En god episode i øvrigt, hvor man også høre om hans manager planer. Gerrard er bare en fin fyr hele vejen igennem.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(151927200403)
Fellow reds, en serviceinfo til jer som ikke har Discovery. Vores FA Cup kamp bliver vist på BBC One, så med en VPN kan den streames på BBCs hjemmeside :)
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Skrevet af D.B.R. ©
Sorry, men hvad er en VPN for en fætter?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sule12
DBR,
Det er et add-on, der kan ændre din lokation så du kan tilgå lokale tjenester. Dermed kan du på nettet udgive dig for at være fra uk og dermed få adgang til BBC.
De plejer dog at koste noget og de gratis er fyldt med usikkerheder, så vidt jeg ved.
Skrevet af D.B.R. ©
@ Sule12

Okay. Så bliver det nok ikke aktuelt.

Har Discovery sat sig på kampen?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af UweGerrard
Gerrard er præcis et fantastisk menneske. Tror han tænker sig godt om, før han vælge det næste skridt i manager karrieren, som han gjorde i sin aktive karriere. Så tæt på et skifte til Chelsea, men kom heldigvis på bedre tanker. Noget som vi alle vel respekterer ham endnu mere for i dag? One-club-players er jo så sjældne. Lad os håbe Trent kører den samme stil.
He’ll pass the ball 40 yards. He is big and bleeding hard
annonce
0