Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Den er lidt gammel, men synes den var ganske interessant læsning alligevel.

http://www.anfieldroad.c…field.html/
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af rozzer
Coppell

Det her engelske landshold får en meget kort slutrunde.

From doubters to achievers.
Skrevet af Fribytter
Jeg vil i øvrigt gerne lige give nogle flere skulderklap til Skrtel. Han var både på Michael Cox´ hold (sammen med Kompany) og på statistikkernes hold (sammen med Koscielny).

http://www.eplindex.com/…tats.html/2
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ Coppel og Rozzer

Jeg tror, England får problemer i gruppespillet. Men hvis de overlever gruppespillet (og det er trods alt en let pulje), så kan de blive ret frustrerende for modstanderen. Roys hold er ofte svære at ryste, selvom de til tider befinder sig på grænsen til udspillet, og det er måske en meget god egenskab at have i knockout-fasen.


______________

Times Sport ‏ @TimesSport

We understand that Kenny Dalglish could leave Liverpool #lfc by the end of the day. More soon.

Alle de pålidelige skriver, at den er god nok. Dalglish er fyret.

Ingen DOF, ingen manager, ingen CEO...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Banksy
Så skulle den være god nok, Kenny er ikke længere manager, damn, havde jeg godt nok ikke troet, trods denne lortesæson.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af Geddar , moderator
Spændende. Vender Rafa tilbage, eller satser man mon på Martinez/Lambert/Rodgers?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af beesknees
http://www.bbc.co.uk/spo…ll/18073446

Jeps, Dalglish forlader Liverpool.
Skrevet af Banksy
Ville ikke have noget mod at se Rafa komme tilbage, han stod trods alt for at hente nogle af verdens bedste spillere gennem de senere år til klubben, og jeg tror stadig han havde siddet her idag, hvis ikke det havde været for Chip og Chap, Rodgers ville heller ikke være helt skidt.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
No shit. Det tror jeg, vi alle er klar over, de ikke har. Spørgsmålet er, om denne eftertænksomhed er klog, eller om det er et udtryk for en manglende plan og fundament. Om de allerede burde vide, om de mener, at Dalglish er manden.
Jeg har egentlig besvaret dig. Måske havde du så travlt med at sige "No shit" at du glemte at være eftertænksom på alt jeg havde skrevet, inden du skrev. Det lyder meget sådan.

Eftertænksomheden drejer sig om alt hvad som er sket siden overtagelsen; dvs struktur, staff, manager, retning. Årsag til at det ikke har fungeret optimalt. Det kan være svært når man overtager en klub i ruiner, og finde ud af årsagen, og hvem som er årsag til årsagen. Det samme efter denne sæson. Presse og "offentlig skue" har det med at skyde med spredhagl og ret ofte fordi de ikke er eftertænksomme eller blot ikke har den kvalificerede indsigt, men vil ytre noget alligevel. Sådan er de modernet tider, hvor alle kan sige deres mening til offentlig skue for alle, der har en computer og internetforbindelse.

Det er klogt at ikke udtale sig, når man ikke har det på plads. Hvilket er logik for burhøns. De har pillet dem fra som de definitivt er sikre på ikke duer. It´s a work in progress.

Om Kenny er den rigtige ved end ikke pressen. Hvem som vil kunne gøre det bedre ved ingen. Om x manager er til rådighed skal man finde ud af. Om n´te managers overhovedet er interesseret ved man først når man har lavet samtaler. Man laver vurderinger, men tingene skal have en sammenhæng, og skal være mulige.

Disse offentlige debatter og al den spekulation kan kun skabe usikkerhed i klubben og gøre os til skue for resten af verden.
Hvis ejere skulle reagere med handling hver gang der var offentlige debatter og spekulation, så kunne de dreje rundt om sig selv i uendelighed og trykke på alle mulige knapper indtil skuden var kørt i sænk.

Overlad fornuft til dem som har det.

Du har dog ret i, at det er bedre at træffe en eftertænksom beslutning end en dårlig, halvhjertet eller halv beslutning.
Måske skulle du overveje vægten af dette, inden du forfattede det ovenstående.

En klog mand bør dog have en solid beslutning før, han stiller sin tvivl/eftertænksomhed til offentlig skue og spekulation.
Præcis, som jeg siger. Det er klogt at træffe sine beslutninger som følge af en endt sæson. Kloge og mangfoldige beslutninger tager tid. Modsat forhastede og som følge af pres fra omverden, som altid vil kritisere det ene og det andet. Det gælder om at finde frem til hvad som er kritisabelt, ikke reagere på at folk snakker i øst og vest - fordi det vil de altid.

Problemet er ikke Henry, men folk uden magt som vil have svar, samt en evigt spekulerende presse, uden at realisere at det er et millardforetagende, og derved ikke skal tages let på.

De skal overveje
- Hvem er årsag. Hvem er bedre. Hvordan bliver det bedre. Hvorfor var det ikke godt nok. Er tålmodighed klogere(med hensyn til Kenny). Var indkøbene dårlige, eller resultatet af mange signings på en gang, og en naturlig konsekvens af kun mange har været der et år. Var det Kennys skyld. Var det spillerne. Var det begge dele.

Sæsonen er lige afsluttet, og der er lang tid til August. Hvilke spillere som stadigvæk er i klubben, hvem som er kommet til, hvem som er manager, hvilken struktur - er relevant når sæsonen starter.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af morsor
Hvad med Villas-Boas? Ung manager med nogle resultater bag sig trods alt. Måske har han også noget han vil bevise.

Det problem han tilsyneladende løb ind i hos Chelsea - at det var umuligt at skifte den gamle garde ud - får han næppe i samme grad i Liverpool, hvor Dalglish jo startede et generationsskifte.

Både Wigans og Swansea managers kunne også være gode bud - og de får international erfaring i EL, hvor eventuel fiasko næppe vil tynge så hårdt.
-- COYB --
Skrevet af Fribytter
Getting serious flashbacks. People insisting #LFC right to sack a popular manager, citing money spent, saying next man an inevitable upgrade...

Der er da mange spændende bud rundt om, men i sidste sæson var Owen Coyle og Ian Holloway jo eksemplerne på, at England altså havde mange spændende trænertalenter, og at det var op til klubledelserne at give dem chancerne rundt omkring i England. Hvorfor er Rodgers og Martinez i denne sæson bedre bud end Coyle og Holloway? Alle fire har da i et eller andet omfang forsøgt sig med koncepter, hvor man ikke bare stod dybt og gerne ville investere i offensiven.

Martienz er i øvrigt favoritten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Ayre er også smuttet/fyret... Kan FSG fyrer sig selv?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af morsor
Wigan og Swansea har vel trods alt spillet pænere bold end Bolton. Og Blackpool har vel stadig intet forsvar?

Lambert i Norwich kunne også være et bud. Og Moyes gav 50x pengene ....

Et godt tidspunkt at lede efter en manager på; det er sgu ikke tit der rent faktisk er en håndfuld gode bud.
-- COYB --
Skrevet af ScouserBoy
Er egentlig meget godt tilfreds med at Kenny ikke har fået lov at fortsætte.
Nu skal de bare have fundet den HELT rigtige manager til fremtiden. Det er ekstremt vigtigt, så vi herfra sportsligt kan bevæge os i den rigtige retning. Vi har brug for en manager med de rette kvalifikationer der gennem en årrække kan få lov til at sætte sit præg på klubben i samarbejde med ejerne og resten af staben. Vi har brug for en rigtig dygtig manager, der får tid til at bygge det op. Hvem det helt konkret skal være ved jeg ikke, men det skal fx ikke være Capello. Hans fodboldfilosofi bryder jeg mig ikke om, og synes heller ikke han passer til Liverpool.

Havde i øvrigt gerne set at Dalglish ikke var blevet decideret fyret, men blevet flyttet til en anden funktion i klubben. Nu skal vi heller ikke fjerne alle de gamle klubmænd.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af Matias
Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, for en klub som Liverpool, med den historie og selvforståelse, man må have, at hente en ottendeplads i ligaen - men mener man, at materialet er til en meget bedre placering? Eller er det netop det, der har været fældende for Kenny Dalglish? At han har været medvirkende til, hvordan truppen ser ud.
Skrevet af Fribytter
"Wigan og Swansea har vel trods alt spillet pænere bold end Bolton."

Har de? Coyle formåede at få gang i Sturridge og skabe en offensiv bestående af ham, Holden, en sydkoreaner og Kevin Davies. Og det fungerede faktisk så godt, at Bolton blev hyldet for at ville spille bold (i modsætning til tidligere). Jeg tror, du tænker denne sæson. Her har Davies været dårlig, Sturridge væk, Holden og sydkoreaneren skadet stort set hele sæsonen. Og så mistede han tilmed Cahill i januar-vinduet... Og Cahill havde desuden virket meget lidt motiveret efter ikke at være blevet solgt i sommervinduet. Coyle burde nævnes på lige god med de andre...
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserBoy
@Banksy

Er heller ikke selv afvisende fra at få Rafa tilbage. Med flere økonomiske midler til rådighed ville han kunne gøre et godt stykke arbejde, tror jeg bestemt.

Når du skriver at han fik nogle af verdens bedste spillere til klubben, hvem tænker du da på? Torres, Alonso, Mascherano?
Kan dog ikke se at hans transfers overordnet set var en succes - han hentede også mange fejlkøb.

@Fribytter

Tja, Coyle er faktisk et meget godt bud. Han er også god til medierne, er han ikke?
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Hvad med Villas-Boas? Ung manager med nogle resultater bag sig trods alt. Måske har han også noget han vil bevise.

Det problem han tilsyneladende løb ind i hos Chelsea - at det var umuligt at skifte den gamle garde ud - får han næppe i samme grad i Liverpool, hvor Dalglish jo startede et generationsskifte.

Både Wigans og Swansea managers kunne også være gode bud - og de får international erfaring i EL, hvor eventuel fiasko næppe vil tynge så hårdt.
Jeg har været fortaler for Villas-Boas siden i sommers, trods Kennys succes. Og var det stadigvæk ovenpå hans fyring.

I mine øjne enten Rafa eller Villas-Boas. Og så står de endda uden klub.

---

Synes at Roy viste at det er mest fornuftigt at have managers som har prøvet at have succes i en storklub, samt gerne succes internationelt også. Småklubsmanagers er for useriøst i mine øjne. Springet er for stort, og risikoen for fiasko større.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Swordfishtrombone
Så er Kenny fyret efter nøje eftertænksomhed.

En trist dag for Liverpool uanset ens standpunkt. Long live the King.

Som jeg skrev den anden dag, håber jeg meget, at ejerne har en kanin i hatten.-
Skrevet af Swordfishtrombone
Jeg håber i øvrigt på Rafa.
-
annonce
0