Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af medc
Hvis VVD´s knæ er fucked op, hvorledes kan det så lade sig gøre at han går ud, som om intet var hændt. Ikke skyggen af halten.


Nu følger jeg også NFL. Har set utallige spillere løbe/gå fra banen med et overrevet korsbånd. Så det kan godt lade sig gøre.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tue69
Fordi at du godt kan rive dit korsbånd halvt over. Har desværre selv oplevet det (ikke på egen krop men en spiller på samme hold). Han gik også fra kampen, men senere sprang hele lortet op ved en lille men forkert bevægelse.

Krydser fingre for at den ikke er så grim.
Skrevet af D.B.R. ©
@ medc

Okay, tænker bare det må gøre pænt nas, skulle noget sådanne være tilfældet. Han så ikke særlig forpint ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Everton er bare altid overtændte i de her Derbys. Det er ikke overraskende, at VvD bliver sablet ned på den måde, og at Thiago også kunne være endt på lazarettet.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af FalconLFC
Jeg tror sgu vi skulle have købt Werner
Skrevet af bendixboogie
Knæleddet er ret kompliceret.

Der er ikke usædvanligt at man kan gå, og endda løbe, med en voldsom skade på korsbånd og menisk.

Nogle gange vil skaden først komme til udtryk i yderstillinger med belastning.

Han vil formodentlig opleve en del hævelse, som vil gøre det svært at stille et diagnose de første par dage.

Lad os håbe det ´bare´ er et voldsomt vrid.

Jeg er stadig i chok over at den tackling ikke fik konsekvenser.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Brian Laudrup har engang spillet en halv sæson i Skotland uden det ene korsbånd. De fandt først ud af, at han var skadet, da de gik på vinterpause, fordi muskulaturen i knæet dermed naturligt blev svækket.

Min egen far har intet korsbånd i det ene knæ, men han arbejder problemfrit som VVS´er, fordi han fra naturens side er velsignet med kompakt muskulatur i de områder. Det kræver dog vedligeholdelse i styrkerummet.

...kravene til ham er så heller ikke 38 kampe i Premier League, trods alt. Det er mere for at sige, at den slags faktisk slet ikke behøver at gøre ondt.

Ikke for at male fanden på væggen. Lad os håbe og tro det bedste.

EDIT: bendixboogie var lidt hurtigere.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Vince71
Fair nok. Det så ikke voldsomt ud da han selv gik ud, men det er da ikke utænkeligt at han skal side ude en måned eller måske to. Men jeg tror heller ikke mere end det. Zouma sad ude i 6-7 måneder og da han kom tilbage var han en skygge af sig selv det første år. Der tror jeg overhovedet ikke vi er med VVD. Langt fra endda.
Skrevet af D.B.R. ©
Tak for forklaringerne, så giver det bedre mening.

Lad os håbe, det ikke er slemt.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(371401222003)
Hvad angår korsbånd så har man jo fundet ud af man sagtens kan spille uden..

der er flere og flere håndbold spiller der spiller uden, hvor man i stedet opbygger muskulaturen omkring knæet i stedet for, eksempel vis så er Rene toft (håndbold) en af dem der gør det uden.
Skrevet af Thy87
Thiago åbenbart også skadet.... hvorfor skal Everton ofte være så overtændte. Absolut ingen grund til sådan en tackling på det tidspunkt af Richarlison
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af YNWA"96"
En fed kamp bliver desværre overskygget af en klar fejl i VAR rummet. Pickford skulle have været sendt i bad og det havde jo nok ændret en del. Så havde man håbet, at de latterlige offside fra sidste sæson var et overstået kapitel, men det er de så ikke må man konstatere. Ellers mange gode præstationer idag og Thiago er i en klasse for sig selv, hvad man jo godt vidste :) Fedt at have ham i LFC.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Simply Red
Jeg er mildest talt pissed efter dagens kamp, men har vist fået det meste damp ud i kamptråden. Jeg synes vi spillede en forrygende kamp mod et historisk godt Everton. Hendo min mom, men også Thiago spillede en fantastisk kamp. Håber det bedste for ham og VvD. VAR sucks....
YNWA/KSDH
Skrevet af Hasse1983
Jeg er ærgerlig, men ellers rimelig rolig oven på kampen. Set i bakspejlet er der åbenbart en sag på Pickford, men offside kendelserne er angiveligt gode nok. Kvalmende men efter bogen rent teknisk.

Konklusionen på Thiago og Van Dijk kan ødelægge det hele, men ellers glæder jeg mig bare til næste uge.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Ja kampen tager lige lidt tid at få ud af kroppen, bedste Derby i årevis og fedt af naboerne igen har et godt hold, men vi blev sgu snydt idag, desværre .
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af bendixboogie
Kanonkamp!

Det er rent uheld vi ikke kommer derfra med alle tre point.

Det var positivt at se sådan en indsats efter Aston villa kampen, selvom de kom noget nemt til deres mål.
Skrevet af AHUJ
Ser gerne, at Firmino får et par kampe på bænken. Jeg sidder aldrig med en følelse af, det bliver farligt eller en farlig situation ender ud i mål, når Firmino bliver involveret. Ja, han er sikkert vigtig for presspillet og giver plads til Mane og Salah, men egen produktion er ikke acceptabel.
YNWA
Skrevet af Tintin9
Det var positivt at se sådan en indsats efter Aston villa kampen, selvom de kom noget nemt til deres mål.

Det gjorde Liverpool ikke?
Skrevet af YNWA"96"
Nej :) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af andib
Rygter på twitter siger at Van Dijk er ude i 7-8 måneder med overrevet korsbånd.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0