Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Stærk samling af trøjer:-)
Har holdt med Liverpool siden en gang i 90´erne.
Phil Babb, Kvarme, McManaman osv. var på holdet. Må lige prøve at spore mig tættere på.
- jeg kan ærgre mig over jeg først for nylig har valgt at købe blusen hver sæson med ny spiller på. Men man går jo ikke rigtig med dem, så derfor følte jeg det var unødvendigt. Men ikke længere - ny trøje hver sæson fremover.


Jeg kom også på i den tid, Hasse, start-90´erne faktisk. Husker at Grobbelaar stod på mål, og Barnes kunne stadig løbe (lidt) og Rushie også en smule.

Knuselskede det her hold i midt-90´erne
https://www.facebook.com/LiverpoolFC/videos/215859932856344/

Macca og Fowler, wow, og Redknapp var ren verdensklasse på sine gode dage, men husker også, da man hentede James og også Michael Thomas (han scoredde mod os i FA Cu-finalen). Collymore kom også til. Dengang var den sådan 50/50 med gode spillere og flops, og det kunne skifte på under en uge, især med David James :D
Skrevet af Zacha
Med det hold vi havde i midt 90´erne, der var det sgu tragisk at vi ikke vandt PL.

Der er flere der har været fremme og sige efterfølgende at Roy Evans var for svag og spillerne bare selv styre showet. I Stan Collymores biografi, der omtaler han også netop dette - at spillerne kørte deres eget show og ingen stoppede dem. Han mente ligefrem at hvis der havde været en anden manager der kunne kontrollere spillerene, så kunne guldet have været sikret.

Men der er mange ´hvis´er´ - og noget af charmen ved holdet var vel også den uforudsigelighed der var - og de voldsomme udfald der ligesom har hængt ved helt op til Klopp dagene.
Skrevet af Hasse1983
Lynild, 1995 rammer meget godt hvornår jeg begyndte at holde med Liverpool. Det er ihvertfald de spillere, jeg kan huske man sad og skrev ned på papir i skolen, uden rigtigt at kende dybere til klubben og spillerne.
Er nok smittet af min far i forhold til valg af klub, uden jeg på nogen måde er blevet indoktrineret.

Macca var for vanvittig i 2000/01 sæsonen hvor vi vandt 5 pokaler! Har nogle sæson DVD´er fra årene deromkring. Mon ikke man kunne se dem igen i denne tid;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Så ser det ud til at ligaen nok spilles færdigt. Slutdatoen er fjernet, så der kan spilles færdigt. Vi skal nok stadigvæk se at der kan spilles fodbold igen, før vi kan glædes. Men det er da en god nyhed.
Skrevet af UnluckyImp
Jeg begyndte at holde med Liverpool lige efter Torres kom til Liverpool. Grunden til jeg kan huske det er at jeg spillede FIFA sammen med en kæmpe United fan og han valgte altid United og jeg ville være anderledes og valgte Liverpool.
Han sagde ellers til mig at jeg kunne vælge stærkere hold f.eks Chelsea.
Men jeg havde mere tilfredsstillende følelse når jeg slog ham med "svagere" hold :)
Jeg havde ikke nogen relation til Chelsea og følte ikke noget for dem. Tilgengæld er jeg stor The Beatles fan og vidste godt de kom fra Liverpool. Derfor brugte jeg Liverpool og vandt ret tit mod "stærkere" United hold.

Siden dengang har jeg set stort set alle Liverpool kampe.

Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Lynild
Unlucky,

Det var også et smukt hold! Gerrard, Torres, Alonso, Hyypia, Carra, Masch, Kuyt, Lucas, JAR osv.
Skrevet af D.B.R. ©
PL/FA udskyder alle kampe til at starte tidligst den 30/4 2020, så de vil meget gerne have dem afviklet, og ikke det fis med at annullere end sæson der er 75% færdigspillet.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Hasse1983
Kæft Torres var vild for os. Hold nu op, hvor var han skarp foran kassen. Suarez også noget særligt, og så ærgrer det mig, at jeg ikke husker Michael Owen lige så tydeligt. Noget siger mig, at han var på samme niveau hvis ikke over.
Kan anbefale at høre Carragher podcast hvor han snakker med Owen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Saviola7
Jeg begyndte at holde med klubben i tiden med Harry Kewell, Luis Garcia osv. Så det må være omkring 2001.

Djibril Cisse stjal også mit hjerte i en lang periode, kort tid efter førstnævnte!
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af Lynild
Er selv vild med Torres! Ham og Sturridge har været nogle af de største angribertalenter i klubben. Andre er selvfølgelig på højde, men i form af teknik, fart (Studie da han var på højden) og flair er de to i særklasse, synes jeg.

Owen var på højde med Kongen - rendyrket poacher, men jeg kan ham ikke efter skiftet til Utd og det tuderi han stillede op med.

Har det på samme måde med Suarez i øvrigt, hold kæft han scorede nogle VIL-DE mål, men al den virak der var om hans person og de karantæner og klubbens ageren i forhold til, jøsses en omgang lort. Ellers ville jeg have ham ved siden af Torres.

PS, har helt glemt at nævne Berger. Hold da magle en spiller. Og Luis Garcia, også en af mine all-time favoritter, en kæmpe ambassadør for klubben.
Skrevet af Lynild
Cissé kunne også noget! Og hvorfor signede vi ikke Anelka???
Skrevet af This is Anfield
@Lynild. Den med Anelka virkede også dum og dyr. Så vidt jeg husker var mesterskabet tæt på året efter, og her kunne man godt have brugt ham. Jeg mener st det var fordi El Hajdi Diouf blev købt - ja, set i backspejlet virker det dumt (hvis jeg altså husker rigtigt).
Skrevet af Sværdfisk
Foråret 97. Alle de andre i klassen holdt med United. Fowler, Collymore, Redknapp, Barnes, Berger, McManaman, McAteer, David James osv.
Skrevet af Sværdfisk
Hasse

Owens mål for England ved vist nok VM 98 gjorde, at Liverpool pludselig var folkefavoritter til mesterskabet. Hold kæft en kasse. Han blev vist skiftet ind og skabte totalt ravage på banen. Elsker stadig den spiller. Ægte angriber.
Skrevet af Sværdfisk
This is Anfield

Korrekt. Det var begyndelsen på enden af Houlliers tid. Meeen. Så god var Anelka ikke for os.
Skrevet af Simply Red
DBR@

Er det noget der er meldt ud idag ?

YNWA/KSDH
Skrevet af D.B.R. ©
@ Simply Red

Jep:

Sæsonen bliver spillet færdig:

"However, The FA’s Board has agreed for this limit to be extended indefinitely for the 2019/20 season in relation to Professional Football."

https://www.premierleague.com/news/1646728
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
Er selv vild med Torres! Ham og Sturridge har været nogle af de største angribertalenter i klubben. Andre er selvfølgelig på højde, men i form af teknik, fart (Studie da han var på højden) og flair er de to i særklasse, synes jeg.

Har stadig Suarez´ 13/14 sæson som den stærkeste individuelle sæson i min tid som Liverpool fan - efterfulgt af Salah i 17/18. Dernæst Gerrard i 08/09 og Virgil sidste sæson. Måske der er noget recency bias over det. Hvordan rangerer Suarez´ og Salahs bedste sæson hos jer, som har været med fra før eller omkring årtusinde skiftet?
YNWA
Skrevet af Hasse1983
Lynild, du bliver nødt til at høre Carragher podcast, hvor han snakker med Owen. Det er vist nok det sidste afsnit.
- så får man et lidt andet syn på ham og hans "tuderi", som jeg lige husker det.

Når man så El Hadji Diouf til VM, så tror jeg alle tænkte KØØØB!!! Tvivler dog på han var blevet godkendt, hvis vi dengang gik lige så meget op i personlighed, som vi gør nu. Imponerende hvordan han fortsat kan svine Gerrard og Carragher til haha...

Vi har altså haft nogle stærke angribere i klubben:
Owen, Torres, Suarez, Sturridge, Anelka, Morientes, Benteke, Cisse mfl.
- Cisse havde jeg også våde drømme om. Hurtig, power og næse for mål. Brækkede han benet to gange mens han var i klubben?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Guldfugl
Ja lige præcis, El Hadji Diouf lignede et kup efter sit og Senegals VM! Salif Diao lignede også "the real deal", og jeg mener man vandt dem kapkøbet foran et par andre store klubber!
Din moar!
annonce
0