Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Skrevet af Liv'pool
Hvor mange bold nyheder i denne sæson indeholder ikke negative kommentarer fra andre fans?
Skrevet af UweGerrard
Skrev det den anden dag: lfc fans om vores succes, andre fans om deres problemer. Derfor kommenterer/snakker jeg kun her. Gider ikke de andre. Og i år kan de ikke provokerer mig :) come on you reds
He’ll pass the ball 40 yards. He is big and bleeding hard
Skrevet af KnoldSparkeren
Lynild: Stoppede videoen efter de satte DeGea på mål, haha
Skrevet af Fribytter
@ Paz

Ja, der var mange gode forsvarsspillere i 80´erne.. Baresi, Scirea og Gentile for nu at nævne nogle italianere. Men Lawrenson var jo også god dengang, og han kunne også være brugt som eksempel i stedet for Hughes på den alsidige forsvarsspiller, men var ikke på samme måde en leder som Hughes. I det hele taget var Liverpool jo et atypisk engelsk hold rent taktisk, da man spillede på en måde, som mindede mere om totalfodbold end engelsk kick n´ rush.

Jeg vil ikke begive mig ud i en egentlig rangering af de store forsvarsspillere i 80´erne. Det er mit kendskab ikke godt nok til, og så var de bedste spillere også fordelt mellem flere klubber og ligaer. Hansen pegede som type frem imod mere moderne boldspillende forsvarsspillere - også fordi han indgik i en normal firebackkæde og ikke havde en decideret libero-rolle.

Jeg tror, du har ret i, at van Dijks præstationer bliver fremhævet lidt ekstra, fordi han regnes for holdets bedste spiller. Og nok også fordi forsvaret manglede klasse, før van Dijk kom til, hvilket var med til at fremhæve van Dijks kvaliteter endnu mere. Og så tror jeg også, at van Dijk får lidt ekstra opmærksomhed og anerkendelse, fordi verdensklasseforsvarsspillere er en mangelvare og har været det i en del sæsoner.

Hansen efterfulgte gode forsvarsspillere som Hughes, Smith og Thompson, og de store fodboldnationer havde flere gode forsvarsspillere dengang. Hvis jeg skal pege på en forsvarsspiller, som van Dijk minder om med bolden i fødderne, så er det Koeman.

Men hvad forstår man egentlig ved den bedste forsvarsspiller? Er den bedste forsvarsspiller den komplette forsvarsspiller? Van Dijk er komplet i den forstand, at han kan løse de fleste defensive og offensive situationer, som en central forsvarspiller kan komme ud i, rigtig godt. Han er forudseende, duelstærk, hurtig, har fin teknik og slår gode afleveringer. Men han er ikke alsidig som Rijkaard, Krol eller Hughes. De kunne ubesværet skifte position i løbet af kampen og indgå i flere faser af spillet. Er den bedste forsvarsspiller en spiller, som var med til at rykke forsvarsspillet i en ny succesfuld retning? Picchi indtog sweeper-rollen under Herrera i Inter og var med til at indføre catenaccio-stilen. Beckenbauer var med til at gøre sweeper-rollen mere offensiv, og man omtalte hans rolle som libero. Baresi var med til at overflødiggøre sweeperen med zoneforsvar og presspil. Alexander-Arnolds rolle er blevet diskuteret en del, og på mange måder er han ikke en komplet back. Hvis man mener, at Maldini er idealet for en back, så kommer Alexander-Arnold til kort. Men hvis man i stedet vægter det særlige ved Alexander-Arnolds måde at spille back på, så kan man få svært ved at finde oplagte backs at sammenligne ham med, fordi der ikke er ret mange backs, der har spillet som ham tidligere. Robertson er måske en mere komplet back, men Alexander-Arnold tilfører backspillet nye facetter og er måske en form for genindførelse af den boldspillende libero.

Det er derfor, jeg synes, det er interessant at holde van Dijk op imod Hughes og Hansen. De var alle tre ledere og profiler. Men Hughes havde alsidigheden, og Hansen var usædvanlig god på bolden. Man kan udskifte dem med Krol og Beckenbauer, hvis man er i tvivl om spillernes kvaliteter. Eller gå længere frem i tiden og tage andre spillere. De bedste Liverpool-hold har vægtet de tekniske kvaliteter i alle kæder og har haft noget totalfodbold over sig (jeg mener også, at det var den retning, Benitez - lidt langsomt - bevægede sig i eksemplificeret ved måden, 08/09-holdet spillede på), men hvor meget skal de offensive kvaliteter egentlig fylde i en diskussion om den bedste forsvarsspiller? For mig er en diskussion om den bedste forsvarsspiller også en diskussion om taktik og anden kontekst. Det er jo også lidt påfaldende, at holdets bedste spiller har den måske mest stationære rolle på holdet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Kissinger
Jacob Bruun Larsen, anyone?!

Vokset op i Dortmund, har vist stort potentiale, kan spille alle 3 forreste pladser, proven goalscorer og kan ifølge forskellige medier erhverves for under 50 mio.

Det undrer mig en del, at han ikke er rygtet til LFC?! I øjeblikket rygtes han til Bournemouth...
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jacob Bruun Larsen kunne ikke komme nærmere end bænken i Dortmund. Liverpool er besat med Salah, Firmino, Mané, Minamino, Origi, Ox, Shaqiri, med Elliott, Brewster på spring. JBL ville være endnu længere fra spilletid i Liverpool. Selvom det kunne være rart med dansk islæt i truppen igen, så virker det langt fra sandsynligt
Skrevet af UweGerrard
@fribytter
Fed analyse/gennemgang.
Tænker vi ikke også, at spillet har ændret sig på så mange måder, så det er svært at sammenligne?
Og fedt at forsvarsspillere igen kan nævnes, når man taler om betydningen for succes og udvikling af spillet.
Det er jo også sådan at Klopp siger, Bobby er vores første presspiller, og derved første forsvarer. Dæleme også afgørende ændring i tankegangen omkring fodbold. (Omend det ikke er nyt længere).
Den tekniske back type, der dominerer fodbold pt, og vi står utrolig stærkt der, synes jeg ikke at have set før. Backs har før været godt sparkende på dødbolde, men at lave 10-15 assist pr sæson, har man set det førhen?
Og jeg er med på, tilbage i 1960´erne spillede man med 2-3-5 opstillinger, så så langt tilbage kan man selvfølgelig heller ikke gå. 1980-90? 2000? Er Robbo og TTA ikke skelsættende?
He’ll pass the ball 40 yards. He is big and bleeding hard
Skrevet af UweGerrard
* Trent selvfølgelig. Ved ikke hvorfor den smed i store bogstaver sådan :) TAA - tak
He’ll pass the ball 40 yards. He is big and bleeding hard
Skrevet af AHUJ
Jacob Bruun Larsen, anyone?!

Vokset op i Dortmund, har vist stort potentiale, kan spille alle 3 forreste pladser, proven goalscorer og kan ifølge forskellige medier erhverves for under 50 mio.

Det undrer mig en del, at han ikke er rygtet til LFC?! I øjeblikket rygtes han til Bournemouth...

Jeg tror ikke, at Liverpool er det rette niveau for Jacob Bruun. :)

Tre mål i 45 førsteholdskampe, og langtfra førsteholds fodbold i Dortmund. Hvis han skal have gang i karrieren og få førsteholdsbold, skal det nok ikke være hos os. Der tror jeg, der skal række skader til, før han overhovedet vil være at finde på bænken.

Bournemouth virker som en mere realistisk mulighed for ham, selvom jeg godt kunne frygte, at han vil få det svært med at få spilletid og slå igennem der.
YNWA
Skrevet af bendixboogie
JBL er ikke interessant for LFC.
Hvis vi henter udviklingspillere, henter vi dem yngre.
Førsteholdsspillere skal have vist at de kan begå sig på et højere niveau, før de bliver hentet.

Han skal tage næste skridt i sin udvikling, før han kan komme i betragtning.
Det virker dog ikke til at det kommer til at ske i Dortmund.
Skrevet af Dano
\"Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.\" SKAT ER TYVERI, og du ved det!
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Over 1000 dage siden vi har tabt på Fortress Anfield (april 2017 Crystal Palace).

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-unbeaten-thousand-days-anfield-17584660


Gad vide om Klopp får sin egen tribune i maj.

We are Liverpool
Skrevet af AHUJ
Og et tak til Palace. :)
YNWA
Skrevet af FalconLFC
13 p og 2 kampe i hånden
Skrevet af YNWA"96"
Det “magiske tal” hedder nu 33 :)
Forhåbentlig 30 efter kampen i morgen.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Carra.23
Vildt at tænke på, at vi kan spille uafgjort i de sidste 17 kampe og det vil stadig være nok til top 4.
Skrevet af Vincent Gigante
Manchester City´s udekampe frem til slutningen af marts - i streg:

Sheffield, united
Tottenham
Leicester
Manchester united
Chelsea


Sikke et program, da kan næppe få fuld plade i de kampe - skal nok tabe mere grund ift. Liverpool.
.
Skrevet af Klodike
Så venner og kære medfans.. selv hvis City skulle gøre det usandsynlige og vinde alle kampe herfra, vil de ende med at have 93 point. Derfor skal vi "blot" have 33 point fra nu af for at være garanteret mesterskabet, og her skal det nævnes, at vi har 51 point at spille for. Så vi skal have 1.94 point i snit pr kamp for at vinde mesterskabet, og de 1.94 er kun nødvendigt hvis City skulle gå hen og vinde ALLE kampe, hvilket jeg stærkt tvivler på. Håber I nu indser, at mesterskabet er hjemme, og jeg glæder mig fandme til at holde en fest, når vi får overrakt trofæet! :-)
Skrevet af Mikkelfar54
Rygter er til for at blive skudt ned igen. Nej, jeg er ikke overbevist om at Havertz er på vej. Men noget skal der vel ske. Vi kommer til at stå uden 2 af verdens absolut bedste spillere i en periode på halvanden måned. 6-7 kampe vil jeg tro. Spænende at høre fra Klopp når han udtaler sig om sagen.

Mon ikke den ramler sammen med vinterpausen, og derfor ikke ender ud i 6-7 kampe? Nok stadig nogen, men måske 2-4 kampe
Part of the journey is the end.
annonce
0