Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(152148200712)
Lykkes det ikke City at tage minimum 4 point mod Arsenal og Burnley, kan vi sikre os mesterskabet mod Everton :D
Skrevet af Gshock
Vores 2 næste kampe:
Everton - Liverpool
Liverpool - Crystal Palace

Everton var skidt kørende i dag, men kommer selvfølgelig ud med fuld power på hjemmebane. Men det er ikke usandsynligt vi vinder.
Crystal Palace bør vi slå på hjemmebane. Hvis vi vinder de 2 så er vi mestre inden vi skal på Etihad.
Alternativt kan det også være at City taber deres 2 næste kampe, og så er vi mestre på Goodison.
Det er godt nok spændende.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Simply Red
City kan nu max få 87 p. Taber de til Gunners eller Burnley, eller spiller begge uafgjort, så bliver vi mestre på Goodison med en sejr. Sweet....
YNWA/KSDH
Skrevet af Emil-LFC
Sidder lidt og undre mig over at det altid er Sala jeg ender med at blive rasende på og ikke Firmino. Sala får trods alt tit scoret selvom han spiller dårligt. Firmino har ualmindeligt svært ved at score uanset hvordan han spiller. Især på anfield.
Skrevet af Hasse1983
Hehe... ja det er underligt så lang snor man giver Firmino modsat Salah. 100 kampe og 70 mål burde give lang snor, men det virker til man bare bliver mere forvent.
Forkælet?:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Ja, jeg undrer mig mildest talt også over den kritik og snak om salg af Salah.

Igen er han på pletten med et vigtigt mål, og oveni i hans trylleri og mål er han vanvittigt sympatisk.
Skrevet af D.B.R. ©
Selvfølgelig skal vi ikke af med Salah. Det hele startede med Peter Kjærs tossede ide.

Robbo og Hendo er i spil til onsdag. Hendo har været hårdt savnet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Tænker at hvis Hendo ikke er klar så skal Milner ind i XI da han har noget af den samme fandenivoldskhed
We are Liverpool
Skrevet af Slettet(152148200712)
Salah skal ikke væk. Bobby skal rykkes bagud og vi skal have en mål maskine ind. F. eks Werner. Der er sikkert også andre muligheder. Måske er det tid til at Kane tager skridtet op og prøver Liverpool.
Skrevet af D.B.R. ©
Harry Kane? Mod dog, han koster helt sikkert silly money.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(152148200712)
Overdrivelse fremmer forståelsen :).... Men det vil koste at blive på toppen. Det er utopi at tro at vi kan blive der uden at investere stort nu. Men jeg vil være tilfreds med Werner, en VB backup og en stærk midtbane der kan konkurrere med dem vi har
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg ved, at klubben tidligere har haft nogle følere ude omkring Todd Cantwell.

Det vil slet ikke være tosset, fordi han er ung, talentfuld, kommer ikke til at sprænge banken og nok ej heller dyr i løn.

Det er meget guld at finde blandt de lavt rangerende hold - men det ved jo alt om bl.a. med Robbo, Gini, Shaq osv.

Jeg ser/håber dog, at man først kigger på de unge i klubben, inden der købes ind til offensiven. Kan Brewster og Harry Wilson tage næste skridt? Woodburn er nok for umoden endnu.
.
Skrevet af Happy_Gilmore
Hvis man skal komme med lidt indspark til truppen mener jeg også man bør gå med Firmino en smule tilbagetrukket, 2 deciderede centrale midtbanespillere og Salah, Mané og Werner på toppen.
95% af de hold vi møder stiller sig ned med alle mand så vi får brug for noget andet end rugbrødsmotorer på midtbanen fremadrettet. Derudover mener jeg også vi bør have mere kvalitet til rotation rent offensivt medmindre Brewster, Wilson eller unge Elliott er klar til 1. holdet. Defensivt gælder det om at finde noget back up til Robertson, få sendt Lovren afsted og enten gardere med indkøb eller unge Ki-Jana hvis han vurderes til at være god nok. Vi har den bedste defensiv i ligaen når Fabinho igen er på toppen så ingen grund til panikkøb til forsvaret.
Det er egentligt ret underligt at det man har stilet efter fra sæsonstart allerede er vundet …… de engelske cup turneringer er igen blevet nedprioriteret og går vi ikke videre på onsdag er sæsonen reelt ovre. Det er helt vildt som holdet har kunne tilpasse sig kampene i PL i år. Man har sparet kræfter og spillet utroligt kontrollerende når man har været foran og har man haft brug for det, har man for det meste skruet tempoet op og scoret det mål der har været nødvendigt for at hive 3 point. Dette kombineret med de mange rekorder man har taget viser jo at det er et af de mest sikre og mest imponerende mesterskaber i PL historien. Samtidig kommer man fra 2 CL finaler hvor den ene blev vundet sikkert og en 2. plads i sidste sæson med 97 point. Økonomisk er vi virkelig også ovenpå …. nye sponsorer og en ny kæmpe aftale med Nike. Nyt træningsanlæg, planer om stadionudvidelse osv. Det er ret vildt hvad ansættelse af den helt rigtige manager kan sparke gang i på det helt rigtige tidspunkt.
Skrevet af YNWA"96"
James Pearce har skrevet, at man har fulgt Todd Cantwell, men han mener ikke klubben er klar til at tilbyde ham en kontrakt. Synes heller ikke det giver meget mening, selvom Lallana jo nok er fortid til sommer. Men vi har jo rigeligt med midtbanespillere til at erstatte ham med internt. Det vil jo nok heller ikke være verdens største overraskelse efterhånden, hvis Werner er i klubben efter sommerferien. Det vil jo nok betyde, at Bobby nok i en del kampe vil spille som den forreste på midtbanen, altså endnu en mulighed af spillere til midtbanen.

Den Brighton ejede Ben White rygtes igen til klubben af The Athletic. 22 år og med engelsk pas og nok en spiller der må være rimelig i pris med 2 år tilbage af sin kontrakt. Det rygte kunne der måske godt være lidt hold i, Lovren har til sommer været 6 år i klubben og med kontraktudløb i 2021, giver det fin mening at sælge til sommer.

Men den vigtigste “handel” for mig er dog, at man får forlængede med Virgil og giver ham en klækkelig lønforhøjelse :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Hvem skal væk, hvis Firmino skal rykkes længere tilbage på banen?
- man skal bruge de bedste spillere på de enkelte pladser. Jeg ved ærlig talt ikke om Firmino er bedre end fx Ox, Keita og Gini på den position.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Jeg er næsten 100 % sikker på at Bobby vil være genial på pladsen bag de forreste. Også bedre end dem vi har nu. Jeg kan ihvertfald sagtens se Liverpool stille en midtbane næste sæson der hedder Hendo - Gini - Bobby og måske med Fabinho i stedet for Hendo el. Gini. Tror sagtens både Hendo og Gini kan spille den DM over en længere periode.
Jeg tror bare der skal konkurrence til de 3 forreste inden de brænder helt ud. Der er jo heller ingen der siger at f.eks Werner ikke kan slå en af dem af holdet.
Skrevet af YNWA"96"
Hasse tror man skal se en evt. Werner handel, som en handel for fremtiden og måske ikke så meget et lige her og nu behov. Angribere der har bevidst sig koster jo boksen og mange af de bedste angribere i Europa er efterhånden kommet lidt op i årene. Prisen er stadigvæk mange penge, men for en angriber der har bevidst sig i en af de store ligaer, er prisen jo ikke helt ude i hampen. Werner’s alder er perfekt for LFC og hans udvikling i RBL ser fornuftig ud.

Timo Werner
Bundesliga

19/20
Goals ... 21
Assists ... 7
Big chance created ...10
Big chance missed ...15

18/19
Goals ... 16
Assists ... 7
Big chance created ...7
Big chance missed ...22

17/18
Goals ... 15
Assists ... 7
Big chance created ...5
Big chance missed ...14

Men jeg kan selvfølgelig sagtens følge dig i, at det vil for nogle spillere gøre vejen til 1.holdet længere. Jeg kan rigtig godt lide, at hvis man ser bort fra Clyne har vi ingen dødvægt i vores trup og at man køre med en forholdsvis lille trup, så vejen for vores unge spillere til 1.holdet ikke er så lang. Men det vil jo nok ikke være så overraskende hvis Shaq bliver solgt til sommer, så har vi 6 spillere til de forreste pladser ( går udfra Brewster bliver lejet ud igen til sommer), så antallet passer jo fint.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
YNWA96 jeg vil fandens gerne have Timo Werner ind, men jeg stejler imod, at der SKAL være plads til Firmino.
Og forstå slet ikke, at kanmandet pludselig ikke har plads til Fabinho?
- det er sgu ikke længe siden, at han var "verdens bedste" defensive midtbanespiller, og nu er han pludselig ikke god nok til vores midtbane, hvor Henderson skal klare den defensive del, Gini den fri og Firmino den offensive.

Den bedste angriber af Firmino og Werner skal spille.
Den bedste offensive midt af Ox, Keita, Gini og åbenbart også Firmino skal spille.
Den bedste centrale midt skal spille og den bedste defensive midt skal spille.

Jeg forstår slet ikke alt det omskolingshalløj for at et puslespil skal gå op.
Den bedste på hver plads spiller, og der ser jeg bare ikke Firmino være bedre end andre på den offensive midt.
Firmino kan sagtens falde ned i banen som 9´er og gør det godt. Men den helt generelle 8/10´er som det vel er, da tror jeg ganske enkelt ikke han er bedre end de andre vi har.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(152148200712)
Det er jo bare min personlige mening. Jeg tror at Bobby vil være den perfekte spiller lige bagved angriberen.
Jeg er stor fan at Fabinho, eller ihvertfald Fabinho før skaden, men jeg er større fan af Hendo og Gini. Jeg vil til hver en tid foretrække de 2. Jeg var også fan af Hendo på DM. Mon ikke Klopp bare kører videre med det der har fungeret længe nu, men man kan bare være nervøs for at vi på et tidspunkt laver en Tottenham. Heldigvis har vi inden det eventuelt sker, vundet en masse.
Skrevet af Zacha
Jeg er også fan af at Bobby kommer ned og ligger lidt mere defensivt og vi får Werner ind på toppen.

Ser også Hendo og Gini som et oplagt makkerpar til en skraldemandsmidtbane - men Fabinho er ikke langt fra. Synes bare han efter sin skade har haft nogle mærkelige udfald og kostet et par mål - hans "tilbagelægning" mod Shrewsbury som det grelle eksempel.

Bobby som offensiv midtbane vil få hans teknik og blik for at sætte medspillerne op til at shine endnu mere. Min største anke om ham som spidsangriber er at han ikke scorer nok mål - så tror ikke hans målsnit falder væsentligt ved at flytte ham bagud i banen - og tror han vil lave langt flere assists end pt - og det er noget som midtbanen ikke ligefrem laver mange af i dag.
annonce
0