Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af This is Anfield
@tue. Det er jeg som sådan enig med dig i. Jeg synes dog ikke at Citys præstation sidste skal sætte baren for hvordan de skal præstere for at ligaen ikke ser svag ud. Jeg ærgrer mig dog lidt over at City ikke bare kunne have smidt nogle af de her point sidste forår ;) Det var simpelthen vanvid.
Skrevet af tue69
@This is Anfield

Fuldstændig helt og aldeles enig. Det var jo i sig selv vanvid at man havde et forår med to så vanvittigt stærke hold. Vi kunne jo ret beset godt have snakket om at vinde nummer 20 i år frem for nummer 19, hvis bare City sidste forår havde vist lidt af den usikkerhed de viser i år.

Det skal nu ikke tage noget fra at de spillede to sæsoner med et nærmest uset højt niveau, men jeg tror du har ret i, at det ikke nødvendigvis er baren. Det samme kan siges om Pools sæson i år. Der går nok mange år før man ser så suveræn en sæson, 25 kampe inde, igen.
Skrevet af Scotty
Det er jo blot et udtryk for den medgang I oplever. Og det modsatte for City´s vedkommende krydret med manglende motivation. På trods af det ender de sikkert relativt ubesværet som nummer to. Det bliver super interessant at se hvordan næste sæson spænder af. Normalt burde det ikke være muligt at hente 20 point fra én sæson til en anden men omvendt er det ret let at se Liverpool med 10 point mindre og City med 10 mere (mindst)..
Skrevet af YNWA"96"
Ja tabellen lyver ikke, men mener ikke at der er så stor forskel på os og City i styrke. City har lavede vanvittige 198 point i de sidste 2 sæsoner og vandt The treble i sidste sæson. Skaden på LaPorte har gjort ondt på dem og deres øvrige CB er ikke spillere hvor man tænker, de er bare sindsyg gode. Så har vi bare været klar til “Marathon løbet” fra 1.kamp og godt vidst at uafgjort ikke var nok i de tætte kampe og man har jagtet sejrene til sidste sekund. Men jeg synes ikke forskellen er så stor som tabellen siger og mon ikke de endnu engang kommer til at bruge boksen til sommer på nye spillere.

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af tue69
Helt enig, plus at de virker til at have tabt troen og momentum i år, noget der ikke skete sidste år.

City skal nok komme stærkt næste år, så jeg tager det bestemt ikke for givet, at det nuværende styrkeforhold kommer til at vare ved særligt længe. Derfor nyder jeg det også i fulde drag nu hvor det rent faktisk står skrevet sort på hvidt, at vi i år er 22 sindssyge point bedre end vores nærmeste konkurrent.
Skrevet af Lynild
"...den medgang I oplever...", vildt nok sagt, 24 sejre ud af 25 mulige, og den sidste kamp er en uafgjort.

Det er sgu´ ikke medgang, det er en uovertruffen stærk form indtil videre.
Skrevet af Gshock
Det er nu meget rart at man ikke skal gå og blive nervøs, om man nu vinder mesterskabet. Hvis det nu havde været det samme race som sidste år med city, så var mine nerver jo blevet totalt flosset.
Næste sæson bliver det nok et tæt race med city. Men det vil mine nerver nemmere kunne tage, da man kan læne sig op af et længe ventet mesterskab.

Tror i at der andre hold i næste sæson som kan blande sig. ?
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af gandalf
Gshock

Næste sæson bliver det nok et tæt race med city. Men det vil mine nerver nemmere kunne tage, da man kan læne sig op af et længe ventet mesterskab.


Ja, nu får vi "the monkey off the back", og så bliver det hele meget mindre anspændt, uanset hvad der kommer til at ske
OB siden ... altid Liverpool FC siden ... altid Saints, 49ers Liverpool Football Klopp
Skrevet af Lynild
Jeg tror, at alle topklubberne vil have fundet stærkere ben at stå på til næste sæson. Arsenal, Chelsea og Tottenham virker til at have fundet deres trænere og vil kun bygge på ift. nu. City vil helt sikkert komme stærkt igen, de har jo en vanvittig trup.

Man. Utd. er jeg lidt mere usikker på, hvad der vil ske - beholder de Solskjær? Og får de hentet nogle fornuftige spillere ind? Det virker stadig meget skrøbeligt, det de har gang i.

Så tror jeg, at Leicester vil forsøge at konsolidere sig i toppen. Wolves vil kunne bygge på en stak trup, og Everton er et frækt bud på en højdespringer næste sæson (selvom de er mestre i at spænde ben for sig selv).
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg synes det er et fint statement fra Klopp, men jeg håber alligevel at han vil stille et hold, der kan sikre avancement

Klopp har jo meddelt hvem klubben stiller med. Det ville være useriøst at ændre på den beslutning.

Førsteholdet holder en velfortjent ferie.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af This is Anfield
@DBR. Helt enig... Og det ville da også virke en smule Peter og Ulven" agtigt. Men jeg håber bare ikke at det kommer til at koste avancement.
Skrevet af Hasse1983
Ham her kunne være hvem som helst inde på Bold.dk haha....
https://twitter.com/jamespearcelfc/status/1224062921006862338?s=21
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
@ This is Anfield

Det håber jeg heller ikke at det gør.

Da jeg hørte beslutningen tænkte jeg i første omgang "what the f***" smider Klopp nu FA cuppen, men efter at have hørt forklaringen, giver valget fint mening.

Nu må "babyerne" steppe op på Anfield.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Hehe Hasse, du kom mig i forkøbet, så den godt på BBC5 live og ville dele den :)
Hold kæft hvor er den sjov ! :)


“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Klodike
Hehe, selvfølgelig skal vi da gå efter det hele. Vi er Liverpool FC! :D

-Når det så er sagt, bliver det spændende at se drengene (babyerne) i auktion mod Shrewsbury. Jeg tror de har en okay chance for at gå videre, da de først og fremmest spiller på Anfield og fordi det netop er mod Shrewsbury, som jo er et af de dårligere hold i League One. De her unge gutter SKAL som minimum kunne konkurrere på sådan et niveau, hvis de en dag gerne vil leve op til deres drømme om at være fast mand på førsteholdet. Jeg krydser fingrer for dem!

Og selvfølgelig var det rart at se Spurs slå City i dag. Selvom jeg ikke "frygter" at City fanger os, er det alligevel altid rart at se dem fejle. Personligt har jeg aldrig haft nogen form for sympati for dem, måske er det måden de er kommet til toppen på (oliepenge fra araberne) eller måske det faktum, at de TO gange vi har været snublende tæt på mesterskabet i nyere tid, har City begge gange trukket det længste strå. Jeg kan nok bare ikke lide dem, but who knows?

Ift næste sæson ser jeg ikke andre end Liverpool og City til at spille for titlen. Vi har selvfølgelig et stærkt fundament og Klopp som manager, mens der nok skal være et par udskiftninger i truppen til sommer (nok ikke det helt store, men vi får at se), og derfor må man sige at drengene bare skal forsøge at ride videre på bølgen. Jeg tænker dog at motivationen bør være i top til næste sæson, når de i år kommer til at se fansene reaktion på mesterskabet samt mesterskabsparaden i byen, som nok kommer til at gå helt vildt for sig.
City skal nok komme stærkere tilbage i næste sæson, fordi de først og fremmest har en fantastisk trup, men også en fantastisk træner, som nok kommer til at gå i historiebøgerne som en af de bedste nogensinde, når han en dag stopper. Jeg er ikke med på den med, at Pep stopper til sommer, det tror jeg simpelthen ikke på. Han har flere gange udtalt at han er mere end tilfreds med tilværelsen i City, og at han som minimum bliver sin kontrakt ud (som udløber i udgangen af næste sæson), medmindre han bliver fyret, hvilket jeg overhovedet ikke tror, da ejerne nok ikke finder en bedre manager til City. Derudover kunne jeg forestille mig, at City opruster kraftigt til sommer, så de skal nok være der i næste sæson.
Med hensyn til United, Chelsea, Arsenal, Spurs og de andre tror jeg sgu ikke nogen af dem er stærke nok til at følge med hverken Liverpool eller City. Forskellen i kvalitet på trænerbænken og på spillertrupperne er alt, alt for store. Derudover er disse klubber alle i en genopbygningsfase, hvor det handler om at gøre sig klar til fremtiden, hvad end den så byder på. Så som jeg ser det er de 2 helt store favoritter selvfølgelig Liverpool og City, hvilket jeg er ret sikker på vi nok skal få at se i den kommende sæson.

Til sidst:
Nu hvor mesterskabet mere eller mindre er hjemme (blot 18 point fra, hvem fanden havde forestillet sig det før sæsonen, at vi ville stå i sådan en situation), håber jeg vi igen kan vinde trofæet med de store ører. CL er en fantastisk turnering, og vi må ikke glemme hvilken betydning den turnering har for lige præcis os, da vi jo er Englands stolthed ude i Europa. Jeg har svært ved at se, hvem der kan slå os ud over to kampe, og derfor skal vi selvfølgelig også lægge alt vi kan i CL. Det ville også betyde at Liverpool slår sig fast som toppen af poppen, hvis vi kan fremvise TRE CL finaler i streg med sejr i de sidste to, såfremt vi skulle gå hen og vinde CL igen i år. Det er kun Madrid, der kan bryste sig med to (og endda tre) CL-titler i streg, så jeg håber virkelig Klopp og drengene kan gøre det igen. Dette er det sidste i indlægget, som nok blev lidt længere end forventet. :D

YNWA!
Skrevet af Hasse1983
YNWA96 jeg var seriøst rystet over man kan være SÅ farvet. De findes også blandt Liverpools tilhængere, ingen tvivl om det, men hold nu kæft hvor er det vildt haha....

Vi skal selvfølgelig gå efter ALT hvad vi deltager i, særligt når vi er i den situation som vi er nu.
Holdet i FA cup giver siger selv i forhold til replay. Men fremadrettet bliver det nok et stærkt reservehold suppleret med lidt fra start 11.

I Europa med Klopp ved roret har vi en super statistik hvor vi aldrig har tabt over to kampe. Det kan godt være vi pt. er det bedst spillende (momentummæssigt) i Europa, men hvert år kommer der overraskelser, og det kan også sagtens ske for os. I CL kan man gå videre med to uafgjorte kampe.
Der er lang vej endnu, men det kunne da være fantastisk at gøre rent bord i alle tre turneringer.
Personligt tager jeg det som i PL. En kamp af gangen;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
@Hasse. Nej hvor er det klasse :D

Det minder mig om en ekstremt håbløs debat jeg havde igår med en bruger, som vedvarende ikke ville forholde sig til Firminosituationen :D Det er godt nok sjovt.
Skrevet af This is Anfield
I øvrigt helt vildt sjovt at exit i Carabao cuppen lige skal nævnes. Det er jo desperat. Nogle mennesker VIL bare ikke forstå det.
Skrevet af Hasse1983
@This is Anfield jeg havde præcist samme tanke haha..

Han i øvrigt fortsat ikke svaret på det meget simple spørgmål, og så står jeg ganske enkelt af. Man behøver ikke være enige herinde, men jeg gider ikke simpelhen ikke det der åbenlyse udøven af splid i en tråd...
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Nej helt enig. Og så drejes samtalen i stedet hen på alt muligt andet. Det er simpelthen patetisk. Og det værste er at jeg tror faktisk ikke selv han kan se det - ligesom ham i videoen her :D
annonce
0