Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Vinduet åbner idag, så må vi se om der sker noget de næste par dage omkring CB.

Jeg hørte en podcast for nogle dage siden og der nævnte "Mourinho/Manchester" journalisten Duncan Castle, at LFC skulle have henvendt sig til Botman agentfirma. Fabrizio Romano har forøvrigt skrevet, at klubben har gjort det samme omkring Ozan Kabak. Noget kunne derfor godt tyde på, at klubben sondere terrænet.

Fransk fodbold er virkelig hårdt ramt økonomisk og specielt Lille er presset. Derfor kunne Botman være det jeg vil kalde en Edwards handel være en sandsynlighed. Lille hentede Botman i Ajax i sommers for € 8 M og som sagt er Lille ekstrem presset økonomisk, så der gættes på en pris på omkring det dobbelte idag. Det er stadigvæk en forholdsvis billig handel i LFC målestok.

Han er 20 år, venstre benet, hurtig og stærk i luftrummet. Klopp vil helst spille med hurtige CB, så vi kan stå højt med bagkæden, det kan vi ikke pt, da Fab - Phillips og Williams er for langsomme. Så på det parameter passer han ind.

James Pearce begyndte i øvrigt at følge Botman på Twitter og Instagram igår, tilfældigt - måske.

Botman´s agentfirma har de sidste par været inde og like en del LFC opslag, tilfældigt - måske.

Fra Botman´s Instagram :

https://pbs.twimg.com/media/Eqp4U2xXEAA1Kon?format=jpg&name=large

Lidt kryptisk ikke :)

Vi må se hvor det ender.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Ingen røg uden ild:)
Det lyder som om, at dem som man normalt kan stole på lugter et eller andet, og derfor intensiverer deres opmærksom omkring Botman. Spændende.

Noget helt andet.
Pogbas straffespark igår. Så kører den igen med tynde straffespark, United held, dommertække osv osv.
Som jeg ser det er Oliver ikke i tvivl om, at der er straffespark. Han står godt positioneret og fløjter prompte.
På gengivelse kan man dog se, at det er Pogbas ene ben der fælder det andet. Man kan dog ikke se, uagtet masser af røde Manchester fans siger andet, om Aston Ville spilleren rammer Pogbas fod inden den fælder Pogba.
- er vi så ikke ud i, at det IKKE er clear and obvious fejl og kendelsen derfor skal stå ved?

Ved ikke om jeg ser forkert på reglerne, men for mig er straffesparket så ok, da dommeren træffer en beslutning / skøn. Jeg kunne dog godt tænke mig, at vi også fik nogle af dem i ny og næ haha...

Nå det var bare lidt tanker omkring de der andre røde, nu hvor de pludselig ligger på en flot andenplads i PL.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
@Hasse. Enig. VAR havde nok ikke dømt det, men har vel ikke belæg for at omstøde heller. Det er bestemt i den tynde ende, men det Lan dømmes. Det understreger vel blot at tingene virkelig går Uniteds vej for tiden. Det held har Liverpool desværre ikke haft. Se bare Newcastle kampen. Mange chancer der ikke vil ind, mens United kampen inden rammer en modstander og scorer vis stolpen.

Jeg tror dig ikke at United kan blive ved. Jeg synes i hvert fald ikke at de ser så overbevisende ud. Jeg så kun første halvleg i går, men der syntes jeg at Villa så bedst ud. United scorede dog et rigtig flot mål - og det er dét der tæller. De ser i min optik bare ikke stærke nok ud til at blive ved. Heldet kommer til at vende på et tidspunkt tror jeg.

Med det sagt, så kan jeg egentlig godt lide at United er med i toppen - det er godt for ligaen og for spændingen... Og så kan det være at det giver en mere reguler fodboldkamp denne gang, ift hvad vi som seere er blevet spist af med på det seneste (værst dog under Mourinho).
Skrevet af YNWA"96"
Synes det var det helt rigtige at lade straffesparket stå, var det i den billige ende - ja. Men hvis vurderingen er, at Pogba´s støtteben bliver ramt/ kantet, så kan det forsvares. Det var i min bog ikke ikke en klar og tydelig fejl. Derfor kan man så undre sig over, at i deres kamp mod WBA, omstøder VAR det straffespark B.Fernadez begår, det var på ingen måde en klar dommerfejl. Så man kæmper stadigvæk lidt med, at finde ud af hvordan Stanley Park bruger det, for linje er der ikke meget af. Jeg synes dog det har været væsentlig bedre i de sidste par måneder end hvad vi har været vant til, det kunne næsten heller ikke blive værre :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Meget enig TIA, ikke så dårligt for PL at ærkerivalerne er med fremme hvor det er sjovest. Bare vi sender dem hjem med en røvfuld D.17 !! :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Toggle
Tak for svar. Det bliver spændende at se om i får noget ind inden den 17. Et opgør der meget vel kan antænde spillerne. Håber også der må komme tilskuere på lægterne bare for at det bliver mere intenst. Længe siden vi har kæmpet side om side helt i toppen.
Ift straffesparket igår og dommertække til os må i også gerne se den anden vej da vi i 1.halvleg bliver snydt for et klart straffespark og en udvisning. Det glemmer man tilsyneladende. Straffesparket synes jeg i øvrigt også var helt reglementeret da jeg ser Luiz hø ben ramme pogba´s ve så pogba derved laver en fumlegænger på sig selv.
LUHG
Skrevet af YNWA"96"
@Toogle

Mener nu man skal holde tingene adskildt. Det er det klassiske argument fra fans, at fordi man ikke fik noget i en situation, “retfærdiggøre “ det så, at man får noget i en anden situation.

For mig var situationen igår med Pogba og Mings en duel og intet andet. Ingen af jeres spillere appeleret for et straffespark ( så er der som regel ikke noget), det var en duel ved et hjørnespark som der er et hav af i hver kamp.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Mon ikke vi får "vendt skuden" hvis vi også begynder at få straffespark som dem United får.

Mane virker forhekset. Der dømmes ikke mange frispark til ham, og derfor heller ikke straffespark.

Den ingrediens mangler vi. United er jo ved at overtage favoritværdigheden til titlen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Jeg regner bestemt med, at United spiller med om titlen i år, sådan som tingene har udviklet sig.

United har stadig nogle mangler synes jeg, men det øvrige felt - og i særlig grad City og Liverpool - har grus i maskineriet.

Hvis United kan holde sig nogenlunde skadesfri, så er de helt klart en mulig bejler med det antal point de har på nuværende tidspunkt. En skade til Fernandes vil dog, som jeg ser det, være katastrofal for Uniteds chancer. Han er pt. ligaens bedste spiller og omdrejningspunktet for Uniteds offensiv.

Generelt er det ret vildt så hurtigt tingene ændrer sig denne sæson. For ikke særlig lang tid siden røg United ud af gruppespillet i CL, og mange ønskede at OGS skulle fyres. På det tidspunkt syntes jeg ikke, at United lignede et hold, der kunne kæmpe med om titlen.

I midten af december lå Tottenham lunt i svinget som 1´er og en periode i starten af sæsonen synes jeg faktisk også, at Chelsea så interessante ud.

Det er svært at forudsige hvad der er i vente, men min forventning er at Liverpool, City og United vil udgøre top 3.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hasse1983
Toggle nu kom YNWA96 før mig, men jeg er enig. En fejl ét sted har ikke noget, at gøre med en kendelse et andet sted. Jeg så i øvrigt ikke kampen, men læste om straffesparket, og så et klip med situationen.

Jeg kan ikke se, at hans ben bliver ramt, men ud fra hvordan Pogba spænder ben for sig selv, kunne det godt virke som om der har været kontakt. Egentlig er jeg ligeglad for dommeren traf en beslutning som han var stensikker på, og det holder jeg mig til. Det er lidt sådan ideen er med en dommer på banen - det glemmer mange bare ofte, når de vil fluekneppe og føle sig snydt:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Jeg så situationen med Mings. Det ligner et uheld - som jeg aldrig har set give straffespark. Det har i øvrigt ingen betydning for spillet. Jeg mener på ingen måde at der bør være hverken straffespark eller rødt. I øvrigt synes jeg heller ikke at man kan samle til bunke - så mange små forseelser i straffesparksfeltet absolut skal give et straffespark. Så jeg er slet ikke enig i dén måde at anskue det på.

United var heldige at der blev dømt straffespark og de havde været endnu mere heldige hvis de havde fået et på situationen med Mings. Jeg synes dog at straffesparket er helt fair - det gives bare ikke hver gang. Jeg mindes en lidt lignende situation i Liverpools kamp mod Villa, hvor Salah ikke fik straffe - hvilket også var helt fair.
Skrevet af YNWA"96"
Det er i hvert fald tankevækkende, at siden OGS blev ansat har rivalerne fået tilkendt 42 straffespark og det er på 2 år ( dec 2018). Klopp har i sin tid på lidt over 5 år, fået tilkendt 46 straffespark. Måske får hold der er mere defensive, færre berøringer i feltet osv osv bare flere straffespark end offensive hold ? :) !!!!! El osse er der spillere der får mere end andre. Det er i hvert fald tankevækkende at Mo kun fik tilkendt 18 frispark i sine 36 kampe i sidste sæson, altså 1 stk hver anden kamp ! :)

Men han må jo være dårligere til at drible - langsomme fødder :) ! - færre berøringer osv ift andre spillere. Det er der bare ingen data der fortæller :)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af flotfyr_17
Er der andre end mig, der har et lille øje til vores lejesvend Awoniyi? Han er begyndt at score nogle mål for Union Berlin, som gør det rigtig godt i år.
Jeg ved ikke andet om ham end, at han er en relativ fysisk stærk og hurtig angriber, der har være på mange forskellige lejeophold.

Kender I andre til ham? Han har aldrig rigtig været en del af vores preseasons, så jeg har ikke rigtig noget at vurdere ham ud fra.
Liverpool
Skrevet af This is Anfield
@YNWA. Han har i hvert fald ikke haft heldet til at få straffesparkene i denne sæson. Det er også lidt svært at have en klar linje - det er nødt til at være subjektivt. Ellers skal man vel nærmest have det samme VAR panel der nærmest stemmer ind ved hver straffesparkssituation.

Jeg er dog enig i at statistikken ser underlig ud. Det kan jo være at United blot er bedre til at søge de situationer der giver straffespark - det er sådan set klogt nok.
Skrevet af This is Anfield
Ift sidste sæson fik han da relativt mange straffespark, men han kunne have fået flere. Jeg tror ofte det handler om at han falder for teatralsk. De t er lidt sjovt, fir problemet i hans første sæson, var at han ofte blev på benene og derned ikke fik straffespark. Så faldt han lettere i anden sæson, men så blev der snakket meget om diving. Det har han så haft lidt imod sig sidenhen.

Det bør ikke kunne betale sig at smide sig, men jeg synes at man så Salah blive snydt for straffespark i sin første sæson, fordi han blev på benene.
Skrevet af YNWA"96"
@TIA

Jeg er da helt enig i at det skal være subjektiv. Det er det bare ikke, data fortæller at spillere der er vokset op i det engelske fodboldsystem får langt flere straffespark end udenlandske spillere. De får ca.60% af de straffespark der bliver dømt og det er selvom de kun udgøre ca.40% af spillerne i PL. Hvis man osse tager det parameter ind der hedder at angriberne får tildelt flest straffespark, udgør angriberne af det engelske system kun ca.30 % i PL. Det fortæller mig, at de udenlandske spillere i dommernes øjne falder nemmere el snyder mere om du vil. Der er noget der ikke hænger sammen.

Kan lige tilføje at Mo havde flest berøringer i feltet af alle spillere i PL sidste sæson. Mane var nr.3 og Bobby nr.4 på disse stats.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Jeg kan godt huske at du har skrevet det tidligere. Og jeg kan godt forstå pointen. Det bliver bare lidt for meget sølvpapirshat for mig - selvom jeg da ville ønske at mit eget hold fil straffespark på lige god med alle andre.

Generelt synes jeg dog at der er for mange straffespark - så jeg vil hellere have de tynde straffespark ud af sporten.
Skrevet af YNWA"96"
Ja Mo falder lidt teatralsk ift. andre spillere. Han kunne passende få lidt undervisning af Sterling - Kane - Zaha i at falde på den "kloge måde" ..,:) !!!

Jeg kan dog ikke huske, at Mo nogensinde i sin tid i LFC har fået tilkendt et straffespark, hvor han selv har søgt kontakten og lade sig falde. Så der mangler nogle nuancer, når folk har travlt omkring Mo.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af This is Anfield
Han har fået et par billige straffespark.

Men måske ikke hvor han direkte søgte kontakten nej. Han søgte den lidt mod Villa, men fik ikke noget.

Jeg kan til fulde se din pointe.

... og som du kan se, så har jeg tænkt lidt imens jeg skrev ;)
Skrevet af YNWA"96"
Mo har da fået tilkendt nogle billige straffespark, det er bare ikke rigtig min pointe omkring det jeg har skrevet omkring tildelte straffespark i PL. Det har sådan set heller ikke rigtig noget at gøre med LFC og de straffespark vi får tilkendt. Hvis jeg var rigtig sølvpapirhatsagtig, så kunne jeg bestemt skrive meget mere om hvor lidt LFC får af straffespark, det var bare ikke rigtig det der var meningen med debatten og emnet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0