Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Hehe. NEJ! Coyle er et dårligt bud. Der er jo netop ikke tid til at vokse i og tilpasse sig jobbet. Fejl lærer man af, men der er ikke råd til fejl i LFC. Det er lektien fra FSG i de seneste mdr.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
BIF: Lad den bare ligge. Det bliver alligevel en krig på ord, som du naturligvis taber.

Jeg er enig med dig i Rafa, og Villa Boas kunne også være interessant.
-
Skrevet af gerre
Men hvem står i spidsen for at skaffe en ny træner, hvis ikke det bliver Rafa? FSG har vel fyret det meste af dem der havde en fodboldviden, som kunne stå for dette? Rafa kender de vel nok til at overveje selv.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Så er Kenny fyret efter nøje eftertænksomhed.

En trist dag for Liverpool uanset ens standpunkt. Long live the King.

Som jeg skrev den anden dag, håber jeg meget, at ejerne har en kanin i hatten.
Enig. Det har ikke været en let beslutning.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Banksy
Jeg gad godt have været med i mødelokaler, og høre præcis, hvad der er blevet sagt, hvem der bare kunne være en flue på væggen.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af andib
Man må da sige FSG er konsekvent. De har snart fyret hele banden. Det næste de begynder på er vel at fyre spillerne én efter én startende med Gerrard...

Kunne godt tænke mig at se Vilas-Boas i Liverpool.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
Der går rygter om, at David Dein er deres rådgiver... Det er meget bedre end ingenting i hvert fald. Om det er godt nok afhænger resultatet af.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Laudrup og Faxe for sytten!
-
Skrevet af Banksy
Er heller ikke selv afvisende fra at få Rafa tilbage. Med flere økonomiske midler til rådighed ville han kunne gøre et godt stykke arbejde, tror jeg bestemt.

Når du skriver at han fik nogle af verdens bedste spillere til klubben, hvem tænker du da på? Torres, Alonso, Mascherano?
Kan dog ikke se at hans transfers overordnet set var en succes - han hentede også mange fejlkøb


Jeg tænker primært på Torres, Alonso, Mascherano, Reina, som har været nogle af de bedste på deres positioner de seneste år imo, Alonso og Mascherano har fortsat deres gode spil. Derudover har han hentet Agger, Kuyt, Lucas, Skrtel og Glen Johnson, som absolut er/har været vigtige brikker for os. Dermed ikke sagt, at han ikke har lavet mange fejlhandler, som ikke har slået igennem, for det har han bestemt, Aquaman er en af dem, men synes stadig han har ført nogle dygtige spillere til klubben, og vi skal heller ikke glemme det kæmpe arbejde han har gjort med ungdomsafdelingen, som pt. ligner en af de mest potentialerige årgange i engelsk fodbold med Coady, Sterling, Suso osv.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
BIF: Lad den bare ligge. Det bliver alligevel en krig på ord, som du naturligvis taber.

Jeg er enig med dig i Rafa, og Villa Boas kunne også være interessant.
Naturligvis og naturligvis.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Swordfishtrombone
Hehe. Jeg kunne ikke lade være.

Fra Rafalution til Henryfusion.
-
Skrevet af Forhammeren
En trist besked og vemodigt. Jeg havde troet at KK havde fået året ud til at bevise at han kunne få mere ud af truppen men forstår godt beslutningen.Resultaterne tæller og de har ikke været gode nok.
Gad vide om det også var sket hvis vi havde vundet FA cuppen, det finder vi selvfølgelig aldrig ud af.

Gerne Rafa tilbage eller en Boas som har noget at skulle bevise.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Så er spørgsmålet om Valero er indikationen på Rafa, eller blot udtalelser fra Reina.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Carlsen81
Nu er hele Liverpool sgu da også snart blevet fyret.. Simpelthen forrykt det her..

Kan slet ikke se hvor de vil hen af med det, og føler godt nok det er på baggrund af pres fra medier, modstander- og medløber fans, som ikke har fået premier league og champions league resultater serveret..

Måske er jeg bare gal i skralden nu, og kan ikke tænke klart, men nej hvor synes jeg det er en åndssvag fyring.

En ting er mandens legendariske status og hans eftermæle, men han kunne sgu godt have fået sæsonen ud. Vi har set noget af det bedste og mest postive fodbold længe denne sæson, selvom resultaterne har været udebleven.

ARGH..
Op på hesten KK!

Edit:
Rafa tilbage?? Tror det er naiv ønsketænkning at han kan levere bare noget i nærheden af det han gjorde sidst for Liverpool, han er kun blevet ældre og hans ophold i Inter var ikke lige frem nogen succes. Hvad har han overhovedet lavet siden?
Skrevet af Kongen
Drevet en succesfuld restaurant
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af gerre
Nu fik han vel også sæsonen ud?

Rafas ophold i Inter var dømt til at fejle på forhånd. Han kunne aldrig levere noget, hvor man ikke tænkte at det kunne forgængeren også, og så på et hold der allerede dengang skreg efter generationsskifte.

At han så ikke har lavet noget siden kan ligeså godt være positivt. Han havde f.eks. muligheden for at tage Villa sidste år. Men at få det hele på afstand, kan give ham den vilje og gejst der kan mangle efter en håndfuld år.
Skrevet af BoJangles
Jeg har totalt nedtur på over det her. Håber de kan vende det til noget positivt, men jeg tvivler, hvis altså ikke de overbeviser C.Ronaldo og Messi til at skifte klub.

KK fik Liverpool til at spille noget rigtig god fodbold i nærmest alle kampene, hvor det kun var marginaler der gjorde at vi ikke gik sejrig fra den ene kamp efter den anden. Kan en ny manager levere det? Jeg tror det bliver svært, og specielt fordi der så skal en ordentlig røvfuld nye spillere til for at tilpasse det dennes spillestil.

Jeg er ikke stor fan af at bringe tidligere trænere tilbage (var bestemt heller ikke fan af at bringe KK tilbage i sin tid) men vil da lige forsvare Benitez´ Inter-ophold. Han kom til klubben lige efter et totalt succesår. Men alle de store konkurrenter til toppen oprustede gevaldigt, hvorimod han ikke fik noget at handle for. Samtidigt blev Schneider langtidsskadet (manden der nærmest ene mand bar inter til sin succes) og spillertruppen blev bitter og kunne ikke indfinde sig under forandringerne, hvilket lyste ud af dem på banen. De arbejde simpelthen ikke for det.

Han endte således i Inter med at skulle arbejde kraftigt op ad bakke. Så at han blev fyret det, vil jeg bestemt ikke mene er grundet hans inkompetence men grundet klubbens inkompetence.

Jeg var pissed da benitez blev fyret, fordi det var en talentløs beslutning af to talentløse ejere. Men jeg er bestemt tvivlsom om han er en løsning at bringe tilbage.

Nå jaja, lad os se hvor det hele bringer os hen over sommeren. Håber ikke det medfører en spillerflugt grundet manglende tiltro til det hele, så vi ender med at stå endnu dårligere og blive fast lillebror til Everton.
Skrevet af morsor
Steve Clarke er også væk - siges det.

Er der overhovedet nogen tilbage? Mindes ikke en lignende udrensning nogensinde.
-- COYB --
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Du har da ellers lige lavet en flot og korrekt forsvarstale for Rafa.

Kenny fulgte egentlig meget godt op på Rafas filosofi meget langt henne ad vejen. Han roste til og med Rafas arbejde. Han har til og med nok peget på Rafa som afløser under samtalen i Boston.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af ScouserBoy
@Banksy

@Banksy
At han har fået gang i ungdomsafdelingen, har vel i realiteten ikke noget at gøre med at han har fået nogle af de bedste spillere i verden til klubben. Dog er det, som du også nævner, meget prisværdigt det arbejde han har fået gjort der. Håber bestemt at du har ret i at det er en af de bedste ungdomsafdelinger i Englang og vi begynder at producere mange spillere til førsteholdet.

At du nævner Kuyt og Lucas som nogle af de bedste i verden, ved jeg ikke lige hvordan du kan. Synes jeg bestemt ikke de er. Skrtel, Agger og Johnson kan måske snart bevæge sig ind i kategorien, men vil ikke sige de er der helt endnu.

Aquaman, vil jeg ikke kalde et decideret fejlkøb af Rafa, for han har aldrig fået chancen for at bevise sit værd. Han har dog lavet mange andre fejlkøb, som jeg ikke lige gider til at remse op nu.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
annonce
0